|
|
#1411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
(Co do balsamu Tajskiego nie lubię go, znaczy tego musu. Jakaś dziwna powłoka na skórze mi zostaje i wcale nie nakładam go dużo).
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W katalogu 11 jest Tropikalna kuracja, ale pisze, żeby po 3-5 minutach zmyć. Ciekawe co to daje, bo 3 minuty to niedużo ![]() A ja wczoraj posmarowałam się musem z lawendą. Nawet nie jest zły. Dobrze się wchłania i ładnie pachnie Uwielbiam lawendę
|
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tam jest napisane, żeby założyc te rękawiczki do pielęgnacji dłoni oraz zawinąc dłonie w rozgrzany ręcznik. Nie mam weny, żeby się w coś takiego bawić, poza tym gdzie ja teraz nagrzeję ręcznik albo chociaż te rękawiczki? Chyba nad grillem
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-07-15 o 11:30 |
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Dziewczyny.Regularnie Was podczytuje kiedyś byłam komsultantką Avonu ![]() Czy któraś z Was ma może LRD i Treselle Mistique i chciałaby może wymienić na inny zapach???Perfumki nie musza być nowe mogą byc używane lub testowane.
|
#1415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I o to mi chodziło, bo szukam dobrego kremu do rąk, a teraz będzie po 9,90 Widzę też ładny błyszczyk (kat. 11 str. 37) kolor Rose Hues. Chyba pasuje na lato I do tego lakier Rose Quartz ![]() Jednak to prawda, że z czasem Avon wciąga.... |
|
|
|
|
#1416 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
W katalogu wydawał się ciemno bordowy. A w rzeczywistości wygląda jak czarny z bordowo-brązowym połyskiem pod światło. Generalnie wygląda jak czarny ![]() Cytat:
Cytat:
Piszą, że po opalaniu też można dla wzmocnienia opalenizny - widoczny jest jakiś dodatek samoopalacza. Cytat:
![]() Ale ten Morska Bryza dłużej pozostawia niewchłanialną warstwę, to fakt. Ale też i bardziej wygładza stopy. Po innych mam w efekcie suche.
|
|
#1417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj smarowałam stopy musem z lawendą Jeśli planujemy jeszcze spacery przed snem, proponuję skarpetki
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Wiek nie ma nic do tego Brązowy zalecany jest blondynkom z jasną oprawą oczu. Ja jestem blondynką z ciemną oprawą oczu i używam czarnego (w życiu bym się nie dała namówić na brązowy). Cytat:
W katalogu jest złe zdjęcie. Cytat:
|
|
#1419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważam, że ta kuracja jest bardzo fajna. Zapach oczywście kwestia subiektywna, ale dobrze działa, więc nie narzekam ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
To w takim razie już mam mętlik w głowie więc zamówię sobie dwie A teraz mam pytanie bo w kat. 11 są te perełki do twarzy i chciałabym je mieć dwa razy. Czyli jak zamówię powiedzmy za 299 zł to mogę je kupić 10 razy?
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też będę używać tylko CZARNEGO TUSZU Tylko mnie w tym utwierdziłyście Dzięki |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko, że tam jest chyba, że 22,90 przy zakupach z katalogu za 29,90 to w sumie teraz nie wiem... może jednak trzeba kupić jeszcze coś. Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2011-07-15 o 12:22 |
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana Ty już lepiej nie kręć się koło grilla, tylko wylecz spokojnie swoją nóżkę Biorę |
|
|
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz właśnie się pojawiło pytanie czy tak mogę czy nie bardzo![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
#1424 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani pytanie informujemy, że najlepszą serią do cery trądzikowej jest linia Avon Clearskin. Podane w tej linii produkty są odpowiednie dla osób w wieku 14 lat. Pytalam , bo czytalam tutaj dobre opinie o tej maseczce z MM wlaśnie dla dzialania przeciwtrądzikowego i chcialam odmienić maseczkę dla mojej córci, ale balam sie czy na młodą skorę twarzy nie jest za mocna.Po tej odpowiedzi już sama nie wiem. ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Możesz napisać coś więcej o jaki to błyszczyk chodzi, czy to pomyłka w katalogu, czytam forum, ale widocznie coś przeoczylam,
|
|
#1425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) za każde wydane 29,90 sa perełki więc bym tak je zamówiła xD
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=cheneelle;28152111]Bo mam tak, że Mamuśka kupuje bransoletkę za 220 zł i ona chce perełki rozświetlajace a ja bym sobie kupiła brązujące
I teraz właśnie się pojawiło pytanie czy tak mogę czy nie bardzo![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Bransoletka za 220 zł? A ktora to taka droga?
|
|
|
|
#1427 |
|
szeryfcio
|
błotko morza martwego, algi... algi i wodorosty tak śmierdzą
![]() Na ja właśnie smaruję stopy będąc w łóżku, jak już nie mam zamiaru wychodzić z niego Wiesz, może to też kwestia indywidualna ale ja zauważyłam, że po japońskiej mam najbardziej oczyszczoną i wygładzoną buzię i jest ona też najbardziej agresywna/mocna, to znaczy szybciej niż po innych zaczerwienia się buzia, jak się ją przetrzyma choćby o minutę. Wiele dziewczyn też pisało, że dla ich buziek jest za mocna, wiec coś w tym jest
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=sheryl;28152528]błotko morza martwego, algi... algi i wodorosty tak śmierdzą
![]() No trudno. Niech sobie śmierdzą
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zmiękczający krem do pięt(i u mnie klientki też głównie ten zamawiają, rzadko inne) i przy regularnym stosowaniu jest super Po nałożeniu zakładałam skarpetki.
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1433 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jagoda352;28152511]
Cytat:
ze strony 88---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Bo już nawet tata powiedział, że zapłaci Mamusi za tą "kolejną" błyskotkę, skoro "jest jej niezbędna do życia"
|
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
O kurcze To tyle, co ze srebra ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- [QUOTE=cheneelle;28152639] Cytat:
Fajnych masz Rodziców |
|
|
|
|
#1435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skąd ja to znam |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nie jestem sama
Krem do rąk używam jak już idę spać, w dzień czasami też jak mam bardzo suche dłonie, ale tylko z gliceryną, który się wchłania i mi nie zostawia żadnej tłustej powłoki Ale balsamów, kremów do stóp itp nie umiem zdzierżyć na dłoniach
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() Czy w serii Planet Spa oprócz tego Lawendowego płynu do kąpieli występują w ogóle żele pod prysznic?
|
#1438 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Nakładam krem na stopy i wmasowywuję stopami. Też nie lubię rąk tłustych.Zmiękczający miałam często i nie pomógł moim stopom Teraz chcę zamówić któryś w słoiczku, co tak dziewczyny bardzo polecały. Tylko nie wiem który: silikonowy, lawendowy czy shea? Który lepszy na suche pięty. Wiem, że zachwalane były wszystkie... ale który z nich najlepiej pomoże piętom
|
|
#1439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=sheryl;28153080]Eee, kochana, ja tego nie robię rękami
Nakładam krem na stopy i wmasowywuję stopami. Też nie lubię rąk tłustych.Jesteś niesamowita Jak Ty to robisz? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

to jest ta zwykła czy rozgrzewająca, bo z moją cerą to rozgrzewająca odpada
(Co do balsamu Tajskiego nie lubię go, znaczy tego musu. Jakaś dziwna powłoka na skórze mi zostaje i wcale nie nakładam go dużo).

W sumie to zakochała się w nich dzięki Dokii
W katalogu wydawał się ciemno bordowy. A w rzeczywistości wygląda jak czarny z bordowo-brązowym połyskiem pod światło. Generalnie wygląda jak czarny 

Bo już nawet tata powiedział, że zapłaci Mamusi za tą "kolejną" błyskotkę, skoro "jest jej niezbędna do życia"
To tyle, co ze srebra
Jak Ty to robisz?