|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Gipssis matowa czerwień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Oj tam, oj tam, od razu ślinić ^^
A zlot w tym terminie? Będę z małżonkiem do końca lipca, ale później...? Może wyskocze do Was na.. dwa trzy dni?
#1413 |
Zadomowienie
|
Kaarooo, byłoby super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Lux Mundi
|
Będę się starać ze vsiech sił coby choć na 3 dni do Was podskoczyć- skoro będziecie tak blisko
![]() Jedyny ogranicznik, to tesh właśnie kesh ;/ Ale nic to- będę coś kombajnować ![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
kaarooo ale ciacho, zdolniacha
![]() mnie by z tego wyszla rozowa breja ![]() zastanawialam sie czemuz to nie nikt mi butkow nie przyniosl jeszcze po czym sie eureka kaplam, ze przecie nie potwierdzilam mailowo zamowienia ![]() ![]() Byloby super gdybysmy sie mogly w Sopocie zobaczyc! ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
#1416 |
Zakorzenienie
|
No, ale o cieście agrestowym zapomniałam, może uratuję, a jak nie to ciacho samo w sobie musze upiec jeszcze raz
![]()
#1417 |
Zakorzenienie
|
Chyba muszę kupić Elle czy cuś...zdziczałam - warto byłoby przynajmniej wiedzieć, co jest modne, nawet jeśli mi nie do końca pasuje...Bo że kalosze to krzyk mody, nie miałam pojęcia...
Pogoda się nam ustabilizowała. Codziennie pada... Fajne ciasteczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ale pada... u mnie to leciało całą noc i końca nie widać
![]() |
#1419 | ||
Zadomowienie
|
Bezrobocie zdecydowanie mi nie służy - dopiero wstałam. Rozleniwiam się na maxa. Z niusów - w pt mam rozmowę w pewnej firmie, zobaczymy jak pójdzie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia!
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja tylko wpadłam powiedzieć, że moje zamówienie z schaffy przyszło. Wsio ok, rozmiary, kolory itd. Naczytałam się na twarzoksiążce mrożących krew w żyłach historii o niekompletnych przesyłkach, zamienionych rozmiarach, dwóch lewych butach itd. ale szczęśliwie mnie to ominęło.
Jeśli któraś z Was się zastanawia nad motylkowymi piptołkami, gorąco polecam, są megawygodne ślicznie pachną. Aha, z ciekawostek jeszcze, byłam dziś na USG i dowiedziałam się od lekarza, że mam "piękne i pracowite jajniki oraz śliczną maciczkę". Heh, ktoś się może chce zamienić, na kawał solidnej wątroby na przykład? ![]() Edit: Na schaffie pojawiło się kila nowych modeli melissek. (Pinkswan, polecam Twej uwadze żółte motyle). Póki co ceny trochę zaporowe, ale może będą za jakiś czas obniżki: http://www.schaffashoes.pl/producent-Melissa-80 Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-07-06 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
elo
![]() wpadlam sie pochwalic, ze mamy bilety ![]() powrotnych jeszcze nie mamy, ale moze zostaniemy to nie beda potrzebne ![]() Rilla, zolte meliski sa na All w lepszej cenie (119 z wysylka), jak beda czarne to tez se kupie ![]() jak jest z rozmiarem ich? dopasowane?
#1422 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam jedne kalosze bo są praktyczne, a Huntery... to Huntery, Mercedesy wśród kaloszy ![]() Cytat:
![]() ja czekam na moje buty, ale skoro już informacja jest że realizacja do 7 dni (swoją drogą, rzeczywiście dali ciała na całej linii, nie ogarnęli tej wyprzedaży i ludzie mają pianę na ustach) to się nie napalam, choć fajniej byłoby otrzymać w obiecanym terminie. Fajnie byłoby w ogóle je otrzymać, bo jak sama widzisz nic pewnego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kwestii modnych rzeczy, to ostatnio przekonałam się do legginsów w zestawie z długim swetrem i butami przed kolano (na jesień) - ale chyba ta moda minęła:/ Dołączcie się do zdrowasiek za pogodę, bo już za długo tego deszczu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas za to dziś słońce i nawet do 27 stopni, trochę mnie zmasakrowała temperatura jak wracałam z pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
w Ck alleluja caly dzien, az odgrzeblam kalosze
![]()
#1426 |
Konto usunięte
|
dzien dobrywieczor
![]() w domciu, nigdzie dzis nie wychodze ![]() kurde... podobaja mi sie hunterki, tez nie wiedzialam ze kalosze to krzyk mody ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Matka buldoga
|
Bry
![]() Co do kaloszy, nie mam, nie posiadam, moze kiedys...wole szpilki ![]() Zatem, ja tam wypadam z pociagu o nazwie Huntery ![]() W leginsach nie chodze, moje nogi nie sa przystosowane do tego typu odzienia ![]() Lou, dostalam kolejne maile....niestety z trescia: "przepraszamy, nie mamy juz wolnych miejsc". Nosz k..... ![]() Uwaga: jedna oferta na TAK ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-07-06 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czesc dziewczynki,u mnie nareszcie slonko wychodzi! ![]() Kaarooo,czy ja dobrze czytam,ze malz przyjezdza? Super!To sie teraz nie dziwie,ze Cie tak nosi z pieczeniem ![]() Milego wieczorku zycze,ide z psem powariowac poki nie pada,bo Krolewicza energia roznosi.
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Miewam okresy, kiedy bardziej schudnę - i wtedy mi legginsy chodzą op głowie. Zimą rok temu widziałam na wystawie H&M takie udające skórę, czarne - miodzio...tanie były jak barszcz, tylko zawsze bywaliśmy tam spiesząc się na trening, a po treningu zamknięte - i przeszły koło nosa...
Dziś przyszedł Wiedźmin II dla męża - cieszy się jak dziecko... |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | ||
Zakorzenienie
|
jakbys jeszcze gdzies wysylala to pusc mi maila z namiarami, zeby sie w to samo miejsce nie dobijac
![]() zaniu, czy ja dobrze rozumiem ze z 1 miejscowki sie odezwali, w 1 nie ma miejsc, a na reszte nie dostalas odpowiedzi? Cytat:
![]() ![]() ![]() macie pikne to sie cieszcie, moje chore som i sporo z nimi klopotu ![]() Cytat:
![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-06 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
hmm, no spódniczki bardzo kobiece...ja noszę ze trzy razy do roku - nienawidzę rajstop, i ogólnie - niewygodnie mi. Muszę się przekonać i jednak nosić kiecki...
Ech, mnie nie ciągną gierki. Jeden wyjątek - raz mąż grał w jakąś śmieszną rysunkową i bajkową taką - trzeba było zbierać różne rzeczy, układać puzzle - razem siedzieliśmy do pierwszej w nocy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Mnie się kalosze nie podobają.
Co to są te huntery? Ej, ludzie to analfabeci. Siedzę dzisiaj na kasie do 10 i mam karteczkę dodatkową "Brak możliwości płacenia kartą płatniczą z powodu awarii terminalu" i tekst gościa "Ale ja chcę kartą, Pani musi przyjąć." Pytam się czy nie czytał "Czytałem, ale myślałam, że to tak dla jaj" ![]()
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to takie kalosze marki Hunter ![]()
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propo kaloszy, to moja mama założyła takie zimą (tzn zwykłe kalosze ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- no bo w legginsach się po prostu tyłek poci...w rajstopach tak samo, i dlatego nie lubię:/A ja bez rajstop nie za bardzo mogę, bo mam non sto posiniaczone nogi - wystarczy mi byle co, i siniak gotowy - a w skałach ciągle gdzieś się stuknę... Przeglądam Missalę pod kontem waniliowo-drzewnych zapachów. I ogólnie drogawe te perfumy kurcze...tzn - rozumiem, że to klasa etc, tylko serce boli. Na "zwykłe" z wyższej półki sobie mogę pozwolić, tym bardziej że to inwestycja na długi czas - ale zapłacić np 560 za flaszkę - to już nie moja liga. Ale ta przydymiona drzewna wanilia... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoje kupilam grubo ponad 2 lata temu w Wawie, kiedy jeszcze nie bylo kaloszomanii. Poszlam kiedys po kozaki, wrocilam z kaloszami. No tak mi sie spodobaly, ze hej. A ze cala kase kozakowa wydalam na kalosze to sie cala zime slizgalam jak na lodowisku i marzlam zakladajac 2 pary skarpetek. ![]() ![]() jak mnie ludzia pytali skad mam buty, to mi sie cieplej robilo ![]() mnie tez by stac nie bylo na flachony, dlatego kupuje odlewki...
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-06 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Są wąskie, więc powinnaś być zadowolona. Jednak polecam brać swój rozmiar, nawet ciut mniejsze, fajnie się trzymają na stopie.
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27977551] a co do leginsow i dlugiego swetra tyz sie nie moge przekonac, ubieram sie tak kiedys, a teraz jakos mi sie nie podoba na sobie ![]() ![]() Ja całą zeszła jesień i długą część zimy tak przechodziłam. Lubie to zestawienie. Do tego wysokie buty emu. Pewnie mogę urodzić dużo pięknych dzieciaczków ![]() Mój jeden też kiedyś trochę ochorzał, ale szczęśliwie udało się wszystko wyleczyć. Tobie życzę tego samego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
No ba - zachwyt bliźnich - bezcenny
![]() Zamierzam znaleźć en idealny zapach, i może wtedy uściubię na cały flakon. Ale na razie daleko mi do tego, odstawiłam kolejne próbki (w stopce) do oddania/wymiany. Albo mnie zapach odrzuca, albo ujdzie - ale nie będę pachnieć żeby "uszło". Marzy mi się jeden ciężki, waniliowy zapach...tylko nie za bardzo, bo się z młodości vanilla fields etc przypomina ![]() Znów trafiłam na wpis na blogu - na onecie - o tym, jak to kobita nie chciała dziecka, ale urodziła, bo mąż nalegał, i pokochała, i ojoj, bajka. Normalnie mdli mnie jak czytam takie rzeczy. Za to z coraz większą miłością patrzę na pieski...jak szczeka jak najęty pod sklepem, to pewnie tęskni do pana...a wrzeszczącego bachora mam ochotę sprać po kuprze, żeby miał powód do płaczu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Albo zadowolić wile brzydkich penisków
![]() Co do zapachów - ja chcę jeden jedyny konkretny i kiedyś sobię kupię, bo jak na razie szukam ideału ![]() ![]() A co do dzieci. Przychodzi do mnie do sklepu dziecko z właścicielem w sensie, bo samo to nie... I to jedyne dziecko, które mnie rozczula. Mała ubrana w sukienusie, ma około roczku? Jest taka puciowata i słodka, że hej, serio, nie krzyczy nigdy, uśmiecha się radośnie, jak nie dziecko normalnie ![]() ![]() No i jest jeszcze drugi fajny klient, ale jego dziecko to bym zabiła na wstępie. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.