![]() |
#1411 |
Konto usunięte
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
kurde ja przy was to jestem leń, robie tylko 8 min abs i legs, ok 300 brzuszków i pompki, ale jakoś mi się nie chce, jem ok 1000kcal dziennie może wystarczy, tylko coś mnie zastanawia bo nie jem prawie w ogóle mięsa, nic mi się nie stanie, czy muszę jeść? Tak naprawdę nigdy nie przepadałam za mięsem i nigdy go dużo nie jadłam jakieś 2 razy tygodniowo albo i nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
nie nazywajcie się leniami bo ja to już chyba pod ziemię musiałabym się zapaść
![]() No ale jak się przeprowadzę za dwa miesiące to koniec opier. - > wezmę się za siebie. Co do mięsa to u mnie również dzień niekoniecznie musiałby zawierać mięso bym dobrze się czuła. Np uwielbiam płatki fitness i jogurty i najchętniej jadłabym to cały dzień. Wiem jedno, nie opuszczajcie tłuszczy, ja prawie całkowicie zrezygnowałam z tłuszczy i o mało nie zanikła mi @, po ostatnim miesiącu starałam się trochę ich zwiększyć i Bogu dzięki dziś do mnie zawitała mam nadzieję że na 3dni a nie tak jak ostatnio 1 i to ledwo. Czekam na listonosza, jak myślicie -jak długo może iść priorytet? Koleś co mi wysyłał przesyłkę powiedział że prawdopodobnie wyszła w czwartek. "prawdopodobnie" no to nawet jak wyszła w piątek to na poniedziałek priorytet powinien chyba być? Dziś jest wtorek mam nadzieję, że w końcu dojdzie bo wyczekuje z każdym dniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Tak, myślę, że listonosz Cię dzisiaj odwiedzi
![]() Kurcze u mnie z @ w tym miesiącu dziwne rzeczy też... Zamiast 7 dni tylko 3 i to takie, że nie bardzo... :/ Pływanie w morzu za bardzo mi nie wychodzi ![]()
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1: brakuje warzyw 2: garść borówek to nie posiłek, do tego jogurt, garść orzechów 3: kotlet smazony? wieprzowy? nie bardzo... 4: znów, sam owoc to nie posiłek, cokolwiek do tego, np serek wiejski? mało białka u Ciebie 5: szynka drobiowa? o której jesz kolację? Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Rozeznanie
|
wyczytałam że makrela ma ponad 550kcal ale no nieważne, dziś ani mniej ani więcej tak więc nie jest źle, na dodatek dostałam @ a waga nie taka tragiczna więc się cieszę
![]() Siedzę i czekam, listonosz zazwyczaj po 12tej u mnie na ulicy a jakoś jeszcze nie zapukał :/ Aleś ja niecierpliwa : p Nie lubię na coś oczekiwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;35206213]kurde ja przy was to jestem leń, robie tylko 8 min abs i legs, ok 300 brzuszków i pompki, ale jakoś mi się nie chce, jem ok 1000kcal dziennie może wystarczy, tylko coś mnie zastanawia bo nie jem prawie w ogóle mięsa, nic mi się nie stanie, czy muszę jeść? Tak naprawdę nigdy nie przepadałam za mięsem i nigdy go dużo nie jadłam jakieś 2 razy tygodniowo albo i nie.[/QUOTE] Powinnaś jeść mięso. ![]() ![]() Cytat:
![]() Fire 30 i stretch 10 zaliczone. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Rozeznanie
|
nie ćwiczę bo moje całe mieszkanie ma nieco ponad 30m2 a ja mieszkam tylko w 1pokoju w dodatku z psem i mamą więc... nie ma po prostu miejsca.
Parówki, też mam ochotę czasem ale jak naoglądałam się ile w nich mięsa to boję się kupić ![]() Właśnie jestem po 5 płatkach crunchelli z szynką z indyka, na niej pomidorek i ogórek ![]() Jeszcze dziś trafi do mnie łosoś po meksykańsku - taka sałatka 147kcal/170gram i kisiel No i zjadłam 3nektarynki a na śniadanie płatki z jogurtem. Tak więc dziś "przyszalałam" jak na początek dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam wędzoną makrelę
![]() ![]() A co do tabeli kalorii itd. to nie wiem czemu, ale zawsze jakoś podchodzę do tego z dystansem i do każdego posiłku mam chęć doliczać jeszcze tak z 200 kcal :/ dziwna jestem :P
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A takie z biedronki parówki albo tańsze to dla psa kupowałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
ja zjadłam dzisiaj na sniadanie otreby z mlekiem, ale z II to popusciłam sobie- mały kawałek ciasta i froop. Tak dawno nie jadłam jogurtów owocowych i mnie dzisiaj wzięło...zamiast się pilnować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Ja przed chwilą też kręciłam hh, ale mnie to nudzi nawet jak oglądam serial.
![]() Tylko 4 min pokręciłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
ja już dawno tego nie robiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
A ja nie umiem wcale kręcić
![]() ![]()
#1426 |
Rozeznanie
|
też próbowałam kiedyś na siostry hula kręcić ale raz mi wychodziło raz nie, a nawet jak wychodziło to max minutę :/
Zabiję listonosza, tyle czekałam i nie zapukał a zostawił awizo że mnie nie zastał. Domofon mam sprawny, windy w bloku sprawne a jemu się nie chciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
A ja z kolei nie mam miejsca do kręcenia, takim małym jeszcze ok, ale tym z wypustkami to już nie ma szans... Byłam godzinę się poopalać, zaraz obiad
![]() ![]() thailand6 - ale może chociaż 8minutówki? To nie zajmuje aż tak dużo miejsca, tyle co mate położyć ![]() karcia2501 - mięso też jest ważne w diecie, ja np. bardzo lubię pieczonego/gotowanego kurczaka ![]() ![]()
67~66~65~64~63~62~61~60~59~ 58~57 I've been here before I know the way White lines And headlights in my eyes White lines I'm ready to drive all night night Ćwiczę: 250/1500 Dni bez chipsów i słodyczy : 4 bazgroły |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Rozeznanie
|
8min? nie znam się na ćwiczeniach. Chyba będę musiała nieco poczytać sobie w necie.
Pogoda? - beznadziejna - raz świeci słońce, raz się chowa i w dodatku nie za ciepło, ale ja tam się cieszę, bo nie szkoda mi że nie mogę iść na plażę się poopalać i popływać (@). |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=thailand6 8min? nie znam się na ćwiczeniach. Chyba będę musiała nieco poczytać sobie w necie. QUOTE]
Wklikaj w you tube "8 min" a wyskoczą ci różne zestawy (są na brzuch, nogi, pośladki, ręce i rozciąganie). Ja zamierzam zacząć je od jutra, ale tylko trzy razy w tygodniu. Jeżdżę również na rowerze, kręcę hula hop, chcę zacząć chodzić na basen więc na więcej na razie nie mam czasu. ![]()
#1432 |
Konto usunięte
|
hej odebrałam w końcu prawo jazdy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
jak ktoś nie ma pomysłu na śniadanie to polecam http://dietetycznie-w-kuchni.blogspo...bananowym.html
![]() a na obiad http://dietetyczneobzarstwo.blox.pl/...-tortilla.html jeszcze tej tortilli nie robiłam, ale dzisiaj mam zamiar ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
Oooo tortillę bym zjadła, koniecznie napisz jak wyszła
![]() Dziewczyny czym motywujecie się do dalszego odchudzania? ![]() ![]()
67~66~65~64~63~62~61~60~59~ 58~57 I've been here before I know the way White lines And headlights in my eyes White lines I'm ready to drive all night night Ćwiczę: 250/1500 Dni bez chipsów i słodyczy : 4 bazgroły |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam często takie chwile ![]() ![]() ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Konto usunięte
|
ja tak samo, dzisiaj zjadłam
śniadanie: jogurt naturany i banan o 11 lunch: jabłko i nektarynka o 15 godziny jedzenia mi się pomieszały bo nie było mnie w domu a teraz jestem glodna jak nie wiem mineło dopiero 1,5h a chyba zjem sobie fasolke szparagową bo glodna jestem jak wilk |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
Heh to widzę ja tak samo
![]() ![]() karcia2501 - faktycznie malutko ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Konto usunięte
|
ale od rana przybył mi kilogram a mało piłam wody, a boje się że jak jutro rano się będe ważyć nie zejdzie mi z dzisiejszego dnia to co przybyło bo od paru dni mam zastój
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
jak tylko z dzisiaj kilogram to nic, na jutro moze go nie być... ja po kilku dniach niewazenia mam kilo więcej, ale zazwyczaj jak tak miałam to piłam bardzo duzo wody i w ciagu 2 dni wracałam do normy... no zobaczymy czy teraz tez cos pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
Ja teraz mam bardzo silną motywację... Bo na początku sierpnia wraca mój chłopak i chce, żeby choć troszkę widać było jakieś efekty... ale ciężko jest, bo od 6 tygodni nic
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.