|
|
#1411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
![]() Dzięki za info odnośnie butków, podobają mi się te na stronie ccc a jakieś muszę kupić, bo teraz w czerwcu mamy troszkę imprez, więc do sukienki ładnie by wyglądały. No i też mnie nie stać, żeby wywalić 150 zł na buty do "wyglądania" bo do chodzenia na razie jeszcze nie bardzo. Fajnie, że mają profilowaną wkladkę, o tą górkę mi właśnie chodziło Cytat:
Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty, byłam u niej pierwszy raz (mąż u niej leczy zęby) i mam bardzo pozytywne wrażenia. Wiem, że zostawię u niej sporo kasy, choćby i za ten jeden ząb, ale i tak w porównaniu z kosztami, które ostatnio podawała India to dużo mniej
|
||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu współczuje
ja tez robiłam niedawno zdjęcie paszczy i mi wyszła 8 rosnąca w poprzek do wydłutowania. ALe boje sie zapisać do chirurga.
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poczułam dzis nic a nic, nawet jak mi dawała znieczulenie A ja z tych co dentysty boją się panicznie. Ale skoro mój mąż, na którego środki znieczulające nie działają, mówił, że kanał u niej go nie bolał, to ja tym bardziej jestem dobrej myśli.Dłutowanie 8 mężu też przerobił, nie było źle, acz dostał taką końską dawkę znieczulenia, że dobrze że z nim pojechałam, bo nie byłby w stanie jechać samochodem. Potem też go trochę bolało, ale zwykłe tabletki przeciwbólowe dawały radę. Idź jak najprędzej do tego chirurga, nie ma co zwlekać, żeby jakiś ambaras sie nie narobił |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
pokazuj
![]() Cytat:
my nie robilismy ... moje ubezpieczenie nie pokrywalo usg 3d wiec nie bylo sensu placic kupe kasy. Gin tez nie namawial mowil ze to bardziej bajer dla rodzicow jest.
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Mi najbardziej podoba się zestaw z białymi spodniami.Mona a dlaczego ja cie nie mam na pierwszej stronie. jeśli chcesz być wpisana na liście zafasolkowanych podaj termin porodu |
|
|
|
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
życzę ci szybkiej naprawy, mało pracy dalszej i nie wiele zostawienia pieniedzy
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy badanie 3d/4d, ale powiedzmy że w gratisie
płaciliśmy osobno za usg więc dlatego powiedzmy jak chcielibyśmy zdjęcie (to w sepii) to wtedy 20 zł, czarno-białe za free, za film na dvd 50 zł mąż nagrał na naszą kamerę i mamy za free. Przy drugiej ciąży chyba poszukam innego gina
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo zipie, pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolała, az se miske przyniosłam, bo mnie tak na wymioty ciągnęło
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
scio kochana zdrowia!
jakiś wirus?
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do życzeń, bo mam nadzieję, że tak faktycznie będzie Cytat:
Dzień dobry! Ząb mnie już nie boli
|
||
|
|
|
#1421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze nie widać, ostatnio ginka mówiła że nawet nie mamy pytać o płeć bo to za wcześnie i nie chce nas zmylić. Ja czuję się świetnie i jakby nie to że nie mam okresu i lekko powiększony brzuszek to bym nie wiedziała że jestem w ciąży, ruchów też jeszcze nie czuję. Cytat:
Ktosia współczuję bólu zęba, ja porządek zrobiłam przed ciążą ale czuję przy jednym wyleczonym ból przy ciepłym lub zimnym i chyba będzie do poprawki. Na tą komunie nie chce mi się iść, my kupiliśmy zegarek a wczoraj okazało się że ktoś inny też kupił więc będzie prezent zdublowany ![]() Ja zmykam sprzątać, później jeszcze wpadne
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego zrobimy to ja zacznę a on już kończy, finansowo nie damy rady razem szczególnie ze maj to miesiąc w którym wychodzimy na finansową prostą po zimie, ale jest do zapłacenia oc i przegląd.. więc średnio...a w przyszłym mce 30 męża więc trzeba raz kupić coś wyjątkowego, dwa zrobić dużą impreze ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- posprzątałam mieszkanie, mały padł, jeszcze tylko kuchnia mi została dziś jemy dorsza z cytryną i pietruszką, chciałam cycki bzyczki ale mąż przytachał dorsza to jest dorsz
|
|
|
#1423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i urodzone w terminie
|
|
#1424 | |||
|
Zakorzenienie
|
a może jak pieczesz z termoobiegiem to ruch powietrza tak dziwnie formuje
![]() Cytat:
już lepiej te spodnie.Cytat:
mnie też nie boli zab. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spodni ciążowych to powiem Ci szczerze, że ja w nich śmigałam też w maju i te kilka dni czerwca i jakoś się nie upociłam A latem możesz spokojnie chodzić w leginsach czy sukienkach Cytat:
![]() Z zębami u nas podobna sytuacja, ja dokończę tego skoro już zaczęłam, potem mąż. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
śliweńka pewnie
Gold dzięki, przyszykuję dwa zestawy i jutro zadecyduję. Nie straszcie tymi ósemkami bo mi 3 wyszły a jedna nie chce, już się boję co mnie czeka. ![]() Aaaa i dziękuję wszystkim za opinie dot ubioru i usg
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia wiem jedynie że zabiegowo miała usuwaną
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu powiem tylko tyle, że Marta by się nie najadła moimi cyckami
a już na bank nie najada by się ich trójka
|
|
#1429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak byly gofry duzo gofrow jeszcze dzis pieklam ostatniew koncu doszlam do wprawy w robieniu ciasta i robie ze sprawdzonego przepisu, byly pyszne Cytat:
biale spodnie + zielona bluzka! Cytat:
a straty - wspomnieniowa roztargana bluzka musi byc ![]() czesc jak u mnie dzis pieknie, wlasnie wypilismy z tz kawe na podworku i zjedlimy ostatnie gofry, teraz M. wyzywa sie z kosiarka a je mykam do kuchni robic salatki na grilla bo zaproilismy dzis znajomych Madziu - wielkie gratulacje !! wracaj do nas jak najszybciej z Majeczka i opowiadaj jak bylo! wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny! |
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1430 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje dobry sprawdzony przepis na sos balsamiczny do salatki! ma któras moze cos dobrego?
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zgadzam sie AMEN ![]() no co ![]() zrobiłam na obiad DORSZA ale mi wyszedł z a r a b i s t y ![]() aż nie wierze ![]() ![]() w cytrynie i pietruszce z farszem w srodku no pychaaaa
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
no co moje Karola najada się moimi cyckami
|
#1436 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1439 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ale upal bosko! ciesze sie, ze nie poszlam dzis do pracy. Włanie pożeram rożka i sącze piwko na tarasie. Wczoraj z Tzem bylismy na piwkach i pizzy (oprocz tego zaliczylismy jeszcze lody i kebaba) z kumpela Na koniec ona wymyśliła, ze idziemy pieszo... ja nie bardzo chciałam, ale koleżanka wymysliła, ze jak chcemy mamy wizac taxi, ale ona i tak idzie na pieszo. Wiec wiadomo, że poszliśmy razem, odprowadzilismy ja, a pozniej do domku. Dodam tylko, że miałam ok. 10cm szpilki i to na bosa stopę, myślałam, że nie dojdę bo zrobiły mi sie ogrmne odciski na podeszwie stopy (a szlismy ponad 3 km). Masakra, chodz ejak pokraka, a Tz się ze mnie śmieje ![]() Dziś wyrzuciłam wszystkie ciuchy z szafy i garderoby i robię zamianę miejsc oczywiscie prace wykonuje na raty no i pranie jedno po drugim.Na jutro dostalismy zaproszenia na grilla, ale niestety nie mozemy skorzystac, bo ndz mamy pracująca TZ od rana, a ja od 12-20.30, wiec nic z tego Cytat:
super, że mały bąbel jest już z wami mam nadzieję, ze szybko odzyskujesz siłyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z ciekawości zapytam ile kanał bedzie cię kosztował, ale już w komplecie - z opatrunkami i wypełnieniem Cytat:
zaznaczam, ze na zewnatrz tez nie było zadnych objawów ;/Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1440 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

widać że się boi. Buciki mają od środka stopy wkładkę profilowaną, jeżeli o tym samym myślimy, wkładka ma taką górkę. Oglądałam buty z elephanten i miały taką samą podeszwę. Sorry ale nie stać mnie na buty za 150 zł dla Lilki na jedne wakacje
Te co my mamy mają skórzaną wkładkę i wyściółkę w środku bucika, to co dotyka do nóżki. Mają dziurki na zewnątrz także stopa oddycha po bokach też. Trzymają piętę i są elastyczne 

Nie poczułam dzis nic a nic, nawet jak mi dawała znieczulenie
Tylko skąd ja mogłam wiedzieć, że ząb się popsuł pod plombą, skoro wcześniej nie bolał
Ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek w buzi mam
No nic, będziemy jeść suchy chleb najwyżej