![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() ![]() Goldika ja zamawiałam Sophie przez allegro i nie było żadnej podróby a propo wózków spacerowych to ja jestem ze swojego mega zadowolona, jest trochę cieżki, ale mały ma luz, duża budka, wbudowana moskitiera, wbudowana osłonka na nóżki, 5punktowe pasy, a i można siedzisko położyć całkowicie na płasko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Przypomniało mi się, dziewczyna z mojego bloku karmiła małego do 4 roku życia, aż lekarz na nią nakrzyczał, że ma natychmiast przestać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak poczytalam sklad sloiczkow to prawie kazdy obiadek czy zupka jest zageszczany skrobia kukurydziana a to zatwardza.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha moja ciotka karmila 2dzieci kazde do 4-4,5roki ![]() Obecnie slinie sie do: http://allegro.pl/jane-reverse-slalo...327780292.html i http://allegro.pl/x-lander-x-move-20...313142976.html ale co z tego jak nie mam tyle kasiory ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Oliviera obczailam, ze widzialas na wyzo X-Move. W jakim sklepie i za ile byl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() A dziewczyny,czy ogolnie wszystkie kaszki zatwardzaja,czy jak to jest?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
hej
wpadłam się przywitać,ze żyję i podczytuję Was.nie mam nic do pisania bo jakoś tak nie mam chęci na pisanie ![]() Glam-to miło,że pamiętałaś o mnie,że mnie nie ma ![]() ![]() ![]()
#1418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja par razy piłam Lecha bezalkoholowego, ale i tak się bałam i mam wyrzuty sumienia... ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
dopadl nas mini kryzys finansowy i wzielam sie za gotowanie sloiczkow sama
![]() robie wlasnie brokuly w parowarze + ziemniaczki z wody. Mam nadzieje, ze mie sie zawekuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
Omag ile Wy piszecie, aby być na bieżąco to trzeba tylko przed kompem siedzieć. Mojemu zęby dają do wiwatu - teraz śpi mi na brzuchu, bo inaczej by się nie wyspał więc mam chwilę czasu aby przed kompem posiedzieć
![]() Poza tym obiecałam Glam, że będę tu zaglądać i chwalić się tym co zrobiłam - może kogoś zainspiruję ![]() Bardzo dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że się wam gacie spodobały, choć to moje pierwsze i nie do końca udane. Następne będę robić z mniej ambitną aplikacją. Aniolina ja z wełniakami chcę spróbować, bo przy upałach w pul'u małemu tyłek czerwieniał. Glam Berni ma 27cm w udzie. Na zdjęciu tego tak nie widać, bo gacie trochę za duże. Mi się jego nogi straszni podobają - takie pulchniaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
hej laski!
wpadłam na chwilę jestem taka gruba ze juz nie mogę na siebie patrzeć ![]() jem bardzo mało ale nie chudnę - moze to przez tabsy?? od dziś z tżtem zaczęliśmy dukana - niby - bo ja juz wiem ze nie dam rady ![]() ![]() ciągle w pracy - wczoraj tez bylam - 5h lipA
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG co za ceny ![]() Wybrałabym ten pierwszy. Jest fajny a przy okazji tańszy ![]() Jemy drugie śniadanko, i lecimy na spacer, nie pisac dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
truscafko-ja jestem anty nastawiona na dukana.wazne jest by jesc regularnie czyli jakies 5 posiłków 3 wieksze 2 przekaski w odstepach około 3 godzin.no i zrezygnowac z weglowodanów prostych i waga powinna sie ruszyc
poza tym po twoich zdj nie widac bys była gruba mi zostało juz coraz mniej do powrotu wagi sprzed ciazy ![]()
#1427 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Witam się właśnie w nowym wątku - wcześniej ciut podczytywałam, ale nie mam szans nadrobić, mam nadzieję że wybaczycie ![]() Zębów u młodej brak, co prawda gryzie wszystko co się da, ale śladów ząbkowania nie widać. Jest dalej na cycku + raz dziennie zupka z glutenem. Na wieczór próbuję dawać jej kaszkę ryżową, ale robię na 90 ml mleka HA i nie zjada całości. Nie jest to kwestia smaku - bo na początku je z ochotą, ale więcej jakby się nie mieści... Jaką porcję zjadają Wasze dzieci? Za tydzień kończy pół roku, więc dołączymy mięsko do jadłospisu. Spacerówkę chcę kupić Bebe confort Loola up - zajmuje mniej miejsca w aucie niż mój trójkołowiec, a da się wpiąć fotelik który mamy. Z tej opcji korzystam parę razy w tygodniu, więc ma to duże znaczenie. No i ma pełną rączkę a składa się jak parasolka. Najwyżej za parę miesięcy zamienię na Maclarena XLR, bo bardzo mi się podoba. Co prawda nie mam przekonania do dwóch oddzielnych rączek, ale trzeba spróbować. Cytat:
![]() ![]() Ja karmię - planuję tak do roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę pozmywać gary.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
mam pytank-mała dostawała marchewke ze 4 razy co drugi dzien.czy dawac jej jeszcze sama marchew czy dac juz z ziemniakiem?
i tez dac najpierw około 1 łyzeczki????
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Chawa skoncze karmic to zmierze ile
Moje kielbaski maja w udzie ![]() Btw. Te faldki sa po prostu urocze a centymetr krawiecki jedna z top zabawek moich dzieci Goldika Jane ma super wozki, oliveira jakis miala ale chyba nie slalom Dygotko nie tylko ja ale wiecej nas sie tu o ciebie martwilo ![]() Jak ci sie pisac nie chce to chociaz emotke wstaw zebysmy wiedzialy ze zyjesz Jak sprzedam wozek to kupie zyrafe ![]()
#1431 |
Raczkowanie
|
Goldika - z wózków, które pokazujesz to zdecydowanie fajniejszy jest Jane Reverse Slalom. A nie chcesz używanego kupić?
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Glam, to wystaw wózek na Tablicy.pl może ktoś z twoich okolic się trafi |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zadomowienie
|
GOLDI ale naszego nie zapierało tylko po kleiku wróciły objawy alergii. Jakie kaszki Holle dajesz Olkowi?
Co do karmienia planowałam rok, ale życie zweryfikowało mój plan, bo nie wiedziałam, ze moje dziecko będzie uczulone na prawie wszystko (nawet po cukrze miał zmiany skórne ![]() ![]() Choć byłam tak zdesperowana, że może gdybym wiedziała, że ma też alergię na ryż karmiłabym dalej jedząc ziemniaka, indyka i sporadycznie buraka z chudą wieprzowiną (tu też różnie bywało), tylko za jaką cenę. Bo piłam tylko wodę finalnie, po reszcie wysypki lub sraczki. A teraz zaczęłam normalnie jeść i już mam problemy z układem pokarmowym po tej głodówce, plus wiele innych. Także karmienie cycem jak najbardziej, super sprawa ![]() ![]() KASIA to podajmy sobie łapki ![]() ![]() TRU jedz po prostu zdrowo i regularnie. Na głodowaniu daleko nie zajedziesz, bo kiedyś w końcu zaczniesz normalnie jeść i kilogramy wrócą podwójnie. Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-05-07 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam osoby ktore wyladowaly w szpitalu przez ta diete. Dlatego ja zrezygnowalam z niej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kolezanke która uparcie trzyma sie tej diety a ja wgóle nie widze by chudła..ale i tak uwaza ze to dieta dla niej ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-07 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam sie, ze glodzenie przynosi odwrotne efekty. Organizm przyzwyczai sie do braku jedzenie i potem jak nawet zje sie normalna porcje to od razu w tluszczyk pojdzie bo organizm bedzie bal sie, ze znowu zabraknie wiec odlozy na potem w boczki ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Co do wozka uzywka moze byc jak najbardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
ale niunia śmiesznie dupeczke podnosi jak leży na brzuszku
![]() ![]()
#1437 |
Zadomowienie
|
z ciekawości zgooglowałam tego Dukana, ale nie wygląda mi to na jakąś głodówkę, chyba gorsze są diety - tż kuzynka od 2 mcy jada kisiel i pije tylko kawę, normalnie jada tylko w weekendy- wygląda jak suchar, ale taka "dieta" to szczyt idiotyzmu
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- DYGOTKO nasz też tak robi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
osobiście wolę diety w któych liczy się kalorie, ale spadek wagi to max 2 kg u mnie i potem stop.
w zeszłym roku odchudzałam się 3 miesiące - mało jadłam, nie przełknęłam nic słodkiego, chleba itd i szalałam jak opętana na siłowni.... 2 kilogramy i nic więcej - myślałam że zwariuję. dopiero kiedy przeszłam na dukana schudłam 8 kg w 2 miesiące....
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dukan to przeciwienstwo glodowki bo mozesz wpieprzac caly dzien ale wybrane rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Elf- to pewnie coś ala kopenhaska czy jak to się pisze.tylko to to dla mnie ewidentnie głodówka a nie dieta.
tam jako posiłek to są chyba ze 3 liście sałaty dukan to jedna wielka pomyłska.poczytaj dokładniej.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.