Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-25, 20:14   #1411
zochawks
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez majowy_deszcz Pokaż wiadomość
czy w COK'u mozna robic zwroty? kupiłam szminke z demo "moc kryształów" czy jakoś tak i kolor mi nie spasował... chcialabym jednak inny :P mozna wymienic?
Wyślij do Garwolina lub w COKU na Słowiczej w Warszawie możesz oddać.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:18   #1412
hurts_stay
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
a w krakowski coku można oddawać?
hurts_stay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:20   #1413
prosiaczek89
Raczkowanie

Witam Czytam Was i tak się zastanawiam czy pisać do nich w sprawie prezentu przeprosinowego skoro czekam na te małe perfumy do kuferka, miałam zamówione dla 2 klientek jak radzicie? one się niecierpliwią bo zależało im na nich, a to dobre klientki w jaki sposób do nich napisać?
prosiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:24   #1414
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
u mnie bardzo chwalą emulsję złotą,mam zamówienie na jedną jak narazie,zastanawiam się czy nie wziąć mamie ale z demo,fioletową...bo mama ma 58 lat to złota już może za słaba

Tylko ze ja dopiero 30 dobilam, wiec te zlote to jeszcze nie dla mnie Zamowilam - zobacze jak sie sprawuje.
Stary 2011-10-25, 20:25   #1415
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ten świecący tusz z Color Trend to jakieś badziewie właśnie klientka mi go zwróciła. Drobinek w nim żadnych, jest jak eyeliner do oczu w dodatku skleja rzęsy i wcale go nie widać. Też byłam przekonana że to będzie taki brokat w żelu a tu zonk Później zrobię fotki
Był już kiedyś taki brokatowy i właśnie mi się skojarzyło, że ten "nowy" będzie tak samo sklejał rzęsy

Cytat:
Napisane przez magdap_96 Pokaż wiadomość
Tak przychodzą nawet dostałam 3 prezenty przeprosinowe za długie czekanie oczywiście sama musiałam do nich napisać bo sami nigdy nic nie dołożą. A swoją droga to z tymi prezencikami zaszaleli dostałam 3 żele pod prysznic 500 ml
Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
ja za czerwoną kosmetyczkę dostałam też żel 500ml
Ja też

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:28   #1416
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie kat. 16 i opustu 45% na zestawy i kremy Anew, czy możecie mi napisać które podlegają opustowi??
Chodzi mi dokładniej o czerwone serum naprawcze ze str. 166, 7-dniowa kuracja odmładzająca ze str. 168, emulsja ze złotem ze str. 169, zestaw platinium ze str. 170 oraz produkty ze str. 172 i 173, czy one też się zaliczają do produktów które podlegają opustowi??....Będę wdzięczna za rozwianie moich wątpliwości
z tego co wymieniłaś liczy się do tej oferty opustowej jedynie zestaw Platinum- w AM jest wyraźnie napisane TYLKO zestawy- strony są tam wymienione i TYLKO produkty Genics

w kat.15 na 3 dowolne produkty też jest ten opust 45%- poza kremem ze str.111

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-10-25 o 20:33
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:29   #1417
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy składasz zamówienie? ja 2 listopada i mam narazie 184 zł bez moich kosmetyków,ale raczej więcej nie przybędzie od koleżanek,jedna ma jeszcze się zastanowić
Niech mi tylko nie przyślą torebki Believe
Ja miałam jakieś 300zł i złożyłam jeszcze zamówienie na biżuterię z IOS(bo klientka bardzo chciała) i same próbki. A teraz myślę, że już jak już będą z 16tki zamówienia. Mam nadzieję, że liczne, bo ostatnio coś słabe
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:29   #1418
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie kat. 16 i opustu 45% na zestawy i kremy Anew, czy możecie mi napisać które podlegają opustowi??
Chodzi mi dokładniej o czerwone serum naprawcze ze str. 166, 7-dniowa kuracja odmładzająca ze str. 168, emulsja ze złotem ze str. 169, zestaw platinium ze str. 170 oraz produkty ze str. 172 i 173, czy one też się zaliczają do produktów które podlegają opustowi??....Będę wdzięczna za rozwianie moich wątpliwości
w AM str 17 podane są dokładnie jakie zestawy i z jakich stron podlegają opustowi i są to str.: 31, 163, 164, 165, 167, 171 oraz GENICS str. 161,
a Ty wymieniłaś dokładnie str., z których produkty nie podlegają 45% opustowi
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:33   #1419
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Tak ja je już dostałam

To ja napisze wam co nieco o glądniętej biżuterii z katalogu 16/17
(od razu uprzedzam nie mam jak zrobić zdjęć)
Biżuteria ENVY ME z katalogu 17 w rzeczywistości jest delikatniejsza i z jasnego srebra, nie lubie jak kolor jest aż tak jasny bo dla mnie to trochę odpustową biżuterią "pachnie". Kolor kamienia jest taki jak w katalogu. Jest dobrze wykonana. Tylko to strasznie jasne srebro...
Komplet Melanie Floral jest śliczny, szkieełka nie biją po oczach że są z plastiku. Kolor kamyczków idealnie pasuje do torebki Jocelyn. Jedyną jej wadą jest to że te "punkciki" które trzymają oczka (w katalogu jest to idealnie powiększone) są dość wystające i to będzie chaczyć
Komplet Jazzy jest cudny. Idealnie dopracowany i pięknie się mieni Kula z naszyjnika w porównaniu do kuleczek kolczyków jest dużżża
Zestaw kolczyków Alice poza tymi czerwonymi cyrkoniami koszmarnie tandetny.

Mam nadzieję, że komuś pomogłam a jak ktoś się skusi to proszę nie mieć do mnie pretencji o większe rachunki spowodowane zakupem biżuterii.
A widziałaś może torebką Lillian?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:33   #1420
carolynnez
Raczkowanie

zazdroszczę, u mnie poplątali coś z numerami telefonów i miałam 2tygodniowe opóźnienie z paczką, i powiedziałam liderce, że liczę na jakieś prezenty no i ogólnie gadka była dłuższa, ale nie chcę przynudzać... powiedziała, że ok, a teraz patrzę na fakturę i w darmowych nie ma nic ponad to, co zwykle
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:37   #1421
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez prosiaczek89 Pokaż wiadomość
Witam Czytam Was i tak się zastanawiam czy pisać do nich w sprawie prezentu przeprosinowego skoro czekam na te małe perfumy do kuferka, miałam zamówione dla 2 klientek jak radzicie? one się niecierpliwią bo zależało im na nich, a to dobre klientki w jaki sposób do nich napisać?
informacja była przy składaniu zamówienia/zolte swiatło/wiec pisanie nic nie da.
Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
zazdroszczę, u mnie poplątali coś z numerami telefonów i miałam 2tygodniowe opóźnienie z paczką, i powiedziałam liderce, że liczę na jakieś prezenty no i ogólnie gadka była dłuższa, ale nie chcę przynudzać... powiedziała, że ok, a teraz patrzę na fakturę i w darmowych nie ma nic ponad to, co zwykle
liderak powinna dac ci do ręki, nie ma wpływu na to co będzie w paczce.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:37   #1422
Parvati
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące farb
Zastanawiam się nad czymś z blondów (oprócz tego ultrajasnego)

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące farb - do włosów do ramion wystarczy 1 opakowanie czy lepiej brać 2? (Palette musiałam kupować 2, ale np. L'Oreal wystarczał 1)

A co do balsamu rozświetlającego, to myślę, że nikogo nie powinna dziwić pojemność. Ja nie jestem konsultantką a zawsze czytam jaka jest pojemność Balsam zamówiłam ze świadomością, że ma 200ml i czekam aż trafi w moje ręce

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:40   #1423
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
u mnie bardzo chwalą emulsję złotą,mam zamówienie na jedną jak narazie,zastanawiam się czy nie wziąć mamie ale z demo,fioletową...bo mama ma 58 lat to złota już może za słaba

mnie kusi ciemny kasztan ale boję się czerwonawego odcienia...wolałabym żeby to był bardziej rudawy niż czerwony
A ja kiedyś w COKu dostałam garść próbek czerwonej emulsji i jest poprostu świetna - przede wszystkim bardzo dobrze nawilża i ujędrnia skórę. Zastanawiam się nad zakupem całego słoiczka.

Co do ciemnego kasztana to na moich włosach (ciemny blond) wychodzi brąz z refleksami czerwono - fioletowymi a jak się wypiera to wpada w różowo-fioletowy. W sobotę byłam u fryzerki profesjonalnie ukryć te kolorki na glowie :P
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:45   #1424
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące farb
Zastanawiam się nad czymś z blondów (oprócz tego ultrajasnego)

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące farb - do włosów do ramion wystarczy 1 opakowanie czy lepiej brać 2? (Palette musiałam kupować 2, ale np. L'Oreal wystarczał 1)

A co do balsamu rozświetlającego, to myślę, że nikogo nie powinna dziwić pojemność. Ja nie jestem konsultantką a zawsze czytam jaka jest pojemność Balsam zamówiłam ze świadomością, że ma 200ml i czekam aż trafi w moje ręce
Starczy 1 opakowanie
Mam wlosy do lopatek i spokojnie jedno opakowanie mi starczylo. Jakos duzo tej farby daja.
Stary 2011-10-25, 20:48   #1425
carolynnez
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30150380]informacja była przy składaniu zamówienia/zolte swiatło/wiec pisanie nic nie da.

liderak powinna dac ci do ręki, nie ma wpływu na to co będzie w paczce.[/QUOTE]

dzięki odpowiedź szkoda, że liderka sama mi o tym nie powiedziała, no cóż, powinnam do nich napisać, ale za bardzo nie wiem jak i co, i po tym czasie nie wiem czy mi to jeszcze uwzględnią:P
Stary 2011-10-25, 20:58   #1426
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
ja za czerwoną kosmetyczkę dostałam też żel 500ml
ooo... to ładny prezent przeprosinowy

Cytat:
ciekawe co z nimi robią? czy wiozą do Garwolina czy od razu na alle...?

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
a kiedy to było?? to bardzo stare zamówienie??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:03   #1427
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Był już kiedyś taki brokatowy i właśnie mi się skojarzyło, że ten "nowy" będzie tak samo sklejał rzęsy
Ja właśnie chciałabym żeby był brokatowy i klientka też myślała że taki jest jak na tej fotce z boku ze złotymi rzęsami a tego to można używać jako cienia do powiek bo zasycha na amen
Stary 2011-10-25, 21:09   #1428
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Ja właśnie chciałabym żeby był brokatowy i klientka też myślała że taki jest jak na tej fotce z boku ze złotymi rzęsami a tego to można używać jako cienia do powiek bo zasycha na amen
Oni je wprowadzają co jakiś czas do katalogu i jak na razie wszystkie były do D.....Y!!! Brokat zostaje na szczoteczce a nie na rzęsach

woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta

Yves Rocher woda Naturelle - nowa
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:10   #1429
mariot605
Rozeznanie

Któraś z was zamawiała może szalik Edward...?
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:13   #1430
Lamarii777
Raczkowanie

Dziewczęta czy miałyście dzisiaj zafakturowaną Pur Blancę 50ml z atomizerem?
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:16   #1431
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
zaskoczona byłam jak zobaczyłam balsam ten z tylnej okładki- okazało się, że ma 200ml -ciekawe czy klientka to doczytała, w zeszłym roku taki balsam też był w ofercie ale miał 400ml
ja też się zdziwiłam, jak pakowałam klientce
ale wg mnie to lepsza pojemnośc - przynajmniej się zużyje do końca i trzeba będzie kupić kolejny

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:19   #1432
patusia22
Zakorzenienie

prośbę kieruję do osób, które widziały może już portfel Eleanor -nowość w kat.16 str.140 -czy ma on "okienko" na zdjęcie ? w opisie na ten temat nic nie ma a , że wpadł mi w oko to bym zamówiła o ile okaże się, że ono będzie

fotki portfela też mile widziane
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:22   #1433
carolynnez
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ooo... to ładny prezent przeprosinowy

ciekawe co z nimi robią? czy wiozą do Garwolina czy od razu na alle...?

a kiedy to było?? to bardzo stare zamówienie??
z 14, faktura wystawiona 6 pazdziernika
Stary 2011-10-25, 21:27   #1434
melisska
Rozeznanie

[QUOTE=Sarunieczka;3014922 2]

mnie kusi ciemny kasztan ale boję się czerwonawego odcienia...wolałabym żeby to był bardziej rudawy niż czerwony

Sarunieczka moja ciocia jest brunetką i zrobiła sobie ten ciemny kasztan. Wczesniej farbowała ciemnym brązem. Na odrostach wyszedł jej ciemno czerwony - była bardzo zdziwiona i wkurzona zarazem ,więc osobiście ja bym Ci odradzała ten kolor jeśli nie chcesz mieć czerwieni
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:31   #1435
zochawks
Zakorzenienie

Ja właśnie rozbroiłam swoją paczkę. Katalogi, garść próbek i błyszczyki ANEW. Jejciu ale one wielkie. Mam 5 kolorów (prócz brązu). Co do torebeczki Believe to jest całkiem spoko. Mama zauważyła ze może robić za kopertówkę do jakiejś sukienki wieczorowej no i nie jest aż taka mała jak sie wszystkim wydawało.
Jet famme fajny, letni zapach coś w stylu summer white. Perfumy są zafoliowane.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:33   #1436
viola tricolor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
Któraś z was zamawiała może szalik Edward...?
ja kupowałam dla taty

a co?

ogólnie jest ładny, długi.... zalezy czego oczekujesz... nie jest jakiś specjalnie gruby (ale tata nie chciał grubego akurat)

a dziś byłam w COK-u i były wystawione błyszczyki ANEW chyba się w nich zakochałam - któraś z was też miała na ich punkcie - macie jakieś zestawienie kolorów "na żywo" i jak z trwałością? bo chyba bym z 2 wzieła (w porównaniu do innych AVON-owych błyszczyków wydaja mi się bardzo duże )
viola tricolor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:35   #1437
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
u

i to jest pewnie porcja na jedną kąpiel,prawda? to się nie opłaca...

ech dodałam foto niestety miesci sie w rece, starczy moze na 5 razy jesli bedzie to umiarkowana ilosc, dla dzieci w sam raz
niestety wtedy jak jest malo to słabo się pieni
ogolnie mily gadzecik ale za te pieniadze to stanowczo szkoda
Stary 2011-10-25, 21:42   #1438
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Tylko ze ja dopiero 30 dobilam, wiec te zlote to jeszcze nie dla mnie Zamowilam - zobacze jak sie sprawuje.
tak,wiem że nie jesteś jeszcze w wieku na złotą emulsję tak tylko napisałam,że alkurat złotą u mnie chwalą,to może i pozostałe dwie są spoko...

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Co do ciemnego kasztana to na moich włosach (ciemny blond) wychodzi brąz z refleksami czerwono - fioletowymi a jak się wypiera to wpada w różowo-fioletowy. W sobotę byłam u fryzerki profesjonalnie ukryć te kolorki na glowie :P
Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Sarunieczka moja ciocia jest brunetką i zrobiła sobie ten ciemny kasztan. Wczesniej farbowała ciemnym brązem. Na odrostach wyszedł jej ciemno czerwony - była bardzo zdziwiona i wkurzona zarazem ,więc osobiście ja bym Ci odradzała ten kolor jeśli nie chcesz mieć czerwieni
dziękuję dziewczyny no i problem mam z głowy pozostanę przy szamponie Palette czekoladowy brąz
Cytat:
buuu ja się tez napaliłam na te złote rzęsy z kataloguczyli doopa i nie ma co liczyć na złote spojrzenie?

Cytat:
Napisane przez viola tricolor Pokaż wiadomość
a dziś byłam w COK-u i były wystawione błyszczyki ANEW chyba się w nich zakochałam - któraś z was też miała na ich punkcie - macie jakieś zestawienie kolorów "na żywo" i jak z trwałością? bo chyba bym z 2 wzieła (w porównaniu do innych AVON-owych błyszczyków wydaja mi się bardzo duże )
oj tak,Musso jest tu w nich zakochana sama bym wzięła,ale nie lubię błyszczyków...no chyba ze byłby kryjący,bo ja malując usata leciutko górną wargę wyjeżdżam poza kontur i nie chcę żeby w tym miejscu błyszczyk był przezroczysty
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:46   #1439
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Co do torebeczki Believe to jest całkiem spoko. Mama zauważyła ze może robić za kopertówkę do jakiejś sukienki wieczorowej no i nie jest aż taka mała jak sie wszystkim wydawało.
.
ja od razu o tym pomyślałam jak ja widzilam jeszcze na foto, bo pasek za długi

Edytowane przez wera2604
Czas edycji: 2011-10-25 o 21:49
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:46   #1440
mariot605
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez viola tricolor Pokaż wiadomość

ja kupowałam dla taty

a co?

ogólnie jest ładny, długi.... zalezy czego oczekujesz... nie jest jakiś specjalnie gruby (ale tata nie chciał grubego akurat)

aha a nie masz fotek....
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości