|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klan cz. II
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;29938174]miała tylko jedno męża, Roberta, tego od ślubu po kryjomu
z tym Łukaszem, który zginął, była zaręczona.Nie wiadomo, co z Mariolką i Deptułą, chyba sobie żyją i wychowują swoje dzieciątko ![]() Nie, Mariusz go nie ratował. Poszedł do niego chyba po te pieniądze, szamotanina, tamten miał pistolet, który wystrzelił, oskarżono mariusza o zabicie go, ale ekspertyzy wykazały, że w trakcie szamotaniny ten pistolet wystrzelił, nie z winy Mariusza. Jakoś tak to było ![]() a czy ten facet to nie był ten Kujawa, co miał agencję towarzyską? robił jakieś interesy z Mironem od Agi, Bożenka o mało co a nie skończyła u niego w burdelu, z Cześką też była jakaś akcja, bo wtedy bawiła się w modeling i trafiła do niby agencji modelek do niego, która była w rzeczywistości agencją towarzyską... a Aga była dziennikarką i go śledziła [/QUOTE]Prawdziwa telenowela
|
|
|
|
#1412 |
|
Konto usunięte
|
Ja ciebie...! Że ty to pamiętasz!?
|
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;29938174]miała tylko jedno męża, Roberta, tego od ślubu po kryjomu
z tym Łukaszem, który zginął, była zaręczona.Nie wiadomo, co z Mariolką i Deptułą, chyba sobie żyją i wychowują swoje dzieciątko ![]() Nie, Mariusz go nie ratował. Poszedł do niego chyba po te pieniądze, szamotanina, tamten miał pistolet, który wystrzelił, oskarżono mariusza o zabicie go, ale ekspertyzy wykazały, że w trakcie szamotaniny ten pistolet wystrzelił, nie z winy Mariusza. Jakoś tak to było ![]() a czy ten facet to nie był ten Kujawa, co miał agencję towarzyską? robił jakieś interesy z Mironem od Agi, Bożenka o mało co a nie skończyła u niego w burdelu, z Cześką też była jakaś akcja, bo wtedy bawiła się w modeling i trafiła do niby agencji modelek do niego, która była w rzeczywistości agencją towarzyską... a Aga była dziennikarką i go śledziła [/QUOTE]Dzięki .A możliwe, ja już właśnie nie pamiętam dokładnie, wiem tylko, że właśnie pistolet sam wystrzelił w trakcie szamotaniny . Pamiętam, że Czesia miała mieć sesję w jakimś domu na łóżku, ale to chyba innym razem, bo było coś takiego, że matka ojczyma Anulki wynajęła tego detektywa i on chciał jej zrobić jakieś żenujące zdjęcia w domu znajomego, który był niby fotografem .
|
#1414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pamiętam, że nawet miała sesję do jakiegoś kalendarza z autami. kiedy poszła do księgarni jakieś dziewczyny go przeglądały i niemiło skomentowały jej nos, po czym Czesia udała się na operację plastyczną, aby go skorygować![]() Tak się właśnie zastanawiam, czy Mariusz rzeczywiście wtedy szamotał się z tym Kujawą, czy to był jakiś inny facet nie mogę sobie tego przypomnieć na sto procent.
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
Pojednanie Jacka i Piotra! wreszcie mowia sobie po imieniu, brawo!!! :P
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie rozbiła wczoraj ta nazwa klubu tego Włocha- Masella FC
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#1418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale chyba jeszcze trochę będziemy musiały poczekać na wielki finał wielkiego pojednania
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Król Maciuś Pierwszy był królem dzisiejszego odcinka
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry państwu, nazywam się Maciej Lubicz
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#1423 |
|
|
No to Jacek jutro odleci
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dramatycznie
![]() W scenie, kiedy Elżbieta mówi ''Cała rodzina w komplecie'', a Michał dodaje ''Nie ma przecież Zyty'' wypowiedziane przez nią ''no tak'' brzmiało.... No w każdym bądź razie chyba za bardzo za Zytka nie tęskniła
|
|
#1425 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
A Bożenka była tak brzydko ubrana dzisiaj, nie wiem czemu ale ta kombinacja bardzo mi się nie podobała.
Zajawka z Jackiem była przerażająca
|
|
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
a ja dzisiaj nie oglądałam
może jutro uda mi się zobaczyć powtórkę opowiedzcie, dziewczyny, co tam dzisiaj było w klanie
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Tak opowiedzcie proszę
|
|
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
Małgocha - cóż za uparta i infantylna dziewucha. Ile ona ma już lat, żeby Jacenty musiał "kłaść ją spać"? Wszystkich ustawia według swojej woli i manipuluje wymuszonym płaczem jak maleńki rozpieszczony dzidziuś. Ten jej uśmieszek, gdy zakochana ah ah Agatka wyprysnęła z domu był szyderczo triumfalny. Znów manipulując otoczeniem dopięła swego, mała terrorystka.
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się zastanawiam do którego roku życia tatuś i dziadkowie będą kładli ją spać.Szefunio mógłby przelecieć już Zytę, bo te podchody zaczynają mnie męczyć. Edytowane przez dziewczyna Czas edycji: 2011-10-19 o 22:38 |
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1433 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jackowi co odwaliło ? pewnie go zamkną w psychiatryku , Agnieszka przejmie biznes a Małgosia pójdzie do Eli Zyta to jest taka głupia gęś , narajała się na płytkie teksty szefunia jakby pierwszy raz miała do czynienia z facetem. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam zaległości w Klanie, już nie mają co wymyślić
|
|
|
|
#1435 |
|
|
Tu coś dla fanów Rysia, który został modelem http://www.fakt.pl/Rysio-z-Klanu-twa...,134627,1.html
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
Żenująca przemiana Małgosi od kilku odcinków...
a dziś to już w ogóle... i od razu agata jakoś tel odebrała od małgosi... A Jacuś jak dzwonił 10s przed nia to nie odebierała... ŻAL
Wpadnij na moje forum o KLAN-ie nowo co dopiero powstałe !!, zapraszam do wpadnięcia i do współpracy nad rozwojem !!http://klan.ssl2.pl ![]() Edytowane przez panass Czas edycji: 2011-10-24 o 18:30 |
|
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
Kamilka nareszcie wzięła tę grzywę z czoła, bardzo fajnie wyglądała, od razu tak bardziej dziewczęco
|
|
|
|
#1439 |
|
|
Spojlery z dzisiejszego Świata Seriali:
-Zytka będzie kręcić z Rutką ![]() -Błażejek zerwie z Kamilka, gdyż ta pozowała nago Miłoszowi -Małgośka wprowadzi się do domu po Oskarze -Elka będzie podejrzewać Jurka o romans z Małgośką i tyle co pamiętam
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kamilka przeżywające rozstanie z Błażejem Obawiam się, że mogę podciąć sobie żyły.Jaka Małgośka wprowadzi się do domu po Oskarze? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

z tym Łukaszem, który zginął, była zaręczona.

. Pamiętam, że Czesia miała mieć sesję w jakimś domu na łóżku, ale to chyba innym razem, bo było coś takiego, że matka ojczyma Anulki wynajęła tego detektywa i on chciał jej zrobić jakieś żenujące zdjęcia w domu znajomego, który był niby fotografem 

może jutro uda mi się zobaczyć powtórkę
Obawiam się, że mogę podciąć sobie żyły.