|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() naj edytujesz mój cytat? tak to czytam i jednak wstyd o takich rzeczach pisać na forum publicznym... |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
a ja jem resztki zapiekanki z makaronem, pieczarkami, brokułami i warzywami na parze
![]()
#1414 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Chciałam Wam życzyć zdrowych,szczęśliwych,rod zinnych i obfitujących w pierścienie Świąt ![]() Zaręczyła się któraś ostatnio? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie, limit zaręczonych został chyba wykończony ![]() a co u Ciebie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Nawzajem
![]() ![]() Jutro z koszyczkiem i do dziadków na śniadanie ![]()
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas nie ma żadnych pierścionków, nie wiadomo czy którakolwiek powinna liczyć na pierścionek, atmosfera nam nie sprzyja Ten żulski kolega Mateusza w piątek namówił go na piwo pod sklepem po czym szczał w krzaki, prosiłam go znowu żeby się z nim nie zadawał a dzisiaj widzę na współdzieleniu ekranu wyskakuje ich rozmowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
no co Wy? mamy jeszcze kilka panien na zbyciu więc proszę takich rzeczy nie mówić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
O ja, tracę kontakt z rzeczywistością
![]() ![]() ![]() ![]() I uciekam pod prysznic i spać, dobranoc ![]()
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Justynko
![]() ja to wcześniej niż za rok nie da rady;p więc dziewczynki do dzieła ![]()
#1422 | |
Zakorzenienie
|
http://www.papilot.pl/makijaz/12677/...-paznokci.html
miałam dzisiaj pomarańczowe paznokcie i nie dałam brzoskwiniowych ust - ale wtopa ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
![]() I też łączę się w bólu, już nie wyrabiam, a przede mną jeszcze pieczenie babeczek... Ciekawe, ile blach wyjdzie i do której będę z nimi siedzieć ![]()
#1424 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaaa jajca jak berety.Dużo nowych obowiązków w pracy, do tego znowu Dyro nam się zmienia ![]() Do tego piszę mgr i organizuje ślub.Wkurza mnie to bo tylko ja muszę o wszystkim pamiętać-inni zapominają. Dzisiaj zamówiliśmy obrączki,chociaż mam poczucie winy,bo dużo daliśmy.No ale to były jedyne,które nam się podobały nie tylko wizualnie ale też pod względem wygody. Zaproszenia dostaniemy w przyszłym tygodniu i w piątek wyjeżdżamy na majówkę do Wielkopolski i pozapraszamy kilka osób. Ogólnie lista spraw załatwionych rośnie, a liczba dni do ślubu maleje.Zaczyna mnie to przerażać,bo jednak wolałabym,żeby już było po tym całym weselu i żebyśmy już mieszkali razem sami ![]() Właśnie jesteśmy na etapie projektowania łazienki. I to chyba wszystko. Przez święta znajdę trochę czasu to Was ponadrabiam ![]() A ja z Marcinem idę do Kościoła święcić koszyczki,żeby Ksiądz widział,że go ciągnę do KK.Ostatnio byliśmy spisywać formularz pozwolenia na ślub i protokół przedmałżeński,więc musimy się postarać,żeby Ksiądz był nam przychylny ![]() ![]() Cytat:
Nie znoszę żulskich kolegów... Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2011-04-22 o 20:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedziemy na majówkę nad jezioro ze świadkiem i jego dziewczyną, ale fajnie, bo pierwotnie miało być pod namioty, a okazało się, że jest wolny domek, więc do domku ufff ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naszym też by się przydało, ale ja się na pewno nie poświęcę ![]() Cytat:
![]() Motyl, ulala, to sporo masz na głowie... a pokaż obrączki! te, co chcieliście, kupiliście czy jakieś inne? i oby nowy szef fajny był ![]() hmm, tak pieczecie, to może ja zrobię ciasto marchwiowe (to od carmi) na próbę jutro ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ale wyjazdu i tak zazdraszczam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
też wolałabym do domku
![]() i chyba nie będzie 6 tylko 8 nas;p dobrze,że jest gdzie spać.
#1429 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() peach - współczuję sytuacji z mamą... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też jestem bardzo ciekawa jakie obrączki kupiliście ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko nie mówcie, ze to ciąża - zawsze mam tak przed okresem.... do tego puchnę znowu (w kg) więc jak zwykle woda przed okresem mi się zatrzymuje - więc chyba dupa z cionszy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Tyle się tu dzieje, że sobie pójdę, by trochę miejsca zrobić
![]() dobranoc i... wesołych świąt, moje drogie! ![]() ![]() Singielkom - miłości ![]() Tym, co oczekują - zaręczyn ![]() Zaręczonym - spokoju organizacyjnego ![]() Poślubionym - szczęśliwego życia w małżeństwie ![]() Zaciążonym - pociechy z brzucha, a w sumie to z tego, co w brzuchu ![]() Dobranoc ![]() i trzymajcie kciuki mocno za moje jutrzejsze ciasto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a najeczka jednak robi ciasto marchewkowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Mój wczorajszy i dzisiejszy dzień obfituje w takie wrażenia i w taki pęd, że po prostu wysiadam. Za dużo wrażeń i biegania na raz. Ech... Mam nadzieję, że jutro chociaż trochę odpocznę... Aż mam ochotę wszystko opisać, ale wyszedłby taki epistoł, że masakra. Chyba zajmę się nadrabianiem ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Rain, ja również nie wiem co kiedy kwitnie. Jakoś tak nigdy nie zwróciłam uwagi szczególnie na to. Wiem tylko, że wtedy, gdy jest ciepło i ładnie. Ale chyba nie byłabym w stanie określić w ten sposób: to rośnie kwiecień/maj, a to czerwiec/lipiec. Kiedy rosną krokusy i przebiśniegi wiem ![]() Smerfetka, ja bym kupiła coś, żeby mała mogła manualnie się pobawić. Wspomniane już właśnie koraliki na bransoletki/kolczyki czy coś do wyszywania, szydełkowania czy robótek na drutach, coś do malowania może być ciekawym doświadczeniem dla dziewczynki ![]() Motylku, ty masz te obrączki z Breuninga - czy jakoś tak? Bo tak mi się coś kojarzy ![]() Frezi, Naj ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-04-22 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Medeline pisz o co chodzi
![]() Peach ![]() ![]() Frezi ![]()
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Uff, skończyłam z babeczkami
![]()
#1435 |
Zakorzenienie
|
Znajdzie się jedna, która to przeczyta
![]() ![]() No więc tak. Mój dzień wczorajszy zaczął się od początku niefajnie. O 8:15 miałam wizytę u dermatologa, więc przyszłam trochę wcześniej. W rejestracji musiałam pokazać ksero książeczki ubezpieczeniowej, wpisały mnie do systemu (bo pierwszy raz szłam na nfz, wcześniej byłam prywatnie), ale miały koszmarny problem ze znalezieniem mojej karty. Siedziałam w poczekalni, a potem przede mnie wepchał się chamski babiszon, przez co zamiast wyjść o 8:30 najpóźniej, wyszłam o 8:45... A ta baba wiedziała, że byłam zapisana na 15 min przed nią, taka biedna była, blisko drzwi siadła, ledwo zipała, ale jak tylko lekko się uchyliły drzwi do gabinetu, to nawet nie zdążyłam dojść, bo mi trzasnęła nimi przed nosem, z takim wigorem tam wbiegła ![]() ![]() Niestety nie zdążyłam na pociąg o 9:23. Musiałam jechać tym o 10:02 do Katowic, a do Łańcuta odjeżdżał o 10:15. Ledwo weszłam z tobołami na peron, bo cała wielka walizka na kółkach no i jedną torbę do ręki spakowałam... Oczywiście chętnych do pomocy brak. "Nie zdążę, jeśli się nie spóźni. Boże, żeby on się spóźnił!" myślałam no i sobie wyprosiłam. Wbiegłam na peron o 10:18 i pociąg akurat zapowiedziany jako opóźniony, miał wjechać na peron. Super! W pociagu trochę przysypiałam, rozwiązywałam krzyżówki. W Krakowie dosiadł się A., przyniósł kawusię, drożdżówki i liptona z cytryną. Pociąg stał tam 40 minut, więc już sobie nawet pogadaliśmy, podokuczałam mu, zostałam jego osobistym wiewiórem. Kiedy wyjechaliśmy z Tarnowa wyjedliśmy już wszystko, A. dopijał resztkę swojej Nestea. Byliśmy już w połowie drogi pomiędzy Dębicą a Tarnowem, a tu pach - pociąg staje. Nagle słychać karetkę, chwilę później mija nas dźwig techniczny na torach. Po wyjściu na zewnątrz było widać 300m dalej stojącą osobówkę. Jak się okazało pociąg wjechał w auto. Postaliśmy w polach pół godziny, po czym pociąg nagle się zaczął cofać i to o dobre 10km. Zatrzymaliśmy się na malutkim peronie, całym porośniętym trawą. Jakoś to przeżyłam, bo sloneczko ładne było i ogólnie w miarę fajnie, bo spotkaliśmy kolegę z Krk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i zamiast być o 15 w domu, byłam o 20 ![]() Z kolei dzisiaj miał być dzień odpoczynku, ale jak się okazało latałam po całym mieście tam i z powrotem. Zakupy jedzeniowe swoją drogą, ale lek... Wyobrażacie sobie, żeby na Śląsku kosztował 150zł, a tu 220? ![]() Chcę nic nie robić i nigdzie nie pędzić ![]() ![]() I TŻ wysłał mi tylko 2 smsy dziś, bo malował podpory dachu garażu. Dziękuję za uwagę ![]()
#1436 |
Zakorzenienie
|
boże, przeczytałam to wszystko i ja bym znienawidziła święta, pociągi, Leżajski i wszystko inne ! Dobrze chociaż że miałaś towarzystwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
med, dobrnęłam do końca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Med, nie zazdroszczę...
![]() A jaki lek bierzesz?
#1439 |
Rozeznanie
|
zdrowych, wesołych, pełnych miłości świąt wam życzę : ![]() ![]() ![]() Edytowane przez polka764 Czas edycji: 2011-04-23 o 06:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Zakorzenienie
|
Bry.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O gasz... ![]() ![]() ![]() Witam w te święta z pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.