![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)
Cytat:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...rekordowo.html warto być nawet 4h przed ;- ) ale atmosfera na pewno jest niesamowita. Ja jednak będę oglądać u siebie, a wcześniej Bonarka - małe, niezbędne zakupy (nie mam bluzki na prezentację zaliczeniową! prezentacji jak na razie też nie mam ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj w ramach nocy teatrów idę na 22 do opery
![]() Zamiast oglądać mecz, ale skapłam się dopiero jak przyjęłam zaproszenie :/
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
W końcu słońce
![]() anekania co roku sobie mówię, że pójdę na noc teatrów, ale zawsze przypominam sobie dzień przed. no ale termin niefajny sobie wybrali ![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
heeeej !
![]() ![]() co tam u Was? Rozumiem, że nie wybieracie się do strefy kibica? ja bym poszła, ale tak jak mówi heloł, trzeba by być znacznie wcześniej żeby zająć sobie w miarę sensowne miejsce. Zresztą, ludzie co widzę i słuszę, to już tam się ludzie schodzą ![]() ![]() ![]() anekania, powiesz nam, jak było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Mów mi pluszak ! ![]() ![]() Koty, psy i inne zwierzaki ![]() Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
nienawidze upału w mieście!!!! (ogolnie nienawidzą, ale w mieście juz tak perfidnie
![]() wróciłam ze skoły a teraz do pracy bo ktoś wziął l4 i się zgodziłam przyjść ![]() dla zregenerwoania siły arbuz na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Hej! To znowu ja
![]() Mam teraz 4 dni wolnego, ale później 2 egzaminy pod rząd :/ i dostałam pracę w cinema, nie muszę więc wracać na wakacje do domu! ![]() helloł co do tych praktyk, to nie wiem, co mam tam robić, będę pisać artykuły i tworzyć newsy w oparciu o zagraniczne źródła (ponoć); muszę to jakoś podciągnąć pod filologię, ale zrobi się ![]() ![]() Co do strefy kibica, mój rok wczoraj się wybrał na Anglia - Szwecja, ja miałam wtedy rozmowę, więc nie poszłam, ale po powrocie krzyczałam w domu HEJA SVERIGE, niestety nie udało się wygrać z Angolami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja już po operze. Wynudziłam się jak mops ![]() ![]() ![]() henne gratulacje, też chciałam do CC bo tam dość łatwo się dostać tylko stawka jest porażająca, no i te godziny nie wiadomo o której się skończy np 2 w nocy i wracaj do domu jak nie ma nocnego :/ Ale ciesze się! ![]() ![]() Dziewczyny a kiedy macie bardzie wolny termin? Bo ja mam już sesję czyli nie mam zajęć ![]() ![]() Albo może pizza u monique? ![]() ![]() pluszak a co to za film? Słyszałam, że ma być jak wyjeżdzałam nad morze w sensie widziałam zwiastun, to jest ten reportaż angielskiego dziennikarza o nienawiści polskich kibiców? ![]()
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Hahah anekania, nie zachęciłaś mnie tym wyznaniem do pójścia tam
![]() ja mam sesję jeszcze nie wiem do kiedy bo to zależy od 2 terminów, kiedy będą, w najkrótszym wypadku do czwartku, a w najdłuższym do lipca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o ten filmik, to jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=e737-PbZOJE teraz, kiedy już po ptokach to wiadomo, inaczej się go ogląda, ale przed meczem z Czechami, kiedy we wszystkich była wiara, nadzieja i pewność we zwycięstwo to łzy stawały w oczach i ciary przechodziły po ciele.. Szacun dla autora! Wiecie, że po tym, jak ten filmik stał się sławny na całym necie, to Warszawka Szkoła Filmowa zaoferowała jego autorowi stypendium warte 20 tys. zł? ![]() ![]() a ten reportaż w BBC to chyba pousuwali ze wszystkich stron, bo go znaleźć nie mogę ![]() ![]() miłego dnia, dziewczyny ![]() ![]()
Mów mi pluszak ! ![]() ![]() Koty, psy i inne zwierzaki ![]() Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
pluszak dziekuję, na pewno rzucę okiem na niego i zobaczę co i jak z tym filmem bo mnie zaciekawił
![]() Ja się uczę cały dzień, więc wyjdę dopiero wieczorem do kościoła jak będzie mam nadzieję już lżej ![]() A i rozbiłam swoją skarbonkę, zbierałam w niej drobniaki na wakacje i wyszło 340zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
biedna świnka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Moja świnka to było opakowanie po Tchibo takie duże tylko zalepione
![]() Nie no jeśli chodzi o konkretną monetę to nie bo jestem studentką i zawsze jak miałam drobne prawie codziennie coś wrzucałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1422 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego popołudnia! Pora w końcu wyjść z mieszkania. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gdzie to wybywasz? ![]() ![]() ![]() anekania, właśnie, spędzisz wczasy z informatykiem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
a ktos ma moze ochotę dzis na piwko
![]() bo kumpela mnie wystawiła i mam samotny wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() rany, meczu nie skomentuje :x upały straszne ![]() zaraz idę na występ mojej sis, tańczy hip hop ![]() helly kiedy możemy się umówić po tą książkę ? ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() z chęcią bym pojechała, nigdy nie byłam nad morzem, ale i brak funduszy i brak wolnego xD
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tam podbój Bonarki, udany? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
aaaaaaaaaa ale sie boję aktualnie, bo siedze z paką na głowie i jest ona w /cenzura/ ruda i boje sie efektu , jeszcze 20 min
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
![]() Jazda pociągami i busami w takie upały to zdecydowanie niezbyt dobry pomysł a przejechałam dziś chyba milion kilometrów. Rada na przyszłość, gdy Polska ma grać z jakimś krajem gdzie jesteście to nie idźcie do pubu na mecz bo potem Czesi się cieszą a ja zła i smutna w kącie jedyna siedziałam ![]() Cytat:
![]() Aj, ja chętnie, u mnie już po sesji, ale przyjechałam na trochę dłużej do rodziców bo potem obrona i niby mam wakacje ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio też praktykuję oszczędzanie odkąd zablokowałam sobie kartę i mam tylko 100zł na przeżycie, okazało się, że nawet się da i jakoś nawet kosmetyki wtedy nie kuszą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
charmain wiem, że to duża różnica ale nie wiem czy pół roku czy rok
![]() ![]() ![]() Ecotools ? Co to za firma? Jakaś specjalna ? ![]() Jutro mam zdawanie i generalnie nic nie umiem, i ciężko mi pogodzić teraz jak widzę te dwa kierunki, bo niby mam mega luzy, nic się nie dzieję nic nie mam wspólnego z kierunkami, ale niektóre przedmioty muszę zdawać blokami i teraz france mnie trzymają :/ A co lepsze 80% egzaminów mam zdanych tylko zaliczenia nie chcą mi pójść :/ Co do morza, to chcę jechać jak najdłużej, więc co za tym idzie jak najwięcej muszę zaoszczędzić sobie jeszcze. Wiadomo kolega był fajny, ale to nie miłość itp, nie jestem gotowa, przyjechałam do Krk i zobaczyłam, że nie dam rady to za świeża sprawa, za długo kochałąm eksa i dalej go kocham mimo, że nie wiem czy dałabym radę z nim jeszcze być. Mam w sobie jeszcze takie dobre uczucia, i wydaje mi się że to byłoby nie w porządku do nowego chłopaka i do starego. Może jestem zacofana jak o to chodzi ale mam swoje zasady, natomiast wiem , że są takie dziewczyny , że dzisiaj zerwę z jednym a a za miesiąc ma kolejnego który jest równie wielką miłościa jak poprzedni ![]() ![]()
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
Widzę, że nie tylko mnie doskwierają upały.
anekania ja też jestem zdania, że nie ma się co spieszyć.. lepiej przetrawić wszystko nawet jeśli to wymaga czasu. raz już się wpakowałam może nie w związek, ale bliższą relacje niedługo po zerwaniu i tylko narobiłam chłopakowi nadziei, nie byłam gotowa. w ogóle to zauważyłam pewną prawidłowość, że jak jestem w związku to więcej facetów się mną interesuje niż jak jestem sama ![]() Ja mam jeden pędzel z ecotools, w rossmannie był kiedyś na promocji i kupiłam, nie używam często, ale faktycznie mogę polecić bo dobry jest ![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) Edytowane przez riave Czas edycji: 2012-06-18 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli jesteś na kasach, to pracujesz tylko do 23 ![]() Co do chłopów ![]() ![]() Mam się uczyć na egzamin a taaaaaaaaaaaaak mi się nie chce :/ jakoś zwątpiłam totalnie w moje studia, ech. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do facetów, dlatego ja się teraz skupiam na sobie, muszę odczekać , uspokoić biedne serduszko ![]() Jakby nie było za półtorej godziny wchodzę do pokoju i mam zdawać dwa przedmioty wiodące z którego jeden mam egzamin a to tylko zaliczenia a ja nic, nemo, ZERO :/ zbieram się! Trzymajcie kciuki w sumie nie wiem za co ![]() ![]() henne pewnie , ze lepsza taka praca niż żadna! Tych pieniędzy nie wysiedzisz w parku a zawsze się coś uzbiera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
A ja mam dzisiaj strasznie napięty dzień (w dodatku ten upał...). Rano miałam zajęcia zaliczeniowe, teraz w pośpiechu, zdalnie tworzymy brief na prezentację zaliczeniową o 18. A to niestety nie jest takie hop siup, trzeba nam tym spokojnie usiąść i pomyśleć. A presja czasu robi swoje.
W dodatku boję się, że na prezentacji zestresuje się i zapomnę wszystkiego, a taki ładny wstęp przygotowałam : ( i przewrócę się ze stresu w tych moich 10cm szpilkach, hahaha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
spokojnie helloł dasz radę!
![]()
![]() |
#1435 | |
Zadomowienie
|
Uf, dopiero przed chwilą wróciłam z prezentacji zaliczeniowej, przeciągnęła się na 3h (!). Ale zaliczyłyśmy i teraz w pt czeka mnie ostatni egzamin.
W końcu mam chwilę, by poodpisywać na zaległe posty ![]() Musze jakieś ciekawe plany ogarnąć. Na razie przyjaciółka pytała czy we wrzesniu nie pojechałabym z nią i jeszcze jedną koleżanką do Londynu <3 Poszliśmy nad Wisłę, ale w drodze nad - się trochę poprzytkaliśmy, więc spacer szybko się skończył ![]() Hmm, najwcześniej w ten piątek po moim egzaminie (czyli ok. 15), bo tak to zakuwam ;- ) albo albo jeszcze kolejny tydzień popołudniu. OK? Yhyyy, tzn nie, średnio w sumie. Musze się wybrac w okolicach 28 cze, bo zaczną się wyprzedaże Stardivariusa, Zary i paru innych, fajnych sklepów. Teraz to głownie biegałam za jedną konkretną rzeczą, więc miałam klapki na oczach na napawanie się widokiem innych, ładnych rzeczy ;- ) Cytat:
![]() Dałam, dałam, ale moje stopy w ponad 10cm szpilkach nie dały. Najlepszy był motyw, gdy zakończyłyśmy swoją prezentację, usiadłyśmy i wszystkie co do jednej, w czwórkę, w sekundzie zaczęłyśmy zmieniać swoje obcasy na balerinki ![]() Edytowane przez hellyeah0 Czas edycji: 2012-06-18 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Czyli co piątek o 15 spotkanie?
![]()
![]() |
#1437 | |||
Zadomowienie
|
cześć Wam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() henne lepsza taka praca, niż żadna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaa Londyn! ![]() ![]() ![]() ![]() piszesz o 28 czerwca, czyli rozumiem, że mniej więcej wtedy zaczynają się wyprzedaże, tak? ![]() ![]() no i tak w ogóle, to gratulacje! ![]() anekania Ty też dasz radę ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 | |
Zadomowienie
|
Noo, trzeba się ogarnąć z kolejną integracją ^^
Cytat:
Do Londynu na zakupy i na zwiedzanie, choć w Londynie byłam już kilkakrotnie, trochę chaotyczne, ale fajne miasto. A dziękuję, ale nogi mi się trzęsły jak galareta. Zwłaszcza, że to ja zaczynałam prezentację i miałam wygłosić wstęp, a reszta koleżanek dalszą część. A i egzamin z tego samego, przeklętego przedmiotu też zdałam ^^ co to za męka była z tym przedmiotem! Nigdy nie zostanę specjalistą od Public Relations ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy specjalna, mają po prostu dobre pędzle za normalne pieniądze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może i niezły, ale to jednak tak trochę dziwnie a na nowiutką kartę, którą zablokowałam czekałam 3 tygodnie więc pewnie na tę tak samo ![]() Mama się ze mnie cały czas śmieje i dopytuje czy kupić mi bilety żebym chociaż mogła na miasto pojechać ![]() Szaleństwo skromnie jakoś, jedynie pędzel i dziś kupiłam psikadło C-thru bo zawsze mi na droższe zapachy szkoda kasy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
charmain nie wiem czy wiesz ale ja jestem w Avonie, i mam dużo kosmetyków w tym perfum (potwierdzić może anti bo się zaopatruje) taniej
![]() ![]() ![]() A co do C-Thru to rzeczywiście fajne mają zapachy, ale niestety to są chyba jedyne perfumy które mnie mega uczulają, powodując ogromne czerwone plamy na szyji i rękach :/ Nic ładnego! :/ Dobra dziewczyny dosyć gadania - piatek 15? ![]() ![]() helloł jedz do Londynu nie ma co tu siedzieć! ![]() A i miałam zapytać o ten pędzel jaka to jest dobra cena za niego? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.