|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Este boję się i co chwilę się oglądam na wszystkie strony i nasłuchuje (nie ma mowy o słuchawkach na uszach. Też w takiej średniej okolicy mam tą siłownię jednak moja motywacja aby spalić tłuszczyk jest większa niż strach. Mam zamiar chodzić trochę wcześniej jak jest jeszcze jasno ale wtedy tam chyba jest dużo ludzi... Szczerze to też układam jadłospis pod te ćwiczenia - zawsze po ćwiczeniach jem około 30g białka (ostatnio nagminnie 250g białego sera 0% z cynamonem i stewią).
O właśniie odnośnie stewii!! Kupiłam już jakiś czas temu przyszła i tak leżała aż zaopatrzyłam się w dużą ilość twarogu i do takiej kostki - teraz jak już wiem jak to masakrycznie jest słodkie - dodaję 1 tabletkę Wy też macie takie odczucia odnośnie stewii? Też dla Was jest taka słodka? Martusia !!!Baleronowa prawie się rozpłynęłam czytając Twoją relację! Jak w komedii romantycznej! Jestem okropną romantyczką! To tłumaczy pewnie Twoje porównanie. Swoją drogą ... z Soldus przeszło na Ciebie z tymi facetami Znów będzie co czytać i 'ochować' i 'achować'. TUR wysyłaj!!! Polecam gorąco!!! Świetna sprawa!!! Soldus ja też mam problemy z cerą. Tłusta a jednocześnie przesuszona, wiecznie jakieś syfy mi wychodzą, szybko się zanieczyszcza (jakieś 2 czy 3 tyg temu byłam na oczyszczaniu manualnym i już mi się wągry pojawiają ), może nawet jakieś skłonności naczynkowe ale tego pewna nie jestem - ciężko mi to określić. Z okazji wzięcia się w garść i zadbania wreszcie o siebie w październiku idę do dermatologa wreszcie bo już mam tych problemów z cerą po dziurki w nosie! O ile z malowaniem oczu sobie radzę o tyle sztuki dobrania i nałożenia podkładu/pudru nie opanowałam.
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Tur, nie chodziło mi o Ciebie, ale o laski, które nakładają tyle warstw (TAKICH warstw) jak blogerka. Toż to zeskrobywać można
![]() ![]() Dziękuję a rady natalis,co do stewii - tak, do tego powoduje u mnie odruch wymiotny :P agus, moja dieta ogólnie cały czas wygląda tak samo Czyli ok. 1100-1200kcal, czasami więcej. Wczoraj mało zjadłam (ale wpadły w pracy 4 krówki, bo już słabo mi było, a nie mogłam iść zjeść sałatki, więc po cichaczu zjadłyśmy po parę cuksów ), bo śniadanie miałam ok. 5.30, później te krówki i dopiero o 15 nektarynka+małe jabłko i 2 chrupkie (miałam też obiad ze sobą w pojemniku, ale nie wzięłam widelca ), po powrocie do domu zjadłam obiad - kotlety z mielonej piersi z kurczaka w otrębach (mama robiła, więc niestety były na tłuszczu, choć małej ilości i odsączyłam) i do tego warzywa, później serek Tutti -0% i chyba to wszystko, ale nie pamiętam. Jednak całe 6h chodzenia non stop też spaliło mi sporo kcal. Nie miałam jednak siły ani ochoty wpychać w siebie na wieczór więcej jedzenia. Zresztą jakby byłby tego sens nadrabiać 3 czy ileś tam posiłków w ciągu zaledwie paru godzin? Taka praca i tego nie zmienię.Ale fakt - tak ogólnie to chyba teraz jem mniej pod względem ilości (także mniej warzyw niestety, ale minimalną ilość zawsze zaliczam), bo po prostu nie mam apetytu (się naoglądałam zdjęcia szczupłych lasek Lecę spać!
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-09-03 o 00:28 |
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
Waga do tabelki: 102,5kg. Zmykam do pracy! Miłego dnia!!!
|
|
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Niestety waga zastrajkowała i nie jestem w stanie się zważyć. Podaję ostatnią jaką udało mi się ustalić - 70,7kg. Także pozostanie te 1,8kg spadku. Muszę kupić jak najszybciej baterie, chociaż obawiam się że ta waga już zakończyła swój żywot. Uciekam, miłego dnia
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
produkujecie te posty jak szalone
![]() jednak podam wagę, za radą natalis : 71,3
|
#1416 |
|
Konto usunięte
|
70,1
|
|
|
|
#1417 |
|
Rozeznanie
|
waga do tabelki 61.3
|
|
#1418 |
|
Konto usunięte
|
Ja na szybko wpadam
![]() Do tabelki: 70,0 kg. Liczyłam na 6 z przodu, a tu równa waga ![]() Tym samym pozbyłam się praktycznie nadwyżki. Teraz spinam się i walczę z resztą |
|
|
|
#1419 | |
|
Zadomowienie
|
Boszz jeszcze nie zdążyłam nadrobić wszystkiego, a tu znowu baby wstrętne się rozgadały
![]() Waga do tabelki bez zmian. la girafe - Wiem, co to znaczy, sama mam teraz mnóstwo nauki i jestem zalatana. Fakt rano się nie chcę jak cholera tyłka z łóżka podnieść i iść pobiegać, za to wieczorem też zbytnio się już nie chcę. Też miałam przerwę z 1,5 tyg., ale mam nadzieję że zacznę już regularnie biegać. Głowa do góry, będzie dobrze! Este - Kochana to mało powiedziane ;p Tylko jak faceci to docenią to chyba święto będzie ![]() Baleronowa - haha jakbym czytała o swoich przygodach z M. Z Twojego opisu jest prawie identyczny A ja kocham takich ![]() Cytat:
Też nie ogarniam o czym piszą ;p Kompletnie nie używam pędzli żadnych ani cieni, bo mi to nie potrzebne ;p Chociaż makijaż wykonuje.soldus - Nie ma czym się chwalić, zawaliłam totalnie. Waga szła raz do góry raz na dół i tak przez 2 miesiące, koszmar. Ale zamierzam osiągnąć mój cel, choćby nie wiem co ;p A na jaki kolor pofarbowałaś włoski?
|
|
#1420 |
|
Konto usunięte
|
Silvia- Na rudo
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Martuszka85 co do bliźniakow to wcale bym sie nie obrazila
w mojej bliskiej rodzinie jest kilka par blizniakow, moja babka pochodzi nawet z trojaczkow (niestety jedno zmarlo, ale wiadomo 80 lat temu medycyna wygladala zdecydowanie inaczej). Baleronowa ciesze sie ze randka az tak sie udala Waga nadal bez zmian
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie znowu 80 kg. Nie mam wagi elektrycznej, więc zaokrąglam, ponieważ nie wiem ile tam jest pomiędzy jednym kilogramem a drugim.
No cóż nowy tydzień nowe możliwości.
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, ja na krótko, bo czekam, aż się Mała obudzi i jadę do rodziców. Wczoraj z kolei sie nie meldowałam, bo cały dzień siedzieliśmy u teściowej, a tamtejszy internet działał jakiś czas temu, ale teraz znów jest do d...
Ale weszłam wczoraj rano na wagę i załamka, było 58,4 kg, czyli 3,4kg nadwyżki Wczoraj jeszcze się nie zmartwiłam tak bardzo, bo myslałam, że jak zawsze po obżarstwie szybko poleci, ale dziś jak weszłam na wagę, to już się na serio zmartwiłam, bo od wczoraj spadło tylko 0,2kg, więc wygląda na to, że tym razem ta nadwyżka to nie przepełniony brzuszek, a sumiennie odbudowana tkanka tł Na razie trzymam sie około 1450kcal, i na bierząco będe w razie potrzeby zmniejszać/zwiększać. Pewnie nie dam rady już dzis nadrobic postów, ale jutro mam nadzieję znów na dłużej przysiąśc, bo widzę, że strony lecą w zastraszającym tempie Trzymajcie się laski
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
Waga do tabelki: 92,0. Idzie ku lepszemu
w tym tygodniu powinnam już zgubić nadwyżkę Lecę dalej sprzątać
|
#1425 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
78,3 słabo, ale skoro kompletnie się nie ruszam to i tak tragedii nie ma
![]() idę zaraz do dentysty
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no przecież się zaśmiałam ![]() ja we wrześniu będę miała sajgon w pracy więc licze na wieksze spadki dzisiaj zdycham @ przyszła po 2 miesiącach przerwy (przedłużałam sobie tabsy ze względu na wczasy w HR) no i mam ledwo chodze i nie mam apetytu a na śniadanie zjadłam kromkę pełnoziarnistego z szyneczką i musztardą nie mam ochoty, nie mam apetytu i siły acha przepraszam, Baleronowa 67,5 z soboty, bo teraz prze tydzien sie nie ważę ze względu na @ |
|
|
|
|
#1427 |
|
Rozeznanie
|
Tabelka juz ogarnietam czekam do 15 i bedzie wstawiona . Moge wam zdradzic, ze jest dobrze jak na nia patrze tak ogolnie
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 14:05 |
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
<gaduły>
Baleronowa - och i ach. Dziewczyno, skąd Ty go wzięłaś? Dziś trzeci dzień u mnie zbijania kilogramów Miałyście rację z tą kolacją po pracy - nawet o 22. Wcinam zazwyczaj jakiś kefirek 0% i batonik muesli z owocami. I czuje się lekko, ale nie głodna. Dziś zabieram kanapke z chlebka wasy i sera Miłego dnia Dziewuszki
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
w tabelce to na czerwono waga start jak dolaczylas, aktualna, wzrost, cel
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Waga start: 83kg
Waga aktualna: nieznana z powodu braku wagi ;( Wzrost:170cm Cel: 60kg
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, u mnie dziś tylko 0,1kg spadku, ale zawsze to krok do przodu
![]() Widzę się dziś wieczorem z P. Postanowiłam poeksperymentować z makijażem, ale na razie nie jestem zadowolona z efektów :P Śmigam na zakupy, jak wrócę to się wykąpię, wyszykuję, coś zjem i lecę na spacer z P. Trochę się boję. ;<aaa i nasze laski wróciły z Chorwacji!
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
ale dobre te jogurty fru vita
![]() oglądałyście wczoraj MaterChefa? uwielbiam tego typu programy najadłam sie wzrokiem |
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak mam przy filmie "Julie i Julia"
Jak go oglądam to taka lodówa mi się włącza, że wszystko wymiatam ![]() Film szczerze polecam, ja narazie omijam go szerokim łukiem
|
#1434 |
|
Zadomowienie
|
Bottego uwierz mi,że żeby się dobrze umalować nie potrzebujesz miliona pędzli,nawet zwykłą pacynką dasz radę,najważniejsze jest dobre przejście kolorami.. Jedyny pędzelek jaki musisz mieć to okrągłą kulkę do cieniowania,bo się bardzo przydaje ale i bez niej pójdzie
Jestem wizażystką więc wiem co mówię:p A ty jesteś tak ładna,że wiele Ci do szczęścia nie potrzeba.. Uwielbiam malować dziewczyny o takim typie urody jak Twój,bo ma się duże pole do popisu,a najbardziej kocham złoto czekoladowe oczka u Was Chociaż w sobotę malowałam młodą blondynka-niebieskie oczy i z nią też mogłam poszaleć.. Wyglądała bossskko
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bottega silna z Ciebie osobowość dasz radę !!
|
|
|
#1436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
Witam po krótkiej przerwie, związanej z pisaniem pracy mgr Oczywiście jeszcze nie skończyłam ale w ramach przerwy postanowiłam do Was wpaść. Laski gratuluję pięknych spadków U mnie w tygodniu -0,9kg przy @. Znalazłam sposób na ruch: codziennie rano 30min ZUMBA na DVD a wieczorem EwaCh. cz.1 stwierdziłam że grun to dobra organizacja czasu i jak się chce to można Baleronowa aaa jak czytam historię z Przystojniakiem to mam aż ciarki ale z niego dobrze wychowany mężczyzna No 2x bardziej cieszę się że randka była udana Soldus, Tur, Bottega, Martuszka jeśli chodzi o pędzle to ja polecam z Hakuro, są w miarę tanie, a mięciutkie jak plusz, dobrze się użytkują i piorą. Teraz właśnie po obronie planuję zakup kolejnych pędzli tej firmy. Puchatku miło Cię znowu słyszeć Wpadaj do nas częściej to i moibilizacja będzie. ja nie mogłam na bieżąco się tu udzielać, ale wątek czytałam i przez to mobilizowałam się do walki, więc Tobie też tak polecam ![]() Este - jak tam mija czas samej z Małą w domku? Już lepiej mam nadzieję i chwila załamania Ci przeszła ![]() Bottega kolejny adorator pan P. dziewczyno ale Ci zazdroszczę, mną nawet pies z kulawą nogą nie chcę się zainteresować No i grzecznie tam na spacerku z P. i oczywiście czekam na relacje ![]() Soldus ja też mam probelmy jak nie wiem co z cerą, a teraz jak dałam jej odpocząć od kosmetyków to mam niczym grunwald po walce , no ale wychodzę już na prostą, bo słońca tak nie ma. Normalnie nie mam probelmów jakiś wielkich a teraz to po prostu szok - wstyd mi z domu wychodzić ![]() Dziewczyny przy zdrowym odżywianiu stało się coś dziwnego: miałam problemy z @ potrafiłam nie mieć np 3 miesiące w ogóle, a teraz gdy zaczęłam chudnąć wszystko się poprawiło To ja wracam do pisania mgr. Całuję każdą z osobna a i witam nowe dziewczyny
|
|
#1438 |
|
Rozeznanie
|
suzzi wysylam ci cos na PW zeby zostalo miedzy nami, nie ma mnie w klubie jeszcze
![]() a wlasnie jade na paznokcie dzis,bo moja laska jest wolna w domu wiec tabelka bedzie pozniej jak wroce czyli kolo 18-19
|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
Baleronku Ty mój malutki nic nie dostałam
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Baleronowa
ja też mam tipsy ale bardzo krótki, ze względu na pracę i dziecko mianowicie mam kontakt z klientem, ale pracuje też przy blachach i nie mogę miec zbyt długich bo mi przeszkadzają jutro właśnie idę a w czwartek mam fryzjera - farbka ![]() a mnie dzisiaj na obiad jajecznica z chudą szynką i pomidrami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

i do takiej kostki - teraz jak już wiem jak to masakrycznie jest słodkie - dodaję 1 tabletkę
Wy też macie takie odczucia odnośnie stewii? Też dla Was jest taka słodka?
!!!
Znów będzie co czytać i 'ochować' i 'achować'. 

), po powrocie do domu zjadłam obiad - kotlety z mielonej piersi z kurczaka w otrębach (mama robiła, więc niestety były na tłuszczu, choć małej ilości i odsączyłam) i do tego warzywa, później serek Tutti -0% i chyba to wszystko, ale nie pamiętam. Jednak całe 6h chodzenia non stop też spaliło mi sporo kcal. Nie miałam jednak siły ani ochoty wpychać w siebie na wieczór więcej jedzenia. Zresztą jakby byłby tego sens nadrabiać 3 czy ileś tam posiłków w ciągu zaledwie paru godzin? 

Trzymajcie się laski

Miałyście rację z tą kolacją po pracy - nawet o 22. Wcinam zazwyczaj jakiś kefirek 0% i batonik muesli z owocami. I czuje się lekko, ale nie głodna. Dziś zabieram kanapke z chlebka wasy i sera