![]() |
#1411 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Wymieniliśmy parę esów, pisał m.in. że ja się bawiłam w klubach i jemu wydaje się, że to ja go zdradziłam (kiedyś mi już to powiedział, niby go przekonałam, że to nieprawda) że on widzi jak się zachowuję po wódce i zdania nie zmieni, powiedziałam mu, że nigdy nawet nie pomyślałam, żeby się do kogokolwiek przytulić. Pisał, że ma już tego dość, ale szkoda, że tak kończy się nasza znajomość, że byliśmy siebie warci, po czym wyskakuje do mnie z tekstem, że źle się czuje i nie ma się do kogo przytulić Oo Witki opadają. Powiedziałam, żeby się trzymał i skończyłam rozmowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj sama siedzę w domu, rodzice pojechali do babci. Będą jutro. W sumie dobrze, dawno nie siedziałam w domu sama. Mogę bezkarnie posiedzieć i nic nie robić...i o dziwo nie myślę za dużo o byłym.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odpoczywam po megaudanych łowach w lumpeksach - 2 koszule, apaszka, bransoleta, 2 kardigany, spódnica i bluza w jednorożce i tęczę, ![]() A jutro robię sobie jasny brąz z Creme Glossa na głowie ![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-12-08 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
Jakie macie plany na wieczór ?
Ja dziś kompletnie nie wiem co robic. Nie chce w domu siedziec. Wszystkie kolezanki zajęte. Wczoraj bez przerwy ktoś pisał a dzis telefon milczy. Czasem czuje sie samotna.
#1416 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA
wpada w ucho ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1418 |
Przyczajenie
|
Wiecie co? Kij z nim, mi tam jest dobrze ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj siedzę w domu, nie chce mi się w taki mróz nigdzie wychodzić ![]()
![]() |
#1421 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
Ja po jednym związku 4 letnim (zostawił mnie on) jakies 3 miesiace sie zbierałam. Drugi zwiazek 4 lata (ja zostawiłam bo za dużo znosiłam) w sumie po tym drugim to jakiś miesiąc, ale płakałam tylko w dniu w którym mnie zranił. Doszłam do wniosku, że nie warto płakać. Zycie mam tylko jedno i nikt nie zasłużył na moje łzy.
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2012-12-08 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
Też siedzę w domu, dwa dni, dwa dni płakałam i cały czas myślę o nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie dziś na spokojnie ![]() wczoraj byłam w klubie z dziewczynami, oczywiście bez adoratorów i przygód się nie obyło ![]() jutro z T. ![]() a swoją drogą 3 miesiące i 30 min temu mnie zostawił! wznieśmy toast ![]()
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2012-12-08 o 17:36 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, założyłam wątek z podobną treścią wczoraj w nocy, dzisiaj kolejny i boje się że znowu zniknie, a ja na prawdę potrzebuje pomocy. Doradźcie mi coś jeśli możecie.
![]() Jakiś czas temu założyłam wątek bo nie wiedziałam czy zrezygnować ze wspólnego mieszkania z chłopakiem. Nie było łatwo, długo się wahałam, ale w końcu zebrałam się w sobie i zrezygnowałam. Mieliśmy mieszkać razem do końca miesiąca. Jednak pojawił się pewien problem. Mój facet na wczorajszej imprezie po raz kolejny stracił moje zaufanie, zaczął łapać jakąś dziewczynę za tyłek, że niby na żarty. Wkurzyłam się strasznie. Wzięłam kurtke, on zrobił to samo i wróciliśmy. Idąc na początku przepraszał mnie mówiąc "kotek chyba sie nie gniewasz", już po minie widzialam, że jest na siebie strasznie zły, ja głównie milczałam. W końcu zaczął mnie obrażać, mieszać z błotem, jak zwykle on po alkoholu. To zdarzyło się po raz któryś z kolei, co chwile przechodze z nim problem zbyt śmiałych tańców, komentarzy, że jak jakaś laska np. pożyczy mu zeszyt to w nagrodę będzie mogła zrobić mu dobrze. Wg niego to są świetne żarty, ja mam dosyć obrażania mnie jako kobiete, raz, dwa wybaczylam, ale nie pozowle sobie dluzej na takie traktowanie. To już jest postanowione. I mój problem polega na tym co robić? Nie chce go na oczy widzieć, ale do końca grudnia mamy wynajęty pokój. Mogę się spakowac i wynieść, ale dlaczego ja mam uciekać, skoro to on zawinił? Mam go wyrzucic z mieszkania i sama tam zostać? Przecież na to nigdy nie pójdzie. Umowa jest wzięta na niego, za pare dni przychodzi właściciel po pieniądze, nie wiem co mam robić. Zapłacić za swoje miejsce w pokoju? Z drugiej strony czemu mam płacić skoro już tam nie będę mieszkać i nic złego nie zrobiłam. Pomóżcie mi. Jestem teraz w domu rodzinnym i mam troche czasu do zastanowienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Ja polykam slinie bo nie chce plakac, nie moge
![]() Wiedzialam jak to sie dzis skonczy wiec nie moge miec za zle ![]() Jestem silna, plakac nie bede. Wlacze sobie tv, siedze sama wiec bede ogladac i zrobie sobie tez cos do jedzonka i zjem czekolade, ktora sobie kupilam (tania i nie dobra)
#1429 |
Zadomowienie
|
A ja dziś ide zaszalec
![]() ![]()
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
ja dziś wychodzę z przyjaciółką
![]() ![]()
![]() |
#1431 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Umowa jest na niego, więc lepiej by było, gdyby został. Ty natomiast wyprowadź się jak najszybciej i nie płać za następny miesiąc, jeszcze tego brakowało żebyś mu dobrze robiła... znaczy w takim sensie, no wiadomo ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie lubie takiego zachowania u facetów. Gnoje sie tak zachowują, żadnego poszanowania dla 2 osoby, sorry dla kobiet, bo widac,że wszystkie traktuje na takim samym poziomie. Ja bym chyba sie wyprowadziła, nie płacąc za grudzień. Ale wiem, że to jest jednak problem, bo właściciela nie obchodzi co się miedzy wami dzieje, on jest nastawiony na to,żeby kasę dostać. Może jednak pogadaj o tym z facetem. Zapytaj jak on by widział rozwiązanie tej sytuacji.
||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja tego nie zniose, nigdy w zyciu, nie mam ochoty go widziec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po ścięciu włosów nadal muszę coś z nimi zrobić, więc zdecydowałam się na refleksy, też na dniach będę robiła, oby mi wyszło coś fajnego. ![]() A tak to mam dwie nowe boskie kreacje vintage na święta, och ach. Wyglądam w nich jak młodziutka wersja Christiny Hendricks z Mad Men kręconymi włosami.
![]() |
#1436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Smutno mi, były pewnie imprezuje, a ja siedzę sama i rozmyślam. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie wróciłam z babskiego spotkania, było bardzo przyjemnie. Humor troszkę mi się poprawił... Chociaż jak wróciłam do domu, to zachciało mi się płakać, tak jakoś... I bardzo możliwe, że za dwa tygodnie spotkam się z eksem - zaryzykuję i postawię wszystko na jedną kartę. Albo zamknę ten rozdział, albo coś się zmieni w naszych relacjach. Zobaczymy...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
A ja mam się źle. Miesiąc temu i 6 dni zakończyłam swój związek... Z planami ślubu, dzieci, data była, bla bla bla....
Po rozstaniu mieliśmy kontakt, widywaliśmy sie tak co tydzień, w miedzyczasie smsowaliśmy, czy dzwoniliśmy do siebie. On zawinił jeśli chodzi o rozstanie, bardzo źle to przechodziłam, więc cały czas zaręczał, że on się dostosuje. Ze jak będę go potrzebowała to bedzie przy mnie, że jak nie będę chciała to zniknie... Ze będziemy wszystko dostosowywać pode mnie... I co? Raz mieliśmy małą sprzeczkę... Powiedziałam, że może lepiej zerwać kontakt...żebyśmy to przegadali... On błagał, żeby nie...że nie chce tak...że chce być w kontakcie. Kiedy się zgodziłam to oddzwonił, że on musi się wyciszyć i zrywa kontakt. Nie na zawsze ale może na 2 tygodnie, może miesiąc, może pół roku. Ze zobaczy jak się będzie czuł.... Ja czuję się okropnie. Niestety mam słabą psychikę i to że zerwał ze mną tak z godziny na godzinę wszelkie kontakty b. źle na mnie wpłynęło. Prosiłam go o zmianę zdania, ale nawet nie odpisał. W efekcie moja chora głowa (i chore serce) doprowadziły do odwodnienia i leżę w szpitalu... Nigdy tak emocjonalnie nie przechodziłam. I to nie jest na pokaz, bo chyba nikt na pokaz się nie odwadnia....i nie funduje sobie kroplówki.... lekarz powiedział mi żebym powiedziała exowi co się ze mną dzieje. Jednak...ja tego nie zrobię. Będzie miał się dowiedzieć, to się pewnie dowie od osób trzecich. Nie bedę go brała na litość. Nie chce mnie? To nie... Ale serce boli. Leżę cały dzień, same babcie dookoła i mój cały świat to komputer.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Eks do mnie dzwonił dziś , a o której o 3:57 , pewnie znowu się napił i chciał z kimś pogadać . Co on sobie wyobraża , że będe specjalnie się dla niego budziś i z nim rozmawiać w nocy ![]() Nienawidzę tego jak już zapominam o nim , a tu nagle dzwoni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zadomowienie
|
Już trochę mnie tu nie było, ale muszę się zameldować. Wróciłam tydzień (ponad trochę) do ex, dużo rozmawialiśmy. Wyrzuciłam mu wszystko prosto w oczy co mi się nie podobało, czego oczekiwałam (mam problemy z mówieniem o co mi chodzi, ale pracuję nad sobą
![]() ![]() Nie wiem, czy któraś kojarzy moją historię z poprzednim exem ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.