Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 13:45   #1411
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
cześć mój dzieć śpi od godziny więc mam chwilę luzu...o 15.15 mam wizytę i wstyd mi na nią iść, bo wyglądam jak monstrum i tak się też czuję, gruba, brzydka, pocięta maszynką...siwizna na łbie - nie mam kiedy ufarbować, ręce po przeprowadzce scharatane, poparzone, poobdzierane opuchnięta od upałów wyć mi sie chce jak patrzę w lustro do tego boję sie co z tymi moimi wynikami (pisałam, że cukier mam za wysoki po obciążeniu??), z szyjką....boję się

CO do domów...moja siostra z mężem wybudowali dom bez kredytów pracowali w UK przez 6 lat i w tym czasie wszystko ładowali w dom, później zjechali, urodziła sie córka, szwagier dostał prace (za 2200zł/mc), ona miała zasiłek z UK - na nasze ok 800zł przez pół roku, później kasa się skończyła i przez prawie 3 lata żyli za te 2200zł....we 3 możecie sobie wyobrazić?? trochę pomagała im teściowa, w sensie jedzenia, zakupów dla małej...w międzyczasie zaczęły wychodzić różne niedociągnięcia w budowie - tak to jest jak buduje się na odległość, dom jednym słowem wymaga małego remontu....Przez tę sytuację z brakiem pracy mojej siostry ich małżeństwo wisiało na włosku, jej tż uważał się za pana i władcę bo to on zarabiał, a ona nawet majtek sobie kupić nie miała za co...bo jak już jakaś mała nadwyżka była to dla niego - na piwko, słodycze, grilla....straszne to było rok temu (pisałam wam) dostała pracę w optyku (a ona z wykształcenia historyk) i zarabia sporo więcej niż on to akurat fajnie, cieszy mnie to, odbili się trochę, powoli remontują na ile ich stać...boli mnie tylko jedno, dziecko jest na szarym końcu....to ona ma mieć najlepsze ciuchy i kosmetyki a dziecko ubiera jak łachmanę....ja jej sporo ciuszków kupowałam na promocjach z wyprzedzeniem na sezon to chociaż tyle, ale teraz już nie stać mnie na kupowanie jej ubrań co miesiąc, czy dwa od roku mają super sytuację, ale wolą grillowanie z kumplami, drogie ciuchy dla siebie, siostra zadziera nosa, na nas patrzy z góry, z resztą na wszystkich, bo teraz ona ma kasę a my np.kredyt na mieszkanie...ehhh te pieniądze
Trzymam kciuki za wizyte
Co do siostry to przykro sie czyta,ze pieniadze potrafia tak namieszac w glowie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Czesc
Oj ale mam nadrabiania
Wrocilam z wizyty, dzidzius w porzadku, dostalismy kolejne zdjecie 3D gdzie nie za dokladnie widac twarzyczke, bo zawsze sie zaslania i nie chce sie nam pokazac , tylko widac, ze ma pulchne policzki (po mamusi
) Wazy ok.2800g KTG wykazalo znowu jakies skurcze, ale nie takie wysokie jak ostatnio, wiec jeszcze ten caly tydzien mam brac tabletki i magnez i w sobote, albo niedziele mam odstawic Ciekawa jestem, czy po odstawieniu szybko sie urodzi, czy bede musiala jeszcze dluuugo czekac
A no i wczoraj dostalam wiadomosc, ze moja kuzynka urodzila W 38 Tyg. i maly wazyl 2850 g, a na USG jej mowili, ze ma juz 32oog hahaha

Ide sie zdrzemnac, bo jestem padnieta, a pozniej was poczytam, co tam naskrobalyscie
super
I gratulacje dla kuzynki

Seba spi, ja robie leczo i gotuje kalafiora dla siebie na obiad
Stary 2012-07-09, 13:53   #1412
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Ale mnie spanie dopadło, nie mam siły pisać.
Mi tez sie chce straszliwie spac. Harowalam strasznie przez ostatnie 4 dni mimo iz mialam wolne, teraz mnie dopadlo mega zmeczenie...

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja też

Cytat:
Czesc
Oj ale mam nadrabiania
Wrocilam z wizyty, dzidzius w porzadku, dostalismy kolejne zdjecie 3D gdzie nie za dokladnie widac twarzyczke, bo zawsze sie zaslania i nie chce sie nam pokazac , tylko widac, ze ma pulchne policzki (po mamusi
) Wazy ok.2800g KTG wykazalo znowu jakies skurcze, ale nie takie wysokie jak ostatnio, wiec jeszcze ten caly tydzien mam brac tabletki i magnez i w sobote, albo niedziele mam odstawic Ciekawa jestem, czy po odstawieniu szybko sie urodzi, czy bede musiala jeszcze dluuugo czekac
A no i wczoraj dostalam wiadomosc, ze moja kuzynka urodzila W 38 Tyg. i maly wazyl 2850 g, a na USG jej mowili, ze ma juz 32oog hahaha

Ide sie zdrzemnac, bo jestem padnieta, a pozniej was poczytam, co tam naskrobalyscie
Super, ze wizyta udana. Czekamy z niecierpliwoscia na rozwiazanie i potem relacje z porodu!!!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 13:59   #1413
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Czesc
Oj ale mam nadrabiania

no właśnie ostatnio zwróciłam na to uwagę, że waga noworodków jest zazwyczaj niższa niż to wychodzi na usg..... dziwne......

Dobrze, że u Was wszystko w porządku to czekamy cierpliwie na rozwiązanie
Aha, że niby Ty masz pulchne policzki??? Chce to widzieć
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 13:59   #1414
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasiax, dobrze że wszystko dobrze ale chwalisz się tym zdjęciem a nam jakoś nie pokazałaś dawaj dawaj

Nikita, może tak być że to tymi staraniami się tak rozregulowałaś, bo to jednak presja... dobrze że do normy wróciło

Blonde, leczo bym zjadła

do jutra mamy dać znać kto będzie na tym weselu... dziewczyny porażka jak się z moim TŻ o tym gada... już powiedziałam że nie jadę i że on może jechać, że sobie dwa dni poradzę (no bo chyba poradzę no nie?) ale on tylko YHY i YHY coś czuję że on liczy na to że zmienię zdanie, bo strasznie mu zależy... ale przecież decyzja podjęta.
Stary 2012-07-09, 14:03   #1415
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ostatnio zwróciłam na to uwagę, że waga noworodków jest zazwyczaj niższa niż to wychodzi na usg..... dziwne......
waga moze sie wahac+/-0,5 kg

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Blonde, leczo bym zjadła

do jutra mamy dać znać kto będzie na tym weselu... dziewczyny porażka jak się z moim TŻ o tym gada... już powiedziałam że nie jadę i że on może jechać, że sobie dwa dni poradzę (no bo chyba poradzę no nie?) ale on tylko YHY i YHY coś czuję że on liczy na to że zmienię zdanie, bo strasznie mu zależy... ale przecież decyzja podjęta.
to zapraszam jak bedzie gotowe
Szkoda ze niemozecie sie konkretnie dogadac
Stary 2012-07-09, 14:05   #1416
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde, no ciężko jakoś w tym temacie... ale co zrobić nie zawsze jest gładko

może już wyjadę na te leczo co mi nie ostygnie chociaż leczo zimne z chlebkiem też jest dobre
Stary 2012-07-09, 14:05   #1417
agnusek22
Wtajemniczenie

Bika, ja w sobotę zjem loda od Szkolnickiego, bo jedziemy odebrać moich rodziców z Pobierowa I też uwielbiam te kręcone lody :silna:

Właśnie bawię sie w dobrą żonę i robię mężowi sałatkę z jakimś grilowanym serem dojrzewajacym, szynką parmeńską i uwaga melonem i gruszką Tak mnie naszło coś Jestem ciekawa czy będzie mu smakować.

Co do waszej rozmowy odnośnie kasy i standardów życia, to ostatnio spotkaliśmy sie ze znajomymi z paczki, którzy rzadko mówią coś więcej o sobie i co się okazało? Że niektórym kasa naprawdę odbiera rozum i to przykre...nagle się okazuje, że pieniądz staje się celem samym w sobie, bo wszystko co niby robimy, to dążenie do kasy. Ja oczywiście nie neguje siły pieniądza - absolutnie, natomiast pieniądz jest dla mnie tylko środkiem do osiągnięcia tego celu. Mówię Wam ludzie są niemożliwi.
Poza tym wczoraj sie dowiedziałam, że nowa dziewczyna naszego przyjaciela (również naszego świadka), która jest po przejściach (trwający rozwód i dzieci) najbardziej z naszego grona nie lubi mnie, bo uwaga flirtuje z jej K.!!!!!!!!!!!! Nosz myslałam, że spadnę z krzesła, wyjdę z siebie i stane obok. Nikt z naszej grupy na szczęscie tego pogladu nie podziela, mój tż też spokojny Ale wiecie, zaczęłam się zastanawiać i jeśli dla kogoś rozmowa czy żarty są flirtem, to tak jestem winna...Do tej pory starałam się o dobre stosunki z tą dziewczyną, ale teraz wisi mi już i powiewa...

Poza tym muszę się pochwalić, bo zrobiłam wszystko w domu i jeszcze nowy trening z Ewą i ledwo pociagnęłąm To jest dopiero hardkor Po tych 2 tyg. bez ćwiczeń (chyba że liczy się pokonywanie km pieszo i ok 300schodów ) i przy pełnej samowolce żywieniowo-alkoholowej łatwo nie było

To się rozpisałam

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 14:11   #1418
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Bika, ja w sobotę zjem loda od Szkolnickiego, bo jedziemy odebrać moich rodziców z Pobierowa I też uwielbiam te kręcone lody :silna:

Właśnie bawię sie w dobrą żonę i robię mężowi sałatkę z jakimś grilowanym serem dojrzewajacym, szynką parmeńską i uwaga melonem i gruszką Tak mnie naszło coś Jestem ciekawa czy będzie mu smakować.

Co do waszej rozmowy odnośnie kasy i standardów życia, to ostatnio spotkaliśmy sie ze znajomymi z paczki, którzy rzadko mówią coś więcej o sobie i co się okazało? Że niektórym kasa naprawdę odbiera rozum i to przykre...nagle się okazuje, że pieniądz staje się celem samym w sobie, bo wszystko co niby robimy, to dążenie do kasy. Ja oczywiście nie neguje siły pieniądza - absolutnie, natomiast pieniądz jest dla mnie tylko środkiem do osiągnięcia tego celu. Mówię Wam ludzie są niemożliwi.
Poza tym wczoraj sie dowiedziałam, że nowa dziewczyna naszego przyjaciela (również naszego świadka), która jest po przejściach (trwający rozwód i dzieci) najbardziej z naszego grona nie lubi mnie, bo uwaga flirtuje z jej K.!!!!!!!!!!!! Nosz myslałam, że spadnę z krzesła, wyjdę z siebie i stane obok. Nikt z naszej grupy na szczęscie tego pogladu nie podziela, mój tż też spokojny Ale wiecie, zaczęłam się zastanawiać i jeśli dla kogoś rozmowa czy żarty są flirtem, to tak jestem winna...Do tej pory starałam się o dobre stosunki z tą dziewczyną, ale teraz wisi mi już i powiewa...

Poza tym muszę się pochwalić, bo zrobiłam wszystko w domu i jeszcze nowy trening z Ewą i ledwo pociagnęłąm To jest dopiero hardkor Po tych 2 tyg. bez ćwiczeń (chyba że liczy się pokonywanie km pieszo i ok 300schodów ) i przy pełnej samowolce żywieniowo-alkoholowej łatwo nie było

To się rozpisałam
Ty, a mi jakoś 2 tygodnie temu znajoma pisze na FB o przyczynach zerwania z chłopakiem (zerwali chyba rok temu, ale jakoś dopiero teraz zdecydowała się na zwierzenia) i pisze mi, że ten jej facet był zazdrosny o mojego TŻ żeby było śmieszniej to oni się widzieli może jakies 2 lub 3 razy...... no i np tłumaczyła mi, że jak przyjeżdżała do nas sama to nie dlatego że jej ex był chory (jak wtedy tłumaczyła) tylko po prostu nie chciał, bo był zazdrosny...... paranoja jakaś

A lodzika zazdraszczam, też bym zjadła
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:15   #1419
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, może tak być że to tymi staraniami się tak rozregulowałaś, bo to jednak presja... dobrze że do normy wróciło

Blonde, leczo bym zjadła

Tez sie ciesze, ze juz OK bo nie usmiechalo mi sie miec co chwila @.
Skoro decyzja podjeta to czym ty sie przejmujesz kochana, temat zamkniety.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Ty, a mi jakoś 2 tygodnie temu znajoma pisze na FB o przyczynach zerwania z chłopakiem (zerwali chyba rok temu, ale jakoś dopiero teraz zdecydowała się na zwierzenia) i pisze mi, że ten jej facet był zazdrosny o mojego TŻ żeby było śmieszniej to oni się widzieli może jakies 2 lub 3 razy...... no i np tłumaczyła mi, że jak przyjeżdżała do nas sama to nie dlatego że jej ex był chory (jak wtedy tłumaczyła) tylko po prostu nie chciał, bo był zazdrosny...... paranoja jakaś
Ale ze niby twoj TZ uderzal do niej??? Haha dobre sobie, ja tez w sumie jestem zazdrosnica ale sa granice oczywiscie.

Stary 2012-07-09, 14:24   #1420
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

A lodzika zazdraszczam, też bym zjadła
OMG, ludzie mają czasem nawalone w głowach...

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:57   #1421
Nikita...
Zakorzenienie

Cisza cos nastala wiec czas na mnie, mykam do domciu.
papatki

Stary 2012-07-09, 15:01   #1422
emigra
Zakorzenienie

A oto jak moje dziecie sie chichra duzo mnie kosztowalo doprowadzenie jej do takiego humoru, niestety pozniej zaczela juz marudzic i mamy za soba okrutny placz, az sie balam ze sasiedzi wezwa policje czy cos ale mala juz uspokojona, zasnela, mam nadzieje ze odespi ten brak dzisiejszych drzemek...

http://youtu.be/qPdGw8pbGe8
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 15:39   #1423
Malensstfo
Zakorzenienie

Hejka...

Byłam u koleżanki i załamałam się jej poziomem wiedzy na pytania ! więc siedzę na balkonie z notatkami i się uczę...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 15:44   #1424
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
super
I gratulacje dla kuzynki
dzieki

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Super, ze wizyta udana. Czekamy z niecierpliwoscia na rozwiazanie i potem relacje z porodu!!!
dzieki Jeszcze tylko ten tydzien i zobaczymy co sie potem bedzie dzialo A moze tez sie okazac, ze nagle maly sie zdecyduje poczekac az do terminu Ale by bylo

Cytat:

Dobrze, że u Was wszystko w porządku to czekamy cierpliwie na rozwiązanie
Aha, że niby Ty masz pulchne policzki??? Chce to widzieć
U nas przy wadze stoi zawsze +/- 300g A u mojej znajomej miesiac temu powiedzieli, ze urodzi sie nie wiecej niz 3200g a uroszil sie 3500g Takze nie ma co sie tym tak kierowac, tylko mniej wiecej wiesz czy bedzie dzidzius wiekszy, czy z tych mniejszyc
A no i moje policzki sa pulchne Moze na zdjeciach tak tego nie widac, ale nawet jak byla chuda to mialam zawsze pulchne policzki, jeszcze pamietam, ze zawsze mowilam, ze chcialabym wlasnie z tych policzkow schudnac zebym nie miala takiej okraglej twarzy

Cytat:
Kasiax, dobrze że wszystko dobrze ale chwalisz się tym zdjęciem a nam jakoś nie pokazałaś dawaj dawaj
Potem jak zeskanuje to wrzuce zdjecie A zaraz poszukam jeszcze ta mate mialam wrzucic, co kupilismy

Cytat:
Tez sie ciesze, ze juz OK bo nie usmiechalo mi sie miec co chwila @.
Skoro decyzja podjeta to czym ty sie przejmujesz kochana, temat zamkniety.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Ale ze niby twoj TZ uderzal do niej??? Haha dobre sobie, ja tez w sumie jestem zazdrosnica ale sa granice oczywiscie.
Oj ja tez straszna zazdrosnica jestem, ale nie az do takiego stopnia

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
A oto jak moje dziecie sie chichra duzo mnie kosztowalo doprowadzenie jej do takiego humoru, niestety pozniej zaczela juz marudzic i mamy za soba okrutny placz, az sie balam ze sasiedzi wezwa policje czy cos ale mala juz uspokojona, zasnela, mam nadzieje ze odespi ten brak dzisiejszych drzemek...

slodka jest twoja Julia I te wielkie niebieskie oczka ,az zakochac sie mozna
Stary 2012-07-09, 15:57   #1425
emigra
Zakorzenienie

Co do wagi z usg to zalezy od sprzetu, trzeba brac poprawke mi gin wyliczyl ze mala wazyla ok 2900 na poltora tyg chyba przed porodem, na dzien przed nim w szpitalu juz wyliczyli ze ma ok 3200 no i urodzila sie 3270 wiec szpitalne usg bylo bardzo dokladne ale tez mierzyla mala wzdluz i w szerz, chyba z 15 minut mialam same usg.
3270g, 47 cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 16:08   #1426
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

koleżanka urodziła przez cc, 3560g i 56 cm 10 punktów
dzięki za kciuki
Stary 2012-07-09, 16:16   #1427
xxKasiax
Wtajemniczenie

Mata :
http://www.naszedzieci.pl/index.php?...roduct_id=1553

i zabaweczki, tylko tego pieska mamy w innych kolorkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 300_300_810467_01_Muller_1308294780.jpg (14,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fehn-Bubbly-Crew-Stabgreifling-Hund-Greifling.jpg (22,0 KB, 4 załadowań)
Stary 2012-07-09, 16:17   #1428
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
koleżanka urodziła przez cc, 3560g i 56 cm 10 punktów
dzięki za kciuki
No to gratulacje dla kolezanki
Stary 2012-07-09, 16:36   #1429
Nikita...
Zakorzenienie

A tutaj nasz drewniany domek w ogrodku.
Ogrodek wyglada jak po przejsciu tornada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Domecek.jpg (184,5 KB, 25 załadowań)

Stary 2012-07-09, 16:37   #1430
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
CO do domów...moja siostra z mężem wybudowali dom bez kredytów pracowali w UK przez 6 lat i w tym czasie wszystko ładowali w dom, później zjechali, urodziła sie córka, szwagier dostał prace (za 2200zł/mc), ona miała zasiłek z UK - na nasze ok 800zł przez pół roku, później kasa się skończyła i przez prawie 3 lata żyli za te 2200zł....we 3 możecie sobie wyobrazić?? trochę pomagała im teściowa, w sensie jedzenia, zakupów dla małej...w międzyczasie zaczęły wychodzić różne niedociągnięcia w budowie - tak to jest jak buduje się na odległość, dom jednym słowem wymaga małego remontu....Przez tę sytuację z brakiem pracy mojej siostry ich małżeństwo wisiało na włosku, jej tż uważał się za pana i władcę bo to on zarabiał, a ona nawet majtek sobie kupić nie miała za co...bo jak już jakaś mała nadwyżka była to dla niego - na piwko, słodycze, grilla....straszne to było rok temu (pisałam wam) dostała pracę w optyku (a ona z wykształcenia historyk) i zarabia sporo więcej niż on to akurat fajnie, cieszy mnie to, odbili się trochę, powoli remontują na ile ich stać...boli mnie tylko jedno, dziecko jest na szarym końcu....to ona ma mieć najlepsze ciuchy i kosmetyki a dziecko ubiera jak łachmanę....ja jej sporo ciuszków kupowałam na promocjach z wyprzedzeniem na sezon to chociaż tyle, ale teraz już nie stać mnie na kupowanie jej ubrań co miesiąc, czy dwa od roku mają super sytuację, ale wolą grillowanie z kumplami, drogie ciuchy dla siebie, siostra zadziera nosa, na nas patrzy z góry, z resztą na wszystkich, bo teraz ona ma kasę a my np.kredyt na mieszkanie...ehhh te pieniądze

my do niedawna nawet tyle nie mielismy na nasza trojke

jestem .....melduje sie i znikam......lece do sklepu bo nie mam nic na jutro na obiad (zreszta do soboty tez nie mamy obiadow) a potem zabieramy sie juz za drugi pokoj

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-07-09 o 16:39
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 16:38   #1431
tomalinka
Wtajemniczenie

Agnusku fajnie że zaczynacie starania powodzenia!
W ogóle to lista staraczek ostatnio się baardzo powiększyła

Nikito czeeeść
super że cykle wróciły do normy. A to wiesz co było przyczyną tych zaburzeń?

Kasiu fajnie, że wizyta udana No to teraz czekamy...

Emigra słodka ta Twoja Mala Juleczka

Co do kasy to my mamy takich znajomych, którzy przez ostatni rok ciagle narzekali jak tu w Polsce jest beznadziejnie. Na nic nie stać, nic nie mozna osiagnac itd. Po czym teraz kupili mieszkanie developerskie i urządzają je z największym rozmachem heh..

.. i nie wiem co jeszcze bo przeleciałam Was szybciutko

trzymajcie kciuki bo dziś mam wizytę
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 16:43   #1432
Nikita...
Zakorzenienie

Kotek,

hej, alezes wpadla jak wicher normalnie.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hejka...

Byłam u koleżanki i załamałam się jej poziomem wiedzy na pytania ! więc siedzę na balkonie z notatkami i się uczę...
Zawsze tak jest, przed kazdym egzaminem mi sie wydawalo to samo a potem zawsze mialam szczescie dostac pytanie, ktore akurat umialam. U Ciebie tez bedzize dobrze.

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Nikito czeeeść
super że cykle wróciły do normy. A to wiesz co było przyczyną tych zaburzeń?
Wydaje mi sie, ze przyczyna lezala w mojej glowie, po prostu za bardzo sie spielam na dzidziusia i tyle, cialo splatalo mi figla bo oprocz troche podwyzszonej prolaktyny wszystkie wyniki mialam w normie.
O ktorej masz ta wizyte? Mam nadzieje, ze potem nam dasz znac jak wypadla. I oczywiscie kciukam.

Stary 2012-07-09, 16:52   #1433
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

super

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

jestem .....melduje sie i znikam......lece do sklepu bo nie mam nic na jutro na obiad (zreszta do soboty tez nie mamy obiadow) a potem zabieramy sie juz za drugi pokoj

Cytat:
Niezla robota

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 17:02   #1434
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
sliczny Zazdroszcze ogrodeczka

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Kasiu fajnie, że wizyta udana No to teraz czekamy...

dzieki i trzymam kciuki za Twoja wizyte Daj potem znac co i jak
Stary 2012-07-09, 17:04   #1435
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
to ten flm o porodach tak?
tak z cameron diaz, j lopez itd.

polska wygrała

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 17:08   #1436
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

tak z cameron diaz, j lopez itd.

polska wygrała
A jaki tytul filmu? Bo tez chetnie zobacze

Stary 2012-07-09, 17:22   #1437
Amani
Zakorzenienie

Agnusek - gratuluje podjecia decyzji!!!

Nikita - super domeczek

Emigra - sliczna Malutka moj Maly ogladal ja jak zaczarowany!

Co do finansow, to mnie frustruje fakt, ze w Polsce zyjac na srednim poziomie nie mozna sobie pozwolic na godne zycie i to, co powinno byc standardem np. mieszkanie, samochod, wakacje staje sie czasem niemozliwe do osiagniecia. Czlowiek martwi sie ciagle o pieniadze, liczy, odklada, podczas gdy w innych krajach jak np. zepsuje sie telewizor, idzie sie do sklepu i kupuje nowy, a nie mysli rok naprzod kiedy bedzie nas stac na kupno nowego zycie jest jedno, a czasem traci sie je cale na to, zeby tylko przetrwac, nie mowiac o dodatkowych wygodach

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 17:34   #1438
emigra
Zakorzenienie

dziekuje za komplementy dla Juliski
spi mi od 3h ...

a ja kupilam na ebay wlasnie wozek za 22,50 € taki zeby byl do lulania jej w domu hihi http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...#ht_500wt_1413

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Agnusek - gratuluje podjecia decyzji!!!

Nikita - super domeczek

Emigra - sliczna Malutka moj Maly ogladal ja jak zaczarowany!

Co do finansow, to mnie frustruje fakt, ze w Polsce zyjac na srednim poziomie nie mozna sobie pozwolic na godne zycie i to, co powinno byc standardem np. mieszkanie, samochod, wakacje staje sie czasem niemozliwe do osiagniecia. Czlowiek martwi sie ciagle o pieniadze, liczy, odklada, podczas gdy w innych krajach jak np. zepsuje sie telewizor, idzie sie do sklepu i kupuje nowy, a nie mysli rok naprzod kiedy bedzie nas stac na kupno nowego zycie jest jedno, a czasem traci sie je cale na to, zeby tylko przetrwac, nie mowiac o dodatkowych wygodach
i tu niestety masz racje...
moja rodzina nie nalezy do bogatych, a wrecz kombinuja jak przetrwac od 1 do 1 ... a my z mezem zyjemy dobrze, bez luksusow ale tak jak mowisz nie zastanawiamy sie kiedy bedzie nas na cos stac a idziemy i kupujemy jak jest potrzebne...
3270g, 47 cm
Stary 2012-07-09, 17:48   #1439
kaska87
Zakorzenienie

co do kasy, apetyt rośnie w miarę jedzenia-zdecydowanie więcej się wydaje i niestety przewaznie na durnoty
fakt, że wydaje mi się, że dużo odkładamy miesięcznie, ale też dużo wyadję niepotrzebnie zamiast odłożyć jeszcze

co do domu, to my mamy dom, ale ja nie jestem przekonana do tego, że chcę mieszkac w tym mieście-rynek pracy ograniczony- a sprzedac go nie możemy więc przykładowo jak mąż dostanie pracę we Wrocku/Wawie to tez kredyt na 30 lat nas czeka

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 17:52   #1440
Malensstfo
Zakorzenienie

Nikitko fajny domek!!

Ja na dziś mam dosyć, pozaznaczam jeszcze sobie na kolorowo drugi zestaw pytań, żebym miała na jutro gotowe... Obronę mam już ostatecznie w piątek, więc uff...bo mogła być jeszcze w czwartek
I dostałam pytanie od recenzenta, które brzmi jak tytuł pracy...więc muszę opowiedzieć całą pracę swoją chyba
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości