|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D
hej
rety... macie takie płaskie i umięśnione brzuchy, że ja to sie z moim chyba w piwnicy zamknę... u mnie to po prostu ZERO umięśnienia jest.. a jak siadam to mam fałdy, że hohohoho alee.. od wczoraj ograniczylam weglowodany do minimum i nie jem slodyczy... nom ciekawe ile wytrzymam 3majcie za mnie kciuki ..... pozdrawiam |
|
|
|
#1412 |
|
*sportaddict*
|
Monyyysiu, mi właśnie pomogło własnie obcięcie węgli, bo mój brzuch zaczynał niebezpiecznie się rozlewać
Pomogło bardzo i szybko
|
|
|
|
#1413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Vadi swietny brzuszek!! I jakie boskie wciecie w talii! ![]() Aaaa.. I moglybyscie mi podac jakiegos linka, albo wypisac wszystkie produkty ktore zawieraja weglowodany? Bo ja znam kilka (makaron, pieczywo, ziemniaki, podobno PIWO ), a chcialabym wszystkie :PCo do slodyczy to powiedzialam sobie STOP i zobaczymy jak dlugo wytrzymam, z weglowodanami chce zrobic to samo ![]() Monyyysiu, bedziemy sie wspierac:P |
|
|
|
|
#1414 |
|
*sportaddict*
|
Dieta South Beach pokrywa się z założeniami diety ograniczającej węglowodany
![]() generalnie trzeba zrezygnować z: - pieczywa - ryżu - kasz - makaronów - alkoholu - cukru (słodzonych produktów) - słodyczy - najlepiej też owoców i soków, a przynajmniej tych z wysokim indeksem glikemicznym - marchewki i ziemniaków na początek tyle. u mnie już po 3 dniach widać dużą różnicę
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
dzieki Vadi. To teraz JEDYNIE musze przestac jesc to wszystko.. hehe |
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
A ja musze przyznac ze w moim przypadku po prostu niemozliwe jest zrezygnowanie z wszystkich tych rzeczy bo juz bym chyba wogole nie jadla
|
|
|
|
#1417 |
|
*sportaddict*
|
Proszę bardzo
![]() Powiem Wam, że wydawało mi się to niewykonalne, ale od początku naprawdę nie mam po prstu ochoty na chleb, ani nawet moją wielką miłość - białą czekoladę ![]() Jem dużo jajek, nabiału, sera żółtego, masę warzyw, moje ulubione tofuburgery, czasem sałatkę z tuńczyka... kisiel ze słodzikiem (galaretki też można) Można nawet pić kakao z mlekiem 0% ![]() Chude mięso też dozwolone. Więc wcale nie jest źle
|
|
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
Dorcius jestes za chuda. Uwierz, ze to nie wyglada ładnie. Zacznij wiecej jeść.
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
dodam zdjęcie mojego brzuszka, jak podładuję baterie w aparacie, bo jak na razie umierają :P
W sumie lubię swój brzuch, chociaż ostatnio przestałam ćwiczyć, a ćwiczyłam 6 weidera, teraz przestawiam się na Callanetics i zobaczymy, jakie da efekty
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś miałam brzuch podobny do dorcius. Potem odechciało mi się ćwiczyć, zaczęłam więcej jeść...
P.S. Pardon za paski na brzuchu, ale wstałam z pozycji siedzącej i się odbiły
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
A oto i mój
W pozycji leżącej niestety...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 |
|
Rozeznanie
|
Olawejherowo i Vadi macie super brzuszki...ja też chce taki
![]() Justynko ale ty jesteś zgrabna w tali... nie masz boczków....twój brzuch wygląda świetnie siebie to nawet mi sie komentować nie chce bo katasrofa :P , wyglądam, jakbym zjadła chyba z tone waty i utkwiła mi w brzuchu...koszmar ... ale od dwóch tygodni zaczełam stosować dietke, od tygodnia ćicze i mam nadzieje ze przyniesie to jakieś rezultaty![]() Buziaczki
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
wklejam Wam jeszcze fotke, pokazujaca brzuszek w calej okazalosci i nawet ciut wiecej
prosze tylko o wyrozumialosc, pracuje nad soba ![]() ![]() ![]() na tej fotce widac jaki krasnal ze mnie
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ktore pokazalyscie wczoraj brzuszki:
macie fajne brzuszki-zero kompleksow powinnyscie miec Tylko kuse bluzeczki ubierzcie i mozecie sie swiatu chwalic
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
Dodam jeszcze, ze niestety tak juz jest, ze jak ma sie ladny brzuch, to chetnie sie robi mu zdjecie i pokazuje, ale nie wszystkie z nas tak maja. Zycze wytrwalosci dziewczyny. Odpowiednia dieta i cwiczenia czynia cuda. Nie poddawajcie sie, a pokochacie swoje odbicie w lustrze
![]() Trzymam kciuki!!!!!!!!
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz ja. W sumie zdjęcie dawno robione, jeszcze kolczyka nie miałam, ale teraz wygląda tak samo
Tylko jest blady, a nie tak opalony ;P
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2007-01-30 o 19:01 |
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
trustmyself świetna fotka, śliczny masz brzuszek
|
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Truścik jaka Ty śliczniutka jesteś !
P.S. Jakoś to foto bardziej mi się podoba, niż to na avatarze
|
|
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zdjęcie robiłam, jak jeszcze miałam manię fotografowania wszystkiego, co sie rusza w tym mnie ( ) I zostało zrobione samowyzwalaczem, a potem tło rozmazane w photoshopie ;}EDIT: Znalazłam jeszcze jedno zdjecie brzucha ;P Obciete, bo góra mi sie nie podoba ;P
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2007-01-30 o 19:01 |
|||
|
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
trustmyself - sliczny brzuszek
masz taka przemiane materii czy to efekt cwiczen?
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dwa, ćwiczę, ale nie po to by wyszczuplić brzuch, tylko po to, żeby był ładnie umięśniony
|
|
#1433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja bym chciala tak miec
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 |
|
Zadomowienie
|
Olawejherowo masz śliczny brzuszek i figurkę
. ładnie urzeźbiony i w ogóle superTrustmyself podziwiam Twój śliczy brzuszek i nie mogę sie nadziwić. Ja tak szczupłego nie bede miała ale mam motywację żeby był szczuplejszy od mojego i bede sie starała by był taki ładny . Pozdrawiam |
|
|
|
#1435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
kogo ja tu widzę
Trust normlanie w kompleksy popadłam, zaprzestałam mieć "coś" do twarzy mój brzuch wygląda fatalnie <rozpacz> Ehinokokus, a gdzie Twój brzuszek? [był gdzieś wcześniej? bo jeszcze nie przeglądałam całego tematu ]
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT:Vadi tego Twojego wcięcia to zazdroszcze |
|
|
|
|
#1438 |
|
*sportaddict*
|
Dziękuję, Oluniu
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej, hej, hej! Nikkuś normalnie przestań :P Piękna jestes cała i nie ma kompleksów! ;P Jak Ci się nie podoba Twoj brzuszek, to poćwicz trochę i będziesz zachwycona efektem ;> Ale jestem pewna, że to tylko zwykłe, niepotrzebne 'ale', które uwielbiasz mieć :P Odrobina wiary w siebie sprawia cuda ![]() A brzusio Ehinokokus też był i widzialam, i jest cudny!
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Trust
już nie rób ze mnie takiej niezadowolonej z siebie za ćwieczenia biorę się na pewno, bo już dawno planuję "zrobić COŚ ze sobą" dlatego od jutra [dzisiaj jeszcze są święta ] zabiegi kosmetyczne, ćwiczenia itd...![]() Lecę na poszukiwania brzusia Ehinokokus mam do przeglądnięcia 50 stron ![]() ![]() Edit: post 805 brzuszek Ehinokokus ![]() Jezu...śliczny
Edytowane przez nikki999 Czas edycji: 2006-04-17 o 12:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

rety... macie takie płaskie i umięśnione brzuchy, że ja to sie z moim chyba w piwnicy zamknę... u mnie to po prostu ZERO umięśnienia jest.. a jak siadam to mam fałdy, że hohohoho
alee.. od wczoraj ograniczylam weglowodany do minimum i nie jem slodyczy...
nom ciekawe ile wytrzymam
3majcie za mnie kciuki .....
pozdrawiam 

... ale od dwóch tygodni zaczełam stosować dietke, od tygodnia ćicze i mam nadzieje ze przyniesie to jakieś rezultaty