Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-25, 22:29   #1411
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
ja też nie rozumiem, ale to... takie .... subiektywne odczucie

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

bierz co Ci serce mówi

dla Ciebie Monia powinno być
bierz, co Ci się podoba i tak odeślesz

a dla mnie
bierz co Ci się podoba i tak sprzedasz
Stary 2011-09-25, 22:32   #1412
NIKaP-n
BAN stały

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Rybko

ona nie jest karmelowa, tylko beżowa ...
ktoś pokazywał fotki starej i nowej obok siebie - jest spora różnica w kolorze

Ale to chyba nie w tym wątku?

Cytat:
Renia
jeśli eva /elsa
to junie do tego (ruda)

powtórzę się wzięłabym vivi i junie
aaa jeśli mąż się dorzuca to daj mu tę satysfakcję i weź vivi
si si si si si!!!!!!!!!!!!

Cytat:

tak mayę, szarą katy i niebieską mattie /z ciekawości/

ja się poważnie boję, że jak mattie będzie taka jak myślę to ją odeślę, maya jakaś inna to ją odeślę a katy .... jeszcze jakaś taka i...... ją odeślę to mogłabym w absolutnej desperacji kliknąć np nelly, którą po skrytykowaniu na pól str odesłałam z dwa dnie temu ale wtedy chyba pójdę do lekarza

edit: nie Fei jest dowodem na moją stabilność emocjonalno- psychiczną- wiem, że ją chcę- uffff
Ale Moniu, czy jesteś tego pewna?
Czy podjęłaś dobrą decyzję?
Ale sure, sure?

Cytat:
Monia katy zostaw sobie chociaż, czuję że ona będzie idealna
Oj tak
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Super przepis nie znałam wcześniej

Ja poznałam przez męża, a to przepis ponoć z dawnych czasów, komunistycznych, gdy nie szło u nas niczego dostać

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Ja będę spała trzecią nockę ale już jakiś postęp jest \ odpadła Nina, Jacky i Jamin (bo jednak całej czarnej nie chcę).
Zostały takie
Powtarzam się:
J.K. i V
Cytat:
\

reniu dla mnie 3 i 5

Cytat:

Dobra, to teraz Eva (mnie bardzo kusi ) mąż że Vivi
Tak Go będę męczyć to może pójdziemy po rozum do głowy i.....wezmę 3 nieeee, na czorta mi tyle
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:34   #1413
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Jeju, ja uwielbiam wiewióry, w Anglii są takie duże i szare i przyłażą do ogródka na żarcie biegają po parkach, skaczą po drzewach

Reniulek

Mam nadzieję, że nikogo nie obrażę, ale totalnie nie rozumiem fenomenu evy i elsy
Reniuś Vivi i Junie, ale koloru Ci nie wybiorę, bo:
- uwielbiam brązowe trebki
- ta beżowa na fotach Mopsinki

Pewnie sama bym ją brała, bo była w wish, ale nie wiem, którą

Domi!!! Coś TY!!! Jestem Ci wdzięczna, że poświęcasz swój czas na analizę moich pomysłów Uważam, że masz w 100% rację i na pewno Cię posłucham
Zrobiłam kilka zdjęć, niestety, za ciemno jest, rano powtórzę. Tylko trochę się wstydzę, bo mamy tu tyle klamotów, że nawet do zdjęć nie mam ich gdzie powynosić i niektóre załapią się na zdjątka

Ja często podczytuję forum gazety, stamtąd też wynalazłam ten szary, aby fuksję ugasić

Co do stołu, to on jest z prawdziwego mahoniu, to taka ciężka i piękna ława, antyk troszkę, bardzo drogi i nie mogę go pomalować Z resztą, docelowo ona stać w salonie nie musi, na początek musi, bo nie stać nas na nowy stół

boki od foteli i spód od kanapy (takie średniego koloru drewno) mąż mi oferuje, że przemaluje w sumie chyba dobrze byłoby na orzech- jak okna? Nie chcieliśmy białych okien, bo całe życie takie mieliśmy, teraz pewnie poszłabym w białe okna, drzwi, itd. Choć mężowi się to zupełnie nie podoba

Pamiętasz moją pierwszą wizję? Chciałam bielone podłogi i jak najwięcej jasności. A potem, zupełnie niepotrzebnie, zaczęłam tworzyć i komponować i kombinować jak koń pod górkę

Gabinet jest w beżu, ale to miejsce męża i niech sobie ma, jak wybrał

Kuchnia jest ciepła, lekko szalona (panterka) i stłumiona srebrem (zmywarka, lodówka, baterie, etc).

Salon i wszystkie korytarze zrobię jasne, już się zdecydowała jutro oddajemy farby (bo na korytarz był też odcień fioletu) i wróci się 200zł

Uff... Bo wiesz, urządzanie domu to rzecz bardzo drażliwa czasem
Zdjęcia zrób w dziennym świetle, klamotami się nie przejmuj. Grunt, żeby ludzie widzieli dobrze co już jest. Załóż tam śmiało wątek, pomogą. Poradzę, że nawet jeśli Ci się jakieś rady nie spodobają, to lepiej tam grzecznie każdego wysłuchać, bo potrafią strzelić focha, gdy ktoś się upiera przy swoim
Ale warto przeanalizować każdą radę, wybrać oczywiście te, które są jakoś najbardziej zbieżne z tym, co my lubimy, pokazać im swoje pomysły, zapytać, czy to ok, czy mogą coś podpowiedzieć etc.

Mi się wydaje, że te elementy z mebli można by walnąć na szaro, w odcieniu zbliżonym do podłogi/jaśniejszym. Ale z tym może poczekaj, aż kupisz inne meble. Jeśli będą białe, to wtedy można pomalować tamte kawałki na biało, będzie spójnie. Kolorystyki z okien bym nie wprowadzała absolutnie, nich sobie będą jakie są, ale już lepiej ich nie podkreślać dodatkowymi elementami orzecha, bo w sumie z niczym co masz w pokoju to nie gra. Na okna na początek daj coś białego, po czasie sobie najwyżej zmienisz, a białe zawsze pasuje i trochę ochłodzi ten orzech.
Jak już będziesz mieć resztę mebelków i zdecydujesz, jak pomalować elementy kanapy (biały czy szary), to może ten mahoń nawet by fajnie wyglądał, jako kontrast i ciekawy punkt. Tylko wtedy krzesła jakieś jasne, może lekkie w formie i NIE DREWNIANE Ale najlepiej Ci poradzą na forum, ja jestem tylko amatorem. Innym radzić zresztą łatwiej, a samemu i tak się robi błędy

Fioleciku dobrze, że się pozbyłaś
Chyba zawsze lepiej takie mocniejsze kolory dawać w dodatkach, które mogą być mobilne i nie są wiążące.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:34   #1414
Iduś
Zakorzenienie

Reniu Vivi czarna jest cudna ... chodzę z nią bez przerwy od kilku tygodni

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:35   #1415
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:

NIkuś ale to nie real foto
tylko katalogowe starej i nowej, różnica była spora
To chyba Maggie pokazywała
Stary 2011-09-25, 22:39   #1416
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:

Ale sure, sure?

nie jestem pewna czy jestem pewna:cm ok:
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:40   #1417
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Reniulek

Mam nadzieję, że nikogo nie obrażę, ale totalnie nie rozumiem fenomenu evy i elsy
Reniuś Vivi i Junie, ale koloru Ci nie wybiorę, bo:
- uwielbiam brązowe trebki
- ta beżowa na fotach Mopsinki

Pewnie sama bym ją brała, bo była w wish, ale nie wiem, którą

Na pewno jest cudnie, Kochana, całe życie przed nami, będziemy zmieniać

Zupełnie inne, a mężowi polać, o dobrze godo
Nikuśku
Mnie nie uraziłaś, sama tego nie rozumiem i teraz mam problem
To dobrze, że inne klepne rudą
Mąż pozdrawia
Uwielbiam zmieniać

Cytat:
brałabym vivi (wiem, nudna jestem) ona mała wcale nie jest - to mówię ja, wielbicielka wielkich torebek

ale widzę, że Tobie bardziej Eva podchodzi

w takim razie klikaj to, co Tobie się bardziej podoba
no i junie
Serio nie jest taka mała? Porównywalna do Emilki? Aniu, z nieba mi spadłaś
Ja wiem czy bardziej....wszystkie bez wyjątku mi bardziej podchodzą
Jeszcze nigdy nie miałam takiego dylematu - Matko jedyna czas iść do doktora
Albo spać hihi

Cytat:
ja też nie rozumiem, ale to... takie .... subiektywne odczucie

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

bierz co Ci serce mówi
Stary 2011-09-25, 22:41   #1418
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Uff... Bo wiesz, urządzanie domu to rzecz bardzo drażliwa czasem
Zdjęcia zrób w dziennym świetle, klamotami się nie przejmuj. Grunt, żeby ludzie widzieli dobrze co już jest. Załóż tam śmiało wątek, pomogą. Poradzę, że nawet jeśli Ci się jakieś rady nie spodobają, to lepiej tam grzecznie każdego wysłuchać, bo potrafią strzelić focha, gdy ktoś się upiera przy swoim
Ale warto przeanalizować każdą radę, wybrać oczywiście te, które są jakoś najbardziej zbieżne z tym, co my lubimy, pokazać im swoje pomysły, zapytać, czy to ok, czy mogą coś podpowiedzieć etc.

Mi się wydaje, że te elementy z mebli można by walnąć na szaro, w odcieniu zbliżonym do podłogi/jaśniejszym. Ale z tym może poczekaj, aż kupisz inne meble. Jeśli będą białe, to wtedy można pomalować tamte kawałki na biało, będzie spójnie. Kolorystyki z okien bym nie wprowadzała absolutnie, nich sobie będą jakie są, ale już lepiej ich nie podkreślać dodatkowymi elementami orzecha, bo w sumie z niczym co masz w pokoju to nie gra. Na okna na początek daj coś białego, po czasie sobie najwyżej zmienisz, a białe zawsze pasuje i trochę ochłodzi ten orzech.
Jak już będziesz mieć resztę mebelków i zdecydujesz, jak pomalować elementy kanapy (biały czy szary), to może ten mahoń nawet by fajnie wyglądał, jako kontrast i ciekawy punkt. Tylko wtedy krzesła jakieś jasne, może lekkie w formie i NIE DREWNIANE Ale najlepiej Ci poradzą na forum, ja jestem tylko amatorem. Innym radzić zresztą łatwiej, a samemu i tak się robi błędy

Fioleciku dobrze, że się pozbyłaś
Chyba zawsze lepiej takie mocniejsze kolory dawać w dodatkach, które mogą być mobilne i nie są wiążące.

Teraz jak myślę, to nie wiem, jak wpadłam na ten fiolet, aaaa już wiem, na gazecie właśnie pisali o tym, aby szarością schłodzić fuksję, a fiolet dodać, żeby nie było efektu betonu w pokoju

Wiem jednak (jak patrzę teraz na biel w salonie), że totalnie bym go tamtym pomysłem, jeśli nie pomniejszyła, to "przybiła". Byłoby strasznie ciężko...

Świetny pomysł z tą szarością pod kanapą, jak napisałam o brązach i sobie to wyobraziłam, to już wiedziałam, że t podła idea ale mam lapka na kolanach w łóżku i średnio mi się wygodnie edytuje

Domi ja sądzę, żeś więcej niż amator Widać, że to Twoja pasja
No i jasne, jam grzeczna ( z reguły ), chętnie rad wysłucham nikogo nie przepędzę tam
Stary 2011-09-25, 22:42   #1419
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Nikuśku
Mąż pozdrawia
Uwielbiam zmieniać

Serio nie jest taka mała? Porównywalna do Emilki? Aniu, z nieba mi spadłaś
Ja wiem czy bardziej....wszystkie bez wyjątku mi bardziej podchodzą
Jeszcze nigdy nie miałam takiego dylematu - Matko jedyna czas iść do doktora
Albo spać hihi

spora i pojemna
porównywalna do emilki w stanie "z opuszczoną klapą"
jej jak to brzmi

Iduś, prawda, że vivi pojemna jest bardzo ?
Stary 2011-09-25, 22:43   #1420
Dominiique
BAN stały

Cytat:

Masz może Amberlyn i Landi? To inny rudy kolor niż Junie? a wchodzi na ramię? Chyba tak z tego co pamiętam?
Eva
Landi jest taka wpadająca w pomarańcz, "camel" taki (?)
Junie chyba ma zupełnie inny kolor...
Stary 2011-09-25, 22:48   #1421
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
NIkuś ale to nie real foto
tylko katalogowe starej i nowej, różnica była spora
To chyba Maggie pokazywała
Aaaaahaaa
To jak ja czytam to forum

Cytat:
Kochana już Ci lepiej, odpoczywasz, nie chcesz więcej tytków, bo masz ich jak mrówków
Cytat:
Nikuśku
Mąż pozdrawia
Uwielbiam zmieniać

Haha, ja też, ale na końcu i tak żałuję, że zmieniłam
Pozdrów Męża

Cholerna klawiatura, mam awaryjne o i b, proszę o wyrozumiałość.
Zaraz Wam pokażę, co mi dziś Mężuś kupił,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 22:50   #1422
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Teraz jak myślę, to nie wiem, jak wpadłam na ten fiolet, aaaa już wiem, na gazecie właśnie pisali o tym, aby szarością schłodzić fuksję, a fiolet dodać, żeby nie było efektu betonu w pokoju

Wiem jednak (jak patrzę teraz na biel w salonie), że totalnie bym go tamtym pomysłem, jeśli nie pomniejszyła, to "przybiła". Byłoby strasznie ciężko...

Świetny pomysł z tą szarością pod kanapą, jak napisałam o brązach i sobie to wyobraziłam, to już wiedziałam, że t podła idea ale mam lapka na kolanach w łóżku i średnio mi się wygodnie edytuje

Domi ja sądzę, żeś więcej niż amator Widać, że to Twoja pasja
No i jasne, jam grzeczna ( z reguły ), chętnie rad wysłucham nikogo nie przepędzę tam
Taka pasja z doskoku
A pamiętasz może tamten wątek, co tak radzili? Zalinkuj go?
Bo chyba nie chodziło im o fiolet na ścianie, tyko pewnie w jakichś dodatkach?

Ja lubię fiolet, ale w opcji "ruchomej" i bez nadmiaru, bo trochę posępnie wygląda w dużej ilości. Mam kapę śliwkową na gościnnym łóżku i jedną poduchę - wystarczy Żeby rozjaśnić pokój kupiłam w sobotę limonkowy dywanik

Mój "s(r)alon", czyli 18m2 z aneksem włącznie jest długi, a wąski (ok. 3m/6m), wyobraź sobie, że poprzedni właściciele walnęli go na ciemny fiolet Do tego ciemne panele... Tragedia.
Strasznie ciemno było, wydawał się wąską klitką i wyglądał jak trumna...

Przemalowaliśmy go na złamaną biel i wygląda zupełnie inaczej.
Stary 2011-09-25, 22:51   #1423
NIKaP-n
BAN stały

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090535.jpg (28,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1090536.jpg (42,0 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-09-25, 22:56   #1424
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:

a dla mnie
Hahhaahah jeju ale się uśmiałam

Cytat:

si si si si si!!!!!!!!!!!!

Ale sure, sure?

Oj tak

Ja poznałam przez męża, a to przepis ponoć z dawnych czasów, komunistycznych, gdy nie szło u nas niczego dostać

Powtarzam się:
J.K. i V

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Reniu Vivi czarna jest cudna ... chodzę z nią bez przerwy od kilku tygodni
To super! Twoje foty takie śliczne, ze mąż chce tą

Cytat:

Cytat:
spora i pojemna
porównywalna do emilki w stanie "z opuszczoną klapą"
jej jak to brzmi

Iduś, prawda, że vivi pojemna jest bardzo ?
yyyy z czym
Jak pojemna i nie taka mała jak mi się wydaje to bardzo mozliwe że będzie moja

Cytat:
Landi jest taka wpadająca w pomarańcz, "camel" taki (?)
Junie chyba ma zupełnie inny kolor...
Tak, Domi - Ania mi już pisała że to inne kolory

Lecę spać - będę rozmyślać o torbach
Dobranoc dziewczyny dzięki!!!
Stary 2011-09-25, 22:56   #1425
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Taka pasja z doskoku
A pamiętasz może tamten wątek, co tak radzili? Zalinkuj go?
Bo chyba nie chodziło im o fiolet na ścianie, tyko pewnie w jakichś dodatkach?

Ja lubię fiolet, ale w opcji "ruchomej" i bez nadmiaru, bo trochę posępnie wygląda w dużej ilości. Mam kapę śliwkową na gościnnym łóżku i jedną poduchę - wystarczy Żeby rozjaśnić pokój kupiłam w sobotę limonkowy dywanik

Mój "s(r)alon", czyli 18m2 z aneksem włącznie jest długi, a wąski (ok. 3m/6m), wyobraź sobie, że poprzedni właściciele walnęli go na ciemny fiolet Do tego ciemne panele... Tragedia.
Strasznie ciemno było, wydawał się wąską klitką i wyglądał jak trumna...

Przemalowaliśmy go na złamaną biel i wygląda zupełnie inaczej.
Nie pamiętam, ale to nie były konkretne porady, tylko takie ogólne o zestawieniach kolorystycznych
Ja kocham fiolet od zawsze, ale nie wiem, czy dobrze bym się czuła z taką ścianą...

O rany, rzeczywiście musiała być tragedia!!! My mieliśmy 3/7 (przerobiony z garażu) i pomalowane pistacją delikatną, ale nie podobało mi się...

Jaka złamaną bielą, pokaż nr chyba mi kiedyś podawałaś czym to było malnięte, ale nie pamiętam...

MI się też podoba i tak mi się marzyło- połączenie stylu nowoczesnego ze starym, bądź pewne elementy starzone... Ale kurcze, drogo...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 23:16   #1426
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Nie pamiętam, ale to nie były konkretne porady, tylko takie ogólne o zestawieniach kolorystycznych
Ja kocham fiolet od zawsze, ale nie wiem, czy dobrze bym się czuła z taką ścianą...

O rany, rzeczywiście musiała być tragedia!!! My mieliśmy 3/7 (przerobiony z garażu) i pomalowane pistacją delikatną, ale nie podobało mi się...

Jaka złamaną bielą, pokaż nr chyba mi kiedyś podawałaś czym to było malnięte, ale nie pamiętam...

MI się też podoba i tak mi się marzyło- połączenie stylu nowoczesnego ze starym, bądź pewne elementy starzone... Ale kurcze, drogo...
Malowaliśmy pastelowym jaśminem Duluxa. Ale ten fiolet nadal lekko przebija, takie sinawe tło jakby Ale to widzimy my, jak się wpatrzymy, tak normalnie nie widać mocno. Gdy będziemy robić kuchnię, mam nadzieję, że za rok, to pomalujemy jeszcze raz na zwykłą czystą biel.

Skoro masz tę ławę, to nowoczesność ze starym masz gotową Tylko jak ją zestawić z resztą etc. to już nie poradzę, przekracza to moje umiejętności

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:

Jaki ogromny słoik papryczek chilli!
Skąd?
Stary 2011-09-25, 23:20   #1427
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Malowaliśmy pastelowym jaśminem Duluxa. Ale ten fiolet nadal lekko przebija, takie sinawe tło jakby Ale to widzimy my, jak się wpatrzymy, tak normalnie nie widać mocno. Gdy będziemy robić kuchnię, mam nadzieję, że za rok, to pomalujemy jeszcze raz na zwykłą czystą biel.

Skoro masz tę ławę, to nowoczesność ze starym masz gotową Tylko jak ją zestawić z resztą etc. to już nie poradzę, przekracza to moje umiejętności

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Jaki ogromny słoik papryczek chilli!
Skąd?

Peperoni
Z Selgrosu, słój ma 4.25l za 20zł, niedrogo prawda? już mnie brzuch boli od nich, ale uwielbiamy

Ten jaśmin jest piękny
wklej jakieś fotki mieszkanka, koniecznie

Ja o tej ławie myślałam, bo ona taka owalna jest, że można spróbować położyć na nią biały obrus, taki sztywny jakby z bawełny organicznej, do ziemi... ale przy Małym to chyba nie jest zbyt realne

Przeglądam katalog, co by tu kliknąć
Stary 2011-09-25, 23:34   #1428
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Peperoni
Z Selgrosu, słój ma 4.25l za 20zł, niedrogo prawda? już mnie brzuch boli od nich, ale uwielbiamy

Ten jaśmin jest piękny
wklej jakieś fotki mieszkanka, koniecznie

Ja o tej ławie myślałam, bo ona taka owalna jest, że można spróbować położyć na nią biały obrus, taki sztywny jakby z bawełny organicznej, do ziemi... ale przy Małym to chyba nie jest zbyt realne

Przeglądam katalog, co by tu kliknąć
Na tamtym forum są moje zdjęcia, brutalny dowód spieprzenia pewnych rzeczy... Ale duży pokój jest w trakcie zmian, nowe fotki pojawią się po przyjeździe rolet i dywanu, czyli gdzieś koło 6 października Mam nadzieję, że będzie dobrze... Muszę jeszcze wyoutować obrazki, które obecnie tam wiszą. Będą przez jakiś czas slady po gwoździach, dopóki nie wymyślę wraz ze specami z forum, co zamiast dawnych "dekoracji" powiesić.
Chodzą mi po głowie jakieś fajne plakaty w białych ramkach. Generalne założenie: nowocześnie, miło, jasno, kolorowo. Teraz jest takie nie wiadomo co
Stary 2011-09-26, 00:02   #1429
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Na tamtym forum są moje zdjęcia, brutalny dowód spieprzenia pewnych rzeczy... Ale duży pokój jest w trakcie zmian, nowe fotki pojawią się po przyjeździe rolet i dywanu, czyli gdzieś koło 6 października Mam nadzieję, że będzie dobrze... Muszę jeszcze wyoutować obrazki, które obecnie tam wiszą. Będą przez jakiś czas slady po gwoździach, dopóki nie wymyślę wraz ze specami z forum, co zamiast dawnych "dekoracji" powiesić.
Chodzą mi po głowie jakieś fajne plakaty w białych ramkach. Generalne założenie: nowocześnie, miło, jasno, kolorowo. Teraz jest takie nie wiadomo co
To dywaniki jeszcze nie przyjechałY?

Muszę zatem odnaleźć tam Twoje foty

jakie rolety zamówiliście?

Ja będę duże potrzebować, powiększałam okna

Padam, lecę spanku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 00:06   #1430
Dominiique
BAN stały

Kanarkowy w jednym pokoju już jest. Miał tam być w kleksy, ale mi odradzono
Natomiast ten do dużego pokoju jest na zamówienie i czeka się trochę. I tak ma być szybciej, niż myślałam
Rolety zamawiam z Dekorii, szyją też na wymiar, można zamawiać za darmo próbki materiałów. Polecam
Wysyłam Ci też PW
Dobranoc!
Stary 2011-09-26, 00:50   #1431
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaahaaa
To jak ja czytam to forum

Kochana już Ci lepiej, odpoczywasz, nie chcesz więcej tytków, bo masz ich jak mrówków

Haha, ja też, ale na końcu i tak żałuję, że zmieniłam
Pozdrów Męża

Cholerna klawiatura, mam awaryjne o i b, proszę o wyrozumiałość.
Zaraz Wam pokażę, co mi dziś Mężuś kupił,
ja już nie wiem /nie jestem pewna/czy to miły sarkazm czy konstatacja?:pr osi:
ale lepiej mi chyba, nie....?

Cytat:

a dla mnie
nic dodać nic ująć
Cytat:

też kocham fiolet

dobranoc nikuś, dobranoc wszystkim
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 07:48   #1432
dodeczka84
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2011-09-26, 08:33   #1433
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzień doberek
Stary 2011-09-26, 08:34   #1434
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
Miałam w weekend szyć, ale zachciało nam się z synem piec, no i upiekliśmy ciasteczka czekoladowe, brownies i szarlotkę z budyniem i bitą śmietaną, a dziś musiałam przynieść do pracy i rozdawać bo ja nie jem a syn sam nie da rady takich ilości przejeść
Iduś zrobiłam w weekend gnocchi szpinakowe z Twojego przepisu, cholernie się kleiło do łap, ale wyszły naprawdę pyszne Będę je robić nie raz

A teraz myszę się wziąć za nadrabianie

A, i dziękuję jakiejś miłej osóbce za skorzystanie z mojego kodu w weekend
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:52   #1435
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:05   #1436
dodeczka84
Zakorzenienie

Koniec spania na materacu
dziś narożnik potężnie stanął w naszym salonie nareszcie będzie gdzie odpocząć po pracy przy kawce
Stary 2011-09-26, 09:09   #1437
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Koniec spania na materacu
dziś narożnik potężnie stanął w naszym salonie nareszcie będzie gdzie odpocząć po pracy przy kawce

A jak tam najnowszy nabytek w postaci Jamin Fajna torebeczka na co dzień?
Stary 2011-09-26, 09:44   #1438
charal
Zakorzenienie

Pewnie już widziałyście że Ana jest przeceniona na 99

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Kliknęłam torbę, jedną tylko, reszta poczeka na wypłatę
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:46   #1439
dor1kaaaa
Zakorzenienie

charal iza i dodeczka

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:46   #1440
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Pewnie już widziałyście że Ana jest przeceniona na 99

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Kliknęłam torbę, jedną tylko, reszta poczeka na wypłatę
Szkoda,ze Ana jest tylko w tych kolorach Bo wzór ma piękny

Niech zgadnę-ceglasta Ethel

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości