|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
dzieñ dobry wszystkim piêknym kobitkom
![]() Moje szkraby przeziêbione ![]() Moje wymiary w du¿ym stopniu nie uleg³y zmianie ( o ile wogóle siê zmieni³y) waga 67,5 kg ![]() talia 78 cm pêpek 92 cm biodra 104 cm udo 59 cm ³ydka 35 cm ramie 29 cm No niestety tak to jest jak siê s³abo do æwiczeñ przyk³ada ![]() Oj trza siê zabraæ do roboty i to ostro, bo wiem ¿e chcieæ to móc. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Pijana bardzo mi jest przykro z powodu Twojego rozstania.Nie poddawaj siê.Zabraniam Ci!Rób to dla siebie i dla synka,zeby widzia³,¿e mamusia jest silna i daje rade
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- witajcie kochane.Wczoraj by³am juz tak zmêczona podró¿±,¿e naprawdê nie mialam si³y.Wrócili¶my o 20:25.Szybko do obowi±zkow i o 21.30 w domku. u mojego brata by³o super.Naprawdê mi siê podoba³o.Bylismy nad rzeka bóbr.Niesamowite widoki.A droga do nich naprawdê prosta.Ca³y czas g³ównymi drogami i wszystko tak pieknie pooznaczane ,ze jak nie w PL:P jeszcze tam pojadê ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ja te¿ mam okres od piatku wieczora sie zaczal niby,wlókl sie przez sobote ,po to by w niedziele sie rozkrecic:P wiec dzis tylko chyba potanczê wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- KAsiu ja pojde twym sladem i pojade chyba pokupic ostateczne rzeczy dla kuby ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- wcie³o mi gdzie¶ miarkê;/ podam wymiary wieczorem.Wczoraj mialam rozpuste;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Dzieñ dobry
![]() Pijana rób to dla siebie, niech mu oko zbieleje! Wczoraj tak siê ucieszy³am spadkiem, ¿e pojecha³am w d³u¿sz± trasê. Wziê³am te¿ inny rower, wiêc by³o intensywniej. Jestem ju¿ po ¶niadaniu, zaraz robiê kawkê i sama nie wiem co dalej, mo¿e spacer? Mi³ego dnia ![]()
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ
![]() ![]() poczytam Was pó¼niej bo muszê ogarn±æ bloga ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Tabelka tych co podali ju¿ jest ![]() ![]() ![]() wiemy co z Madzi±? Dawno siê nie odzywa³a?
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
a ja melduje ze zrobilam trening dla lenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Ja dzi¶ ³adnie dietkuje...
S.bu³ka brahamka z wedlina i pomidor 2 s.activia O. Ry¿ i kurczak piecZony bez t³uszczu i ogórki kiszone. Dalej jeszcze nie wiem... Trzymam siê i dam radê... ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
u mnie tez z dietka dzisiaj ok
![]() na.sniadanie grahamka z pasztecikiem drobiowym, na drugie sniadanie activia sliwkowa i pol grahamki. Na.obiad ? na kolacje bedzie chyba serek wiejski. Nie wiem co zjem na obiad bo w domu bede dopiero wieczorem ![]() hmm moze jupie sobie jaiegos nalesnika ze szpinakiem albo krokieta ![]() no i dzisiejsze popoludnie spedzam z Tz wiec moze mnie na cos namawiac ale postaram sie nie grzeszyc JEDZENIOWO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
£adnie dietujeci no... A ja ze¿ar³am dwie czekoladki :/ ale do.wieczora sobie robie post na wodzie
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
nie wiem co jest ale dzi¶ jestem g³odna jak nigdy i konia z kopytami jestem gotowa zje¶æ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
moja waga w miejscu stoi ,wiec sie nawet nie mierze.Wpisz mi Martyna to samo co osttanio;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
Hello dziewczynki...
Zbli¿a siê @ i strasznie chce siê slodkiego...to zrobi³am sobie pyszna galaretke a najlepsze ¿e mo¿na zje¶æ ca³± i to jest ok..... Mnian mnian kto ma ochotke??? Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Paulinko,
Cytat:
Neska, Cytat:
![]() Princess, Cytat:
Ali, Cytat:
![]() ![]() Pijana, Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeste¶ silna, co ciê nie zabije to Ciê wzmocni. Nie daj siê kochana i mimo wszystko walcz siebie DLA SIEBIE ! ![]() Princes, Cytat:
Cytat:
![]() Katarzyna, Cytat:
![]() Kasia5, Cytat:
![]() Ziutka, i co zjad³a¶ jakiego¶ konika? ![]()
![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
strong.... a gdzie ja ci u mnie konia znajdê...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dobry wieczór dziewczynki
![]() Skoro znalaz³am chwilê na fb, musia³am równie¿ znale¼æ chwilê, aby siê do Was odezwaæ ![]() ![]() Co do wymiarów i wagi - bez zmian ![]() ![]() Princes co¶ nie mogê odczytaæ tych Twoich danych na fb ![]() Katarzynko nie dosta³am od Ciebie zaproszenia mimo i¿ pozna³a¶ mnie po zdjêciu ![]() Poczytam troszkê co tam u Was i postaram siê odnie¶æ najm±drzej na tyle na ile mi mój zmasakrowany umys³ pozwala ![]() acha, dzwonili, ¿e s± ju¿ wyniki biopsji... Jutro o 10.30 jadê po wynik... a wieczorem randka ![]()
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Ziutko, u mnie na wsi parê sztuk bêdzie
![]() Lenik, oby wyniki by³y dobre ![]() Jak tam Twoja córcia? ![]()
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Kochane Jeste¶cie
![]() ![]() ![]() ![]() No poza naszym wiatrem pijanym, a tu zgadzam siê w 100 % z przedmówczyni± kilka postów wstecz, a mianowicie: [QUOTE=Kaataarzynaa1;42454 640]Dzieñ dobry ![]() Pijana rób to dla siebie, niech mu oko zbieleje! Dok³adnie s³onko, tym bardziej, ¿e rozumiem Ciê bardzo dobrze, te¿ mam dzieciatko, te¿ nie jestem z jej tat±, równie¿ by³am z facetem ponad rok który uczestniczy³ w ¿yciu Lenki na codzien, ale nic na si³e, nie chcia³am i poradzi³am sobie, ¿eby Lenka te¿ to zrozumia³a i jak najmniej odczu³a, dzi¶ pyta, ale ju¿ rzadko, dzieci s± m±dre, po jakim¶ czasie zrozumiej±... wierz mi, pouk³ada siê, naprawdê i choæ teraz boli, to nie bana³, ¿e czas leczy rany... ¯ycie mamy tylko jedno i trzeba przej¶æ przez nie z u¶miechem na ustach, szczê¶ciem i mi³o¶ci± w sercu, wiêc na pewno gdzie¶ tam na Ciebie czek± Twój ksi±¿e, jak wyli¿esz rany, rozej¿yj siê dok³adnie wokó³ siebie ![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
![]() na obiad zjadlam dwa nalesniki z serem ktore kupilam w sklepie z garmazerka ![]() strong- cardio zaliczone ![]() ![]() Tz zamowil pizze iii nie zjadlam ani.kawalka, wrocilam do siebie do domu ![]() ![]() ![]() u zlotnika bylismy, powiedzial nam 300 zl za robocizne ![]() ale smialam sie do Tz ze nie zamawiamy poki co bo w razie niezaplanowanej dzidzi popuchna mi plce i nowe obraczki bedzie trzeba poszerzac ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- lenik, kurcze to nie wiem co z tym Fb:-( dziewczynom normalnie link sie otwieral ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------
lenik, kurcze to nie wiem co z tym Fb:-( dziewczynom normalnie link sie otwieral ![]() Ju¿ ogarne³am ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Randka ta sama ![]() ![]() Tak wyniki... bojê siê.. o nic jeszcze 14 h i bedzie wiadomo... Lenka super, niestety nadal u dziadków, ale udaje mi siê codziennie do niej wyrwaæ na 2 - 4 h, wiêc damy radê jeszcze ten tydzien ![]()
![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1430 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Witam moje laseczki
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Dzi¶ dietkowo by³o ok, ale po rowerze co¶ mnie wziê³o na s³odkie, podjad³am kukurydzê
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyniki! Cytat:
![]() No! I dalej do przodu, tak ma byæ ![]()
![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
lenik napewno wszystko wyjdzie ok
![]() ![]() ![]() strong wprowadzamy siê w sobotê ![]() ![]() oj dziewczyny dietkowo nie³adnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzi¶ padniêta i zaraz siê k³adê, sprz±ta³am i robi³am porz±dki w mieszkanku, malowa³am kaloryfery, futryny i takie tam...jeszcze jutro i mam nadzieje ze koniec bo muszê siê jeszcze popakowaæ ![]() ![]() ![]() ![]() neska a co u Ciebie? mi³ego wieczorku dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Paulinka, to nam facet powiedzial dzisiaj 300 zl tyle ze z jednego pieniazka wyszlyby dwie ale.cienkie ok.3 mm. A my chcielibysmy cos ok.6 mm. no i tak sie sklada ze mamy dwa takie pieniazki wiec powinno nam wystarcZyc na te grubosc ale chyba wtedy kasa za robociZne wzrosnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
jestem do niczego
![]() jedno z kolejnych podej¶æ do skalpela i znów padam po 10 minutach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
cze¶æ
![]() ja dzisiaj zabiegana ![]() jak zd±¿ê to Was potem nadrobiê ![]() podam tylko to co siê zmieni³o waga 60 pod biustem 75 talia 71 pêpek 79 udo 55 dodatm tylko ze by³am z mam± na zakupach bo moim centro buty letnie po 9.99 / ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
Lenik trzymam kciuki napewno bêdzie wszystko dobrZe
Dziewczyny mam kaca dietowego...zjad³am sekacza:banghead::banghea d::banghead::banghead: Dlaczego???? Nie wytrzyma³am a tak dobrze by³o ![]() ![]() ![]() Mi³ej nocy kochane Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Dzieñ dobry.
Nesko wpisze cie do tabelki jak bede na komputerze. Ziutka a moze zacznij od jakichs innych cwiczen? Kasia, ja sie tez dalam.wczoraj poniesc rozkoszy podniebnej ale dzis zaluje i chce to odpracowac. Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Katarzyna, ladnie dietujesz ![]() ![]() Paulina... Swietnie z tym mieszkaniem. Widze ze macie duzo roboty ale efekt bedzie cudny ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Lenik, trzymam kciuki za wyniki i za randke ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Pocwiczylam 24min wczoraj... Znow niewiele no ale... I.procz tych czekoladek to nic wiecej nie nagrzeszylam. Mam nadzieje dzis dietowac na medal ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ja juz po cwiczeniach, dokladnie po treningu dla lenia. Mialam zrobic Mel ale cos sie porobilo z netem na lapku i nie dziala:-( podczytuje Was przez tel. ![]() wcinam wlasnie sniadanko i mam super humor ![]() wieczorem moze zalicze jeszcze jakies cardio w plenerze razem z Tz ![]() lenik trzymam za Ciebie dzisiaj kciuki:-* i czekam na relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
dobry.Wsta³am.Pije kawke.Potem zrobie sniadanie i po 10 sama sie najem.mam nadzieje jak i Martyna ³adnie dietkowac
![]() Marta trzymam kciukasy za wyniki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Strong- dobre i 24 min.
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- ziutka- moze sprobuj jakis inny trening? probowalas 10minutowek Mel? dla mnie skalpel tez jest ciezki ostatnio udalo mi sie dojsc do konca ale.poczatki konczyly sie na 15 min. Glowa do gory ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Kasia- ustalilas sobie dzien rozpusty? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.