|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Lux Mundi
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Nic z tych rzeczy
.Malujemy pokój, który ma u siebie w domu .Dostał nowe meble od znajomego prawnika, więc przy okazji przemeblowania wpadłam na pomysł, żeby zmienić kolor .Piękny, ciepło-energetyczny pomarańcz, pt. dyniowa jesień Jedną ścianę chcemy pomalować w jakiś wzór - Tż zastanawia się się właśnie czy machnąć afrykańskie baobaby, czy kwitnącą wiśnię .O tak . Nie da się ukryć - lubię robić coś, czego widać zadowalający efekt końcowy w przeciągu tygodnia, a nie roku .Kolor jak już wspomniałam wyżej .
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Witajcie
Nie mam na nic czasu... -_- Nawet jak wchodzę na lapka to nie mam ochoty wchodzić na żadne fora. Jednak, kiedy wspominam nasz wątek to coś mnie tutaj ciągnie Raczej rzadko tutaj bywam ostatnio, ale mam nadzieję, że mnie nie zapomnieliście Ja póki co kosztuję studenckiego życia. Nie mogę na razie odnaleźć się w tej sytuacji, a zwłaszcza do wymogów wykładowców. Poza tym 5 miesięcy wakacji kompletnie mnie rozleniwiło Jednak dzisiaj mam zamiar posiedzieć nad matmą... Mam już pełno sprawozdań długoterminowych zadanych, więc staram się na razie robić wszystko systematycznie. Poznałam wielu fajnych ludzi, ale na razie zbyt często nie imprezuje... Może w nastepny weekend gdzieś sie wybiore, bo w ten piątek jadę do domku Postaram się udzielać teraz systematycznie, bo zaniedbałam Was Przepraszam ! |
|
|
|
|
#1413 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. .Ja wolałabym wiśnię ale wam bardziej chyba pasują do koncepcji baobaby , na pewno ładnie wyszło Cytat:
. A kierunek Ci się podoba? I jak z współlokatorkamialison może tak cos więcej ![]() Hehe ja w ogóle będę statystką w jakims serialu tvn dobrze płacą to się zgodziłam . Ale pewnie nie będzie mnie widać nawet . Mam nagranie w pt . No i jeszcze mamy rocznicę w nd z tż a ja nie mam na nic pomysłu ostatnio się zgadaliśmy i wyszło że on wolałby dużo bardziej koszulkę zespołu dostać na ur , teraz znowu za późno żeby ją zamawiać , jak ja nie lubię prezentów kupować a jeszcze w przeciągu 2 tyg 3 koleżanki mają w tym jedna współlokatorka to wypada kupic prezent i jeszcze flaszkę . Chyba zbankrutuje . tż myślał żeby poleciec balonem ale to graniczy z cudem bo musi być pogoda , zero wiatru i ludzie chętni .
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-10-09 o 18:29 |
||
|
|
|
|
#1414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moze to dopiero Twoje pierwsze ktoki ku slawie![]() Ja tez nie cierpie prezentow kupowac itp, nigdy nie mam pomyslow na nie ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Nie mam nic do powiedzenia ![]() Nie chce mis ie nawet wątków nadrabiać
|
|
|
|
|
|
#1415 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Taka ma być ==> http://www.ceneo.pl/14860507, więc wpasuje się niemalże idealnie . Zostawiamy pod nią połowę białej ściany .Cytat:
Cytat:
. Na początku związku jeszcze ma się pole do popisu, a później jak już wszystko zakupione, coraz gorzej z pomysłami W ogóle Alis, zmieniłaś avka i Cię nie poznałam .
|
|
|
|
#1416 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A no zmężniałam trochę przez noc jak mi się znudzi wrócę do starego;]
|
|
|
|
|
|
#1417 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
napisze Ci na pw jak sama będę wiedziec . Nooo dokładnie ja już kupiłam praktycznie wszystko . Myślałam nad lotem balonem ale znowu piszą ze w ciągu paru dni nie będzie pogody i loty nie będą się odbywać. My na rocznice nic sobie nie kupujemy ale gdzieś wychodzimy i tż wymyślił że w nd idziemy rano na basen póżniej kino i kolacja , to myśle sobie chociaż że moze znajdę jakiś fajny kupon na restauracje i będę miała z głowy ale same są beznadziejne i pełno pizzeri to teraz już w ogole sama nie wiem , same problemy Ty na razie Cindy masz z Tym dobrze ale Tobie też kiedyś braknie pomysłów chyba że jesteś mocno kreatywna Cytat:
zaraz nowy avek mi się rzucił bo u Ciebie to nietypowe jest , całkiem przyjemny , jejku dobrze że my imienin nie obchodzimy w ogóle dla mnie połowa świąt to jest z wzięta nie wiem skąd , walentynki, imieniny dzień chłopaka i kobiety ale jak mówię o dniu kobiety że dla mnie to głupota to moje koleżanki zawsze się rzucają strasznie ![]() Ja już mam weekend , zapowiada się ciekawie a za chwilę ide obiad robić dla siebie i tż , wczoraj trochę wypiłam drinków z koleżanką i dzisiaj cały czas mnie suszy pije już chyba 5 herbatę
|
|||
|
|
|
|
#1418 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kurcze muszę za takim czymś we Wroc rozejrzeć, zawsze to coś i dodatkowy grosz![]() Cytat:
![]() My tez tak jak inni imienin nie obchodzimy ale zawsze po prostu jakiś drobny prezencik lubię mu dać Czasem po prostu jakieś ciacho robię i tyle![]() Walentynki to chyba najdurniejsze swięto ![]() ale dzień kobiet tez nie lepszy, w końcu baby same sobie go wywalczyły Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-10-10 o 16:54 |
||
|
|
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Jako że od jakiś 2 tygodni mam blond włosy to postanowiłam dołączyć do was ![]() Mam 21 lat, studiuje administrację. Co do zainteresować to nie mam jakiś szczególnie ciekawych. Oglądanie filmów, czytanie książek, słuchanie muzyki a szczególnie lenienie się
|
|
|
|
|
#1420 | ||
|
Rozeznanie
|
no i dziewczynki skreślili mnie dzisiaj z listy z technologii
Obeszło sie bezproblemowo Tylko żeby dokumenty odebrać to musze karte obiegową podbić a odnośnie legitymacji trzeba załawić jakiś dokument z mojego dziekanatu ;D Więc jest gites ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Hahahaha zobaczymy zobaczymy... ja przewiduję Ci wielką sławe i ogromne pieniądze ;D---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1421 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja chyba babeczki upiekę własnie na wtorkowe urodziny koleżanki tylko mam kombiwar do dyspozycji i nie wiem jak to wyjdzie. Robiła któraś z Was moze ciasto , pizze kiedyś w nim ? bo myslę żeby upiec jeszcze pizze dla tż ale nie mam foremki i nikt znajomy nie potrafi mi nic poradzić ;/Cytat:
haha sława niezła będę pewnie 1 s .Dziewczyny znacie dobre i tanie wino , chyba Cindy cos kiedyś polecała na wątku
|
|||
|
|
|
|
#1422 |
|
Konto usunięte
|
kaori Ja robiłam w nim babeczki bo akurat piekarnik był nieczynny i jak dla mnie średnio, za długo, ciasto jakoś tak nie wyrosło równomiernie i ogólnie bee, zdecydowanie lepiej w piekarniku. Jak dla mnie do ciast to średnio, jednak co piekarnik to piekarnik ale może u Ciebie jakoś lepiej to ciasto "załapie "
![]() Kurcze nie oglądam w11 to nie będę mogła Cie wypatrywać ale i tak zazdro bo to całkiem fajne ![]() https://www.facebook.com/wizaz wizaz na fejsie, któraś lubi to tam? Jakso dopiero teraz mi sie wyświetlił na fb
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-10-11 o 19:55 |
|
|
|
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
ja też nie oglądam bo nie lubię wolę już inne "hity"
ale pare postaci znajomych się wydawało a to byli Ci policjanci głowni aktorzy występującym w kazdym odcinku. To beznadziejnie ;/ pizza srednio też mi wyjdzie pewnie, ostatnio kurczak wyszedł super ale miesa wychodzą dobrze własnie. No cóż ciężkie jest życie bez piekarnika ![]() Kurde ja też nie wiedziałam że wizaz jest na fejsie :O ale odkrycie , ja widzę że parę moich znajomych lubi to . Ja raczej nie polubię |
|
|
|
|
#1424 |
|
Konto usunięte
|
Kompletnie nie wiem kto tam gra^^
mięsa wychodzą tam idealnie a bez piekarnika to faktycznie jakaś porażka ![]() u mnie tez parę znajomych lubi (od razu widac która ma konto na wizazu ) i tez nie zamierzam tego lajkowac
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-10-11 o 23:20 |
|
|
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Jaka mgła. Nic po prostu nie widać
Najchetniej to bym do łóżka wróciła i spać poszła
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
alison, u nas ran też była
![]() mam remont w domu.. Wszędzie muszę sprzątać
|
|
|
#1429 |
|
Konto usunięte
|
, posprzątałam z siostrą juz mieszkanko i pojechała do domu ja zostaję robię obiad spaghetti , muszę zebrać się do galeri i kupić 3 prezenty plus może coś dla tż , tragedia co ja kupię i pewnie jeszcze zbankrutuję jeszczę chcę dziś pizze zrobic w kombiwarze ciekawę jak wyjdzie ![]() białaróza współczuje , remonty są tragiczne . |
|
|
|
|
#1430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo wpadne z %, haha ![]() mam wszędzie małe kamyczki, niby na ścianie są, a nagle w całym domu się walają
|
|
|
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
Z % zawszę będziesz mile widziana , a nawet bez
no tak tylko nie wiem czy wyjdzie niby to jest piec halogenowy czyli lepszy ale zobaczymy chcę zrobic dla tż w kształcie serca, ale romantyczka ze mnie . Sama nie wierze że na taki pomysł wpadłam A Ty wynajmujesz mieszkanie we Wrocławiu czy mieszkasz tam ?
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-10-12 o 12:26 |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przebywam pod Wrocławiem, w mieście
|
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Konto usunięte
|
jejku własnie ciasto rośnie , składniki naszykowane kupiłam grzańca i mam nadzieję że tego nie spiepsze
![]() aa pamiętam teraz że chyba niedaleko rodzinnej miejscowosci alison bo nieraz coś gadałyście i tracę cierpliwośc .w krakowie dzisiaj była super pogoda o 14 wystarczyła bluzeczka i kurtka jeansowa
|
|
|
|
|
#1435 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1436 |
|
Konto usunięte
|
moze i rosnie ale ujowo się piecze , kurdę srodek i spod spodu jeszcze surowe ;/ az mi się odechciewa bo się pewnie bedę musiec tłumaczyc
![]() uu to faktycznie blisko
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() byłam na imprezię z okazji 10lecia ślubu. Ledwo żyję
|
|
|
#1439 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
jeżeli nie ma latających małych dzieci pod nogami, to jest spoko. Tylko więcej robienia na nią i szykowania, niż samej imprezy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

?
.
.

Przepraszam !
.
dobrze płacą to się zgodziłam . Ale pewnie nie będzie mnie widać nawet
, jak ja nie lubię prezentów kupować a jeszcze w przeciągu 2 tyg 3 koleżanki mają w tym jedna współlokatorka to wypada kupic prezent i jeszcze flaszkę
. tż myślał żeby poleciec balonem ale to graniczy z cudem bo musi być pogoda , zero wiatru i ludzie chętni ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)