Kraków i okolice:) ->koleżanka:) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-16, 07:34   #1411
hellyeah0
Zadomowienie

Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
byłyście w tej strefie kibica na Błoniach? jutro się wybieram jak tam jest?
Zerknij zanim się wybierzesz

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...rekordowo.html

warto być nawet 4h przed ;- ) ale atmosfera na pewno jest niesamowita.
Ja jednak będę oglądać u siebie, a wcześniej Bonarka - małe, niezbędne zakupy (nie mam bluzki na prezentację zaliczeniową! prezentacji jak na razie też nie mam ... ) ^^
hellyeah0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 08:37   #1412
anekania
Zakorzenienie

A ja dzisiaj w ramach nocy teatrów idę na 22 do opery
Zamiast oglądać mecz, ale skapłam się dopiero jak przyjęłam zaproszenie :/
Stary 2012-06-16, 10:02   #1413
riave
Zadomowienie

W końcu słońce
anekania co roku sobie mówię, że pójdę na noc teatrów, ale zawsze przypominam sobie dzień przed. no ale termin niefajny sobie wybrali

(A. Sapkowski)
riave jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 13:03   #1414
pluszysko
Zadomowienie

heeeej ! ale pogoda, wróciłam właśnie do domu i ledwo żyję, miałam wrażenie, że jest 40 stopni

co tam u Was? Rozumiem, że nie wybieracie się do strefy kibica? ja bym poszła, ale tak jak mówi heloł, trzeba by być znacznie wcześniej żeby zająć sobie w miarę sensowne miejsce. Zresztą, ludzie co widzę i słuszę, to już tam się ludzie schodzą ale atmosfera musi tam być cudowna btw, widziałyście sławny filmik "mecz o wszystko", który był zablokowany przez TVP? Świetny jest

anekania, powiesz nam, jak było nigdy nie byłam w operze i chciałabym to zmienić i na noc teatrów też bym poszła tylko rzeczywiście, niezbyt korzystny termin haha nasza lista rzeczy, które mamy zrobić i miejsc, które mamy odwiedzić ciągle rośnie

Koty, psy i inne zwierzaki

Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ----> http://www.pmiska.pl

Nakarm psiaka i roześlij link dalej! http://www.karmimypsiaki.pl
pluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 14:38   #1415
moniqe3333
Raczkowanie

nienawidze upału w mieście!!!! (ogolnie nienawidzą, ale w mieście juz tak perfidnie )

wróciłam ze skoły a teraz do pracy bo ktoś wziął l4 i się zgodziłam przyjść

dla zregenerwoania siły arbuz na obiad
moniqe3333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 15:23   #1416
henne
Raczkowanie

Hej! To znowu ja
Mam teraz 4 dni wolnego, ale później 2 egzaminy pod rząd :/ i dostałam pracę w cinema, nie muszę więc wracać na wakacje do domu!
helloł co do tych praktyk, to nie wiem, co mam tam robić, będę pisać artykuły i tworzyć newsy w oparciu o zagraniczne źródła (ponoć); muszę to jakoś podciągnąć pod filologię, ale zrobi się Super, że masz wolną chatę w lipcu

Co do strefy kibica, mój rok wczoraj się wybrał na Anglia - Szwecja, ja miałam wtedy rozmowę, więc nie poszłam, ale po powrocie krzyczałam w domu HEJA SVERIGE, niestety nie udało się wygrać z Angolami
henne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-17, 09:50   #1417
anekania
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Ja już po operze. Wynudziłam się jak mops Gosciu wyszedł i śpiewał przez półtorej godziny z czego prawie nic nie rozumiałam Rewelacja , polecam o 22 godzinie

henne gratulacje, też chciałam do CC bo tam dość łatwo się dostać tylko stawka jest porażająca, no i te godziny nie wiadomo o której się skończy np 2 w nocy i wracaj do domu jak nie ma nocnego :/ Ale ciesze się! Bo jak mnie wykiwa babka w sklepie to też pewnie pójdę do CC

Dziewczyny a kiedy macie bardzie wolny termin? Bo ja mam już sesję czyli nie mam zajęć i mam czas to jest pojęcie względne bo muszę się uczyć ale chętnie wypiłabym jakaś mrożoną kawę z Wami
Albo może pizza u monique? Chociaż nie wiem czy przy takich upałach da się jeść

pluszak a co to za film? Słyszałam, że ma być jak wyjeżdzałam nad morze w sensie widziałam zwiastun, to jest ten reportaż angielskiego dziennikarza o nienawiści polskich kibiców?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-17, 12:17   #1418
pluszysko
Zadomowienie

Hahah anekania, nie zachęciłaś mnie tym wyznaniem do pójścia tam

ja mam sesję jeszcze nie wiem do kiedy bo to zależy od 2 terminów, kiedy będą, w najkrótszym wypadku do czwartku, a w najdłuższym do lipca dam Wam znać jak będę wiedzieć też bym bardzo chętnie poszła na kawę,shake'a, cokolwiek! Ostatni raz mrożoną kawę piłam sama Pizzy dawno nie jadłam, ale bym poszła ale nie w taki upał jak dzisiaj

Jeśli chodzi o ten filmik, to jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=e737-PbZOJE teraz, kiedy już po ptokach to wiadomo, inaczej się go ogląda, ale przed meczem z Czechami, kiedy we wszystkich była wiara, nadzieja i pewność we zwycięstwo to łzy stawały w oczach i ciary przechodziły po ciele.. Szacun dla autora! Wiecie, że po tym, jak ten filmik stał się sławny na całym necie, to Warszawka Szkoła Filmowa zaoferowała jego autorowi stypendium warte 20 tys. zł? no a tvp usuwała (i być może nadal usuwa) ten filmik z sieci, bo twierdzą, że to naruszenie ich praw na wyłączność do emisji meczów.. Żal

a ten reportaż w BBC to chyba pousuwali ze wszystkich stron, bo go znaleźć nie mogę jest jeszcze inny filmik, "kibice jak solidarność", tutaj: http://www.filmtok.pl/Kibice-jak-Sol...ch-FILM-a29111 oglądne go jak mi się sesja skończy

miłego dnia, dziewczyny czy tylko ja jestem zmęczona, gdy jest taki upał?

Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ----> http://www.pmiska.pl

Stary 2012-06-17, 12:44   #1419
anekania
Zakorzenienie

pluszak dziekuję, na pewno rzucę okiem na niego i zobaczę co i jak z tym filmem bo mnie zaciekawił
Ja się uczę cały dzień, więc wyjdę dopiero wieczorem do kościoła jak będzie mam nadzieję już lżej

A i rozbiłam swoją skarbonkę, zbierałam w niej drobniaki na wakacje i wyszło 340zł mam na tydzień noclegów nad morzem Rodzice mnie wypychają więc nawet jakby co wrócę tam i pojadę sama tak bardzo mi się spodobał, miasto , plaża. Chyba, że ktoś jest chętny jechać ze mną?
Stary 2012-06-17, 13:54   #1420
pluszysko
Zadomowienie

biedna świnka a powiedz mi, jak to robiłaś, wrzucałaś od czasu do czasu monety 2zł, 5zł czy miałaś ostre postanowienie, że np codziennie? Koleżanka mojej mamy robi co roku tak, że jak tylko ma w portfelu określoną monetę (nie pamiętam, czy to jest 2 czy 5zł) to wyjmuje ją i wrzuca do specjalnej skarbonki. Zawsze podobno po 10 miesiącach takiego oszczędzania zbiera się jej zawsze niezła sumka Sama zresztą miałam taki plan, nawet już odkładałam, ale kilka razy trzeba mi było drobniaki, więc trochę ubyło

Stary 2012-06-17, 13:58   #1421
anekania
Zakorzenienie

Moja świnka to było opakowanie po Tchibo takie duże tylko zalepione
Nie no jeśli chodzi o konkretną monetę to nie bo jestem studentką i zawsze jak miałam drobne prawie codziennie coś wrzucałam jak miałam 20gr to 20gr ale często 1, 2, 5zł i się uzbierało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-17, 14:12   #1422
hellyeah0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja już po operze. Wynudziłam się jak mops Gosciu wyszedł i śpiewał przez półtorej godziny z czego prawie nic nie rozumiałam Rewelacja , polecam o 22 godzinie
Jednak nie ma co się ukulturalniać na siłę ;- )

Cytat:
Dziewczyny a kiedy macie bardzie wolny termin? Bo ja mam już sesję czyli nie mam zajęć i mam czas to jest pojęcie względne bo muszę się uczyć ale chętnie wypiłabym jakaś mrożoną kawę z Wami
Ja po 22 czerwca chętnie, do połowy lipca jestem w Krakowie,rano mam praktyki, a po nich woooolne, letnie popołudnia, które chętnie wypełnię towarzysko ;- )

Cytat:
Napisane przez pluszysko Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ten filmik, to jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=e737-PbZOJE teraz, kiedy już po ptokach to wiadomo, inaczej się go ogląda, ale przed meczem z Czechami, kiedy we wszystkich była wiara, nadzieja i pewność we zwycięstwo to łzy stawały w oczach i ciary przechodziły po ciele.. Szacun dla autora! Wiecie, że po tym, jak ten filmik stał się sławny na całym necie, to Warszawka Szkoła Filmowa zaoferowała jego autorowi stypendium warte 20 tys. zł? no a tvp usuwała (i być może nadal usuwa) ten filmik z sieci, bo twierdzą, że to naruszenie ich praw na wyłączność do emisji meczów.. Żal

a ten reportaż w BBC to chyba pousuwali ze wszystkich stron, bo go znaleźć nie mogę jest jeszcze inny filmik, "kibice jak solidarność", tutaj: http://www.filmtok.pl/Kibice-jak-Sol...ch-FILM-a29111 oglądne go jak mi się sesja skończy

miłego dnia, dziewczyny czy tylko ja jestem zmęczona, gdy jest taki upał?
Si, czytałam wczoraj, że zafundowali mu stypendium. Ludzie komentowali potem, że koleś jest lepszy niż wielu montażystów tvp ^^ chociaż inaczej się dzisiaj ogląda ten film, w perspektywie wczorajszego meczu : (

Cytat:
pluszak dziekuję, na pewno rzucę okiem na niego i zobaczę co i jak z tym filmem bo mnie zaciekawił
Ja się uczę cały dzień, więc wyjdę dopiero wieczorem do kościoła jak będzie mam nadzieję już lżej

A i rozbiłam swoją skarbonkę, zbierałam w niej drobniaki na wakacje i wyszło 340zł mam na tydzień noclegów nad morzem Rodzice mnie wypychają więc nawet jakby co wrócę tam i pojadę sama tak bardzo mi się spodobał, miasto , plaża. Chyba, że ktoś jest chętny jechać ze mną?
Sama może i pojedziesz, ale nad morzem myślę, że dotrzyma Ci towarzystwa przystojny informatyk? Tylko nie mów, że nie wymieniliście się numerami! : >

Miłego popołudnia! Pora w końcu wyjść z mieszkania.
Stary 2012-06-17, 14:29   #1423
pluszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hellyeah0 Pokaż wiadomość
Ja po 22 czerwca chętnie, do połowy lipca jestem w Krakowie,rano mam praktyki, a po nich woooolne, letnie popołudnia, które chętnie wypełnię towarzysko ;- )
i gitara ja myślałam, że będziesz do końca lipca w Krk

Cytat:
Si, czytałam wczoraj, że zafundowali mu stypendium. Ludzie komentowali potem, że koleś jest lepszy niż wielu montażystów tvp ^^ chociaż inaczej się dzisiaj ogląda ten film, w perspektywie wczorajszego meczu : (
dokładnie! w ogóle tvp zablokowała ten filmik, a zmontowała bardzo podobny i nawet napis wlepili "mecz o wszystko". Zero kreatywności jak ten filmik oglądałam przed meczem, to były mega emocje, teraz został już tylko żal i smutek

gdzie to wybywasz? opalanko, Wisła, spacerek? no to miłego

anekania, właśnie, spędzisz wczasy z informatykiem! to jest dobry pomysł co do zbierania kasy: to widzę, że robisz podobnie jak ja, tylko z większą konsekwencją ja wrzucałam zwykle monety od 50gr wzwyż, czasem trochę banknotów, a jak portfel miałam zbyt ciężki to i klepaki

Stary 2012-06-17, 15:02   #1424
moniqe3333
Raczkowanie

a ktos ma moze ochotę dzis na piwko ??

bo kumpela mnie wystawiła i mam samotny wieczór
Stary 2012-06-17, 15:06   #1425
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

hej hej

rany, meczu nie skomentuje :x

upały straszne nie lubie!

zaraz idę na występ mojej sis, tańczy hip hop

helly kiedy możemy się umówić po tą książkę ?

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:

o rany *.* mi się nigdy nie udało nic uzbierać
z chęcią bym pojechała, nigdy nie byłam nad morzem, ale i brak funduszy i brak wolnego xD
Stary 2012-06-17, 17:35   #1426
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Zerknij zanim się wybierzesz

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...rekordowo.html

warto być nawet 4h przed ;- ) ale atmosfera na pewno jest niesamowita.
Ja jednak będę oglądać u siebie, a wcześniej Bonarka - małe, niezbędne zakupy (nie mam bluzki na prezentację zaliczeniową! prezentacji jak na razie też nie mam ... ) ^^
przeczytałam to i nie poszłam!

jak tam podbój Bonarki, udany?
susse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-17, 17:55   #1427
moniqe3333
Raczkowanie

aaaaaaaaaa ale sie boję aktualnie, bo siedze z paką na głowie i jest ona w /cenzura/ ruda i boje sie efektu , jeszcze 20 min
Stary 2012-06-17, 18:19   #1428
Charmain
Zakorzenienie

Cześć wszystkim!
Jazda pociągami i busami w takie upały to zdecydowanie niezbyt dobry pomysł a przejechałam dziś chyba milion kilometrów.
Rada na przyszłość, gdy Polska ma grać z jakimś krajem gdzie jesteście to nie idźcie do pubu na mecz bo potem Czesi się cieszą a ja zła i smutna w kącie jedyna siedziałam

Cytat:
Hej dziewczyny

pluszak a co to za film? Słyszałam, że ma być jak wyjeżdzałam nad morze w sensie widziałam zwiastun, to jest ten reportaż angielskiego dziennikarza o nienawiści polskich kibiców?
I właśnie chyba dlatego w operze to mnie nie ujrzą w moim życiu

Aj, ja chętnie, u mnie już po sesji, ale przyjechałam na trochę dłużej do rodziców bo potem obrona i niby mam wakacje

Cytat:

Ale się uzbierało, ile tak zbierałaś?
Ja ostatnio też praktykuję oszczędzanie odkąd zablokowałam sobie kartę i mam tylko 100zł na przeżycie, okazało się, że nawet się da i jakoś nawet kosmetyki wtedy nie kuszą (no dobra, pędzel Ecotools mnie skusił )
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-17, 20:53   #1429
anekania
Zakorzenienie

charmain wiem, że to duża różnica ale nie wiem czy pół roku czy rok Wydaje mi się, że zaczełam zbierać pod koniec wakacji tamtych i tak co rok od dwóch lat Wkręciłam się! W tamtym roku zebrałam coś koło 500zł bo zbierałam dużo bardziej ostro - jechałam do Londynu i tak wszytsko na funty :/
Ecotools ? Co to za firma? Jakaś specjalna ?

Jutro mam zdawanie i generalnie nic nie umiem, i ciężko mi pogodzić teraz jak widzę te dwa kierunki, bo niby mam mega luzy, nic się nie dzieję nic nie mam wspólnego z kierunkami, ale niektóre przedmioty muszę zdawać blokami i teraz france mnie trzymają :/ A co lepsze 80% egzaminów mam zdanych tylko zaliczenia nie chcą mi pójść :/

Co do morza, to chcę jechać jak najdłużej, więc co za tym idzie jak najwięcej muszę zaoszczędzić sobie jeszcze. Wiadomo kolega był fajny, ale to nie miłość itp, nie jestem gotowa, przyjechałam do Krk i zobaczyłam, że nie dam rady to za świeża sprawa, za długo kochałąm eksa i dalej go kocham mimo, że nie wiem czy dałabym radę z nim jeszcze być. Mam w sobie jeszcze takie dobre uczucia, i wydaje mi się że to byłoby nie w porządku do nowego chłopaka i do starego.
Może jestem zacofana jak o to chodzi ale mam swoje zasady, natomiast wiem , że są takie dziewczyny , że dzisiaj zerwę z jednym a a za miesiąc ma kolejnego który jest równie wielką miłościa jak poprzedni Nie potępiam ale nie rozumiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 10:59   #1430
riave
Zadomowienie

Widzę, że nie tylko mnie doskwierają upały.

anekania ja też jestem zdania, że nie ma się co spieszyć.. lepiej przetrawić wszystko nawet jeśli to wymaga czasu. raz już się wpakowałam może nie w związek, ale bliższą relacje niedługo po zerwaniu i tylko narobiłam chłopakowi nadziei, nie byłam gotowa. w ogóle to zauważyłam pewną prawidłowość, że jak jestem w związku to więcej facetów się mną interesuje niż jak jestem sama

Ja mam jeden pędzel z ecotools, w rossmannie był kiedyś na promocji i kupiłam, nie używam często, ale faktycznie mogę polecić bo dobry jest

(A. Sapkowski)

Edytowane przez riave
Czas edycji: 2012-06-18 o 11:01
riave jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-18, 11:15   #1431
henne
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny

henne gratulacje, też chciałam do CC bo tam dość łatwo się dostać tylko stawka jest porażająca, no i te godziny nie wiadomo o której się skończy np 2 w nocy i wracaj do domu jak nie ma nocnego :/ Ale ciesze się! Bo jak mnie wykiwa babka w sklepie to też pewnie pójdę do CC
No stawka jest meeega Ale z wysłanych cv tylko stamtąd się do mnie odezwali, a będę potrzebować jakiejkolwiek kasy, no i w CC można się trochę poobijać, nie tak jak w macu np. . W międzyczasie mam zamiar szukać czegoś lepiej płatnego, ale to za jakieś 2-3 miesiące, bo teraz praktyki, praca do napisania na studia plus jeszcze dwa zabiegi, brrr, więc przyda się elastyczny grafik
A jeśli jesteś na kasach, to pracujesz tylko do 23
Co do chłopów może rzeczywiście lepiej dać sobie spokój na jakiś czas, aż zapomni się o eksie? Wtedy pewnie nowy sam się znajdzie!

Mam się uczyć na egzamin a taaaaaaaaaaaaak mi się nie chce :/ jakoś zwątpiłam totalnie w moje studia, ech.
henne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-18, 11:31   #1432
anekania
Zakorzenienie

Hej

Co do facetów, dlatego ja się teraz skupiam na sobie, muszę odczekać , uspokoić biedne serduszko raz kocha raz nienawidzi.

Jakby nie było za półtorej godziny wchodzę do pokoju i mam zdawać dwa przedmioty wiodące z którego jeden mam egzamin a to tylko zaliczenia a ja nic, nemo, ZERO :/

zbieram się! Trzymajcie kciuki w sumie nie wiem za co skoro i tak wejdę i wyjdę chyba, że nauczę się czegoś w tramwaju

henne pewnie , ze lepsza taka praca niż żadna! Tych pieniędzy nie wysiedzisz w parku a zawsze się coś uzbiera Ja bym na kasie nie chciała, bo bym sie bała strzelic w wydawaniu reszty Chociaż w sklepie też wydaję A w którym kinie bedziesz pracowac? I jak to jest z godzinami ile chcesz czy jak? Bo słuszałam , że totalny luz
Stary 2012-06-18, 14:06   #1433
hellyeah0
Zadomowienie

A ja mam dzisiaj strasznie napięty dzień (w dodatku ten upał...). Rano miałam zajęcia zaliczeniowe, teraz w pośpiechu, zdalnie tworzymy brief na prezentację zaliczeniową o 18. A to niestety nie jest takie hop siup, trzeba nam tym spokojnie usiąść i pomyśleć. A presja czasu robi swoje.

W dodatku boję się, że na prezentacji zestresuje się i zapomnę wszystkiego, a taki ładny wstęp przygotowałam : ( i przewrócę się ze stresu w tych moich 10cm szpilkach, hahaha.
Stary 2012-06-18, 15:32   #1434
anekania
Zakorzenienie

spokojnie helloł dasz radę!
Stary 2012-06-18, 20:29   #1435
hellyeah0
Zadomowienie

Uf, dopiero przed chwilą wróciłam z prezentacji zaliczeniowej, przeciągnęła się na 3h (!). Ale zaliczyłyśmy i teraz w pt czeka mnie ostatni egzamin.

W końcu mam chwilę, by poodpisywać na zaległe posty
Cytat:
i gitara ja myślałam, że będziesz do końca lipca w Krk
Nie, nie, tak dobrze nie ma. Wstępnie mam mieszkanie do 14 lipca. Ale az tak bardzo na Śląsk na wakacje mi się nie spieszy.
Musze jakieś ciekawe plany ogarnąć. Na razie przyjaciółka pytała czy we wrzesniu nie pojechałabym z nią i jeszcze jedną koleżanką do Londynu <3

Cytat:
gdzie to wybywasz? opalanko, Wisła, spacerek? no to miłego
Poszliśmy nad Wisłę, ale w drodze nad - się trochę poprzytkaliśmy, więc spacer szybko się skończył

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość

helly kiedy możemy się umówić po tą książkę ?
Hmm, najwcześniej w ten piątek po moim egzaminie (czyli ok. 15), bo tak to zakuwam ;- ) albo albo jeszcze kolejny tydzień popołudniu. OK?

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
przeczytałam to i nie poszłam!

jak tam podbój Bonarki, udany?
Yhyyy, tzn nie, średnio w sumie. Musze się wybrac w okolicach 28 cze, bo zaczną się wyprzedaże Stardivariusa, Zary i paru innych, fajnych sklepów. Teraz to głownie biegałam za jedną konkretną rzeczą, więc miałam klapki na oczach na napawanie się widokiem innych, ładnych rzeczy ;- )

Cytat:
Napisane przez moniqe3333 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaa ale sie boję aktualnie, bo siedze z paką na głowie i jest ona w /cenzura/ ruda i boje sie efektu , jeszcze 20 min
Farbujesz się na rudo?

Cytat:
spokojnie helloł dasz radę!
Dałam, dałam, ale moje stopy w ponad 10cm szpilkach nie dały. Najlepszy był motyw, gdy zakończyłyśmy swoją prezentację, usiadłyśmy i wszystkie co do jednej, w czwórkę, w sekundzie zaczęłyśmy zmieniać swoje obcasy na balerinki

Edytowane przez hellyeah0
Czas edycji: 2012-06-18 o 20:30
Stary 2012-06-18, 21:09   #1436
anekania
Zakorzenienie

Czyli co piątek o 15 spotkanie?
Stary 2012-06-18, 21:11   #1437
pluszysko
Zadomowienie

cześć Wam

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Rada na przyszłość, gdy Polska ma grać z jakimś krajem gdzie jesteście to nie idźcie do pubu na mecz bo potem Czesi się cieszą a ja zła i smutna w kącie jedyna siedziałam
sama, samiutka? to musiało być na prawdę dobijające ja byłam wściekła i przybita jeszcze przez większość niedzieli

Cytat:
Ja ostatnio też praktykuję oszczędzanie odkąd zablokowałam sobie kartę i mam tylko 100zł na przeżycie, okazało się, że nawet się da i jakoś nawet kosmetyki wtedy nie kuszą (no dobra, pędzel Ecotools mnie skusił )
niezły myk! hihi, a jak tam Rossmannowe szaleństwo? bo to Ty mnie kusiłaś ich promocyjną gazetką

henne lepsza taka praca, niż żadna ja też mam zwątpienie & brak chęci i motywacji do nauki. Zero, istna pustka, masakra. Jestem już zmęczona psychicznie i fizycznie tym wszystkim..

Cytat:
Nie, nie, tak dobrze nie ma. Wstępnie mam mieszkanie do 14 lipca. Ale az tak bardzo na Śląsk na wakacje mi się nie spieszy.
Musze jakieś ciekawe plany ogarnąć. Na razie przyjaciółka pytała czy we wrzesniu nie pojechałabym z nią i jeszcze jedną koleżanką do Londynu <3
mi też się nie spieszy za bardzo z tym wracaniem do domu będę się tam nudzić jak mops! Zero rozrywki, znajomi w rozjazdach albo w pracy, nawet przy piwku nie będzie gdzie dłużej posiedzieć

aaa Londyn! super sprawa ale w sensie pojechać żeby tam pobyć/pozwiedzać/na zakupy?

piszesz o 28 czerwca, czyli rozumiem, że mniej więcej wtedy zaczynają się wyprzedaże, tak? Bo ja się w ogóle nie orientuję w tym

no i tak w ogóle, to gratulacje! fajnie, że Ci prezentacja dobrze poszła, zresztą, to było wiadome ^^

anekania Ty też dasz radę będzie dobrze

Stary 2012-06-18, 21:23   #1438
hellyeah0
Zadomowienie

Cytat:
Czyli co piątek o 15 spotkanie?
Noo, trzeba się ogarnąć z kolejną integracją ^^
Cytat:
cześć Wam
mi też się nie spieszy za bardzo z tym wracaniem do domu będę się tam nudzić jak mops! Zero rozrywki, znajomi w rozjazdach albo w pracy, nawet przy piwku nie będzie gdzie dłużej posiedzieć

aaa Londyn! super sprawa ale w sensie pojechać żeby tam pobyć/pozwiedzać/na zakupy?

piszesz o 28 czerwca, czyli rozumiem, że mniej więcej wtedy zaczynają się wyprzedaże, tak? Bo ja się w ogóle nie orientuję w tym

no i tak w ogóle, to gratulacje! fajnie, że Ci prezentacja dobrze poszła, zresztą, to było wiadome ^^:
Tak, cześć już teraz ruszyła, a cześć rusza 28-ego. W wątku moda jest fajna rozpiska, musiałabyś poszukać tematu o wyprzedażach czerwcowych.

Do Londynu na zakupy i na zwiedzanie, choć w Londynie byłam już kilkakrotnie, trochę chaotyczne, ale fajne miasto.

A dziękuję, ale nogi mi się trzęsły jak galareta. Zwłaszcza, że to ja zaczynałam prezentację i miałam wygłosić wstęp, a reszta koleżanek dalszą część. A i egzamin z tego samego, przeklętego przedmiotu też zdałam ^^ co to za męka była z tym przedmiotem! Nigdy nie zostanę specjalistą od Public Relations
Stary 2012-06-18, 22:06   #1439
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
charmain wiem, że to duża różnica ale nie wiem czy pół roku czy rok Wydaje mi się, że zaczełam zbierać pod koniec wakacji tamtych i tak co rok od dwóch lat Wkręciłam się! W tamtym roku zebrałam coś koło 500zł bo zbierałam dużo bardziej ostro - jechałam do Londynu i tak wszytsko na funty :/
Ecotools ? Co to za firma? Jakaś specjalna ?
Chyba też zacznę bo inicjatywa super

Czy specjalna, mają po prostu dobre pędzle za normalne pieniądze

Cytat:
Napisane przez henne Pokaż wiadomość
No stawka jest meeega Ale z wysłanych cv tylko stamtąd się do mnie odezwali, a będę potrzebować jakiejkolwiek kasy, no i w CC można się trochę poobijać, nie tak jak w macu np. . W międzyczasie mam zamiar szukać czegoś lepiej płatnego, ale to za jakieś 2-3 miesiące, bo teraz praktyki, praca do napisania na studia plus jeszcze dwa zabiegi, brrr, więc przyda się elastyczny grafik
A jeśli jesteś na kasach, to pracujesz tylko do 23
Z ciekawości, jaka stawka?

Cytat:
Uf, dopiero przed chwilą wróciłam z prezentacji zaliczeniowej, przeciągnęła się na 3h (!). Ale zaliczyłyśmy i teraz w pt czeka mnie ostatni egzamin.
Gratulacje

Cytat:
cześć Wam
sama, samiutka? to musiało być na prawdę dobijające ja byłam wściekła i przybita jeszcze przez większość niedzieli

niezły myk! hihi, a jak tam Rossmannowe szaleństwo? bo to Ty mnie kusiłaś ich promocyjną gazetką
No sama bo moi znajomi odprawiali taniec radości

Może i niezły, ale to jednak tak trochę dziwnie a na nowiutką kartę, którą zablokowałam czekałam 3 tygodnie więc pewnie na tę tak samo
Mama się ze mnie cały czas śmieje i dopytuje czy kupić mi bilety żebym chociaż mogła na miasto pojechać
Szaleństwo skromnie jakoś, jedynie pędzel i dziś kupiłam psikadło C-thru bo zawsze mi na droższe zapachy szkoda kasy
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-18, 22:29   #1440
anekania
Zakorzenienie

charmain nie wiem czy wiesz ale ja jestem w Avonie, i mam dużo kosmetyków w tym perfum (potwierdzić może anti bo się zaopatruje) taniej Także smiało możesz przyjść nawet do mnie do domu wywąchać testerki i coś wybrać W bardzo rozsądnej cenie
A co do C-Thru to rzeczywiście fajne mają zapachy, ale niestety to są chyba jedyne perfumy które mnie mega uczulają, powodując ogromne czerwone plamy na szyji i rękach :/ Nic ładnego! :/

Dobra dziewczyny dosyć gadania - piatek 15? Padła taka godzina raz i ja jestem za! Kto przychodzi?

helloł jedz do Londynu nie ma co tu siedzieć! a macie jakieś tanie bilety?

A i miałam zapytać o ten pędzel jaka to jest dobra cena za niego?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości