XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-02, 17:19   #1411
Bottega
Zakorzenienie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Czy ryż brązowy jest smaczny? Bo ponoć jest dobry na dietce, tak? A nigdy jeszcze nie jadłam, szczerze mówiąc. I zastanawia mnie, czy lepiej jeść przed południem, skoro ma dużo węglowodanów, czy można jednak na późny obiad lub na wieczór?
ja lubię ale zazwyczaj nie chce mi się czekać tych 30 min, więc kupuję Uncle Bens- robi się szybko. Ostanio jednak trochę oszczędzam, więc pozostaje mi tańsza wersja, ale też dobra.

Raaany, jutro znowu studia po tych paru miesiącach przerwy bardzo mi się nie chce byle do świąt

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 17:39   #1412
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Zarządziłam przerwę w ważeniu, bo... ostatnio mam nawyk wskakiwania na wagę co rano. Muszę się trochę kontrolować.

Bottega, super, że do nas wróciłaś po przerwie!

Ja już mam za sobą pierwszy tydzień zajęć na wydziale, baaardzo ciężko jest mi się wstrzelić z powrotem w tryb studencki.

Idę właśnie wydrążać swoje pomidorki i faszerować je ziołowym twarogiem. Mam nadzieję, że mi posmakuje.

czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 17:51   #1413
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 05patus01 Pokaż wiadomość
Dziekuje za mile slowo mam nadzieje ze bedzie smakowal. Najwazniejsze to nie dac za malo slodziku, bo wtedy jest taki jakby bez smaku. No i zalezy jaki sie da serek homo - bo niektore sa smaczne, a niektore takie cierpkie w smaku. Mam nadzieje ze doszla CI moja dluga wiadomosc prywatna jako opowiedz?
Ciasto jest po prostu CUDOWNIE smaczne!!! Wyszło bosko! Już wiem, jak sobie będę dogadzać na święta, kiedy to wszyscy będą jeść ogrom kalorycznych rzeczy - upiekę sobie taki oto jabłeczniczek, do tego dietetyczny sernik, od których się roi w internecie i elegancko.

Tyszka, gratuluje biegu i pobicia swego rekordu!

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2011-10-02 o 17:54
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 18:08   #1414
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Bottega, super, że do nas wróciłaś po przerwie!

Ja już mam za sobą pierwszy tydzień zajęć na wydziale, baaardzo ciężko jest mi się wstrzelić z powrotem w tryb studencki.
wcześnie zaczęliście, współczuję blee, ja chcę wakacje przede mną pisanie pracy, później obrona. Nic ciekawego uhh wt, śr, czw- zawalone, pn tylko jedne zajęcia, a pt na popołudnie i do wieczora <-- to jest świństwo!

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-10-02 o 18:10
Stary 2011-10-02, 18:48   #1415
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

hej dziewczyny
nieśmiało dołączam do was
Mam na imię Marta i mam 26lat
jestem mężatką od 2 lat i mamą (od 20 miesięcy) cudnej Julii
Mój rozmiar po porodzie zmienił się z M/L na XXL
Przez to nie mogę odnaleźć dawnej siebie.
Jednak powiedziałam dość i biorę się poważnie za siebie.
Dziś miła 5 dzień mojej dietki - głównie mż i zdrowe jedzenie oraz 1000kcal.
Dodatkowym cierpieniem z wagą jest u mnie fakt, że kiedyś byłam "motylkiem" uznawałam życie w stylu "pro ana"
Przy 169cm ważyłam 50kg i czułam się świetnie, choć rodzice chcieli mnie wysłać na terapię.
W porę się opamiętałam i przytyłam do tych 63kg.
Potem zaszłam w ciążę i trochę przytyłam...
Najlepsze jest to, że do 8 miesiąca nie było widać mi brzuszka i kg było 7
ale potem zaczęły się problemy i musiałam leżeć + -30' na dworze. Więc co robiłam, objadałam się ehh...
Przytyłam w miesiąc 10kg..
potem po porodzie trochę schudłam, bo karmiłam i jadłam praktycznie 2 dania i tylko na parze..
jednak jak już mogłam jeść coraz to nowsze potrawy, mój apetyt rósł i rósł
jadłam.... yyy to nie jest dobre słowo - obżerałam się i doszłam do mojej koszmarnej wagi.
Na razie nie chcę pisać ile ważę, bo mam kilka szpiegów, którzy namiętnie interesują się moim życiem i byłaby to dla nich piękna informacja dla nabijania się.

To chyba tyle o mnie w skrócie
czy mogę do was dołączyć?

ps. kocham konie i jeżdżę konno
Stary 2011-10-02, 19:35   #1416
Bottega
Zakorzenienie

Hej, Marta Przyjmujemy do grona rany, 10kg w miesiąc? to w ogóle możliwe? Mam nadzieję, że zwiększyłaś częstotliwość swoich posłków, bo 2 dziennie to zdecydowanie za mało! Też jeżdżę konno

Melduję, że dzisiejszy bilans wyszedł pomyślnie:
ok. 978kcal, 95.3g białka, 92.3g węglowodanów, 24.5g tłuszczu (jadłospis wstawiłam już na bloga, więc jak ktoś ma ochotę, to może zajrzeć)
Jestem bardzo zadowolona, bo po ostatnich obżarstwach martwiłąm się o to, że będzie mi ciężko, a było wręcz odwrotnie- kolację wmusiłam w siebie, ale w końcu i tak zjadłam ze smakiem Tak, jak pisałam moje założenie jest takie by trzymać się na poziomie 950-1110kcal (max.), więc dziś poszło dobrze. Mam nadzieję, że jak dojdzie waga i stanę na nią, to nie zemdlęję z przerażenia ile mi przybyło. Trzeba się ładnie trzymać do tego czasu, a pewnie uda mi się trochę zgubić

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-10-02 o 19:36
Stary 2011-10-02, 20:41   #1417
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Ciasto jest po prostu CUDOWNIE smaczne!!! Wyszło bosko! Już wiem, jak sobie będę dogadzać na święta, kiedy to wszyscy będą jeść ogrom kalorycznych rzeczy - upiekę sobie taki oto jabłeczniczek, do tego dietetyczny sernik, od których się roi w internecie i elegancko.

Tyszka, gratuluje biegu i pobicia swego rekordu!
Dziękuję
Własnie ja wczoraj tak sobie pomyślałam, że święta to będzie niezłe wyzwanie
Co prawda do nich jeszcze 3 miesiące. Zamierzam co najmniej 10 kg jeszcze pożegnać no i może pozwole sobie pofolgować
Boże jak sobie pomyśle o serniku mojej mamy... przysięgam, że to najlepszy sernik na świecie. Tego sie nie da zastapić jakims mniej kalorycznym odpowiednikiem
Ponieważ w planie mam bieganie całą zime, to chyba w dni świąteczne będe robiła 15km wybiegania co rano

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Mój rozmiar po porodzie zmienił się z M/L na XXL
Przez to nie mogę odnaleźć dawnej siebie.
Jednak powiedziałam dość i biorę się poważnie za siebie.
Dziś miła 5 dzień mojej dietki - głównie mż i zdrowe jedzenie oraz 1000kcal.
Dodatkowym cierpieniem z wagą jest u mnie fakt, że kiedyś byłam "motylkiem" uznawałam życie w stylu "pro ana"
Przy 169cm ważyłam 50kg i czułam się świetnie, choć rodzice chcieli mnie wysłać na terapię.
W porę się opamiętałam i przytyłam do tych 63kg.
Potem zaszłam w ciążę i trochę przytyłam...
Najlepsze jest to, że do 8 miesiąca nie było widać mi brzuszka i kg było 7
ale potem zaczęły się problemy i musiałam leżeć + -30' na dworze. Więc co robiłam, objadałam się ehh...
Przytyłam w miesiąc 10kg..
potem po porodzie trochę schudłam, bo karmiłam i jadłam praktycznie 2 dania i tylko na parze..
jednak jak już mogłam jeść coraz to nowsze potrawy, mój apetyt rósł i rósł
jadłam.... yyy to nie jest dobre słowo - obżerałam się i doszłam do mojej koszmarnej wagi.
Na razie nie chcę pisać ile ważę, bo mam kilka szpiegów, którzy namiętnie interesują się moim życiem i byłaby to dla nich piękna informacja dla nabijania się.

ps. kocham konie i jeżdżę konno
Witaj!
Powodzenia w bojach Ci życzę. 2 posiłki dziennie to jak wiadomo nie za dobrze. Jak dobrze rozplanujesz sobie te 5-6 posiłków w ciągu dnia, to nie ma uczucia głodu i nie chce się nic podjadać.
Trzymam kciuki, żeby udało Ci się zdrowo i skutecznie zrzucić tyle ile sobie zaplanowałaś.
jazda konna to doskonałe ćwiczenie. potrafi dać w kość
Siostra jeździ konno i startuje w zawodach. Mamy swojego konika, więc ja też czasem pojeżdżę. Jednak moja kondycja nie jest zbyt dobra na tego typu wysiłek Po 20 minutach przeraźliwie bolą mnie nogi.
Oczywiście jak zrzucę jeszcze troszkę ciała i poprawie swoją kondycje mam zamiar sie nauczyć porządnie jezdzić
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:44   #1418
Eldo_rado
amor vincit omnia

jazda konna to świetny sport... sama jeździłam kilka lat zawodowo to były świetne przeżycia, emocje... wgl konie to bardzo wierne zwierzęta, mają w sobie niesamowity urok i wdzięk...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:58   #1419
Bottega
Zakorzenienie

ja jeżdże już ponad 15 lat, więc od dziecka i nie mam zamiaru z tego zrezygnować to prawda- świetny sport.

Stary 2011-10-02, 21:00   #1420
Eldo_rado
amor vincit omnia

nigdy nie miałam napadu... az do dziś kanapki z pasztetem i pierniczkami na noc
Stary 2011-10-02, 21:22   #1421
Bottega
Zakorzenienie

łooooł, to brzmi jak ciąża piernik i pasztet... niezłe połączenie nie przejmuj się, każdy może mieć wpadkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 21:28   #1422
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
łooooł, to brzmi jak ciąża piernik i pasztet... niezłe połączenie nie przejmuj się, każdy może mieć wpadkę
jaka ciąża? jaka wpadka? nie wiem co mi się dziś stało, chyba taka faza księżyca
Stary 2011-10-02, 21:33   #1423
LadyTo0fat
Rozeznanie

Tyszka, ja na święta chyba skuszę się na kotleta w panierce, no nie ma opcji, bo uwielbiam je. Full kalorii, ale wliczę w bilans i trochę pogłoduję, najwyżej! No a w wigilię samą to bez mięska, ale za to koniecznie zjem rybę po grecku - niebo. U mnie na szczęście nie ma wypieków-cud, serniki jak serniki i tak dalej, jedynie zawsze wszystkie babki piaskowe etc uwielbiam, ale one nawet mogą być kupione i i tak mi meega smakują, no nic, zobaczymy, może się nie skuszę.

W ogóle to ja liczę na to, że do grudnia spadnę do 7 na początku, to będzie duuża motywacja, żeby się nie obżerać w święta....

Strippi, witam w naszym grooonie i trzymam kciuki.

Bottega trafny komentarz, Eldo_rado'wy pasztet i pierniki -> połączenie jak w ciąży
Stary 2011-10-02, 21:35   #1424
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Bottega trafny komentarz, Eldo_rado'wy pasztet i pierniki -> połączenie jak w ciąży
ej, ej
Stary 2011-10-02, 22:31   #1425
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
nigdy nie miałam napadu... az do dziś kanapki z pasztetem i pierniczkami na noc
Widać organizm koniecznie musiał dziś otrzymac to magiczne połączenie

Cytat:
Tyszka, ja na święta chyba skuszę się na kotleta w panierce, no nie ma opcji, bo uwielbiam je. Full kalorii, ale wliczę w bilans i trochę pogłoduję, najwyżej! No a w wigilię samą to bez mięska, ale za to koniecznie zjem rybę po grecku - niebo. U mnie na szczęście nie ma wypieków-cud, serniki jak serniki i tak dalej, jedynie zawsze wszystkie babki piaskowe etc uwielbiam, ale one nawet mogą być kupione i i tak mi meega smakują, no nic, zobaczymy, może się nie skuszę.

W ogóle to ja liczę na to, że do grudnia spadnę do 7 na początku, to będzie duuża motywacja, żeby się nie obżerać w święta....
Eeee ja odkąd mam patelnie do grillowania (tylko 25zł w Realu!!) to olewam te kotlety w panierce. Taki zgrillowany kurczak jest równie smaczny!
Jeśli chodzi o sernik to ja tez lubię w każdej postaci. Zawsze miałam do niego słabość i cała rodzina to wie i za każdym razem jak jem sernik od mojej mami to się podśmiewują, że dałabym się zabić za niego :P

Plusem mojego obecnego sposobu odżywiania jest to, że mi się żołądek skurczył i nie potrzebuje dużo żeby go zapchać. Tym sposobem - nie mogę się obżerać
Allleee co tam, do świąt daleko. Co się będziemy na zapas przejmować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 22:36   #1426
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
jaka ciąża? jaka wpadka? nie wiem co mi się dziś stało, chyba taka faza księżyca
haha, chodziło mi wpadkę żywieniową oczywiście

Stary 2011-10-02, 22:37   #1427
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
haha, chodziło mi wpadkę żywieniową oczywiście
język polski jest strasznie przewrotny
Stary 2011-10-02, 23:13   #1428
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
ej, ej
Żarcik oczywiście, chudzino

Tyszka Dla mnie chyba jednak nic nie przebije kotletów w panierce. Ale fakt, do świat jeszcze dalekoo!

Tymczasem idę jednak na wesele domowe... Będą takie pyszności, a ja nic tknąć nie mogę, a będę tam cały dzień i co ja mam jeść.
Stary 2011-10-03, 07:38   #1429
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Strippi, miło mi powitać Cię w naszym gronie.

Zjadłam wczoraj... 1/3 domowej kiełbasy. Wytopiłam ją na grillu na suchar, mimo to była tłusta i czułam się parszywie pochłanianiawszy. Jestem moronem.

... ale przynajmniej dzisiaj nie wstąpiłam na wagę. Hip hip, hura.

Dziś zjem:
I śniadanie: zawieje nudą, ale mieszanka Fitelli, otrębów żytnich i płatków owsianych z mlekiem
II śniadanie: koktajl jogurtowy z malinami
obiad: zupa fasolowa, gotowane mięso kurczaka
podwieczorek: jabłko
kolacja: kanapki z szynką z indykiem, pomidorem, ogórkiem, papryką i szczypiorkiem

Albo dzisiaj mam gorszy dzień z jedzeniem, albo bez skrupulatnego podliczania posiłków ani rusz.
Wyszło mi 880 kalorii, 71g białka, 116g węglowodanów, 14g tłuzzczu.

Stary 2011-10-03, 07:55   #1430
mysiunia85g
Zadomowienie

Dzień dobry Chudzinki

Strippi Miło nam Cię powitać

No dobrze, staram się trochę ogarnąć, śniadanie zjedzone była bułka grahamka z ziarenkami z jajkiem gotowanym(już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam jajko gotowane, zawsze omlet, jajecznica lub sadzone, to teraz dla odmiany gotowane będzie)
Dopijam kawę i zaczynam sprzątać i prać, potem muszę iść do urzędu i zrobić jakieś zakupy, pomyśleć nad obiadem, choć na razie weny twórczej brak no i na noc do pracy jakoś przeżyję, przynajmniej mam taką nadzieję
Tak sobie pomyślałam, skoro na nocce w pracy i tak za bardzo nic do roboty nie mam, to może zabiorę ze sobą płytę z ćwiczeniami T.Webb ramiona i pośladki i podstawowe kroki zumby i jak już nikt mi się nie będzie kręcił, czyli ok. 2 lub 3 w nocy, to zacznę ćwiczyć... to chyba dobry pomysł

Miłego dnia życzę
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:23   #1431
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
witaj a sprawdzałaś sobie tarczycę? czasem się rozregulowuje po porodzie i nie wraca do normy, i wtedy mogą być problemy z odchudzaniem/tyciem.

dziewczyny, mam strasznego doła wczoraj mi się z dietą wszystko pomieszało, bo za późno wstałam i wieczorem byłam strasznie głodna. a dzisiaj w ogóle nie mam apetytu. niech mnie ktoś przytuli

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:50   #1432
dexterowa00
Raczkowanie

Czesc dziewczyny Zwazylam sie dzisiaj. I waze 85kg :/ wyglada na to ze w takim razie zaczynam z 85, bo dopiero dzis wprowadzam tak na serio zdrowe odzywianie i cwiczenia 3 lub 4 razy w tygodniu.

No nic, musze sie jeszcze mocniej zmotywowac i do przodu!

85 -84-83.5-83-82-81-80-CEL I 79 -78-77-76-75-74-73-72-71-70- CEL II 69 -68-67-66-65-64-63-62-61- CEL III 60

Edytowane przez dexterowa00
Czas edycji: 2011-10-03 o 09:53
dexterowa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:50   #1433
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaryAnne Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam strasznego doła wczoraj mi się z dietą wszystko pomieszało, bo za późno wstałam i wieczorem byłam strasznie głodna. a dzisiaj w ogóle nie mam apetytu. niech mnie ktoś przytuli
Bejbi, dont kraj.
Najważniejsze to po takim jednodniowym rozregulowaniu nie dać się zwariować. Nie masz apetytu? Truuudno, ale godzin posiłków trzeba pilnować. To nie organizm ma nami rządzić, tylko my mamy panować nad organizmem! Poganiać, poganiać!

Stary 2011-10-03, 09:02   #1434
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Bejbi, dont kraj.
Najważniejsze to po takim jednodniowym rozregulowaniu nie dać się zwariować. Nie masz apetytu? Truuudno, ale godzin posiłków trzeba pilnować. To nie organizm ma nami rządzić, tylko my mamy panować nad organizmem! Poganiać, poganiać!
dzięki jakiegoś ogólnego doła mam i szczerze mówiąc panowanie nad organizmem nie jest moją mocną stroną

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:21   #1435
Bottega
Zakorzenienie

MaryAnne, nos do góry i walcz, walcz!

ja chcęęęę moją wagęę! nie mogę wysłać za nia przelwu, bo dostałąm nową kartę kodów i konsultant musi do mnie zadzwonić. A z tego, co mnie dziś poinfomorwano w odziale banku- zrobi to w ciągu 2-3 dni Super Później waga jeszcze będzie szła ze 2 dni. Ehh, jeszcze wyjdzie na to, że w tym tyg. w ogóle się nie zważę!

Stary 2011-10-03, 10:22   #1436
whisky79
Raczkowanie

Ja wczoraj poszlam biegac pierwszy raz od czasow liceum(czyt.od 12 lat).Najadlam sie wstydu co niemiara bo po ok 3 min juz zlapala mnie zadyszka i nastepne 3min szlam pozniej znow 3 min truchtu,itd...Ch cialabym juz byc po @ i wrocic do 8min ABS

Edytowane przez whisky79
Czas edycji: 2011-10-03 o 11:19
whisky79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:18   #1437
la'Mbria
Zakorzenienie

hej Dziewczyny, nieśmiało pytam czy mogę dołączyć?
właśnie zlazłam z wagi a tam...o zgrozo! 78kg a było już 74
jestem po ciąży, obecnie mam 7 miesięcznego szkrabika w domu, więc tłumaczę sobie, że to jeszcze zejdzie ze mnie, gdy młody zacznie chodzić (a ja za nim biegać)...no ale chyba czas wziąć wagę w swoje ręce...
na razie karmię, więc żadnej restrykcyjnej diety nie będzie, po prostu zero słodyczy i wszelkiej maści zapychaczy (chipsy, orzeszki i słodkie deserki typu berliso, danio itp)
od porodu trzymam się tylko jednej zasady- nie jem czekolady i żadnych słodyczy ją zawierających to mój wielki sukces,który niestety nie przekłada się na chudsze boczki

i jakby była jakaś chętna warszawianka z bielan na wspólne spacery to ja się zglaszam

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj poszlam biegac pierwszy raz od czasow liceum(czyt.od 12 lat).Najadlam sie wstydu co niemiara bo po ok 3 min juz zlapala mnie zadyszka i nastepne 3min szlam pozniej znow 3 min truchtu,itd...Ch cialabym juz byc po @ i wrocic do 8min ABS
whisky, ale tak jest najzdrowiej wcale się nie martw, lepiej że zaczęłaś biegać nawet po te 3 minuty niż gdybyś cały czas tylko spacerowała- to i tak dla organizmu dodatkowy wysiłek, a z czasem kondycja się poprawi, to będziesz biegać dłużej
głowa do góry

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez MaryAnne Pokaż wiadomość
dzięki jakiegoś ogólnego doła mam i szczerze mówiąc panowanie nad organizmem nie jest moją mocną stroną
może to przesilenie jesienne? i stąd dołek
a co do panowania nad ciałem- to niestety ja też jakoś nie umiem nad nim zapanować...niby moje, a jednak robi co samo chce

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:20   #1438
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
Jaki wstyd. Ja też tak zaczynałam!
Na początku najlepsze są własnie marszobiegi. Sama to przetestowałam na sobie
Poczytaj sobie tutaj http://bieganie.pl/?show=1&cat=6&id=81
Zachęcam do biegania
Stary 2011-10-03, 11:24   #1439
dexterowa00
Raczkowanie

Też mam zamiar zacząć biegać Zacznę pewnie właśnie od marszobiegów, bo nigdy nie biegałam i dostaję zadyszki jak podbiegnę do autobusu :P Ale powoli powoli mam nadzieję złapać kondycję

85 -84-83.5-83-82-81-80-CEL I 79 -78-77-76-75-74-73-72-71-70- CEL II 69 -68-67-66-65-64-63-62-61- CEL III 60
dexterowa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:32   #1440
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dexterowa00 Pokaż wiadomość
Też mam zamiar zacząć biegać Zacznę pewnie właśnie od marszobiegów, bo nigdy nie biegałam i dostaję zadyszki jak podbiegnę do autobusu :P Ale powoli powoli mam nadzieję złapać kondycję
Złapiesz złapiesz. Ja zaczynałam od zera praktycznie ( 3min marszu / min biegu x5) i z wagą 3cyfrową
Teraz spokojnie przebiegam godzinkę. Z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej. Biegam coraz szybciej. Teraz, po zawodach, mam ogromną motywacje! I uwielbiam biegać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości