Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 23:18   #1411
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Hrj dziewczeta

Jestem padnieta i klade sie spac.nie wiem czy jutro dam rade tu wskoczyc-postaram sie.jesli jednak by mi sie nie udalo prosze o kciuki bo mam jutro polowkowe.

Czarnamadonna bede z Toba myslami

Malutka cudna przespala caly dzien i dopiero wiezorkiem sie obudzila. jutro Wam ja przedstawie

Dobranoc kochane

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 00:42   #1412
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej hej my dopiero wrocilismy i padam wiec ide cos zjesc i do wyrka bo rano mam wizyte i musze sie przygotowac)

marti trzymam kciuki i dziekuje ja mam polowkową w czwartek u innego lekarza (ten moj mnie zapisal do brata co ma lepszy sprzet) wiec zobacze dzidziola dwa razy w tym tyg no i ciekawe czy siusiak nadal jest

buxziaki do juuutra

gratuluje magistra happy!(chociaz juz nie wiem czy nie gratulwoalam ale mam skleroze)

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

No i się pochwalę małym szaleństwem zakupowym dla melńkiej
boskie ciuszki, zwlaszcas ta bluza z uszkami misiasuper

musze tez kupic czapeczki bo nie mam

ausente musisz przemyslec bo taki zwiazek na sile to tez nie ma sensu na dluzsza mete skoro nie jestes szcesliwa....ale oczywiscie każdy sam podejmuje decyzje

dobra robie lozko bo nigdy nie pojde spac a o 7ej pobudka..
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:01   #1413
aerien83
Zadomowienie

Dzień dobry kochane

ciężką dziś nockę miałam - obudził mnie taki ból, że aż piszczałam - skurcz łydek, straszne to było i pomyślałam sobie: więc to już? W ciąży z Kubusiem też miewałam skurcze łydek ale w późniejszym okresie, a to dopiero początek 6 miesiąca. Z drugiej strony, jeszcze miesiąc i III trymestr

Przede wszystkim jednak: mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Marti86, czarnamadonna, karolamankowa

Wczoraj było cudownie, do 16 siedzieliśmy na terenie zoo safari, co za cudowny cudowny dzień, pełen włoskich lodów, hot dogów i białych lwów. Zajrzałam wieczorkiem ale nie miałam siły by odnieść się do Waszych postów, więc

Landi wyglądałaś olśniewająco witamy w gronie mężatek
happy_eve gratuluję obrony Pani Magister

Życzę wszystkim milutkiego dnia - do mnie o 11 szwagierka przychodzi na ploty, a po południu wielkie sprzątanie.
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:12   #1414
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane

ciężką dziś nockę miałam - obudził mnie taki ból, że aż piszczałam - skurcz łydek, straszne to było i pomyślałam sobie: więc to już? W ciąży z Kubusiem też miewałam skurcze łydek ale w późniejszym okresie, a to dopiero początek 6 miesiąca. Z drugiej strony, jeszcze miesiąc i III trymestr

Przede wszystkim jednak: mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Marti86, czarnamadonna, karolamankowa

Wczoraj było cudownie, do 16 siedzieliśmy na terenie zoo safari, co za cudowny cudowny dzień, pełen włoskich lodów, hot dogów i białych lwów. Zajrzałam wieczorkiem ale nie miałam siły by odnieść się do Waszych postów, więc

Landi wyglądałaś olśniewająco witamy w gronie mężatek
happy_eve gratuluję obrony Pani Magister

Życzę wszystkim milutkiego dnia - do mnie o 11 szwagierka przychodzi na ploty, a po południu wielkie sprzątanie.

biedna, ja narazie skurczy nie mamale Ty jestes dalejwspolczuje tych skurczy bo przed ciaza mialam skurcze w pięcie czesto to ból straszny

wykapalam sie, ide cos zjesc i ruszammam nadzieje ze bedzie okna pewno zdam relacje i trzymam kciuki za pozostale wizyty!!!

landi wygladalas pieknie!!i cudna relacja
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:28   #1415
weronika23
Zakorzenienie

Marti86, czarnamadonna, karolamankowa za wizyty kciukasy zacisniete

gratuluje mgr

kurcze co do tz to zastanowilabym sie na twoim miejscu 3 razy ja zanim podjelam decyzje o slubie hmmmmmmmmmmmmmm 7 lat bycia razem a jak masz jakiekolwiek watpilwosci i czujesz sie niezbyt szczes;iwa i skoro juz rodzice to widza to moze sprobuj pobyc sama przemysl sobie wszytsko dokladnie bo moim zdaniem lepiej byc samemu z dzieckiem niz sie meczyc

Ewciu haha ciesze ze podpowiedz odnosnie wodki sie przydala jeszcze raz duzo szczescia koffana

my wczoraj spedzilismy fajny dzien nie poszlismy na festyn bo czekalby nas spacer 15 min w sloncu i na stadionie zero cienia wiec zrezygnowalismy za to po obiadku u parbabci pojechalismy na budowe i do mojej mamy niunia wyszlala sie w basenie z kuzynkiem a my wybyczyslismy sie w cieniu na tarasie

lece do sklepu pozniej pokaze wamm jaka jestem grrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuub bbba
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:29   #1416
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Dzień dobry kochane

Widzę,że dziś sporo wizyt.Za wszystkie oczywiście mocno trzymam kciuki.Moja dopiero w czwartek ale już nie mogę się doczekać.Bobasy jeszcze nie kopią więc chciałabym JUŻ zobaczyć,że wszystko ok.

Wczoraj zaczęliśmy 20 tc
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:59   #1417
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane

Wróciliśmy wypoczęci z nad jeziorka

Mąż w pracy a ja myślę co by tu zjeśc na śniadanko

Dużo nie napisałyście przez weekend no, ale była taka piękna pogoda, że się nie dziwię. Najgorsze są tylko te burze..jestem straszną panikarą wtedy

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Kochane wróciłam od lekarza!

Będę miała dziewczynkę!
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coraz więcej mamy dziewczynek na wątku

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Niestety nie wesprę skromnego grona dziewczynek - będzie chłopaczek na 100 % Jajka jak dzwony
Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki i za wsparcie
Jesteście wspaniałe
A, luteinę mogę pomału odstawiać
Ze złych wieści - znów jakaś infekcja się przyplątała Tak chyba będzie już do końca, chociaż może po odstawieniu luteiny się polepszy
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!

Przyszłam tylko zameldować się w nowej części i powiedzieć, że u mnie wszystko w porządku.

Tydzień temu byłam na USG połówkowym. Z maleństwem wszystko w porządku, rozwija się książkowo i ogólnie same dobre wiadomości. Na koniec pani dr próbowała zajrzeć między nóżki. Niestety nasz Wstydzioszek miał nóżki skrzyżowane, a do tego podwinięte, więc strasznie ciężko było cokolwiek dojrzeć. Pani powiedziała jednak, że z tego, co jej si,ę wydaje, to jest to dziewczynka, ale najlepiej będzie potwierdzić na następnej wizycie (za 4 tygodnie).
Cieszymy się ogromnie, choć nie powiem, intuicja podpowiadała mi chłopca. Jak widać w totka jednak nie powinnam grać.
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
jestem po wizycie połówkowej! maluszek rośnie i rozwija się prawidłowo:ju pi: taka ulga, wszystkie pomiary są prawidłowe i w normie.
No i na 95% mamy córeczkę jest schylona przy moim kręgosłupie i w dodatku miałą pępowinę między nogami dlatego nie mógł potwierdzić na 100% wiec teoretycznie może się jeszcze zmienić. Za m-c ma mi jeszcze raz powiedzieć ale póki co poproszę o zmianę na pierwszej stronie na dziewczynkę
Myślę, że skoro na 95 % to już można gratulowac

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość

Wszystko w porządku z dzidziolem!! Coś tylko słabiej pracuje jedna nerka, ale lekarz powiedział, żeby się tym nie przejmować na razie i że w 30 tygodniu będzie to zbadane dokładniej. Jakieś ukm to się nazywa (nawet nie sprawdzam w internecie, bo się tylko zestresuję ).

Usg 4d jest świetne!!! Jakbyście się wahały to polecam strasznie! Wszystko pięknie było widać, zaraz wkleję fotki to zobaczycie same. Płeć sama widziałam - nie trzeba było mi mówić Będzie chłopczyk!!! Więc zasilamy forumowe grono
Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia, mam też filmik - 17 minut Jest nawet podkład muzyczny Prawie się popłakałam jak oglądałam już w domu na spokojnie.

Wstawiam zdjęcia - twarz i dowody męskości
Gratulacje Piękny synuś

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane, my po wczorajszej wizycie, ogolnie z dzidzia wszytsko ok, widzilam nozki, raczki, mozg, brzuszek wszystko "normal" ale... (jak zwykle) mm 2 dodatkowe wizyty za tydz USG z kardiologiem gdzie dodatkowo bede miala robione EKG dziecku i druga ok 32 tyg bo mam low plcenta czyli brdzo nisko lozysko i musze byc monitorowana.
I co najwazniejsze jest coreczka-Maya
Gratulacje

HAPPY - gratuluje pięknej obrony

Landi- Kochana jeszcze raz wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia !!!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisijsze wizyty ! No i oczywiście gratuluje rozpoczęcia nowym tygodni !!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:07   #1418
emylka86
Zakorzenienie

dzień dobry kochane!

gratuluję mgr, zaczętych wizyt i landi wyglądałaś pięknie gratulację i szczęścia raz jeszcze.

a za dzisiejsze wizyty kciuki zaciśniete : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:20   #1419
kaaamila1
Zakorzenienie

Dziewczynki byłyście już na badaniu tej glukozy- wypiciu roztworu ? Ja będę musiała iśc na to pod koniec tego tygodnia i tak sie zastanawiam jak ja to przeżyje

Stary 2012-07-02, 09:26   #1420
judkama
Zakorzenienie

hejo jak wpadam na chwilke bo lece do dentystki , bo bede zakladac sobie koronke na zabek dzisiaj tylko chyba jakis odlew czy cos zrobi

takze kciuki za wszytski wizyty trzymam
i gratulacje rozpoczetych tygodni
papap

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:28   #1421
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Witam się z rana
Jak tam dziewczyny po weekendzie?? U mnie wreszcie się troszkę ochłodziło, w nocy burza była.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:30   #1422
aerien83
Zadomowienie

kaaamila1 ostatnio rozpisywałyśmy się dość szeroko na ten temat , począwszy od tej strony: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post34910897
(a ciągnie się przez przynajmniej dwie następne ) , więc zajrzyj Pokrótce: jedne się boją, inne podchodzą spokojniej do tematu, ale prawda jest taka, że żadnej to badanie nie ominie, więc nie ma się co martwić na zapas Z doświadczenia wiem, że nie jest najgorzej

Ale leniwie na wątku, i to przy poniedziałku
zjadłam skromne śniadanko, inki już nie mam i jak pójdę na 10:30 do rodzinnej na kontrolę to przy okazji na małe zakupki.
Stary 2012-07-02, 09:32   #1423
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki byłyście już na badaniu tej glukozy- wypiciu roztworu ? Ja będę musiała iśc na to pod koniec tego tygodnia i tak sie zastanawiam jak ja to przeżyje
Ja jeszcze nie byłam, ale kolezanka mówila, że to nic przyjemnego, musiała 2 razy robić bo pierwszy raz jak poszła to zanim weszła do gabinetu to wszystko

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Ja też już po sniadaniu zrobiłam sobie jajecznicę a teraz zejdę chyba po kawałek ciasta

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 09:33   #1424
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie byłam, ale kolezanka mówila, że to nic przyjemnego, musiała 2 razy robić bo pierwszy raz jak poszła to zanim weszła do gabinetu to wszystko
O kochana, proszę nie straszyć koleżanek z forum
Stary 2012-07-02, 09:36   #1425
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
O kochana, proszę nie straszyć koleżanek z forum
wybacz, oj niedobra ja

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Dziewczyny, jak to jest czy noworodka należy smarowac oliwką po kąpieli czy tylko dolać jej do wody, w której kąpie się maleństwo???

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 09:39   #1426
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Hej!

Wpadam tylko powiedzieć, że jestem magistrem!!!!!!! 5 za pracę, 5 za obronę i 5 na dyplomie ze średniej z całych studiów Ależ ulga........
Dziękuję za wszystkie kciuki

GRATULUJE

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
a ja się jeszcze pochwalę, że dziś zaczynamy 20-ty tydzień!!! połowa hihi
Super mi 20 zaczyna sie w piatek

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Cześć
Dziś zaczynamy 21 tydzień!

Cytat:
Dzień dobry kochane

.
Mnie tez ostatnio zlapala taki skurcz o 5 rano, w lydke, pierwszy jakos przezylam ale jak tylko sie skonczyl zaczal sie 2 w tym samym miejscu, juz nie bylam taka silna i plakalam jak bobr, powiedzialam TZ ze nastepnym razem jak mnie tak zlapie to ma mi to miejsce rozsmasrowac, choc bede krzyczala aby mnie nie dotykal, podobno to ma pomoc.
Stary 2012-07-02, 09:39   #1427
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
wybacz, oj niedobra ja

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Dziewczyny, jak to jest czy noworodka należy smarowac oliwką po kąpieli czy tylko dolać jej do wody, w której kąpie się maleństwo???
W ramach rekompensaty poprosimy o ciacho dla wszystkich

Przy Kubusiu stosowałam do kąpieli płyn oilatum bo mój synuś miał dość kłopotliwą w pielęgnacji skórę, i potem już nie musiałam go oliwkować, bo skórę miał po takiej kąpieli przyjemnie nawilżoną teraz też nie zamierzam używać oliwki (ewentualnie do wyczesywania ciemieniuchy)
Stary 2012-07-02, 09:43   #1428
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
W ramach rekompensaty poprosimy o ciacho dla wszystkich

Przy Kubusiu stosowałam do kąpieli płyn oilatum bo mój synuś miał dość kłopotliwą w pielęgnacji skórę, i potem już nie musiałam go oliwkować, bo skórę miał po takiej kąpieli przyjemnie nawilżoną teraz też nie zamierzam używać oliwki (ewentualnie do wyczesywania ciemieniuchy)
Czyli tylko płyn do kąpieli i wystarczy? bo to róznie mówią, że po co takie maleństwo od początku namaszczać chemią.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Ciasto dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (13,6 KB, 3 załadowań)

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 09:45   #1429
weronika23
Zakorzenienie

my poo zakupach u nas burzy nieeeeeee bylo przez teee dni za to duchota ze szkoda mowic
na sniadanie zjedlismy tosty z szynka serem i ketchupkiem kocham a teraz przynioslam cieplutki chlebus i musialam pietke zjesc u nas w cieniu juz 31 stopni wole nie myslec co bedzi epozniej

ja oliwkowalam gabrysie chyba tydzien a pozniej balsamik

co do gluzkozy robie w tym tygodniu przy gabrysi tez robilam nic strasznego jak dla mnie a co bedzie teraz to nie przewidze
Stary 2012-07-02, 09:45   #1430
emylka86
Zakorzenienie

ja tam mam sniadanie ; p ale dziekuje za ciach ; p

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-07-02, 09:50   #1431
aerien83
Zadomowienie

Pycha ciacho

Weronika tosty z serem, jaa, dawno nie robiłam, opiekacz się marnuje. Dla mnie glukoza to też nic strasznego i też upalnie u nas.

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Mnie tez ostatnio zlapala taki skurcz o 5 rano, w lydke, pierwszy jakos przezylam ale jak tylko sie skonczyl zaczal sie 2 w tym samym miejscu, juz nie bylam taka silna i plakalam jak bobr, powiedzialam TZ ze nastepnym razem jak mnie tak zlapie to ma mi to miejsce rozsmasrowac, choc bede krzyczala aby mnie nie dotykal, podobno to ma pomoc.
tak tak, mi tej nocy właśnie mężuś pomógł, bo on w życiu też doświadczył takich skurczy: wyprostował mi nogę i pomasował i zaraz przeszło.
Stary 2012-07-02, 09:50   #1432
weronika23
Zakorzenienie

dziewczyny jakie macie prostownicce bo mi sie nie dobra w niedz spalila
Stary 2012-07-02, 09:52   #1433
aerien83
Zadomowienie

ja mam najtańszą prostownicę z kauflandu za 30 zł (nie pamiętam firmy) - najważniejsze, że ma ceramiczne płytki i spełnia swoją funkcję: prostuje jestem zadowolona
Stary 2012-07-02, 09:54   #1434
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Witam porannie i czytam jednym okiem, bom niewyspana

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
u nas tez burza była
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
A nas dziś rano jaka burza obudziła
Tak ciemno było, wichura straszna, ulewa i co chwilę błyskało i grzmiało tak głośno, że jeszcze chyba nigdy nie słyszałam tak głośnych grzmotów. Trochę szkód narobiło Aż przypomniał mi się ten biały szkwał, co nas nawiedził parę lat temu
U nas burza była przez całą noc...Jak zaczęła się wieczorem, tak wracała nocy dwa razy i nad ranem koło szóstej. Tak silna, że w sypialni na poddaszu nie dało się spać - pomijając deszcz walący w okna, bo do tego jesteśmy przyzwyczajeni (choć takich decybeli chyba nigdy nie osiągał ), było kompletnie jasno. Niebo-żółto różowe i wiatr taki okropny, że aż dziwne uczucie mnie ogarnęło, że zaraz poczuje na sobie drzewo stojące przed domem...brrrr.

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Mnie ostatnio tak rwało od 1 w nocy, oszaleć można...

Marti, Karola, Czarna
- kciukasy

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-07-02 o 09:55
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:55   #1435
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
kaaamila1 ostatnio rozpisywałyśmy się dość szeroko na ten temat , począwszy od tej strony: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post34910897
(a ciągnie się przez przynajmniej dwie następne ) , więc zajrzyj Pokrótce: jedne się boją, inne podchodzą spokojniej do tematu, ale prawda jest taka, że żadnej to badanie nie ominie, więc nie ma się co martwić na zapas Z doświadczenia wiem, że nie jest najgorzej

Ale leniwie na wątku, i to przy poniedziałku
zjadłam skromne śniadanko, inki już nie mam i jak pójdę na 10:30 do rodzinnej na kontrolę to przy okazji na małe zakupki.
Aerien dzięki za link ! Musiał mi umknąc ten temat, bo to było w okresie mojej nieobecności

Cytat:
Właśnie tego się boje, bo nie można przed tym nic jesc prawda ? Ja jak mam pusty żołądek to od razu łapie mnie na wymioty..

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-07-02 o 09:56
Stary 2012-07-02, 09:56   #1436
DeKajka
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ale sobie pospałam .. wreszcie jest czym oddychac po wczorajszej burzy .. ale zapowiadaja upaly na 2 tygodnie do przodu takze nie mam sie z czego cieszyc ..
Tyle dobrze ze do pracy nie musze chodzic ..

Trzymam kciuki Marti Czarnamadonna Karolamankowa

Ja na swoje polowkowe mialam jechac do Kielc w przyszlym tygodniu ale nie dam rady w taka pogode i to jeszcze busem .. pojde tu , w moim rodzinnym miescie .. przeciez lekarz to lekarz . tak samo zrobi polowkowe ..

Cytat:
Dzień dobry kochane

No mnie tez juz zaczely łapac ale jak tylko czuje ze idzie to odrazu naciągam stope i przechodzi .. raz nie zdarzylam .. ból okropny

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:58   #1437
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Aerien dzięki za link ! Musiał mi umknąc ten temat, bo to było w okresie mojej nieobecności

Właśnie tego się boje, bo nie można przed tym nic jesc prawda ? Ja jak mam pusty żołądek to od razu łapie mnie na wymioty..
Chyba trzeba byc na czczo, nie wiem wezmę ze sobą męża w razie czego, bo mi to się słabo robi jak rano niczego nie zjem.

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 09:59   #1438
emylka86
Zakorzenienie

kurcze rośnie mi znów ósemka górna, a że się nie mieści to mnie tak boli, że nawet porządnie dzioba otworzyć nie mogę by ugryźć jabłko... muszę po ciąży powyrywać te zęby... powiedzcie mogę sobie teraz jakoś złagodzić ten ból?

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-07-02, 09:59   #1439
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie macie prostownicce bo mi sie nie dobra w niedz spalila
Ja nie używam prostownicy, więc nie pomogę..mogę tylko doradzic z tego co słyszałam, że rowenta ma dobre

DeKajka- już jesteś w rodzinnym mieście ? Jak samopoczucie ?

Emylka- mi co jakiś czas rosną dolne ósemki..juz tak od 2 lat Na szczęście już są na wierzchu, ale i tak bolą jak pną sie w górę..ja staram sie to jakoś przeżyc, ale bywało cieżko i tylko zimny okład na policzek mi pomagał..

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-07-02 o 10:02
Stary 2012-07-02, 10:03   #1440
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
kurcze rośnie mi znów ósemka górna, a że się nie mieści to mnie tak boli, że nawet porządnie dzioba otworzyć nie mogę by ugryźć jabłko... muszę po ciąży powyrywać te zęby... powiedzcie mogę sobie teraz jakoś złagodzić ten ból?
Mnie to tak półtora tygodnia temu rosła i też muszę wyrwać. Smarowałam BOBODENTEM, takie na ząbkowanie dla dzieci. Trochę uśmierzało ból.

P

Szymonek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości