![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Dziewczyny czy upadły anioł na łopatce będzie pasował do motyla na drugiej łopatce?
![]()
#1412 |
Raczkowanie
|
Co o tym myślicie, moje drogie?
![]()
#1413 |
Zakorzenienie
|
podbijam moje pyt
![]() długo nad tym myślałam i jestem już praktycznie zdecydowana na tatuaż na żebrach (taki jak na załączonym zdjęciu). chciałabym się dowiedzieć od osób, które mają w tym miejscu tatuaż, jak zniosły ból? czy rzeczywiście żebra to dosyć bolesne miejsce (niektórzy nawet twierdzą, że najbardziej bolesne .. ), jeśli chodzi o wykonywanie tatuażu? ile mniej więcej będzie trwało zrobienie takiego napisu? jeśli jest tutaj ktoś z Poznania to bardzo proszę o polecenie jakiegoś godnego uwagi studia tatuażu, będę bardzo wdzięczna, jeśli ktoś mógłby mi wskazać konkretnego tatuażystę specjalizującego się w robieniu napisów .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Konto usunięte
|
taki napis nie powinien chyba szczególnie długo trwać. ja na żebrach nie mam ale też słyszałam opinie, że to najgorsze miejsce.
dziewczyny z moim tatuażem nie jest dobrze.... pisałam o tych zgrubieniach na fioletowym i czerwonym i niestety dalej są. myslalam, że już się trochę wygadzają ale wczoraj znowu jakoś je wywaliło i swędzi do tego jak głupie. reszta kolorów ok, gładziutka i wygojona. po 3 miesiącach chyba już nie powinno być aż tak źle? tatuatorka niby mówiła, że te kolory się często długo goją ale wydaje mi się, że jednak ciut za. smaruje tak jak zalecała - trochę zwykłym nawilżaczem trochę tribioticiem. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- a to ja odwrotnie- kontur bolał, wypełnianie ok |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
... choć nie Westwood
|
Mnie na żebrach bolało jak diabli, a niżej pikuś. Ale taki napis to raczej szybko idzie.
![]() |
#1416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1417 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Konto usunięte
|
Czy tatuaż może się złuszczać dwa razy?
Bo moja kolorowa jaskółka się złuszczyła, smarowałam dalej bepanthenem, i ona znowu się tak pomarszczyła śmiesznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
http://arttattoo.pl/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
Jak sobie radzicie z gojącym się tatuażem. W sensie tym, że pod ubraniami muszę schować wysmarowaną dziarę a nie zawinę jej przecież folią.
![]()
#1421 |
Konto usunięte
|
Ja zakładam bardzo luźne ciuchy i jak mogę to odsłaniam ( tak, siedzę na wykadach z odsłoniętym brzuchem, ale staram się siedzieć tak, żeby mnie nie było widać w ogóle).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bardzo cieniutka farstwa i poczekać aż chwile "zastygnie". chociaż podobno kremy easytattoo nie kleją się do ubrań, prawda to to? dziewczyny co do tej mojej rozwijającej się wizji... to właśnie uświadomiłam sobie, że zrobiła mi się z tego wizja na od żeber do uda w oldschoolowe motywy, typu kotwica, jaskółka, róża z szarfą i butelka zakorkowana ze stateczkiem ![]() zaczęło się od tego, że kotwica to must have, ale na nią poczekam bo Kuba ucieka z kraju i musze ogarnąć jak można się z nim spiknąć. i teraz bym chciała zrobić na udzie róże z szarfą z napisem Valar Morghulis i oookropnie chodzi mi na myśl ta jaskółka z załącznika, ale jest mimo wszystko trochę bardziej realistyczna i stwierdziłam, że chyba nie wkomponuje się w tą część, to myślałam żeby zrobić ją pod tą możliwą kotwicą i u Karoliny widziałam jeszcze mega flasha (https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater) z róża i butelką ![]() za dużo wymyślaaaam znów ![]() nie wspominam już nawet o tym, że zaczyna mnie martwić to umiłowanie do ptactwa na skórze i do tego dość monotematycznego ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2013-11-16 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
gdzie w Polsce uderzyć po akwarelowy tatuaż?
#1425 |
Zadomowienie
|
było o tym jakieś dwie strony wstecz
![]() np. yadou, Bam też w tym robi, w sumie coraz więcej się tego widzi ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
dobra zobaczyłam jak Karolina wrzuca tatuaż mojej koleżanki i pękłam
![]() umówiłam się wstępnie na 19 grudnia - super bo od tego mam przerwę świąteczną ![]() pytanie do dziewczyn, które miały na udzie tatuaż - jeansy zgaduje, że odpadają, ale leginsy powinny być okej nie? mój nie będzie duży - pewnie wyjdzie jakoś max 15x15cm - czy udo mocno puchnie? na co zwrócić uwagę? ![]() jej, czuję się tak dziewiczo ![]() ![]() tylko muszę jeszcze oswoić mamę znów ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
O właśnie. Ja też planuję tattoo na udzie, tyle, że na całym i raczej na wiosnę, więc chętnie również posłucham o tym miejscu.
#1428 |
Zakorzenienie
|
to i ja chętnie poczytam, bo również planuję na udzie
![]() a co planujecie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
bez kija nie podchodz
|
Variance, ale masz szybciutko termin.
![]() Ja musze znaleźć kogoś kto bedzie mial mniej odlegle terminy niz Kamyk, bo nie bede czekac do 2015... a juz mam zarys na pol rekaw, a nawet i rekaw.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawet szybsze były, ale jak pisałam akurat zaczyna mi się przerwa świąteczna, więc będę mogła mniej wychodzić i nie martwić się o ubranie ![]() a miałam nie robić tatuaży zimą ![]() magyadziękuję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I też chętnie poczytam na co się przygotować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
ja po zrobieniu dziary na udzie chodziłam właśnie w legginsach, a po domu oczywiście w samych gaciach. w legginsach było wygodnie i ok, nic nie uciskało. jak po kilku tygodniach wbiłam się w jeansy, to jednak czułam, że się ocierają o skórę.
udo spuchło, ale nie jakoś bardzo (nie wiem jak opisać stopień opuchlizny :P) i bolało dobrych kilka dni. samo tatuowanie bolesne, ale do przeżycia - miałam dziarany bok uda, a za tydzień robię przód drugiego, więc będę miała porównanie gdzie bardziej boli :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem czemu, ale mam jakieś niejasne przeczucie, że udo mi spuchnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Przyczajenie
|
Hej!
Mój mąż ma w przyszłym tygodniu urodziny. Wymyślił sobie, że chce tatuaż. W dzień urodzin :/ Potrzebuję dobrego studia tatuażu w Warszawie na już ![]() Wiecie coś? Ktoś? Zależy mi na studiu a nie na domokrążcach ![]()
#1436 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1438 | |
bez kija nie podchodz
|
No chyba, ze. Zapomnialam zapytac
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko do expertek
![]()
Proud to be yellow ![]() ![]() Edytowane przez 7of9 Czas edycji: 2013-11-22 o 08:07 Powód: literóweczka :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.