![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Żółciutka zdrowia
![]() Martuszka też bym nie chodziła po zmroku nawet po własnej wsi, boję się i tylę ![]() Malinowa mniej więcej wyszukuję zawsze głównych składników, bo jeśli chodzi o węgle to w najgorszym wypadku zjem kromkę białego chleba lub jakiegoś kartofla. Szukam czegoś białkowego i tych nieszczęsnych warzyw i owoców ![]() ![]() Kompletny dzisiejszy jadłospis: I owsianka + jogurt+ kiwi II 2x parówka + kromka chleba + ketchup III garść makaronu+ porcja łososia smażonego (na chyba niecałej łyżce oliwy)+sałatka grecka IV kromka + porcja czerniaka (taka ryba; smakuje jak łosoś tylko biała i połowę tańsza) + jeszcze trochę sałatki greckiej V kromka + parówka (zaś nie wyrobiłam się z normalnym jedzeniem) Ćwiczenia : około 50 min z Mel B (w tym cardio, którego narazie nie umiem porządnie zrobić ![]() Kreatywny pomysł jedzenia na jutro: I owsianka (chyba się z nią lubię ![]() ![]() II chlebek + pomidor + mozzarella III szpinak + kotlety sojowe ![]() IV ewnetualnie jeszcze trochę szpinaku? ![]() ![]() V chlebek z jakimś twarożkiem ![]() ![]() Edytowane przez anuluu Czas edycji: 2014-02-09 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
Podaję wagę 70,2 kg.
#1413 |
Wtajemniczenie
|
Agus: farciaro, ostatni termin złapałaś żeby mi wagę podać! to już reguła, że co 3 tygodnie mi będziesz dawać wynik?
![]() a ja dzisiaj co? zafiksowana egzaminem jestem tak, że wyprułam pod prysznic, zjadłam śniadanie, wypiłam kawę i teraz sobie przypomniałam, że się nie zważyłam. pozdrawiam! ![]() trzymajcie za mnie dziś kciuki, przyda się bardzo ![]()
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
80,1 kg
szczurku trzymamy kciukasy ![]() u mnie od rana słoneczko
#1415 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny- pospamuje Wam, ale moze akurat..ma ktoras w rodzinie/znajomych kogos kto prowadzi szmateks?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Szczurku ja też trzymam kciuki
![]() 86,6 ![]() A wymiary w stosunku do 27.01 wyglądają tak: +2cm talia +2cm brzuch -2cm biust -4cm udo -1cm biodra. Tylko nie wiem jak możliwe są te +. Bo prawie codziennie od 2 tyg molestuje brzuch po 20 minut dIennie Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
eliza trzymam, trzymam i bede zaglądała tylko nie tak często.
anuluu to w czym problem ?? hehe rezerwuj lot i wypad z polski hehehe . mallinoowam u mnie jest problem z przyzwyczajeniem sie . Zawsze przychodzilo mi to z trudem.Na razie nie jest źle wiec może później będzie jeszcze lepiej. martuszka jak zazwyczaj nie miałam bardzo dużych problemu na lekcjach angielskiego zrozumieć co nauczyciel do mnie mówi tak tu nie rozumiem niczego hehe . Po ulicy jak ide i słyszę ludzi to ni w ząb nie rozumiem a i jeszcze mnie zacina jak mam coś powiedzieć . Emocje opadły myślałam ,że to będzie tragedia ale daje radę. Ogólnie to muszę pochwalić Tż bo jest bardzo kochany ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2014-02-10 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Jezuuu, dziewczyny, szczęście mnie z rana ogarnęło, bo zobaczyłam na wadze -4.2kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
96,2
![]() ![]()
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Dotka a przez jaki czas ten spadek ?
#1422 |
Zakorzenienie
|
2 m-ce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Pendulka: ale meta to jest w drugą stronę królewno
![]() zdałam, oddałam inkdeks, wolne ![]() ![]()
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
szczurku super ,że się udało
![]()
#1425 |
Zakorzenienie
|
Skakanka 1000x zaliczona, padam, zwłaszcza że mi się @ zaczyna
![]() Czas skakania ponad 11 minut, całkowity ok. 17. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
Waga 68,5
Ale od jutra fitness ![]() Niestety jestem dość mocno chora, także mam dłuższą przerwę od biegania. Sesji niby koniec, ale mam 1 egzamin w plecy, bo sie zbytnio nie uczyłam, no ale cóż poprawka za 2 tygodnie ponad. sylwoha - Moja kuzynka miała prowadziła 2 lumpeksy przez 2 lata, gdzieś około rok temu zamknęła. A czemu pytasz?
#1427 |
Zadomowienie
|
Waga jak tydzień temu poproszę
#1428 |
Wtajemniczenie
|
Dotka no ładnie
![]() Pendulka no ogarniaj się ![]() Silvia a nie mówiłaś tak tydzień temu? ![]() Szczurku no to teraz wracasz na dobre na wątek? Czekamy jeszcze na kogoś wagę?
#1429 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: na to wygląda, sesja zakończona, praktyki zacznę w przyszłym tygodniu, ale to już mnie tak nie będzie obciążać jak natłok zaliczeń i egzaminów
![]() Soldus jeszcze została, wrzucam o 20:00 miałam pisać, że jmz, ale własnie sobie przypomniałam że jej daliśmy dyspensę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
Szczurku tak z ciekawości - co u Ciebie w podpisie oznacza to 1 i czerwona kratka z x oraz 1.1 i żółta kratka?
![]()
#1431 |
Wtajemniczenie
|
1 z krateczką, że dałam dupy w pierwszym tygodniu, a 1.1 pomarańczowy, że jest drugie podejście do lvl 1 i trwa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Podsumowanie: 20 lutego 2014 Bilans: +0,2kg ![]()
![]() |
#1432 |
Rozeznanie
|
jmz osłuchasz się i na pewno będziesz wszystko w mig rozumieć, a niedługo to zaczniesz myśleć po angielsku
![]() Pendulka bo się nie odzywasz ![]() Dotka brawo ![]() Szczurku gratki, to super uczucie ulgi oddać już indeks ![]() Eliza, Martuszka ładne spadki ![]() Ja się muszę wreszcie zważyć kiedyś... ![]()
#1433 |
Wtajemniczenie
|
Żółciutka no ogarniaj ogarniaj, bo weselicho coraz bliżej
![]() Szczurku teraz kumam ![]() Melduję Jillian.
#1434 |
Raczkowanie
|
Martuszka Drążka nie mam, ale mieszkam na ostatnim piętrze i mam na korytarzu drabinkę na dach. Kolega na niej ćwiczy, więc się da.
![]() Co do Ewki... dzisiaj ją miałam w wyzwaniu na pośladki. Nigdy po ćwiczeniach mnie nic nie boli, a po Ewce kolano mi siadało (miałam na nie zabieg 2 lata temu). Przy jej "skocznych" treningach z resztą nic dziwnego... A co do pompek, jak Ci zależy, żeby robić męskie to może wyzwanie na miesiąc? Najpierw robisz 4, potem 6 itd. ? ![]() ![]() Anullu Oliwki też warzywo, ale raczej postaw na nasze polskie, schrup marcheweczkę, do kanapki zamiast keczupu skrój pomidorka i do tego cebulkę np., pora, brokuł, rzodkiewkę, szczypior z twarożkiem. ![]() Szczurku Braaaawo! ![]() Jmz Wszystko przyjdzie z czasem. ![]() ![]() Fajnie, że się wszystko układa. Oby tak dalej. ![]() Dotka Brawo za skakankę. ![]() Dzisiaj zrobiłam 9. dzień drugiego lvlu Shreda i wyzwanie (70 przysiadów i dwie części "brazylijskich pośladków" z Ewką). Dziewczyny... ale mam załamkę. Przyzwyczaiłam się, że mi wolno ta waga spada, cieszę się, że od ćwiczeń to ciało jest jędrniejsze i wgl, ale jak dzisiaj zobaczyłam na wadze +o,4kg i od jakiegoś czasu żadnego spadku w cm, to zaczynam wątpić, że kiedykolwiek osiągnę cel. A jak patrzę na swoje uda to mam ochotę siąść i ryczeć. Żebym nic z tym nie robiła, a tak.. ile można... ![]()
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-02-10 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Martuszka - Ale co mówiłam tydzień temu?
![]()
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Malinowa no w sumie na takiej drabince też się da
![]() Chyba faktycznie spróbuję z tym wyzwaniem, wiem że sporo jest programów. Ciężko mi powiedzieć, bo nie wiem jak wyglądają Twoje nogi, ale naprawdę dużo ćwiczysz. Rezultaty muszą przyjść. No to wręcz niemożliwe, żebyś nie osiągnęła celu. Może to chwilowy przestój, czasami tak jest. Może odpuść ćwiczenia na 2 dni bo masz mięśnie opuchnięte? Silvia no że wracasz do ćwiczeń ![]()
#1437 |
Zadomowienie
|
Martuszka - A no fakt pisałam, że "od jutra fitness"
![]() ![]() ![]() Boszzz tak dawno nie udzielałam się na wątku, że na nowo muszę się wkręcić i w wątek i w dietę ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2014-02-10 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
Martuszka Właśnie zapomniałam dopisać, że jutro raczej odpuszczam sobie ćwiczenia, bo idę oddać krew (pierwszy raz, trochę się stresuję).
Ja mam tak, że jak rozpiszę sobie plan, to się go trzymam i nie odpuszczam. ;P Ale jak skończę shreda to zrobię sobie kilka dni lżejszych i zobaczymy... ![]() Teraz i tak mało ćwiczeń mam, mój plan przed sesją to była mordęga. Jestem w gorącej wodzie kompana i ma to swoje minusy. ;<
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-02-10 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
silvia- bo chce otworzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Wtajemniczenie
|
Silvia hehehe no to ma się tą pamięć
![]() ![]() No ja jak wróciłam z urlopu, to się okazało że połowy udzielających się dziewczyn nie znam. Ale się wciągnęłam. Malinowa no to powodzenia jutro! Ja na szczęście nie muszę oddawać, bo moja krew i tak się nie nadaje. No i mam wymówkę ![]() Ja jutro chcę dołożyć ćwiczeń, bo pół godziny dziennie to trochę mało. Sylwoha a Ty się jeszcze odchudzasz, czy jaki masz status? ![]() Malinowa tylko uważaj po tym pobieraniu! jest duże zagrożenie! przepyszne czekolady kokosowe dają ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2014-02-10 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.