|
|
#1411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Rozeznanie
|
gips sięga do łokcia
jakże na czasie stało się powiedzenie: "nie martw się, do wesela się zagoi" pojechał teraz na kontrole do chirurga bo nie wiadomo czy odzyska czucie w palcu |
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Rozeznanie
|
właśnie czytam że nie tylko my mamy zdrowotny problem...
tylko dlaczego akurat reraz ![]() |
|
|
|
#1415 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szczerze mówiąc nie wyobrażamy sobie tyle czekać i znowu przechodzić wszystko (cały ten stres i przygotowania) od początku. Poza tym nie wiem też czy by się udało tak przełożyć wszystkich podwykonawców na jeden nowy termin (kamerzysta, fotograf, orkiestra, sala itd ). Bo jeśli nie to wtedy trzeba by było szukać niektórych od nowa, a wtedy zaliczki na pewno by przepadły. ciężka decyzja... |
|
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
Jejku dziewczyny bardzo współczuję..
No cóż nie do końca będzie może tak jak miało być... ale ważne, że ślub bęzie Gorzej jakby się TZ rozmyslili ;p Będzie dobrze.Wczoraj oglądałam pogode długoterminową na 11.06 ma być 30 stopni..
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-30 o 09:12 |
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejcia, chyba Was dziewczyny jakiś pech prześladuje!!! Dobre w tej sytuacji jest to, że to lewa ręka. A kiedy Mini macie ślub?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- To fakt! Najważniejsze że nikt się nie rozmyślił. |
|
|
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
ilkas, minimini- współczuję Wam, to naprawdę jest jakaś złośliwość losu...
ech, szkoda słów.
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
|
|
|
#1420 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Honeymoon- napis na podróż Dziś mój ślub lub Pan/i Młody/a na dzień ślubu
|
||
|
|
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
ślub mamy 11
stało się to w sobote gips na 2 tyg na całe przedramie może w piątek przed weselem zagipsują mu już tylko palca zobaczymy |
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
To nie chodzi o świadka a o narzeczonego.
Ilkas - sama nie wiem co Ci doradzić. Ja bym chyba nie przekładała. A pierwszy taniec - przecież nie musi go być. Bardziej bym się przejmowała tym jak Wy do ołtarza dojdziecie. Cytat:
|
|
|
#1423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Może da radę gips zmienić na szynę? Wtedy schowałaby się pod marynarką.
Tak pustą drogą gnać przed siebie aż po świt, z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. Lecz jeśli ktoś spyta mnie czy to ja ? odpowiem mu, że nie. Edytowane przez Etnula Czas edycji: 2011-05-30 o 09:36 |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może do 11 zdążą mu ściągnąć gips? W końcu akurat 11 czerwca wypadnie drugi tydzień Najważniejsze żeby się Twojemu Teżetowi wszystko ładnie goiło
|
|
#1425 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za wsparcie
kochane jesteście |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Raczkowanie
|
kurcze faktycznie jakiś pech... ale jakoś to będzie... będzie dobrze...
A martwiłam się o swojego, jaka ja byłam na nieg zła a z drugiej strony śmiać mi się chciało... Mój TŻ miał w piątek swoje drugie kawalerskie, wieczór fajny ale skończył się na pogotowiu... Gdzieś na śliskiej podłodze poślizgnął się... efekt - broda rozwalona, dwa szwy...:/:/ a ślub w sobotę... Wie, że będzie kiepsko wyglądać... Na siłę i na szybko szuka jakichś cudownych maści na szybkie gojenie... wczoraj nawet zaczął domagać sie pudru Ha a jeszcze miesiąc temu kiedy mówiłam o tym, że kosmetyczka przed ślubem mu nosek przypudruje był wielki bunt... Teraz czuję, że w tym dniu nawet pozwoli sobie podkład nałożyć ![]()
|
|
|
|
#1427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
naprawde kurcze jakies fatum ....![]()
|
|
|
|
|
#1428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój też zawsze był przeciwny udoskonaleniom urody ale pewnie w takiej sytuacji by się skusił![]() Mieliśmy iść razem na czyszczenie twarzy ale ciężko mu oczywiście wygospodarować godzinę czasu.. |
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, to już naprawdę pech!!! Też miałam kilka lat temu szwy na brodzie, ale założyli mi je po wycięciu pieprzyka i lekarz wtedy nie pozwalał mi smarować tego od razu maścią Z pudrem też lepiej uważajcie, wiadomo każdy chce wyglądać super, ale jakby później miały powstać jakieś komplikacje- myślę, że nie jest to tego warte.
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na ręce mam ślady po szyciu - 10 szwów po każdej stronie przedramienia i ślady po drutach w ręce. Ale nie chciałam tego jakoś specjalnie zasłaniać. I tak każdy wiedział ze mam taką ogromną bliznę.
|
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
Ilkas, minimini i gdaz... współczuje Wam i Waszym Partnerom... jakiś pech normalnie. Życzę aby wszystko zagoiło się szybko. Trzymajcie się
|
|
|
|
#1432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczaki, ale pech ( współczuję Wam, ale nie odwołałabym tego ślubu na Waszym miejscu. Za długo czekałam na ten dzień i już nie zniosłabym kolejnych miesięcy czekania, przygotowań, stresu... A co do pierwszego tańca, to może zaproponuj, żeby świadkowie otwarli wesele, albo rodzice-nie koniecznie jakimś super tańcem, którego trzeba było by się uczyć, tylko po prostu zatańczyli do jakiejś piosenki. ![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Tż'ta Cytat:
Cytat:
![]() Jakiś pech normalnie! Powrotu do zdrowia życzę dla Tż'ta
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może uda się zdjąć ten gips do łokcia tuż przed ślubem i będzie miał tylko na palcu. kurcze, naprawdę jakiś feralny ten weekend był
Edytowane przez mealla Czas edycji: 2011-05-30 o 10:54 |
|
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
kurde .. zlosliwosc losu !
ja bym nie przekladala slubu.. tak mialo byc i juz, ja nie mialabym tyle sily aby to wszystko przekladac i od nowa planowac
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam pomysłu jak zrobi tablicę na rozmieszczenie gości. Kupiłam dwa płótna-na których się maluje obrazy. Wykorzystam je jako bazę, na które nakleję to rozmieszczenie. Tylko nie mam pomysłu jak to zrobić-szukam inspiracji.
która mi pomoże ? przypomnę, że mam wesele w kolorystyce niebieskiej
|
#1436 | |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, dziękuję za słowa otuchy
Teraz tylko się utwierdziłam w przekonaniu, że dobrze robimy, że nie odwołujemy tego ślubu Cytat:
o matko ja wiem, że to nie jest śmieszne, ale jakoś jak sobie to wyobraziłam, że on idzie o tych kulach przez środek kościoła a ja koło niego, to mam polewkę. Dobrze, że mój tż dzielnie to znosi i też sobie żartuje dużo z sytuacji. np. mówi, że załatwimy mu wózek i będzie tańczył na wózku ze mną pierwszy taniec. On będzie siedział a ja koło niego mam wywijać ( to oczywiście tylko żarty, bo nie wyobrażam tego sobie ) teraz mamy "akcja spodnie". bo trzeba coś wymyślić. gips bedzie od stopy aż po samo udo. jakoś trzeba mu bedzie przerobić te spodnie... |
|
|
|
|
#1437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nam organista powiedział, że bierze 100zł tak więc w porównaniu z tym co bierze Twój to nie jest źle ale patrząc pod kątem, że to stawka za godzinę to i tak dużo. Chciałabym tak zarabiaćIlkas, Minimini współczuje Straszny pech, że to się akurat teraz stało |
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana mam stoliki kwadratowe, dzięki z góry za fotki z pomysłami.
Na razie zajmuje się winietkami, wiec tablica zostanie na później
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
przyszły moje buciki na poprawiny
i takie czerwone jak chciałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

będzie dobrze 

Gorzej jakby się TZ rozmyslili ;p Będzie dobrze.

zostało mi kupić tylko papier do prasowanek i naprasować 

stresior się włączył 
Nam organista powiedział, że bierze 100zł tak więc w porównaniu z tym co bierze Twój to nie jest źle ale patrząc pod kątem, że to stawka za godzinę to i tak dużo. Chciałabym tak zarabiać