Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 21:57   #1411
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ktosiu nasz owsik jeszcze sam nie chodzi, ale każe się prowadzać widać że się boi. Buciki mają od środka stopy wkładkę profilowaną, jeżeli o tym samym myślimy, wkładka ma taką górkę. Oglądałam buty z elephanten i miały taką samą podeszwę. Sorry ale nie stać mnie na buty za 150 zł dla Lilki na jedne wakacje Te co my mamy mają skórzaną wkładkę i wyściółkę w środku bucika, to co dotyka do nóżki. Mają dziurki na zewnątrz także stopa oddycha po bokach też. Trzymają piętę i są elastyczne
O to widzę, że z chodzeniem identycznie jak u nas - niby by chciała, ale się boi
Dzięki za info odnośnie butków, podobają mi się te na stronie ccc a jakieś muszę kupić, bo teraz w czerwcu mamy troszkę imprez, więc do sukienki ładnie by wyglądały. No i też mnie nie stać, żeby wywalić 150 zł na buty do "wyglądania" bo do chodzenia na razie jeszcze nie bardzo. Fajnie, że mają profilowaną wkladkę, o tą górkę mi właśnie chodziło

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Ktosiu - biedactwoMoże poproś o prześwietlenie wszystkich zębów, moja dentystka robi tak co jakiś czas mnie pięknie widać "podstępne" dziury.

(...)
Ta dentystka też już mi zapowiedziała, że jak skończy z tym zębem, to zrobi mi prześwietlenie i sprawdzi co w trawie piszczy Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty, byłam u niej pierwszy raz (mąż u niej leczy zęby) i mam bardzo pozytywne wrażenia. Wiem, że zostawię u niej sporo kasy, choćby i za ten jeden ząb, ale i tak w porównaniu z kosztami, które ostatnio podawała India to dużo mniej
Stary 2012-05-18, 22:00   #1412
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ktosiu współczuje
ja tez robiłam niedawno zdjęcie paszczy i mi wyszła 8 rosnąca w poprzek do wydłutowania. ALe boje sie zapisać do chirurga.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 22:09   #1413
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ktosiu współczuje
ja tez robiłam niedawno zdjęcie paszczy i mi wyszła 8 rosnąca w poprzek do wydłutowania. ALe boje sie zapisać do chirurga.
Spoko, dam radę Nie poczułam dzis nic a nic, nawet jak mi dawała znieczulenie A ja z tych co dentysty boją się panicznie. Ale skoro mój mąż, na którego środki znieczulające nie działają, mówił, że kanał u niej go nie bolał, to ja tym bardziej jestem dobrej myśli.

Dłutowanie 8 mężu też przerobił, nie było źle, acz dostał taką końską dawkę znieczulenia, że dobrze że z nim pojechałam, bo nie byłby w stanie jechać samochodem. Potem też go trochę bolało, ale zwykłe tabletki przeciwbólowe dawały radę. Idź jak najprędzej do tego chirurga, nie ma co zwlekać, żeby jakiś ambaras sie nie narobił
Stary 2012-05-18, 22:24   #1414
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

ps. kupiłam se za..rą..bi..ste rzymianki
pokazuj

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Doobra zrobiłam fotki, moim zdaniem najlepiej w legginsach, do kościoła mam na to czarny żakiet.
Na koniec foto brzuszka
a mi sie w sukience podobasz

Cytat:

dziewczyny mam jeszcze pytanko, robiłyście USG 3D/4D? bo moja gin ma znajomego który ma to usg i się pytała czy ma nas do niego na połówkowe zarejestrować, koszt ok 200zł no i się głęboko zastanawiamy czy warto.
my nie robilismy ... moje ubezpieczenie nie pokrywalo usg 3d wiec nie bylo sensu placic kupe kasy. Gin tez nie namawial mowil ze to bardziej bajer dla rodzicow jest.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 07:48   #1415
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Doobra zrobiłam fotki, moim zdaniem najlepiej w legginsach, do kościoła mam na to czarny żakiet.
Na koniec foto brzuszka
Ooo fajny brzuszek Mi najbardziej podoba się zestaw z białymi spodniami.
Mona a dlaczego ja cie nie mam na pierwszej stronie. jeśli chcesz być wpisana na liście zafasolkowanych podaj termin porodu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:40   #1416
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta słyszałam że do diagnostyki to lepsze jest 2d, z drugiej strony chętnie bym zobaczyła jak dzidzia wygląda, moja sis na 3d zobaczyła siusiaka mimo że gin jej zapowiedziała dziewczynke, może i my poznalibyśmy płeć, mamy jeszcze 3 tyg do namysłu.
to fakty większość badań diagostycznych robił w 2d, na 3 d przełączał nam żeby nam filmik nagrać pokazać elementy ciałka itd, niemniej jednak wrażenie rewelacyjne

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Byłam u dentystki, no i niestety zaczęłam leczenie kanałowe Jak to dentystka stwierdziła "ładną sobie dziurę pani wyhodowała" Tylko skąd ja mogłam wiedzieć, że ząb się popsuł pod plombą, skoro wcześniej nie bolał Ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek w buzi mam No nic, będziemy jeść suchy chleb najwyżej
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Mona a dlaczego ja cie nie mam na pierwszej stronie. jeśli chcesz być wpisana na liście zafasolkowanych podaj termin porodu
współczuje, ja się aż boje iść do dentysty ale chyba 2 plomby mam juz na wyczerpaniu....
życzę ci szybkiej naprawy, mało pracy dalszej i nie wiele zostawienia pieniedzy
Stary 2012-05-19, 08:50   #1417
bzyczka1
Zakorzenienie

My mieliśmy badanie 3d/4d, ale powiedzmy że w gratisie płaciliśmy osobno za usg więc dlatego powiedzmy jak chcielibyśmy zdjęcie (to w sepii) to wtedy 20 zł, czarno-białe za free, za film na dvd 50 zł mąż nagrał na naszą kamerę i mamy za free. Przy drugiej ciąży chyba poszukam innego gina

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:51   #1418
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ledwo zipie, pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolała, az se miske przyniosłam, bo mnie tak na wymioty ciągnęło

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:56   #1419
martucha84
Zakorzenienie

scio kochana zdrowia!
jakiś wirus?
Stary 2012-05-19, 09:47   #1420
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)

współczuje, ja się aż boje iść do dentysty ale chyba 2 plomby mam juz na wyczerpaniu....
życzę ci szybkiej naprawy, mało pracy dalszej i nie wiele zostawienia pieniedzy
Babolu nie zwlekaj, bo doczekasz się czegoś czego bardzo nie lubisz, czyli kanału
A co do życzeń, bo mam nadzieję, że tak faktycznie będzie

Cytat:
Ledwo zipie, pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolała, az se miske przyniosłam, bo mnie tak na wymioty ciągnęło
Zdrówka!

Dzień dobry!
Ząb mnie już nie boli Czuję, że coś z nim jest nie halo, ale nie czuje bólu
Stary 2012-05-19, 10:03   #1421
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Mona, a co do Twojego stroju to też jestem za białymi spodniami do tej bluzki, chyba że znajdziesz jakąś bardziej przylegającą bluzkę to też będzie ok
Ja miałam jedne spodnie a'la jeansy z pasem na brzuch i śmigałam w nich całą ciążę na zmianę z legginsami. Bardzo lubiłam te spodnie, ciepło w nerki mi było

Puszcza mi znieczulenie jejeje, nareszcie pozbędę się efektu "murzyńskiej wary"
ja właśnie nie chce żeby mi ciepło było bo ostatnie mc ciąży będą w lecie. A w slepach żadnych spodni na gumce tylko same z panelem.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
już to widac już co skrywasz?wszystko w porządku?jakieś objawy?
Jeszcze nie widać, ostatnio ginka mówiła że nawet nie mamy pytać o płeć bo to za wcześnie i nie chce nas zmylić. Ja czuję się świetnie i jakby nie to że nie mam okresu i lekko powiększony brzuszek to bym nie wiedziała że jestem w ciąży, ruchów też jeszcze nie czuję.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Bajuś termin mam na 20.10.

Ktosia współczuję bólu zęba, ja porządek zrobiłam przed ciążą ale czuję przy jednym wyleczonym ból przy ciepłym lub zimnym i chyba będzie do poprawki.

Na tą komunie nie chce mi się iść, my kupiliśmy zegarek a wczoraj okazało się że ktoś inny też kupił więc będzie prezent zdublowany

Ja zmykam sprzątać, później jeszcze wpadne

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:06   #1422
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Babolu nie zwlekaj, bo doczekasz się czegoś czego bardzo nie lubisz, czyli kanału
A co do życzeń, bo mam nadzieję, że tak faktycznie będzie
najpierw mąż jego zrobimy to ja zacznę a on już kończy, finansowo nie damy rady razem szczególnie ze maj to miesiąc w którym wychodzimy na finansową prostą po zimie, ale jest do zapłacenia oc i przegląd.. więc średnio...
a w przyszłym mce 30 męża więc trzeba raz kupić coś wyjątkowego, dwa zrobić dużą impreze

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

posprzątałam mieszkanie, mały padł, jeszcze tylko kuchnia mi została
dziś jemy dorsza z cytryną i pietruszką,
chciałam cycki bzyczki ale mąż przytachał dorsza to jest dorsz
Stary 2012-05-19, 10:11   #1423
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu współczuje
koleżance wyrosnąć nie chciała ósemka i musiała usunąć 600zł ją to kosztowało

Cytat:
mam nadzieję że ci szybko przejdzie

Cytat:
ja właśnie nie chce żeby mi ciepło było bo ostatnie mc ciąży będą w lecie. A w slepach żadnych spodni na gumce tylko same z panelem.

Jeszcze nie widać, ostatnio ginka mówiła że nawet nie mamy pytać o płeć bo to za wcześnie i nie chce nas zmylić. Ja czuję się świetnie i jakby nie to że nie mam okresu i lekko powiększony brzuszek to bym nie wiedziała że jestem w ciąży, ruchów też jeszcze nie czuję.

Bajuś termin mam na 20.10.

Ktosia współczuję bólu zęba, ja porządek zrobiłam przed ciążą ale czuję przy jednym wyleczonym ból przy ciepłym lub zimnym i chyba będzie do poprawki.

Na tą komunie nie chce mi się iść, my kupiliśmy zegarek a wczoraj okazało się że ktoś inny też kupił więc będzie prezent zdublowany

najważniejsze choć by zdrowe było i urodzone w terminie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:13   #1424
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a masz dobrze wypoziomowany piekarnik????.....
a może jak pieczesz z termoobiegiem to ruch powietrza tak dziwnie formuje

Cytat:
Na koniec foto brzuszka
a ja wybieram sukienkę w pasy! super wyglądasz, bardzo zgrabnie Do tego wspomniany czarny zakiet, masz fajne czarne szpilki, mogłabys jeszcze dodać jakieś dłuższe korale i byłoby super Nie poszłabym na komunię w leginsach... pasują ale na codzień albo na party już lepiej te spodnie.

Cytat:
Byłam u dentystki, no i niestety zaczęłam leczenie kanałowe Jak to dentystka stwierdziła "ładną sobie dziurę pani wyhodowała" Tylko skąd ja mogłam wiedzieć, że ząb się popsuł pod plombą, skoro wcześniej nie bolał Ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek w buzi mam No nic, będziemy jeść suchy chleb najwyżej?
moja mi też to ostatnio powiedziała. Na zdjeciu skrzydłowo-zgryzowym zobaczyła jakis cień i twoerdzi ze w srodku zęba jest próchnica i za 3 miesiace musiałabym mieć kanał mnie też nie boli zab.

Cytat:
Ktosiu współczuje
a wiesz, że przez krzywo rosnące 8-ki mogą Ci sie wykrzywić zęby z przodu lepiej ją wyrwać.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:21   #1425
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Ja przed ciążą chyba pół roku miałam wyleczone wszystkie zęby, a teraz się posypało
Co do spodni ciążowych to powiem Ci szczerze, że ja w nich śmigałam też w maju i te kilka dni czerwca i jakoś się nie upociłam A latem możesz spokojnie chodzić w leginsach czy sukienkach

Cytat:
najpierw mąż jego zrobimy to ja zacznę a on już kończy, finansowo nie damy rady razem szczególnie ze maj to miesiąc w którym wychodzimy na finansową prostą po zimie, ale jest do zapłacenia oc i przegląd.. więc średnio...
a w przyszłym mce 30 męża więc trzeba raz kupić coś wyjątkowego, dwa zrobić dużą impreze

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

posprzątałam mieszkanie, mały padł, jeszcze tylko kuchnia mi została
dziś jemy dorsza z cytryną i pietruszką,
chciałam cycki bzyczki ale mąż przytachał dorsza to jest dorsz
Ciekawe co Bzyczka powie na to, że jej cycki chciałaś na patelni smażyć
Z zębami u nas podobna sytuacja, ja dokończę tego skoro już zaczęłam, potem mąż.

Cytat:
koleżance wyrosnąć nie chciała ósemka i musiała usunąć 600zł ją to kosztowało

(...)
To nie wiem u jakiego dentysty była ta koleżanka, mój mąż za chirurgiczne usuwanie ósemki zapłacił 150 zł
Stary 2012-05-19, 10:27   #1426
mona_ja
Wtajemniczenie

śliweńka pewnie dzidzia jest zdrowa i rośnie prawidłowo.

Gold dzięki, przyszykuję dwa zestawy i jutro zadecyduję.

Nie straszcie tymi ósemkami bo mi 3 wyszły a jedna nie chce, już się boję co mnie czeka.

Aaaa i dziękuję wszystkim za opinie dot ubioru i usg

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:41   #1427
śliweńka
Zakorzenienie

ktosia wiem jedynie że zabiegowo miała usuwaną

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-05-19, 13:39   #1428
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu powiem tylko tyle, że Marta by się nie najadła moimi cyckami a już na bank nie najada by się ich trójka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 13:54   #1429
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Przede wszytskim Madziu wielkie ogromne gratulacje dla calej waszej trojki

po drugie
ej gdzie tam boska
zwyczajna, śląska

not o ja sie pytam
kiedy????????????? i to którys już raz...............

nie wiem czy mi - pasuje ... musze sie dowiedziec

Bzyczka a jaki rozmiar kupowałas... bo ja byłam wczoraj w dwóch ccc i w zadnym nie było 19--tek
ani jednej pary

Kasiu rozumiem ze dzis ROBISZ gofry

zmeczona jestem

wszytskim
aniu
tak tak byly gofry duzo gofrow jeszcze dzis pieklam ostatnie
w koncu doszlam do wprawy w robieniu ciasta i robie ze sprawdzonego przepisu, byly pyszne

Cytat:
no to wam wierze, a buty takie szpilki jak na foto mogą być?

Anika te rzymianki płaskie? a gdzie kupiłaś?

śliweńka Karolcia grzeczna? Karmisz piersią? Jak się czujecie w nowej roli?

dziewczyny mam jeszcze pytanko, robiłyście USG 3D/4D? bo moja gin ma znajomego który ma to usg i się pytała czy ma nas do niego na połówkowe zarejestrować, koszt ok 200zł no i się głęboko zastanawiamy czy warto.
Ja nie robilam, i nie szczegolnie zaluje ze nie widzialam w 3d Toma
biale spodnie + zielona bluzka!

Cytat:

hahahahah figlarze lepsi u nas strat nie było
a co do muffinek to mam pomysł - zamknij oczy i jedz szybko nie ma róznicy
różnie mi wychodzą, czasem dam 2 jajka i są fajne kopułki, a czasem nie...

o o o
hiiii hiiii fajnie tak w srodku dnia co.... spokoj, bez dziecka.....
a straty - wspomnieniowa roztargana bluzka musi byc

czesc
jak u mnie dzis pieknie, wlasnie wypilismy z tz kawe na podworku i zjedlimy ostatnie gofry, teraz M. wyzywa sie z kosiarka a je mykam do kuchni robic salatki na grilla bo zaproilismy dzis znajomych

Madziu - wielkie gratulacje !! wracaj do nas jak najszybciej z Majeczka i opowiadaj jak bylo! wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 14:02   #1430
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a może jak pieczesz z termoobiegiem to ruch powietrza tak dziwnie formuje

a ja wybieram sukienkę w pasy! super wyglądasz, bardzo zgrabnie Do tego wspomniany czarny zakiet, masz fajne czarne szpilki, mogłabys jeszcze dodać jakieś dłuższe korale i byłoby super Nie poszłabym na komunię w leginsach... pasują ale na codzień albo na party już lepiej te spodnie.

moja mi też to ostatnio powiedziała. Na zdjeciu skrzydłowo-zgryzowym zobaczyła jakis cień i twoerdzi ze w srodku zęba jest próchnica i za 3 miesiace musiałabym mieć kanał mnie też nie boli zab.

a wiesz, że przez krzywo rosnące 8-ki mogą Ci sie wykrzywić zęby z przodu lepiej ją wyrwać.
Gold - bez termoobiegu też tak wychodzą ze stokiem ...

Cytat:
śliweńka pewnie dzidzia jest zdrowa i rośnie prawidłowo.

Gold dzięki, przyszykuję dwa zestawy i jutro zadecyduję.

Nie straszcie tymi ósemkami bo mi 3 wyszły a jedna nie chce, już się boję co mnie czeka.

Aaaa i dziękuję wszystkim za opinie dot ubioru i usg
Nie myśl o niej na zapas, mnie też się jeszcze do konca nie wyrżnęły, przebiły się przez dziąsło, ale nie do końca, najgorzej jak dwie na raz idą, masakra, robię się wtedy lekomanką.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
aniu
w koncu doszlam do wprawy w robieniu ciasta i robie ze sprawdzonego przepisu, byly pyszne

czesc
ak u mnie dzis pieknie, wlasnie wypilismy z tz kawe na podworku i zjedlimy ostatnie gofry, teraz M. wyzywa sie z kosiarka a je mykam do kuchni robic salatki na grilla bo zaproilismy dzis znajomych

Madziu - wielkie gratulacje !! wracaj do nas jak najszybciej z Majeczka i opowiadaj jak bylo! wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny!
Grill - ale fajowo!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 14:11   #1431
Zakorzenienie

Potrzebuje dobry sprawdzony przepis na sos balsamiczny do salatki! ma któras moze cos dobrego?
Stary 2012-05-19, 14:18   #1432
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu powiem tylko tyle, że Marta by się nie najadła moimi cyckami a już na bank nie najada by się ich trójka
jak to brzmi

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-05-19, 14:23   #1433
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe co Bzyczka powie na to, że jej cycki chciałaś na patelni smażyć
Z zębami u nas podobna sytuacja, ja dokończę tego skoro już zaczęłam, potem mąż.
ucieszy się

Cytat:
hhaha dam rade

Cytat:
hahahahahahha zgadzam sie AMEN

Cytat:
jak to brzmi
no co

zrobiłam na obiad DORSZA ale mi wyszedł z a r a b i s t y
aż nie wierze
w cytrynie i pietruszce z farszem w srodku no pychaaaa
Stary 2012-05-19, 14:42   #1434
Zakorzenienie

Cytat:

zrobiłam na obiad DORSZA ale mi wyszedł z a r a b i s t y
aż nie wierze
w cytrynie i pietruszce z farszem w srodku no pychaaaa
Stary 2012-05-19, 15:03   #1435
śliweńka
Zakorzenienie

no co moje Karola najada się moimi cyckami

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-05-19, 15:37   #1436
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 15:49   #1437
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho!
Stary 2012-05-19, 16:14   #1438
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:06   #1439
india83
Zakorzenienie

Hej!

Ale upal bosko! ciesze sie, ze nie poszlam dzis do pracy. Włanie pożeram rożka i sącze piwko na tarasie.
Wczoraj z Tzem bylismy na piwkach i pizzy (oprocz tego zaliczylismy jeszcze lody i kebaba) z kumpela Na koniec ona wymyśliła, ze idziemy pieszo... ja nie bardzo chciałam, ale koleżanka wymysliła, ze jak chcemy mamy wizac taxi, ale ona i tak idzie na pieszo. Wiec wiadomo, że poszliśmy razem, odprowadzilismy ja, a pozniej do domku. Dodam tylko, że miałam ok. 10cm szpilki i to na bosa stopę, myślałam, że nie dojdę bo zrobiły mi sie ogrmne odciski na podeszwie stopy (a szlismy ponad 3 km). Masakra, chodz ejak pokraka, a Tz się ze mnie śmieje

Dziś wyrzuciłam wszystkie ciuchy z szafy i garderoby i robię zamianę miejsc oczywiscie prace wykonuje na raty no i pranie jedno po drugim.
Na jutro dostalismy zaproszenia na grilla, ale niestety nie mozemy skorzystac, bo ndz mamy pracująca TZ od rana, a ja od 12-20.30, wiec nic z tego

Cytat:
napisała

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

dziś o 11,55 przyszła na świat nasza córeczka Majeczka, 55cm i 3200g szczęścia

gratulujemy mamie
MADZIA gratulacje!!!!!!
super, że mały bąbel jest już z wami mam nadzieję, ze szybko odzyskujesz siły

Cytat:
Na koniec foto brzuszka
w leginsach ładnie, ale nie na taka okazje. obstawiam buałae spodnie i blueczkę, ale w sukiece tez bardzo ładnie

Cytat:

Byłam u dentystki, no i niestety zaczęłam leczenie kanałowe Jak to dentystka stwierdziła "ładną sobie dziurę pani wyhodowała" Tylko skąd ja mogłam wiedzieć, że ząb się popsuł pod plombą, skoro wcześniej nie bolał Ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek w buzi mam No nic, będziemy jeść suchy chleb najwyżej[COLOR="Silver"]
?
oj wspólczuję... widzę, że nie tylko u mnie żeby dają do wiwatu. u mnie tez okazał sie kanał, chco zab nie bolał, nawet dziura się nie powiekszyła, żab porpstu zrobił sie martwy

Cytat:
Ta dentystka też już mi zapowiedziała, że jak skończy z tym zębem, to zrobi mi prześwietlenie i sprawdzi co w trawie piszczy Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty, byłam u niej pierwszy raz (mąż u niej leczy zęby) i mam bardzo pozytywne wrażenia. Wiem, że zostawię u niej sporo kasy, choćby i za ten jeden ząb, ale i tak w porównaniu z kosztami, które ostatnio podawała India to dużo mniej
uważam, że prześwietlenie to podstawa. U mnie klinika narzuca raz w roku, dla niektorych moze to być denerwujące, bo wiadmo, ze wszystko kosztuje, ale w sumie dzieki temu niektore zeby może w porę rozpoczna leczenie
a z ciekawości zapytam ile kanał bedzie cię kosztował, ale już w komplecie - z opatrunkami i wypełnieniem

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
amoja mi też to ostatnio powiedziała. Na zdjeciu skrzydłowo-zgryzowym zobaczyła jakis cień i twoerdzi ze w srodku zęba jest próchnica i za 3 miesiace musiałabym mieć kanał mnie też nie boli zab.

no właśnie to ,że nie boli to żadna gwarancja, że nic sie nie dzieje. Juz kilka razy sie o tym przekonałam zaznaczam, ze na zewnatrz tez nie było zadnych objawów ;/

Cytat:

Cytat:
aniu

czesc
jak u mnie dzis pieknie, wlasnie wypilismy z tz kawe na podworku i zjedlimy ostatnie gofry, teraz M. wyzywa sie z kosiarka a je mykam do kuchni robic salatki na grilla bo zaproilismy dzis znajomych

mój tez dziś biegał za kosiarką
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 19:40   #1440
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Potrzebuje dobry sprawdzony przepis na sos balsamiczny do salatki! ma któras moze cos dobrego?
1 łyżka octu balsamicznego, 3 łyżki oliwy, sól, pieprz, wymieszać razem

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Hej!

Ale upal bosko! ciesze sie, ze nie poszlam dzis do pracy. Włanie pożeram rożka i sącze piwko na tarasie.
Wczoraj z Tzem bylismy na piwkach i pizzy (oprocz tego zaliczylismy jeszcze lody i kebaba) z kumpela Na koniec ona wymyśliła, ze idziemy pieszo... ja nie bardzo chciałam, ale koleżanka wymysliła, ze jak chcemy mamy wizac taxi, ale ona i tak idzie na pieszo. Wiec wiadomo, że poszliśmy razem, odprowadzilismy ja, a pozniej do domku. Dodam tylko, że miałam ok. 10cm szpilki i to na bosa stopę, myślałam, że nie dojdę bo zrobiły mi sie ogrmne odciski na podeszwie stopy (a szlismy ponad 3 km). Masakra, chodz ejak pokraka, a Tz się ze mnie śmieje

Dziś wyrzuciłam wszystkie ciuchy z szafy i garderoby i robię zamianę miejsc oczywiscie prace wykonuje na raty no i pranie jedno po drugim.
Na jutro dostalismy zaproszenia na grilla, ale niestety nie mozemy skorzystac, bo ndz mamy pracująca TZ od rana, a ja od 12-20.30, wiec nic z tego

MADZIA gratulacje!!!!!!
super, że mały bąbel jest już z wami mam nadzieję, ze szybko odzyskujesz siły

w leginsach ładnie, ale nie na taka okazje. obstawiam buałae spodnie i blueczkę, ale w sukiece tez bardzo ładnie

oj wspólczuję... widzę, że nie tylko u mnie żeby dają do wiwatu. u mnie tez okazał sie kanał, chco zab nie bolał, nawet dziura się nie powiekszyła, żab porpstu zrobił sie martwy

uważam, że prześwietlenie to podstawa. U mnie klinika narzuca raz w roku, dla niektorych moze to być denerwujące, bo wiadmo, ze wszystko kosztuje, ale w sumie dzieki temu niektore zeby może w porę rozpoczna leczenie
a z ciekawości zapytam ile kanał bedzie cię kosztował, ale już w komplecie - z opatrunkami i wypełnieniem

no właśnie to ,że nie boli to żadna gwarancja, że nic sie nie dzieje. Juz kilka razy sie o tym przekonałam zaznaczam, ze na zewnatrz tez nie było zadnych objawów ;/

mój tez dziś biegał za kosiarką
India - i tak jesteś niezła, że dałaś radę Następnym razem może uprzedź koleżankę, że Ty wracasz taxi

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości