![]() |
#1411 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
na wuj komu kbnos plasteliny Pin
![]() co Ty , co Ty ![]() skakać pajaca ![]() ![]() nic nie umiem co się nada na Platformę ludzi uzdolnionych i mądrych ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- rynce opadajo... jakbym miała fijucika to też by opadł ![]() wpieprzać to każdy potrafi ![]()
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
dziń dybry
troszku padam, cały dzień na wariackich papierach z motorkiem w pupie ale rodzina jest tylko jedna trza pomagać ![]() przeklnęłam dziś Polly pod kątem Home&Yoou - nigdy tam nie wchodziłam i było dobrze ![]() a dziś uległam świecom zapachowym - naturalne zapachy jak nigdy ![]() mówię o serii FROZEN sweet sandalwood, cranberry roibos oraz chocolate ![]() dla świecomaniaczek takich jak ja - świetne ( choć pachną zbyt delikatnie po zapaleniu, ale naturalnie) polecam - w rresztę sklepu dzielnie nie zajrzałam ale niektóre obiekty wyłapałam zacne kątem oka - kolorowe szkło, i inksze odjechane dizajny ![]() nie wiem czy i kiedy nadrobię jeśli mowa o platformie to ja zaklepuję miejsce wyrabiacza świec zapachowych ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aż tak pijany nie byłem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kbnsy to cepelia, na odpuście pójdą jak świeże/prawdziwe. A tak rili, to ja też nic nie umiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja ![]() a najlepsze że najfajniejszych żal mi spalać ![]() a to i Ty się na platformę wybierasz? to może... Ty bedziesz robić zdjęcia ![]() fkońcu umiesz robić rentgeny ![]() ooo i pojechać umisz... po życiorysie, ale to sie nei nada na platforme no coooo? ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
#1421 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | ||
Zakorzenienie
|
![]() strugać... durnia ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- to żem z grubsza miała na myśli ![]()
![]() |
#1423 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Boszzzzz co się tutaj dzieje
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak gryxiu oczywiście ![]() Improwizuj, jak my co niektórzy ![]() Nie wiem czemu se ubzdurałam, że napisałaś tu - lepić pierogi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra samice alfa ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jeju, jak mi się chce czegoś i sama nie wiem czego ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Fotka dla Skrb. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
o właśnie, kbns bym zjadła, a mam tylko salami
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() ![]() ![]() Ja tylko na moment, bo to jest ten czas kiedy miałam mieć wolne a zaczynam zapominać jak się nazywam, tyle mam roboty a do tego jakaś zaraza się przyczepiła i zaczynam coraz bardziej kaszleć. ![]() I kopnijcie mnie, i powiedzcie, że Si Lolita Eau de Toilette jest koszmarnym zapachem i wcale nie chcę go mieć. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Ja będę robić jądra sylikonowe
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |||
Zakorzenienie
|
Ojejusiuuu
![]() ![]() dziękuję ![]() Jajek nie masz w domu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
ziut ![]() ![]() ![]() ![]() kluczyk ![]()
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to do jedzenia coś? ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Nindżopesz
|
Nie pomyślałam a to stara fota. Ale może Teza dorzuci fotki tych silikonowych jaj?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Niiiiiii
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Skarbku, Spoorcia, dzięki!
![]() Ale i tak ją kcę. ![]() ![]() ![]() ![]() Udanego tygodnia wsiem! ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
grozi wypollizowaniem
|
bedziesz wiersze pisac
![]() limeryki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaj jeszcze nie ma, Un dopiero bedzie robił te jaja, bo my w spólkę weszli, Teziak jaja a ja kbnosy z modeliny ( bo twardsza) będziem jeździć starym tarpanem bo jarmarkach i handlować tym szajsem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.