DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-21, 22:12   #1411
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Skoro bluzka za duża to znaczy, że zbędne ciałko odeszło w niepamięć, ciesz się z tego i zero jęków

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

yhy też tak zdaje mi się ,ale mam nadzieję,że to przejściowe takie jest. Sesja za pasem to i ostro za nauke trzeba się brać więc i to może jest powodem
jutro będę miała lepszy dzień, mam nadzieję

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 22:21   #1412
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam dziś tiramisu- przeeeee- świeeeee- tneeeee PYCHA mniam to ciastko już zagości u mnie stale. Najchętniej zjadłabym całe no i mój gość który do jutra jest u mnie też się załapał (a to cukrzyk więc dla niego jak znalazł)
Ja też chcę tiramisu - jak pyszne - to z jakiego przepisu robiłaś - podaj bo ja też chcę
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 22:27   #1413
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Ja też chcę tiramisu - jak pyszne - to z jakiego przepisu robiłaś - podaj bo ja też chcę
z tego
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=15&t=3264
naprawdę polecam
Stary 2011-05-21, 22:32   #1414
wykrasana
Szara Eminencja

Cześć dziewczyny!

Nie pisałam bo musiałam przed końcem świata tyyyle rzeczy zrobić

U mnie zaczynają się wzrosty ale @ nadchodzi - brzuch mi wywaliło i czuje się brzydka, gruba, spuchnięta i nie wiem co jeszcze ...

Ma któraś dukanka przepis na jakieś ciasto owocowe na 3 faze?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 22:37   #1415
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
jutro będę miała lepszy dzień, mam nadzieję
Będzie lepiej czasami sa takie dni, że wszystko w czarnych barwach ale zaczarowałam, że jutro będzie rozpierała Cię energia

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

U mnie zaczynają się wzrosty ale @ nadchodzi - brzuch mi wywaliło i czuje się brzydka, gruba, spuchnięta i nie wiem co jeszcze ...

Ma któraś dukanka przepis na jakieś ciasto owocowe na 3 faze?
Ja jeszcze nie zaglądałam na przepisy na III fazę, ale może w google wpisz i Ci coś zawsze wyskoczy
Stary 2011-05-21, 22:40   #1416
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

[QUOTE=Agus140188;27053639]Będzie lepiej czasami sa takie dni, że wszystko w czarnych barwach ale zaczarowałam, że jutro będzie rozpierała Cię energia[COLOR="Silver"]

DZIĘKI!! mam nadzieję, że tak będzie:pros i:

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

PANDZIA masakryczny ten film

Stary 2011-05-21, 22:42   #1417
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Ja jeszcze nie zaglądałam na przepisy na III fazę, ale może w google wpisz i Ci coś zawsze wyskoczy
Hehe W googlach znalazłam kilka tych przepisów na 3 faze, chyba trzeba modyfikować samemu...
Stary 2011-05-21, 22:47   #1418
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
dziś mam urodzinki i wiecie co dostałam życzenia w sms-kach pierwszej kolejności od osób od których zupełnie się nie spodziewałam <szok>
sto lat! sto lat! wszystkiego NAAAJ!
to miłe jak nas właśnie tak zaskoczą z życzeniami

Cytat:
Napisane przez mandarynkka86 Pokaż wiadomość
Biorę dawkę 100 mg dziennie TSH mialam w normie ostatnio, ale tak jakos dziwnei się czuję...
no to dawkę już masz sporą więc nie ryzykowałabym ze zwiększaniem bez badań. możliwe że zwiększyłaś wysiłek albo w reakcji na dietę organizm tak zareagował że produkuje mniej hormonów tarczycy. trzymaj się i nie daj się tarczycy
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 22:58   #1419
Aatena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zingiber Pokaż wiadomość
Rozsyłam buziaczki i umykam. Bodajże Pańcia pytała wiele postów wcześniej o dawki kaloryczno-składnikowe przy intensywnej pracy umysłowej, czyli takiej jak moja. Dawka byłaby wyższa przy choćby lekkiej pracy fizycznej. Niestety, siad przy kompie to najgorszy rodzaj zajęć dla naszego organizmu i do tego potrzebujemy tej nieszczęsnej glukozy. Na pewno trzeba ograniczyć jedzenie, bo to się będzie odkładać, a o ile kiedyś przy godzinie stukania na maszynie spalało się około 100 kcal (ale inaczej się przecież pisało, uderzało z mocą, przesuwało elementy maszyny), tak teraz przy kompie nie wydolimy chyba nawet 30 kcal. Ale dokładnych danych (uśrednionych, wiadome) nie pamiętam. Trzeba to sprawdzić. Pamiętam, że pływanie przez godzinę spala mniej więcej 500 kcal. Fajnie! W każdym razie tłumaczenia się zwiększonym zapotrzebowaniem kalorycznym w przypadku pracy przy komputerze jest dla mnie nieco podejrzane, jeśli ktoś je tak, jakby miał drwa rąbać (mnie by tak mama właśnie karmiła, bo córcia ciężko pracuje, aż jej się mózg lansuje). Ale zapytamy głośno: Czy jest lekarz na sali?

To ja zmykam! Smacznego dukania, dziewczyny i alpejskich spadków!!!
To ja pytałam, ale nie chodziło o mnie, tylko mojego męża. Pracuje przy biurku. Dużo mówi, prawie bez przerwy przez kilka godzin i pisze ręcznie, długopisem. Walczę z tym, żeby nie pił tyle kawy (ok. 5 - 6 kubków dziennie). Do tego nie uznaje obiadu bez mięsa. No, czasami uzna pierogi. Ryby mu śmierdzą. Wczoraj zamiast zjeść te pyszne pstrągi, to parówek sobie podgrzał Tyle dobrego, że dla mnie zostały rybki jeszcze na dziś.
Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ja najwyzej w szmateksie ale tam rozmiar 40-42 jest bardzoooo chodliwy i nie mozna trafic na cos fajnego

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

zaczne pisac ogloszenia skupie rozmiar 40 -42 :P
O, a ja chciałam zeszczupleć do 40. I co ja mam teraz zrobić?

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
płaciliśmy na koniec i spuścił nam tylko 10zł
Było nie dać wszystkiego. Tylko samemu zarządzić upust. Chociaż pewnie mój mąż by nie walczył o zniżkę

Cytat:
dziś mam urodzinki i wiecie co dostałam życzenia w sms-kach pierwszej kolejności od osób od których zupełnie się nie spodziewałam <szok>
Wszystkiego najlepszego

Dziś siostra podrzuciła mi swoje dzieciaki ok. 7:30 i odebrała po 15-tej. A potem jeszcze pojechałam do teściowej zasadzić pory, selery, paprykę i pomidory. Wróciłam i dopiero teraz mogłam zasiąść do kompa
Aatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 23:09   #1420
anita9005
Rozeznanie

dziękuję ;*

Cytat:
Napisane przez beatazygadlo Pokaż wiadomość
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

oj tak najchudszego ;* hehe

Cytat:
Wszystkiego najlepszego!!!

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

i najchudszego!!

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

jakie masz rozmiary tych ubrań?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

tunika koszulowa pisze na niej XL ale moim zdaniem to takie 40 kilka koszulek rozmiar L i spodnie też by się jakieś znalazły musiała bym wszytsko dokładnie przejrzeć jutro

Cytat:
Wszystkiego najlepszego!!!

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

i najchudszego!!

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

jakie masz rozmiary tych ubrań?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

thx

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
wszystkiego naj naj!

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

thx ; ) do lata postaram się by takie bylo

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
witam chudzinki -

chyba sporo chudzinek opuściło nas - bo coraz tu ciszej

sto lat sto lat sto lat - chudziutkiego ciałka

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

dzieki , hmm a podasz moze przepis na to tiramitsu?

Cytat:
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam!!!!
Zrobiłam dziś tiramisu- przeeeee- świeeeee- tneeeee PYCHA mniam to ciastko już zagości u mnie stale. Najchętniej zjadłabym całe no i mój gość który do jutra jest u mnie też się załapał (a to cukrzyk więc dla niego jak znalazł)
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 23:10   #1421
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Hehe W googlach znalazłam kilka tych przepisów na 3 faze, chyba trzeba modyfikować samemu...
Tutaj znalazłam coś takiego http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=5277 może Cię zaciekawi
Stary 2011-05-21, 23:10   #1422
anita9005
Rozeznanie

dzieki

Cytat:
Napisane przez Aatena Pokaż wiadomość
To ja pytałam, ale nie chodziło o mnie, tylko mojego męża. Pracuje przy biurku. Dużo mówi, prawie bez przerwy przez kilka godzin i pisze ręcznie, długopisem. Walczę z tym, żeby nie pił tyle kawy (ok. 5 - 6 kubków dziennie). Do tego nie uznaje obiadu bez mięsa. No, czasami uzna pierogi. Ryby mu śmierdzą. Wczoraj zamiast zjeść te pyszne pstrągi, to parówek sobie podgrzał Tyle dobrego, że dla mnie zostały rybki jeszcze na dziś.

O, a ja chciałam zeszczupleć do 40. I co ja mam teraz zrobić?

Było nie dać wszystkiego. Tylko samemu zarządzić upust. Chociaż pewnie mój mąż by nie walczył o zniżkę

Wszystkiego najlepszego

Dziś siostra podrzuciła mi swoje dzieciaki ok. 7:30 i odebrała po 15-tej. A potem jeszcze pojechałam do teściowej zasadzić pory, selery, paprykę i pomidory. Wróciłam i dopiero teraz mogłam zasiąść do kompa
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 23:21   #1423
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję ;*

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

oj tak najchudszego ;* hehe

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

tunika koszulowa pisze na niej XL ale moim zdaniem to takie 40 kilka koszulek rozmiar L i spodnie też by się jakieś znalazły musiała bym wszytsko dokładnie przejrzeć jutro

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

thx

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

thx ; ) do lata postaram się by takie bylo

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

dzieki , hmm a podasz moze przepis na to tiramitsu?
Już dziś wklejałam, ale powtórka w takim razie myślałam że dłużej mi zejdzie robota z tym ciachem, ale wbrew pozorom wcale tak długo nie było, nie licząc zastygnięcia:P

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
I jeszcze troszkę:
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=2057
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=6285
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=5323
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=4313
może coś wybierzesz

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Lecę już Miłych snów
Stary 2011-05-21, 23:33   #1424
nikamo36
Zadomowienie

Witam Kochane,za spadki,dawno mnie nie było bo jestesmy na działce i nie mam czasu na nic
Cytat:
oj kochana nie gadaj jesteś ładniutka tylko masz groszy dzień

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

myślę ,że lepiej nie ryzykować z IV fazą już

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

hm jak chcesz ja mam kilka fajnych ciuszków praktycznie z raz może 2 ubranych w tym rozmiarku teraz noszę 36/38 więc tamte są mi zbędne niestety , a ciuszki fajne jak byś chciała zawsze mogę podesłać fotki

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

hej kochane jak ja wam zazdroszczę spadków też bym tak jeszcze - 0,5 chciała ale na III fazie ciężko będzie hehe odchudzanie uzależnia

a tak w ogóle muszę się poskarżyć moja hmm jak myślałam najlepsza koleżanka nawet nie raczyła mnie poinformować o konieczności napisania pracy na zajęcia - hm i to już któryś raz uznała coś za oczywiste i wiecie co będę świnia teraz ja o czymś jej nie powiem ot co ! też udam ,że to oczywiste było i udam zdziwioną ;D

Wszystkiego najchudszego
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 00:20   #1425
201604301943
Konto usunięte

jutro planuję ważenie bo dziś był ostatni dzień P... trzymajta proszę kciuki żeby w końcu ten za......kichany zastój ruszył choć odrobinę do jutra!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 00:38   #1426
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
jutro planuję ważenie bo dziś był ostatni dzień P... trzymajta proszę kciuki żeby w końcu ten za......kichany zastój ruszył choć odrobinę do jutra!
Ruszy na pewno
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 06:53   #1427
Agus140188
Rozeznanie

Dzień dobry moje Dzuibdziaki kochane!!!!!
Jupi dziś zmieściłam się w moją spódniczkę która nie chciała się zapiąć na wagę nie wchodzę już od dłuższego czasu a tu taka miła niespodzianka!!! Śniadanko teraz i niedługo do kościółka.
Stary 2011-05-22, 07:26   #1428
WrednaZ
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

:
U mnie to samo... wlazłam dzisiaj na wagę z przekory, bo miało być w niedzielę, i oczywiście, że wzrost. No cóż nie będę się nim przejmować, bo wiem, że dukam prawidlowo, więc to na pewno jest wina nadchodzącego @... a ja zawsze dużo wody zatrzymuję w tym okresie...
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 08:25   #1429
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieję,że ruszył!

hej, pewnie tak pusto z powodu okresu przed-sesją... ja mam pełno zaliczeń, kół i projektów więc nie mam czasu ale podczytuję Was w wolnej chwili!

idę zjeść placuszki i na zajęcia... a potem od razu 100km dalej - na komunię. wrócę pewnie baaardzo późno, a jutro ważne koło

ps. no i nadal wzrost trwa:P po PW ale TŻ zrobił takie pyyyszne leczo wczoraj
Stary 2011-05-22, 08:51   #1430
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!

u mnie po pw wzrost, no ale trudno.

boli mnie gardło chyba od klimatyzacji w pracy

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

u nas na grouponie 55zł za mikrodembrazję z maską i masażem chyba się skuszę

Stary 2011-05-22, 09:03   #1431
WrednaZ
Raczkowanie

Cytat:
dzień dobry chudziunki!!

u mnie po pw wzrost, no ale trudno.

boli mnie gardło chyba od klimatyzacji w pracy

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

u nas na grouponie 55zł za mikrodembrazję z maską i masażem chyba się skuszę
Mikrodermabrazja - super sprawa... kurcze ależ mi tego brakuje, a fundusze teraz cieniutkie więc lipa ;(
Ja się czaję na grouponach itp żeby sobie wykupić to Vacu, i przedłużanie rzęs bym chciała

Moja waga jednak mnie oszukała z samego rana, przed kąpielą a po śniadanku, kawusi, i krótkim spacerku jednak pokazała spadek - równo 96 kg... więc skoro podpuchnięta jestem, to może po @ będzie większy ten spadeczek... Za to cm mi potwierdza... ostatnio w talii 88, dzisiaj 85, w brzuchu i biodrach też po około 2/3 cm spadło
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:03   #1432
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Tutaj znalazłam coś takiego http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=5277 może Cię zaciekawi
Cytat:
Już dziś wklejałam, ale powtórka w takim razie myślałam że dłużej mi zejdzie robota z tym ciachem, ale wbrew pozorom wcale tak długo nie było, nie licząc zastygnięcia:P

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

I jeszcze troszkę:
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=2057
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=6285
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=5323
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=91&t=4313
może coś wybierzesz

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Lecę już Miłych snów

Kochamm Cie Dzięki

Cytat:
Dzień dobry moje Dzuibdziaki kochane!!!!!
Jupi dziś zmieściłam się w moją spódniczkę która nie chciała się zapiąć na wagę nie wchodzę już od dłuższego czasu a tu taka miła niespodzianka!!! Śniadanko teraz i niedługo do kościółka.
Lubie teraz przymierzać ciuchy z tamtego roku, kiedy były opięte, a teraz... lecą z tyłka

Cytat:
Napisane przez WrednaZ Pokaż wiadomość
U mnie to samo... wlazłam dzisiaj na wagę z przekory, bo miało być w niedzielę, i oczywiście, że wzrost. No cóż nie będę się nim przejmować, bo wiem, że dukam prawidlowo, więc to na pewno jest wina nadchodzącego @... a ja zawsze dużo wody zatrzymuję w tym okresie...

Ja od poczatku 3 fazy waże się codziennie Bałam się, że jak zaczne jeść 3 fazowo to waga poszybuje w góre Ale teraz staje na wagę dopiero po okresie nie bede się tu stresować

Edit: Nie no widać, że zaraz będe miała @ - siedzę i patrze sie na te ciasta 3 fazowe, a dopiero co zjadłam sernik bez sera

Edytowane przez wykrasana
Czas edycji: 2011-05-22 o 09:05
Stary 2011-05-22, 09:20   #1433
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Ruszy na pewno
Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
mam nadzieję,że ruszył!

hej, pewnie tak pusto z powodu okresu przed-sesją... ja mam pełno zaliczeń, kół i projektów więc nie mam czasu ale podczytuję Was w wolnej chwili!
ruszyło! co prawda zapomniałam się zważyć od razu jak wstałam i zdążyłam wypić z 3/4 szklanki wody ale i tak waga pokazała 78 kg a zastój był na 79... może teraz zacznie lecieć w dół?

racja z tym przedsesyjnym okresem - u mnie kolejny koszmarny tydzień się zapowiada a potem już tylko 4 zaliczenia i sesja

Cytat:
Napisane przez WrednaZ Pokaż wiadomość
Moja waga jednak mnie oszukała z samego rana, przed kąpielą a po śniadanku, kawusi, i krótkim spacerku jednak pokazała spadek - równo 96 kg... więc skoro podpuchnięta jestem, to może po @ będzie większy ten spadeczek... Za to cm mi potwierdza... ostatnio w talii 88, dzisiaj 85, w brzuchu i biodrach też po około 2/3 cm spadło
najważniejsze że cm spadają bo o to chodzi, także gratki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 09:41   #1434
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:

hm jak chcesz ja mam kilka fajnych ciuszków praktycznie z raz może 2 ubranych w tym rozmiarku teraz noszę 36/38 więc tamte są mi zbędne niestety , a ciuszki fajne jak byś chciała zawsze mogę podesłać fotki

JASNE ŻE TAK POPROSZĘ 21madziara@interia.pl najbardziej interesuja mnie spodnice uwielbiam w nich chodzic ale na inne tez się skusze

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

witam Was pięknoty moje

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:44   #1435
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

a ja sobie wlasnie pomalowałam paznokcie

Stary 2011-05-22, 09:48   #1436
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

dziś rano podjechałam do słynnych delikatesów w naszym mieście slynnych, bo otwartych wtedy kiedy wszystko inne zamkniete. I stala laska za kasa po czym mówi do mnie " Czy Pani się głodzi??" ja szok mówię nie i pytam skąd takie przypuszczenia ( nadmieniam, iż nie znam laski) a ona do mnie, że pamięta mnie jak byłam bardzooooo duża i ostatnio jak mnie zobaczyla z mężem to zastanawiała się czy to ja czy mąż związał się z kimś innym

ech i powiedziała mi że mnie podziwa za wytrwałość.

Dziewczyny przecież to zadna wytrwałość ta dieta jest nawet przyjemna

a wczoraj na grilku zauwazyłam, że jestem szczuplejsza od siostry ciotecznej męża która rzecz jasna już pytała na czym to tak chudnę

Stary 2011-05-22, 09:57   #1437
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
dziś rano podjechałam do słynnych delikatesów w naszym mieście slynnych, bo otwartych wtedy kiedy wszystko inne zamkniete. I stala laska za kasa po czym mówi do mnie " Czy Pani się głodzi??" ja szok mówię nie i pytam skąd takie przypuszczenia ( nadmieniam, iż nie znam laski) a ona do mnie, że pamięta mnie jak byłam bardzooooo duża i ostatnio jak mnie zobaczyla z mężem to zastanawiała się czy to ja czy mąż związał się z kimś innym

ech i powiedziała mi że mnie podziwa za wytrwałość.

Dziewczyny przecież to zadna wytrwałość ta dieta jest nawet przyjemna

a wczoraj na grilku zauwazyłam, że jestem szczuplejsza od siostry ciotecznej męża która rzecz jasna już pytała na czym to tak chudnę
same dobre nowiny już nawet obce osoby cię komplementują - super a siostra cioteczna męża widać ci zazdrości już - też fajnie!
a co do tego że dieta jest przyjemna to się zgadzam! w 100%! to samo myślałam wcinając wczoraj gotowane udko chociaż wiem że dla innych nie byłoby to fajne jedzenie to ja po prostu uwielbiam mięsko, nie lubię tłustego, bardzo lubię twaróg i warzywka gdyby jeszcze PW było codziennie i można by choć 1 owocka dziennie zjadać to było by idealnie, ale wtedy w ogóle nie wiedziałabym że jestem na diecie
Stary 2011-05-22, 10:06   #1438
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

no właśnie chociaż 1 owoc hi hi to juz luksus. Ja i tak jem jogobella light panna cotta jagodowe zamrazam i smakuja dokladnie tak samo jak lody jagodowe galkowane a osttanio na forum dziewczyny pisaly ze doktorek na czacie pozwolil 2 jogurty owocowe jesli waga spada

Stary 2011-05-22, 10:21   #1439
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

a to jak zmienila sie moja twarz .

Edytowane przez Pandzia_2010
Czas edycji: 2011-06-07 o 12:30
Stary 2011-05-22, 10:31   #1440
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
a to jak zmienila sie moja twarz .
Pandzia Ciebie to już nachwalić się nie można Ty normalnie nie chudniesz a mkniesz na tej dietce różnica kolosalna, dobrze ze nie proszą Cię o dowód osobisty w celu zweryfikowania tożsamości

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
ruszyło! co prawda zapomniałam się zważyć od razu jak wstałam i zdążyłam wypić z 3/4 szklanki wody ale i tak waga pokazała 78 kg a zastój był na 79... może teraz zacznie lecieć w dół?

racja z tym przedsesyjnym okresem - u mnie kolejny koszmarny tydzień się zapowiada a potem już tylko 4 zaliczenia i sesja

najważniejsze że cm spadają bo o to chodzi, także gratki
Juhuuuuu a jednak ruszyło, zatem teraz będzie leciało w dół że hej! bo jeśli nie, to ja już sobie porozmawiam z Twoją wagą na osobności

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości