![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
![]()
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
No odrosną, ale do fryzjera non stop chodzić i potem marudzić, że długie? No i mówią, że będę jak pyza wyglądać :P
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- za krótkie miało być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oo ja sobie muszę buty zimowe w tym tygodniu w końcu kupić ![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Już mi kilka fryzjerek odmówiło ścięcia i jak moim włosom mówię "idę się was pozbyć" nagle się pięknie układają, chyba znów je będę straszyć :P Marzy mi się zapuścić do pasa i wtedy ciach - jak na zdjęciu. Szok byłby nieziemski
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Parole ja też... I pewnie znów nie będzie, dobrze, że kupiłam na egzamin jakieś kozaki w lidlu to przeżyję zimę xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to teraz dla równowagi się poparzyłam wsadzając łape do piekarnika ![]() Żyć nie umierać ale za to chłop moj mnie zabiera w miejsce niespodzianke na urodziny, a że ja lubie niespodzianki to sie doczekac nie moge ![]()
![]() |
#1418 | ||
Imperatorowa Undi I
|
to biorę, skoro tyle głosów na tak
![]() masz już coś upatrzonego? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1420 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Btw to, że na co dzień nie komentuję na bieżąco waszego życia prywatnego, o którym czesto piszecie nie znaczy, że nie czytam watku i nie mam prawa się wypowiadać. Nikomu nie daje to też prawa do używania wobec mnie wulgaryzmów jakby się urwał spod budki z piwem... Można się wypowiadać ostro (bo podejrzewam, że największym kolcem w moim poście było to przykre, biologiczne, pozbawione emocji sformułowanie), ale z zachowaniem sensownego słownictwa. EOT.
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze to Undi nie łapie 100 srok za ogon. Wszystko co robi IMO jest spójne i wiele z tego po prostu daje jej satysfakcję. ALE! Po prostu Twoja opinia jest nie na miejscu, bo martwienie się o wlasnego męża po tak poważnym wypadku to nie jest kwestia wyboru!!! Opanuj się. Przepraszam Undi. Musiałam bo już mnie szlag prawie trafił...
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2013-11-18 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Skończcie ten temat bo nie sądzę, by Undi potrzebowała kolejnych negatywnych bodźców. Zamiast się wspierać to tu jakieś spiny są. O co w ogóle chodzi? Nawet gdyby brała sto srok za ogon to co z tego? Też tak robię, też czasem ląduję w szpitalu i NIE ZMIENIAM SWOJEGO ŻYCIA. Mam do tego prawo i nie jest to niczym obowiązkiem by oceniać co i dlaczego powinnam zmienić. Bez przesady. Nicru jeśli umiesz przewidzieć wszystkie stresy i ich uniknąć - zazdroszczę, ale skończmy temat, bo nawet mnie już powoli drażni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Tamtaglista, racja. Ale imo takie moralizatorskie wywody są totalnie nie na miejscu, kiedy się wie, że ma się tylko szczątkowe informacje. A jeśli już, zwłaszcza wtedy można to napisać w zupełnie inny sposób. W stylu "pewnie nie wiem wszystkiego, ale może powinnaś zwolnić i zadbać o siebie?".
Bo najgorsze w tym komentarzu jest to, że jest nie na miejscu. Bo to nie chodzi w ogóle o naukę i pracę, ale NicRu nawet nie założyła takiej możliwości. Stad to oburzenie. Przepraszam dziewczyny, ale jestem z Undi blisko i po prostu takie komentarze, gdy się nie wie o sytuacji nawet 10% , a zakłada się, że sie wie, mnie wręcz oburzają Z mojej strony również EOT.
#1424 |
Zakorzenienie
|
Ja za blisko z Undi nie jestem a też mnie wkurzyło to co tu się dzieje. Nie ma sensu oceniać nie znając sytuacji, ale jak to mówią każdy swoją miarą mierzy. Dobrze Willemko że czuwasz
![]() To jak Wam się tydzień zaczyna? |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
W pracy niestety
![]() Analizuje właśnie rynek narzedzi w PL, bo mam wieczorem spotkanie z zarzadem spółki sprzedającej właśnie narzędzia. Praca pełna wrażeń. W tantym tygodniu analizowałam armature sanitarna i producentów spichlerzy ![]() ![]()
#1426 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...rzadko jestem wredna i roszczeniowa ale głupia PLAY nie działa.
Naprawdę. Jestem oazą spokoju i tolarencji na wszytko, ale mi ciśnienie skoczyło. Jak napisać skargę, żeby im w pięty poszło i jak abrdzo mi utrudnili życie tą awaria ?:P
#1427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanej niespodzianki. Pochwal się potem ![]() nawet się nie orientowałam co jest jeszcze ![]() też to lubięee ![]() Cytat:
![]() ![]() olałam dzisiaj praktyki i dłużej pospałam ![]()
![]() |
#1428 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z wzajemnością ![]() już jest lepiej trochę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() play generalnie lubi sie psuc...
![]() |
#1429 | ||||||
Imperatorowa Undi I
|
Hej, jestem już u rodziców
![]() ![]() ![]() nie przepraszaj, co jak co, ale Ty nie masz za co przepraszać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie po staremu: wydatki, wydatki, wydatki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co powiesz na to, że dziś polazłam do sklepów i wydałam więcej niż w tych internetach? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego francuski tak bardzo mnie nie lubi? Nie narzekam, zastanawiam się tylko nad miłością do mnie kierowaną z różnych źródeł językowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
jeeej, zabijcie mnie, muszę wstać o 3.30 a w Luksemburgu u siebie będę dopiero o 17.30-18, masaaakra. to połączenie jest beznadziejne, ale chociaż wydałam na wszystkie przejazdy może z 40 euro w dwie strony... tyle dobrego
#1432 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Coś mało przyjemnie się zrobiło. Mam nadzieje, że to chwilowe i postanowiłam nie dołączać do niepotrzebnej dyskusji. W sumie ostatnio mało tutaj jestem i mam nadzieje, że nie macie mi tego za złe. Jutro idę na mecz z Irlandią. Ciekawe, czy mamy jakieś szanse. ![]() Przepraszam za tak spóźnione, ale wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń, szczęścia i samych pogodnych dni. ![]() Cytat:
![]() Zastanawiałam się jak pokazać Wam zdjęcie, żeby się za bardzo nie ujawnić - myślałam, myślałam i wymyśliłam: test tableta w londyńskich dokach, była śliczna pogoda, więc słońce świeciło na mnie od tyłu, przez co jestem troszku bardziej rdzawa niż normalnie ![]() [/QUOTE] Ładny kolor. ![]() Cytat:
![]() Też bym musiała ściąć, ale nie lubię siebie w krótkich włosach. Mam chyba już 1/3 włosów z tego co miałam w czerwcu, a dalej wypadają. Nie wiem co mam już z nimi robić. Najchętniej zgoliłam bym się na łyso... .
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
ja nawet nie chcę sobie siebie wyobrazać w krótkich włosach.... uwielbiam długie ciemne włosy... chociaz znam dużo przykładów kobiet które z powodu zjawiskowej twarzy i ''bez włosów'' nie tracą na urodzie . np te na zdj.
coś mi odbiło i czuję niepohamowaną chęć wydania ponad 100 zł na serię tołpa cellulite .... nie wiem czy dam radę się powstrzymać!
#1434 | ||||||
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podziwiam ![]() Ja jak piłkę nożną lubię to dałam sobie spokój z oglądaniem naszej reprezentacji, bo szkoda czasu i nerwów na to ![]() - ciekawe co by było, jakby nie sprzedał sie żaden bilet ![]() - możnaby rozwiązać cały PZPN i cudowną reprezentację, zaoszczędzić pieniądze i przeznaczyć je na znacznie bardziej przydatne rzeczy ![]() staram się ![]() nie no, nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
#1436 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wychodzę z założenia, że teraz jest idealny czas na rozpieszczanie siebie pod względem ciuchowym/książkowym i kosmetycznym ![]() potem będzie mąż, dzieci i już będzie zawsze ważniejszy wydatek ![]()
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Mam wielkie ambicje, plany, ale strasznego lenia. I nie wiem jak go pokonać. Pasuję tu?
![]()
![]() |
#1438 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Cytat:
Taka menda, a każdemu się podoba i lubi jej słuchać. ![]() To ciesze się. ![]() Ja siebie też, ale namówili mnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślałam o tym nawet dzisiaj, ale wcześniej nie było mi po drodze. Mama D. chodziła i radziła mi tabletki, które przepisał jej dermatolog i każdy się nimi zachwycał na blogach itd. Miałam i nie pomogły. Już myślałam, żeby pić drożdże, ale na samą myśl to nie mogę. Nie cierpię tego zapachu, a co dopiero smaku. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
goplankowa czekamy na 100 słów o sobie
![]() angel na mnie bdb działa jantar- zawsze powstrzymuje wypadanie. a moze Twoja dieta jest uboga w kwasy omega 3/6? i te wszystkie dobre tłuszcze? często kobietom na diecie spada nastrój i wypadaja włosy z powodu niedoborów jw. uwaga byłam w SP i kupiłam tylko zel pod prysznic- powstrzymałam się. Naprawdę muszę teraz troche przyoszczędzić. Teraz jestem i dumna i smutna ![]() ![]() teraz mam taki system że raz na np 8-9 mcy kupuję sobie jeden b porządny kosmetyk niż sto kiepskich (z tych do pielegnacji oczywiscie) albo idę na jakis zabieg np serię peelingów czy coś
![]() Edytowane przez pokrzywa Czas edycji: 2013-11-19 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Od choroby - mojej i M. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam zastój ![]() Język -nareszcie wiem, czemu mi się nigdy hiszpański nie podobał - słuchałam nieodpowiedniej wersji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze ![]() To już dobry początek ![]() Cytat:
![]() Witaj ![]() Tyle nabazgroliłyście, że mi się wszystko nie zacytowało za jednym podejściem ![]()
Fais-moi une place dans tes urgences, dans tes audaces, dans ta confiance. Edytowane przez zielona_nadzieja Czas edycji: 2013-11-19 o 13:33 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.