|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
Cytat:
nie ma za co kochana od tego tu jesteśmytak , dobrze wnioskujesz skutki uboczne gorsze![]() Co do ADI, nie chce sie wypowiadać , ponieważ mam nie dobre zdanie!!! ale inne dziewczyny chwalą lepiej niż sibutramine, więc decyzja Twoja. Nie wiadomo jak by adi, działał na Ciebie, każdy jest inny . Ja nie byłam zadowolona ok PW |
|
|
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
Mam wrażenie że to Ty masz jakiś problem..z wrażliwością......w żaden sposób nie chciałam Cię urazić.I gwarantuję że ADHD mnie nie dotyczy.Odpisałam w takim stylu jak Ty...nie możesz mieć pretensji.....
PS.Możesz mi przypomnieć kto zwracał mi uwagę aby nie" krzyczeć" Po prostu było mi tak wygodniej pisać. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- WIESZ CO !!!! szkoda nerwów,a poza tym to nie miejsce i nie czas na takie "przepychanki" Jesteśmy tu aby się wspierać i być wspieraną.....
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
marika39
Gdzie sie podziała koleżanka? jakie efekty? chyba zbliżasz się ku końcowi z opakowaniem tabl? A na weselu piłaś? jak sie czułaś po ?Hej słońce -u mnie tak sobie,waga nie pokazuje rewelacji bo tylko - 4 kg,zostało mi jeszcze 7 tabletek,ale podobno widać różnicę jeżeli chodzi o mój wygląd a to już coś.Na weselu nie piłam-nie miałam ochoty,zresztą nie przepadam za alkoholem no i miałam córeczkę ze sobą,ale nie mogłam odespać zarwanej nocki bo tabletek nie brałam już dwa dni przed i w trakcie,nawet kawę wypiłam po miesiącu przerwy,jedyne co mi przeszkadzało to nadmierna potliwość zwłaszcza podczas tańca Od pon. znowu biorę i jest rewelka z małym wyjątkiem-wyskakuja mi jakieś syfy na całym ciele czyli znowu rewelacyjny skutyek uboczny
|
|
|
|
#1414 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sorki , ale nie mam problemów z wrażliwościa . Trzeba czytac ze zrozumieniem , gdybym Cie atakowała nie zakończyłabym postu taka ikonką i wpisaem do wszystkich dziewczyn ![]() mój styl pisania postu był bez pretensji i wyrzutów ehhhh dziewczyny Nie miałam zamiaru urazić Ciebie i nikogo innego!! nerwy są nikomu nie potrzebne, a wspierać się mamy wszystkie wzajemnie , a nie naskakiwać na siebie , to dawno już było poruszane, zresztą chyba forum od tego jest ![]() <LI class=g>PISANIE DUŻYMI LITERAMI - Prosimy nie pisać DUŻYMI LITERAMI <LI class=g> Duże litery na forum oznaczają KRZYK! Dziękujemy! Cz, 22-04-2010 |
|
|
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj ok ...już nie będę pisać dużymi literami.Na forum jestem od 5 dni wiec nie wiedziałam o takich zasadach....SORRY dziewczyny....poprawie się!! A tak poza tym dziś weszłam na wage i 2 kg mniej po 5 tabletkach
|
|
|
#1416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli postanowione - zamawiam Sibu..x. A co do Adi to kiedyś brałam i rzuciłam w kąt, bo faktycznie skutki uboczne mnie wykończyły, ale wtedy nie byłam tak zdesperowana jak teraz. Marika jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie. Pamiętaj, żeby nie znikać. A i jeszcze jedno czy Sibu..x osłabia działanie tabletek antykoncepcyjnych? Dwójka dzieci mi wystarczy
Edytowane przez Nemezis0810 Czas edycji: 2012-06-20 o 08:06 |
|
|
|
|
#1417 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
hej bardzo dobry pomysł żeby zamienić siłownie na basen!!!! ![]() co do anty. kochana, ciężko stwierdzić, nie chce radzić i pisać że na 100% - tak jak w moim przypadku, nic się nie wydarzyło, ale każdy jest inny . Mi się nie pojawiło maleństwo , kiedyś brałam meridie i też nic , więc !!! decyzja Twoja![]() trzymam kciuki i wierzę że teraz będzie dobrze po 3 mies. jak będziesz chciała dalej brać - zrób przerwę![]() Nie znikam , jestem z WAMI wsparcie potrzebne od zawsze i dla każdego - dla mnie równieżnie słyszałam o przypadkach ciążowych , ale może warto się zabezpieczyć dodatkowo w tym czasie najtrudniejszym czyli owulacji przed i po po-3 dni ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]() brawo , wow - duży spadek![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
ej kochana , jak to bez rewelacji? tydzień jeszcz tabl. a Ty piszesz, że 4 kg to mało? wydaje mi się że to norma wyjdzie, zyli 5 kg na miesiąc- tak wszystkie mają, no może odchyły 1 kg jest 4-6 i to wszystko także gratki ![]() co do potliwości - to masz rację, to jest najgorsze co może być na początku, ale po miesiącu zmniejsza się, powinnyśmy się cieszyć, ponieważ to termogeniczne działanie więc dodatkowe plusy , a minusy to takie , że dyskomfort .....feee![]() co do syfów , ktoś kiedyś pisał , że tak jest . A wydaje mi się , że powód tego jest normalny. ......... czy posiadasz tłustą cere skóre? jesli tak to masz odpowiedź, termogeneza wywala sebum , zanieczyszczenia - na zewnątrz oczyszcza organizm w ten sposób . Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-20 o 08:52 Powód: dopisek |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was
Czy mogę się wprosić do Waszego grona? Mariczko ,jak obiecałam jestem,dziękuję Ci bardzo Zakupiłam Sib...x i od wczoraj biorę , nie mam odwagi się zważyć ale zmierzyłam biodra i 130 cm ![]() Wczoraj zażyłam pierwszą tabletkę ,oczywiście odrazu poczułam skutki uboczne ,a że wczoraj wybrałam siędo lasu na jagody , pomimo że był upał pot ze mnie lał się jak by ktoś polewał mnie wodą . Nigdy tak nie miałam . Ale po tych moich wypocinach , bardzo dobrze się czuję -może wylałam toksyny ? Mam cisnienie 143/98 trochę wysokie ,i małe zawirowania w głowie , no i to mrowienie skóry ,ale myslę że to minie . Zapomniałam a sen był taki jak by go nie było. trzy godziny i jestem wyspana . za niedługo odezwę się i opowiem jak mi idzie . |
|
|
|
#1419 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wreszcie dotarłaś do nas ![]() Nie ma za co dziękować , witaj wśród nas ![]() Masz racje , z toksynami , termogeneza w odchudzaniu bardzo wskazana , działa na zasadzie detoksu , także samopoczucie jest jak najbardziej prawidłowe. Co do ciśnienia- niestety wysokie pilnuj tego , a mrowienie , to coś w rodzaju ciarek z zimna i delikatne uczucie odrętwienia wewnętrznego- kurcze kochana tabsy działają na Ciebie ze zdwojoną siłą tylko sie cieszyć i liczyć wyniki - i pilnować się!Witaj jeszcze raz i powodzona, pisz ile kg wzr i jakie spadki |
|
|
|
|
#1420 |
|
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny
Jestem tu nowa i mam nadzieję,że uzyskam od was odpowiedź na moje pytania. Swoja przygodę z odchudzaniem zaczęłam już dość dawno 2009 roku udało mi się schudnąć 3o kg z 98 do 68 tylko za pomoca diety 1200kcal i ruchu.Całe odchudzanie trwało 8 miesięcy i byłam bardzo dumna z siebie, utrzymywałam wagę do 2010 r po czym zaszłam w ciąże i kg zaczęło przybywać.Ogólnie mam tendencje do tycia, nigdy nie byłam osoba szczupła ale waga do której doszłam w ciąży zaczeła mnie przerażać.Waga pokazywała 104 kg.Byłam załamana ale postanowiłam wziąć się za siebie i doszłam do wagi 77kg i niżej nie potrafie zejść.Chciałąbym ważyć tyle co na początku ciąży czyli 65kg brakuje mi jeszcze 12 kg .We wrześniu biorę slb kościelny i chciałabym osiągnąć tą wymarzoną wagę.Postanowiłam zamówić opakowanie slimexu 15 lecz niestety zostałam oszukana tabletek nie dostałam a pieniążki przepadły. Mam do was pytanie czy macie jakiegoś poleconego sprzedawce który wysyła za pobraniem, bo nie chce znowu zostać oszukana, napiszcie bardzo proszę, może być na priv.Druga sprawa czy myślicie,że uda mi sie zejsć z wagi ze slimexem jeszce te 10-12 kg w dwa miesiace? |
|
|
|
#1421 |
|
BAN stały
|
A ja się zastanawiam czy kłucie w sercu i moje wczorajsze ciśnienie 230x 100, puls 114 jest powodem nieprzyjemnych wydarzeń jakie mnie jedno za drugim akurat teraz spotykają czy może to przez tabsy kończę opakowanie i jestem zadowolona z efektów, nie wiem ile ubyło, ale widać różnice.
![]() Przy Merdii miałam lekkie kolatanie, ale tu to jest na prawdę ciężko. |
|
|
|
#1422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj W sumie to ja też jestem "nowa"i podobnie jak Ty wiem i znam zalety diety 1000kcal .Ja w 3 miesiące schudłam 12 kg i też zaszłam w ciążę,przytyłam 25kg i jakoś tak po porodzie też przeszłam na dietę tz.zdrowe odżywianie..tylko gotowane ,0 słodyczy karmiłam piersią więc nie mogłam inaczej.Dzięki temu w ciągu 7 miesięcy ważyłam mniej niż przed ciążom .Minął rok przybrałam tylko 3kg i ponownie zaszłam w ciaże,wtedy przytyłam 32kg.....no i się zaczęło.Co prawda zrzuciłam je ale ciało już nie takie było!!!! Wtedy ktoś mi wspomniał o zeli i to był rewelacyjny czas.A wiadomo ..wszystko co dobre kiedyś się skończy ![]() I jakoś tak wyszło że przez dwa lata zapuściłam się i doszłam do wagi jakiej nigdy nie miałam...koszmar,ale walczę z tym!!!! A czy Tobie się uda nie wiem...nie mam pojęcia...wszystko zależy od Twojego organizmu i od Ciebie.Zrób wszystko aby się udało..... masz cel więc walcz !!!! TRZYMAM KCIUKI ![]() POWODZENIA ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------
Edytowane przez MILENA 1983 Czas edycji: 2012-06-20 o 19:00 Powód: 2 razy to samo ! |
|
|
|
|
#1423 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
podaj kochana wage i wzrost czekamy
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
dawno mnie nie było... ile do czytania (pomału ogarniam) u mnie juz 10 kg mniej jeszcze 6 tab. (robiłam z kilka dni przerwylam jak pisałam ) ale musze zacząć ćwiczyć porządnie bo jestem flak :P czy tab. u K.Z. mozna kupic bezproblemowo?
|
|
|
|
#1425 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Przyczajenie
|
To objawy jakie zostały mi :
BÓLE W KLATCE PIERSIOWEJ PRZYSPIESZONE BICIE SERCA DUSZNOŚĆ DRĘTWIEJĄCE RĘCE I JĘZYK UCZUCIE ŻE TRACĘ ŚWIADOMOŚĆ PANIKA ŻE UMIERAM-tylko wtedy jak krew przy jedzeniu jest W końcu poszłam do lekarza , Depralin mam brac , ale pójde jeszcze do drugiego lekarza , tak więc już wiem ze sibumax dla mnie to samobójstwo . |
|
|
|
#1427 |
|
BAN stały
|
mhm, ok dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
|
|
|
|
#1428 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Przyczajenie
|
Cieszę się że nie jestem sama z tym problemem, a ty zdecydowałaś się na jakieś tabletki czy walczysz "sama" bez wspomagaczy?
|
|
|
|
#1430 |
|
BAN stały
|
tak zostały mi 4 tabletki, dziś miałam taką migrenę, że w pracy godzinę w wc zamknieta siedziałam na podłodze, a pozniej spałam i teraz jest ok...
|
|
|
|
#1431 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
więc po co bierzesz tabl? przecież jak coś się zaczęło dziać trzeba było odstawić? Nie wiesz czy to oznaka tabl. czy nie! powinnaś dawno przestać je brać i zobaczyć jakie samopoczucie będzie dalej. Poza tym z takim ciśnieniem (I na tyle co ja się znam i oriętuję) nie ma możliwości i racji bytu codziennego, więc w jaki sposób Ty funkcjonujesz? Jesli jakiekolwiek oznaki niepokojące się pojawiają idzie się do lekarza , jak po odstawieniu leków nic się nie zmienia, dziwi mnie , że dalej bierzesz! radze iść do lekarza , być może to nie wina tabl. pozdrawiam i zycze zdrowia |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Nie bardzo wiem do kogo kierujesz to pytanie ,jeśli do mnie to Tak biorę ..w sumie to zaczęłam dopiero,ponieważ próbowałam kilka razy przejśc na diete 1000kcal ,ale jakoś silna wola mnie opuściła Pozdrawiam
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Ja wczoraj zamowilam tabletki u KZ, wpłacilam pieniążki na konto, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i dotrą do mnie Mam 160 cm wzrostu i 75 kg wagi. Do zrzucenia 15kg. Trzymajcie się będę tu teraz częstym gościem
|
|
|
|
#1434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy Mam podobne wymiary 165/75 jak zaczynałam dziś 72,7,ale to kwestia czasu.Cel też mam podobny 60kg. Trzymam kciuki
|
|
|
#1435 |
|
Przyczajenie
|
A chciałabym się jeszcze dowiedzieć czy mogę zakończyć branie na 20tabl.? Jeśli już uda mi się dobić do oczekiwanej wagi, czy muszę przyjąć te 30szt.? Wie coś ktoś?
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co wiem nie wskazane jest odstawiać tabsów z dnia na dzień....może na razie co 2 dzień a potem co 3 i tak dalej .
|
|
#1437 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jaki to problem? to nie antybiotyk ani antydepresant!! więc nie ma problemu. Nie słyszałam , żeby kiedykolwiek nawet lekarz wypowiedział słowa , że nie można odstawic od razu |
|
|
|
|
#1438 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
z tego samego powodu co Ty No właśnie w ogóle nie funkcjonuje....tzn dziś lepiej skończe to opakowanie, co drugi dzień...moze są za mocne? może to jest spowodowane moją sytuacją? lekarz...jutro! |
|
|
|
|
#1439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uważam że nagłe odstawienie tych tablet będzie zbyt drastyczne....pamiętam jak brałam mer.....to lekarz sam zalecał pod koniec stosowania brać co 2,3 dzień. Ale każdy jest panem swego losu. A te tabsy to jeszcze gorzej niż antybiotyki....same wiecie...tak naprawdę nikt nie zna prawdziwego składu i efektów ubocznych w późniejszym czasie!!!!
|
|
|
#1440 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
każdy ma prawo wyboru , ja nie biorę juz długi czas i czuje sie dobrze a o meridii nigdy nie słyszałam , żeby odstawiać powoli.Odstawianie powolne jest dla samego siebie dobre, aby przyzwyczaić siebie do samokontroli i oczywiście organizm do funkcjonowania bez sibutr. Każdy robi jak uważa ja żyje i nic mi nie jest ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- jeszcze jedno , koleżanka bierze niecały miesiąc , więc uważam że tym bardziej nic nie bedzie . To krótki okres czasu więc organizm nie jest przesiąkniety składnikiem . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

od tego tu jesteśmy
ok PW
-u mnie tak sobie,waga nie pokazuje rewelacji bo tylko - 4 kg,zostało mi jeszcze 7 tabletek,ale podobno widać różnicę jeżeli chodzi o mój wygląd a to już coś.Na weselu nie piłam-nie miałam ochoty,zresztą nie przepadam za alkoholem no i miałam córeczkę ze sobą,ale nie mogłam odespać zarwanej nocki bo tabletek nie brałam już dwa dni przed i w trakcie,nawet kawę wypiłam po miesiącu przerwy,jedyne co mi przeszkadzało to nadmierna potliwość zwłaszcza podczas tańca
Od pon. znowu biorę i jest rewelka z małym wyjątkiem-wyskakuja mi jakieś syfy na całym ciele czyli znowu rewelacyjny skutyek uboczny

brawo , wow - duży spadek