|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Hehe znowu miałam obstawiać promocję w weekend, ale po krótkim przemyśleniu mojego położenia nie ide bo ja nie ogarnę. W środę dostane prace z poprawkami <nie wiem ile tego będzie> i miałabym abo czwartek albo niedzielę, żeby to ogarnąć, no to nie ogarnę
a na początku tygodnia to wszystko trzeba zdać, najdalej środa, a bardziej wtorek, bo w środę dziekanat nieczynny dla studentów w sumie no nic mama chyba mi da na chlebek |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam dziś zrobić nadgodziny - jedną, jutro dwie
dopiero wróciłam do domu nie narzekam ale trochę już mi sił zaczyna brakować ![]() pracy w cholerę ale to dobrze tylko jak wychodzisz o 5 a wracasz przed 20 to makabra
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Na fb mi się wyświetla, że jest wiadomość, po czym wcale jej nie ma aż w końcu komunikat zniknął, a wiadomości ani śladu
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Buziak na dobranoc
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
bry
przebralam sie w sukienke bokserkowa, bo biala bluzke ubralam, to niech sobie wisi, a kiedys wzielam te sukienke, bo w upale tak wygodniej mi ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Motylek w koncu sie odezwal mam nadzieje, ze pojdzie to co mialo isc, ja tez mialam zawsze problemy ze zdaniem, jak mi kazala slowo w slowo co powiedziala a z Oriflame sie chcialam zapytac o ten olejek do wlosow z UV, czy moze mialas albo czy wiesz jaki on jest, chodzi, zeby mi nie przetluszczal ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- taki łysy ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Kasia, no dalo cos to nasze przebieranie super ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Jusia nam sie zapracuje
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Z komorki nie moge dodawac zalacznikoe Grochu
Mam bojowe zadanie dzis |
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
a bo Ty ostatnio z komorki , no to ladnie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Kama ma komórkę
Cze wam ![]() Ej.. czy ja jestem jakaś dziwna? ![]() dzwoni do mnie z samego rańca laska, z którą nawet praktycznie nie gadam.. żeby jej polecić jakiegoś dobrego fryzjera, bo ona się zczaiła, że jutro obrona i musi iść do fryzjera ![]() kfaaaa... będzie dobrze jak ja się zdążę uczesać a te picze do fryzjera latają
|
#1421 |
|
PIP.
|
mam takie male wymagania - zeby byly ladne i wygodne. juz nawet nie mowie, ze tanie, bo nastawilam sie na to, ze sie szarpne. i
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja jestem ciuuuulem
![]() Koniecznie musze se lecytynę kupić, bo nie wydolę ![]() Chyba muszę wrócić, zapomniałam, że miałam mamie do bankomatu skoczyć...i nie mamy obiadu, bo MNIE sie wydawało, że mamy pesto w paczce...a jednak nie ma
|
|
|
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
Ile to jest kobiałka truskawek?
![]() Idę dziś na kajaki |
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiałka to cały taki koszyczek pipko
|
#1425 |
|
Konto usunięte
|
Pierwsze słyszę
Mi się to kojarzy z koniem (kobyłką )
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
no peepka jak cie nie moge
zaraz mi sie przypomina slynny kordonek ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() no z butami jest ciezko, zeby latem byly ladne i pasowaly do sukienek czy spodniczek, a przy tym wygodne, bo albo sie wrzynaja albo cos tam ![]() ja mam ulubione z tamtego roku klapeczki na malej szpilce, no takie super, w Boti bralam, to wzielam i szare i czarne, z ozdobka, potem je przecenili na 29,99 z 49,99 , to tez wzielam szare, ale rozmiar mniejsze, bo tamte bralam 38 ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- poszlam sprawdzic ceny w necie kolezanki perfumu, bo taka zadowolona, ze kupila w bezcłowym w Slubicach za 190 , a ja przegladam, ze ceny jej pojemnosci sa juz od 133 zl i w tylu netowych perfumeriach, ze nie sadze by bawili sie w podrobe ![]() ale moze jak tam bede to poszukam co tam maja, moze akurat moja coco bedzie tansza, ale watpie
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
ooo..
a tu znowu każdy do siebie gada o czym innym ![]() a ktoś potrafi to przerobić na mp3? http://www.youtube.com/watch?v=3I-Fy...eature=related
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
te 2 sekundy, no ja nie umiem
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam 5 z pracy
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Zdązyłam się 500razy dziś w✂✂✂✂ić na swoja pierdołowatośc i wszystkich dookoła
Ale zasadniczo mam za✂✂✂isty sos pomidorowy do makaronu przed sobą Zrobiony z niczego Kobiałka ![]() Brawo Kasiu ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- I kupiłam dziś za✂✂✂isty groszek jest taaaaaki słodziutki ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- I jestem lepsza od mojej mamy Nigelli
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Sos z niczego...
to się chyba nie najemy dzisiaj
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie najadam
Jest zacny ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Hahahaha moja mama myśli, że kupiłam jakiś sos ![]() To się zdziwi |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
no to supcio
ales Ty madra ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- bo groszki Kama sa slodziutkie jak nikt ich nie spieprzy ![]() ocho grzmi, jeju wiecie, ze u nas juz zamaist trawy jest siano, znaczy sie u nas na dzialce tez troche tam gdzie cienia nie ma, ale w ogole w miescie, wszedzie dookola pada, a nas omija ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- ja to w domu zawsze mam sloiczek pesto, ostatnio w lidlu byly promocje na nie, to i pomidorowy i bazyliowy, i cos tam innego tez zawsze mam i teraz tez zawsze mam ten makaron z biedry co wam go chwalilam ![]() znow pachnie deszczem, a go nie ma
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mam ostatni dzien wolnego
![]() Jutro dostane nazad pracę, to się zacznie latanie jak ze sraczką |
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
moj siostrzeniec ostatnio do kuznki mowi, ze jakby jakas prace widzial w Poznaniu to ma mu dac znac, no tak obojetnie jaka moze, to jest akurat jak weszlam na moje staniki w necie, to tam bylo ogloszenie : krawcowa, ale musi umiec szyc biustonosze
moze sie nada chlopak
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też miałam te pesto z lidla w słoiku, ale ostatnio jak była promocja to mnie nie było tam ja te z paczki z Kotanyi'a lubię Ale zrobiłam taki za✂✂✂isty sos, że powinnam go słoikować pod nazwą "córka Nigelli Lawson proponuje"![]() A w lidlu teraz bedzie tydzień włoski, ile ja tam makaronów nakupuje a teraz ma być i spaghetti i rurki z tej marki...i jeszcze jakieś inne...szuflady mi zbraknie ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Aaa mówisz Grochu, że grzmi u Ciebie To pewnie na wieczór dojdzie do mnie, bo jak słońce nie świeci jest chłodno, bo dosyc wieje, a jak jest słońce to takie palące mega i jakoś tak duszno jest.
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
o ja tez zawsze lece po makarony wtedy
![]() tez uwielbiam te trikolory ![]() no zagrzmialo raz i poszlo ale chlodek fajny juz jest ![]() i widze, ze masz jak ja, tez zawsze sie zachywcam tym co ugotuje , bo tak mi smakuje
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem mądra
Dzięks pipki
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może powinnam zmienić branżę ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Z tego wniosek jeden: najlepiej gotowac na w✂✂✂✂ie
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wolę się pojarać tym co ktoś mi ugotuje
![]() chociaz lubię tylko jedzenie mojej mamy i swoje ![]() aaa.. i babci też lubię. i to wsio.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

a na początku tygodnia to wszystko trzeba zdać, najdalej środa, a bardziej wtorek, bo w środę dziekanat nieczynny dla studentów w sumie

aż w końcu komunikat zniknął, a wiadomości ani śladu 

(kobyłką 
Zrobiony z niczego