![]() |
#1411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
[ z dieta oki nie nagrzeszylam, na wadze jak bylo
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() U mnie też dziś upalnie , opaliłam plecy jedyny plus ![]() Anzupapi najlepiej o celu to przypomnij,dodaj jak będzie podawało się wagę do tabelki , ewentualnie wszystko możesz zamieścić w podpisie ![]() Pysia eeee ja nie umiem tak zaplanować jadłospisu na 4 dni , szacun ![]() U mnie grzecznie bez wyskoków, jadę za chwilkę z mamą na zakupki ![]() aale mam chcice na truskawki ![]() ![]() Miiłego dziona dziewczyny ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-05-23 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
Uff u mnie też upał. Znalazłam fajnego bloga z przepisami:
http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...-kurczaka.html Dziś właśnie robię ten kapuśniak, ale przepisów jest tam sporo. Trochę go zmodyfikowałam bo dodałam startej marchewki i pietruszki. Jest tam też przepis na dietetyczne pierogi. Nie wiem czy dobry, jak kiedyś je zrobię to się pochwalę ![]() Kwaśna zupa to akurat na upały, a wyszło mi jej na 2 dni dla 2 osób ![]() Szukałam tej Nestea light ale u mnie jej nie ma. Za to znalazłam serki Danio light. Nigdy wcześniej ich nie widziałam. Fajnie, bo lubię serki homogenizowane, szczególnie waniliowe ![]()
#1414 |
Zadomowienie
|
Pysia postaram się go pędzić.. Zwłaszcza do odkurzania
![]() ![]()
#1415 |
Zakorzenienie
|
Martuszka mega jest ten blog. już parę przepisów sobie zapisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Rozeznanie
|
Martuszka dzięki za link
![]() Otworzyłam i pierwsze co zobaczyłam - RAFAELLO ![]() ![]() O matko tylko teraz potrzebuję murzynka, który mi to wszystko zrobi ![]() ![]() suzzi widzisz nawet pogoda Cię zmusza do odchudzania i ruchu - SUPER ![]() superkas ale pograłabym sobie w siatkówkę, ale nie mam z kim ![]() Pysia to jeszcze większy szacun, że masz na to wszystko czas ![]() ![]() Dobra Laseczki ja lecę się pakować, kąpać bo jutro rano wyjazd ![]() To trzymajcie się dzielnie i przy okazji za mnie kciuki, co bym nie nagrzeszyła za bardzo podczas nieobecności ![]() Mua ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowany, sylvi no jak zobaczyłam te przepisy to musiałam to tutaj wkleić
![]() ![]()
#1418 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze te słodkości o kaloryczności 100kcal mmmniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Konto usunięte
|
Wyrafinowana udanego wyjazdu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Wtajemniczenie
|
U mnie ostatnio średnio dietkowo, zauważyłam zaleznośc, im mniej się tu pojawiam tym na więcej sobie pozwalam z jedzeniem
![]() Dziś ledwo weszłam w sukienkę w której juz tą wiosną chodziłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
kochana ja nie wchodzę w spodnie które nosiłam jeszcze w zeszłe lato
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Rozeznanie
|
Jestem. Było dietkowo. 13 h na stojaka i biegaka w pracy. Jutro napisze więcej. Spać... Wstaje o 4 rano.
#1423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
Laski ale ten blog z przepisami za.....ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1425 |
Wtajemniczenie
|
czarna no ja czuję podobnie, o wszystkim można z Wami pogadać. Bo my wszystkie jesteśmy po prostu zaj te laski
![]() Ja coś nie mogę zejść poniżej poziomu 78. Od poniedziałku mam zastój. Waga mi skacze to na lekki plus to na lekki minus. A dietę trzymam. Wczoraj np jadłam: I. 2 kanapki chleba razowego posmarowanego serkiem naturalnym z rzodkiewką i papryką II. Jabłko (duże) III. Ryba po grecku z surówką z białej kapusty i ogórka. IV. Kapuśniak (ten z bloga) Niestety nie było 5 posiłków tylko 4. To chyba przez ten upał, cały dzień czułam się najedzona. Piję tylko kawę z mlekiem (bez cukru) albo wodę. No nic, może jutro będzie lepiej. Udanego dnia, lecę do pracy.
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
Hej piękności
![]() Martuszka-PEWNIE ŻE LASKI ![]() ![]() Wiecie co!!Mojemu mężowi chyba palma odbiła!!wczoraj stwierdził,że dostaje brzucha i będzie ze mną na diecie:O obiad zjadł malutki,ale za to kolację wszamał jak wygłodniały wilk he he he bardzo mnie to rozbawiło bo on nie wytrzyma na diecie 1 dnia ![]() ![]() aaa...i życzę wam kochane pięknego dnia ![]() ![]()
#1427 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj na wadze jakby odrobinkę mniej, ale zobaczymy jak to się rozwinie. Na razie mam dużo roboty na uczelni, więc ogólnie mam mało czasu
![]()
#1428 |
Rozeznanie
|
Dziń Dybry!
Wczoraj nie miałam siły na ćwiczenia bo mnie chandra dopadła. Dzisiaj teżdrobny grzech, pomidorowa (co prawda diet bo bez mięsa, na włoszczyźnie , ze sieżych pomidorków i zaprawiana sieminiem lnianym) to niestety byłam święcie przekonana, że mam i pełnoziarnisty makaron i brązowy ryż jeszcze , a tu po 22 i otwieram szafkę i ... NIE MA!!!!! No szok! A zupa ugotowana i co? ? ? No to troszkę zwykłego makaronu ugotowałam, tak nie dużo żeby mnie sumienie nie zjadło. Muszę po prostu obciąć trochę kalorii z czego innego. Na mailu Bottegi odkryłam takie "płatki" Zdrowy Błonnik, kupiłam w Kauflandzie i musze wam napisać , że są pycha ![]() ![]() ![]() I ten blog podany z kapuśniakiem też super. Będę szukać inspiracji ![]() I mam takie pytanie : Czy któraś zetknęła się ze stewią? Podobno dobra alternatywa dla cukru i sztucznych chemicznych słodzików. Jesli tak proszę o polecenie producenta oraz info gdzie kupiłyście.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-05-24 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - dziś dzień zapowiada się bardzo fajnie. Z pracy licencjackiej zostało mi tylko zakończenie.
Plan dietkowy na dziś: I. Jajko sadzone i sałatka z szpinaku świeżego, sałaty, pomidora, rzodkiewki i szczypioru z maślanką. / Edit: Dupa wyszła z tego śniadania, bo tata zjadł jajka mi ;/ miałam w domu tylko jasny chleb więc zjadłam jedną kromkę z almette, żółtym serem chydym i pomidorem. II. Maślanka truskawkowa III. Jabłko IV. Sok pomidorowy. V. Pierś z kurczaka na pikanie z ogromną ilością warzyw. Cały dzień na uczelni więc mam rozwalony jadłospis masakrycznie. Trzymajcie się. Odezwę się wieczorem.
Moja dzidzia przyjdzie na świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2012-05-24 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Przyczajenie
|
Hej kobitki
Przepraszam że mnie niebyło od tygodnia ale nie miałam dostepu do neta... Mam prośbę podpowiedzcie co mam jeść bo mam ostatnio problem z brakiem apetytu. Niechce mi się wogóle jeść i obawiam się że owszem dzięi temu zgubię pare kilo ale jak tylko mi wróci apetyt to przybiorę 2 razy tyle. No i przecież mimo że 3 razy dziennie to jeszcze karmię a szkoda by było stracić całkowicie pokarm.... Może macie pomysły na lekkie szybkie posiłki bo myśle że to jest efekt upałów i duchoty w powietrzu.... Piję za to za dwoje.... Zreguły jeszcze sniadanie wcisnę jakąś kanapkę z wędliną i warzywkami ale już po południu całkiem niechce mi się jeść :/
#1431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dodatkowo ostatnio podany blog : http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...-kurczaka.html oraz blog Bottegi http://www.smacznienadiecie.blox.pl obfituje w pyszne, dietetyczne przepisy, w obu znajdziesz dużo zdjęć. Ja dziś będęrobić szake truskawkowy (będę się chłodzić nim) i zupę brokułową.
![]() |
#1432 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Czarna ależżż oczywiście ! Czuję to samo co ty ![]() ![]() ![]() Kiedyś pytałam się Ciebie ale nie odp pewnie Cię nie było i nie zobaczyłaś.Bo sporo ubyło Ci kg a moje pytanko odnośnie ćwiczeń , długo ćwiczysz dziennie? Czy chodzisz na jakieś aeroby? Nie wiem czy ja nie za mało ćwiczę a chce też takiego spadku wagi bo dieta to nie wszystko a ruch! ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-05-24 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
Laseczki Kochane sprawę mam
![]() ![]()
#1434 |
Rozeznanie
|
Myślę ,że szaszłyki mogą być ja bym dała jeszcze pieczarkę.
A na grilla pierś, oczywiście,że tak ![]() Ja najczęściej robię szaszłyki drobiowo - warzywne : filet z kurczaka w kostki kroję i marynuję (jogurt naturalny, bazylia, oregano, kurkuma), pieczarki, cebulka, cukinia. Jeśli uda się kupić kawałek chudej wołowiny np. ładnej polędwicy to też możesz zamarynować i dodać do szaszłyka, lub osobno na patyczki takie cieniutkie kawałki. Na grillu też jest super pomidor lub pieczarka nadziana fetą (oczywiście light!) lub doprawionym twarogiem, zawijamy w folię i grillujemy. Aż mi się ochota narobiła na grilla... ![]()
#1435 |
Wtajemniczenie
|
zalamka na wadze wiecej choc jadlam wzorowo
![]()
#1436 |
Wtajemniczenie
|
elganja: Bottega próbowała, mówiła, że paskudna
este: ostatnio teściowa zrobiła pyszne szaszłyki na działce: pierś z kurczaka w duże kostki, pieczarki, zielona i czerwona papryka, cebula. pieczarki w takie ćwiartki lub połowki jeśli są mniejsze ![]() panienki, skuszona okazją kupiłam w tesco awokado za 1zł.. jakiś sprawdzony przepis na to, jak to opędzlować, żeby było smaczne?
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szczerze powiem\,że nic a nic nie ćwiczyłam a waga mi spadała teraz od 3 miesięcy skaczę na skakance(kiedy mi się chce)ale bez ogródek nie wierzę w te całe ćwiczenia ![]() ![]() este-jak pisały laseczki szaszłyki wspaniała sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() thenerd-ja kiedyś robiłam sobie taki koktajl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pysia-kochanie nie łam się ![]() ![]() Paznokietka-ty się ciesz,że nie masz apetytu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
Linki do cwiczen z ewa chodakowska w biurze
http://fitclub.wp.tv/i,FITCLUB-Cwicz...6e815#m1008090 Fajna sprawa. Polecam też inne filmiki na fitclub.wp.pl Takie ostatnie odkrycie ![]()
#1439 |
Raczkowanie
|
A ja dziś... biegałam!
![]() Wróciłam do domu purpurowa i z zasupłanymi płucami, ale to najwspanialsze uczucie ever. 5 km - miszyn kamplit'd!
#1440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.