|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Ja się domyślałam, jak się skończy, bo wcześniej co nieco czytała
Ale już nic nie chcę wiedzieć do kolejnego odcinka, więc powyższe wpisy Capri i Simply pominęłam Choć mnie kusi, żeby przeczytać ![]() Edit: Jednak przeczytałam
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2012-05-13 o 16:46 |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny, nie piszcie o Greysach, bo nie oglądałam kilku odcinków i nie mogę się powstrzymać, żeby nie zaznaczyć tego, co piszecie na biało!
![]() Dobry ![]() Motyl, też oglądaliśmy walkę Pudziana, porażka... w ogóle wyglądało to jakby się głaskali nawzajem, a reklama na plecach Pudziana... noł koments ![]() Carmi, super zakupy! Szorty Miałam lekkiego kacyka dzisiaj, to przez to, że do piw palę ![]() I coś jeszcze chciałam tylko nie wiem, co.
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez juz przeczytalam wszystko co mozliwe o nastepnym odcinku i ogladalam preview Piatek rano, przed wylotem do Mai to bedzie dla mnie masakra - final Gossip Girl, final 90210, 2 godzinny final Glee i Greysi! a za dwa tygodnie ostatni ever odcinek Housea ![]() Justyna trenuj silna wole!
|
|
#1414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tym - można je na biglach od kolczyków powiesić
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Na plexi chyba można w miarę łatwo się podpisać
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Pisakiem do płyt CD może, żeby się nie mazało
Ewentualnie można zawsze nalepić na taki listek kawałek papieru taśmą dwustronnie klejącą
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja już po konferencji. Zwies dziękuję jeszcze raz za gościnę ![]() Wczoraj było MEGA. Facet mówił o chirurgii rekonstrukcyjnej.... to coś w stylu operacji plastycznych. Np. pokazywał jak usunął psu nowotwór razem z połową pyska, a potem ten pysk odtworzył ze skóry z szyi tego psa. Jak się wszystko wygoiło i zarosło sierścią to nie było widać, że coś jest nie tak W ogóle jakieś przeszczepy skóry, jakieś tak kosmiczne rzeczy, o których ja nie słyszałam nigdy. I sądząc po minach innych słuchaczy- oni też nie. Dzisiaj było trochę gorzej. Facet najpierw nudził, bo zamiast mówić o konkretnym temacie to mówił o wszystkim i o niczym i tak naprawdę nic odkrywczego. Kolejny wykład był fajny, a na następnym zaczął się tak emocjonować tym, że "zapalenie trzustki jest jak płomień ogniska podsycany przez wiatr", że w pewnej chwili miałam wrażenie, iż wyciągnie zza pazuchy flagę USA i krzyknie "God bless America!!". No, w każdym razie, wczoraj pod wieczór dostałam @ i cały poranek miałam zepsuty przez to. Na wykładach mnie męczyło, więc postanowiłam zjeść lunch i udać się do domu. Po drodze zahaczyłam jeszcze o Wedla- tradycyjnie wypiłam czekoladę z malinami. No i już jestem w domu. Tylko TŻa mi brakuje, bo gdzieś pojechał czopek jeden. Jutro albo pojutrze wróci więc wtedy się poddam przytuleniu i pogłaskaniu. A dziś jestem wyrąbana. Szczęśliwa, że kasa nie poszła na marne, ale czuję, że niedługo padnę i się obudzę jutro.
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby bardziej wyryć ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Stygm ja też chcę podziękować Było mi bardzo miło
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam GA i idę zobaczyć, co pisałyście
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się, że we wtorek nie mam seminarium i nie muszę jechać o 7 rano
CAŁY TYDZIEŃ BEZ ZAJĘĆ na pisanie magisterki i dwóch prac zaliczeniowych
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, nie działał mi dziś internet na działce ale już wróciłam, podlałam swoje kwiatki na balkonie (wystawiłam tam też aloes bo to w końcu sukulent czy nawet kaktus
)byliśmy też zobaczyć dzidzię, jest maleńka, nawet jej na początku nie zauważyłam że leży przy bratowej i dziwiłam się do czego mama tak ciumka no ale niestety bratowa była niegrzeczna, nawet nie podziękowała za kwiaty tylko zaordynowała że mama ma je postawić na stoliku a jak chciałam małej zrobić zdjęcie to mi zabroniła bo powiedziała że nie chce mieć robionych zdjęć... byłam w szoku bo nie chciałam jej nawet umieszczać w kadrze
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już przebieram nóżkami i nie mogę się doczekać... Nie wiem, co będzie później, jak będzie przerwa... Całe szczęście mam jeszcze GA na Fox Life i zaczęłam oglądać od pierwszego sezonu w necie
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
RAIN, pisałaś, że kupiłeś kufer na kosmetyki w narzędziowym i ja dziś byłam w Obi, co prawda przeleciałam wzrokiem tylko, ale nic nie znalazłam takiego, same plastikowe albo ogromne w cenach powyżej 200 zł. Więc teraz przeglądam all, by się zorientować, i też nie umiem nic znaleźć - albo plastiki, albo ceny zabójcze, albo są skrzynki w normalnych cenach,ale nie mają rozkładanych półek... nie wiem, czy nie umiem szukać na all, czy co, ale nie umiem niczego takiego znaleźć
możesz rzucić okiem na all i zobaczyć, czy jest coś takiego, co Ty masz? bo jak nie ma to chyba się poddam i zamwię kosmetyczny, skoro w Obi też nie było...
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam z cudownie weekendu Mam prze kochanego TŻ![]() Dziś rano dostałam śniadanko do łóżka razem z różą i leniuchowaliśmy do 14![]() co do ilości gości na weselu. Ja ze swoją rodziną utrzymuję kontakt. Spotykamy się jak często się da,ale TŻ bardzo rzadko widuję się z rodziną,ale ze 100 osób będzie zapewne łącznie ze znajomymi
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam doła i zajadłam litrem lodów i szklanką wina...
![]() Chcę już lipiec, po wszystkich egzaminach i po obronie...!
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na allegro nie widzę takich samych
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
zgubiłam komórkę
możliwe, że została w autobusie, ale dowiem się dopiero jutro, bo teraz autobus jest już na zajezdni, a kierowca w domu.... na razie zablokowałam kartę i stresuję się, że jej tam nie będzie.... że gdzies wypadła.... mam tam tyle kontaktów wszystko od jakiś 8 lat
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
helloł!
choji, przytulam mocno ![]() Byou, jak tam sie wybawiłas? Ilsa, musisz zrozumieć hormony młodej mamy Po porodzie jest sie zmeczonym i raczej wszystkie odwiedziny są irytujące... a tym bardziej robienie zdjec, jak sie jest takim wymemłanym![]() a ja wczoraj piłam pierwszy raz od zaciazenia i byłam niezle rozmiękczona Bylismy z P. na imprezie urodzinowej mojej przyjaciolki, ktora zrobiła w tramwaju jezdzacym po miescie, a potem przenieslismy sie do klubu. Wytańczyłam sie z P. i wybawiłam Od razu mi lepiej![]() zdałam juz 1 egzamin, wiec zostało jeszcze 5 i dokonczenie licencjatu ![]() Frezi, ja nie w temacie, dostałas prace nową?? Gwizdak, jak Mrowka znosi rozstania, kiedy idziesz do pracy? Jak tam niania? ![]() aaa Karola, za☠☠☠iaszcze krzesła!
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby się znalazła
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie ma
![]() na razie jestem zatrudniona u męża i pomagam ile mogę Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi kurczaki....
aby jednak komórka się znalazła
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dzwoniłaś z czyjegoś numeru do siebie? |
|||
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniłam, ale nikt nie odbierał, ani nie odrzucał, więc jest szansa, że ona tam leży
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
W środę Coma i KSU. W czwartek Pewex, Haratacze i Big Cyc. W piątek HEY, Kult i Frontside.
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, no to średnio interesujące
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie fajny czwartek i najlepszy piątek. Ale najfajniejsze jest WOLNE
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

Ale już nic nie chcę wiedzieć do kolejnego odcinka, więc powyższe wpisy Capri i Simply pominęłam
Choć mnie kusi, żeby przeczytać 

a za dwa tygodnie ostatni ever odcinek Housea 

13.03.2008
wszystko od jakiś 8 lat