Miłośniczki Zary- część XXXVI - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 09:37   #1411
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVI

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
ja bym to uczciła nawet dwoma
Może i za mało, a może i zakwasy po prostu czasami muszą być.

Ja chyba muszę zintensyfikować treningi, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam zakwasy. Po ostatnich kilku odczuwałam lekki zmęczenie i ból mięśni następnego dnia, ale nie były to zakwasy. I zastanawiam się czy to nie jest znak, że się obijam, a nie porządnie ćwiczę
Wina nigdy dość, ja bym nawet rzekła
Ostatnio ze znajomą doszłyśmy do wniosku, że czerwone to wręcz ku zdrowotności można pić i nie ma co się przejmować
Tylko, że ja mam takie zakwasy, że się ruszyć nie mogę
Dzisiaj się bardziej porozciągam przed i po ćwiczeniach

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
jezu nie mozna z Wami oszczedzac
tez kliknelam bluzke z mohito
A ja się dzielnie trzymam

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Tylko ona wypada na większą. Ja normalnie noszę 36, a tutaj mam spokojnie 34
Mohito w ogóle ma dziwną rozmiarówkę Ja zawsze biorę u nich numer mniejsze koszule

Cytat:
Za mną chodzi cały czas. Ja przy jedzeniu tego słodkiego na szczęście nie tyję, ale też nie chudnę. Przydałoby się je rzucić i coś zacząć ruszać. I obrałam taktykę, że skoro z dnia na dzień nie da rady tego zrobić, więc zaczęłam rzucać powoli. I wczoraj przypadł dzień nic nie jedzenia... Więc poszło się wszystko
U mnie znowu jest tak, że trzymałam się całkiem nieźle, aż w pracy nie zaczęto niedługo codziennie przynosić cosik słodkiego Jadłam tak, do tego podjadłam troszkę w domu i cała moja mozolna praca poszła na marne Ale teraz już się biorę za siebie, bo niedługo to się kulać będę
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:38   #1412
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
ok, to tak do 15.00 dam znać, czy dam rade w tych łazić, czy jednak lepsze byłyby 39
do 15.25 na PW masz czas, bo wtedy mniej więcej wył. komputer a zawsze sprawdzam czy ktoś czegoś nie potrzebuje z wizażu

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:38   #1413
trammer
Zakorzenienie

Cytat:

Mamy po prostu tak samo dobry gust

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Juz ja kupilam
Stary 2014-02-05, 09:43   #1414
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Mohito w ogóle ma dziwną rozmiarówkę Ja zawsze biorę u nich numer mniejsze koszule
Ja noszę na ogół 36, tak jak wszędzie indziej. Ale z tej musiałam mniejszą brać. Ale to fakt, w Mohito w wchodzę w rozmiar mniejszy niż wszędzie indziej.
Cytat:
U mnie znowu jest tak, że trzymałam się całkiem nieźle, aż w pracy nie zaczęto niedługo codziennie przynosić cosik słodkiego Jadłam tak, do tego podjadłam troszkę w domu i cała moja mozolna praca poszła na marne Ale teraz już się biorę za siebie, bo niedługo to się kulać będę
U mnie problem polega na tym, że ja bardzo mało jem. Tak ogólnie. Wczoraj np. zjadłam na śniadanie bułkę, później jabłko, na obiad pół talerza żurku a na kolację czekoladę I boli mnie, że to cholernie niezdrowo tak jeść. Bo momentami jadam tony słodkiego. Muszę zrobić badania na cholesterol i cukier

Stary 2014-02-05, 09:43   #1415
myszola21
Zakorzenienie

dziewczyny a jaki rozmiar radzicie brać z tej koszuli? nawet fajna...

http://www.mohito.com/pl/pl/x4381-00...-front-placket
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:44   #1416
trammer
Zakorzenienie

Zmykam do pisania... na jutro muszę przygotować spory tekst, a jestem -delikatnie mówiąc - w polu z pisaniem... muszę na ostro wziąć się za robotę, inaczej będzie klops

Miłego dnia, Dziewczyny
Stary 2014-02-05, 09:47   #1417
Luna83
Zadomowienie

Cytat:
Tylko ona wypada na większą. Ja normalnie noszę 36, a tutaj mam spokojnie 34

Kurczę, a ja kliknęłam 36, bo mimo mojej S-ki mam dość duży cyc
No ale już po ptakach, bo nie ma 34, najwyżej oddam, albo przekaże któreś chętnej dalej.

Mój blog modowy - zapraszam

http://ana-collection.blogspot.com

Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/

Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:50   #1418
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Luna83 Pokaż wiadomość
Kurczę, a ja kliknęłam 36, bo mimo mojej S-ki mam dość duży cyc
No ale już po ptakach, bo nie ma 34, najwyżej oddam, albo przekaże któreś chętnej dalej.
No ja też płaska nie jestem. Ale może będzie dobra

Stary 2014-02-05, 09:50   #1419
oliwka125
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję
jakiś czas temu szukałam chyba tej bluzki, ale była juz niedostępna, a tu taka niespodzianka z przedpołudnia

To chyba na początku cwiczenia są zakwasy - jak mięśnie nieruszane zaczną pracować, później jak juz są "zaprawione", to raqczej zakwasy nie dokuczają...
A co drugiego - zgadzam sie w 100%, uwielbiam czerwone półwytrwane lub wytrawne

A w ogóle to wczoraj kupiła sobie kozaki ze Stradiego, te takie za kolano
uchowała sie ostatnia para gdzieś na zapleczu
tylko mam wrażenie, że mogłyby być ciut większa, bo lekko palucha mi uciskają nic, pomierzę w domu i zdecyduję...

Znalazłam też wczoraj marynarkę z baskinką S, nie pamietam kto, ale wiem, ze ktoś jej pragnął W każdym razie stałam juz z nią do kasy i się okazało, że jest zaciągnięta z przodu, na wysokosci piersi i widac to bardzo, wiec niestety odłożyłam

Z poszukiwanych rzeczy nic więcej nie wpadło mi w oko. W ogóle widzę, ze % się kurczą, a sklep zawojowany przez NK
gdybys pozbywała się tych 38 daj cynk proszę
oliwka125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:52   #1420
seledine
Zakorzenienie

zara nie zadowala to przeniosły się na mohito

ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:55   #1421
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Decyduj, decyduj, bo ja dzisiaj jadę innej wizażane po nie, więc mogłabym wziąć Ci 39.
mogę zapytać o jakie buciszki chodzi? [nie jestem pewna na 100 % czy chcę wiedzieć ]

Cytat:
Ja noszę na ogół 36, tak jak wszędzie indziej. Ale z tej musiałam mniejszą brać. Ale to fakt, w Mohito w wchodzę w rozmiar mniejszy niż wszędzie indziej.

U mnie problem polega na tym, że ja bardzo mało jem. Tak ogólnie. Wczoraj np. zjadłam na śniadanie bułkę, później jabłko, na obiad pół talerza żurku a na kolację czekoladę I boli mnie, że to cholernie niezdrowo tak jeść. Bo momentami jadam tony słodkiego. Muszę zrobić badania na cholesterol i cukier
To o Tobie, czy o mnie? robię bardzo podobnie

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-05, 09:58   #1422
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
do 15.25 na PW masz czas, bo wtedy mniej więcej wył. komputer a zawsze sprawdzam czy ktoś czegoś nie potrzebuje z wizażu
Ooo nie.. A byłabys taka kochana i rzuciła okien na kozaki za Stradiego (te długie, za kolano) r. 40 bo miałam być silna ale jak patrze na wasze fotki to mi sie ciepło robi na mysl o tych trzewikach
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:58   #1423
iwonkap19
Zadomowienie

GG do iwonkap19

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
niee, wzięłam w ciemno...

ja nie zdążyłam się załapać, 34 i 36 sprzedane
JA TEŻ NIE ZDĄŻYLAM
Stary 2014-02-05, 10:00   #1424
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie jest tak samo, normalnie noszę 36 a w Mohito 34 Ale tak miło wcisnąć się w tak mały rozmiar

Powiem Ci, że ja też dużo nie jem. Śniadanie, potem jakaś przekąska (ostatnio płatki, wcześniej marchewka, a jeszcze wcześniej wafelek ), ok. 12:00-13:00 drugie śniadanie i po pracy obiad. I to na tyle. Od obiadu już nic nie jem Ale wcinanie slodkiego non stop mnie urządziło

Cytat:
Zmykam do pisania... na jutro muszę przygotować spory tekst, a jestem -delikatnie mówiąc - w polu z pisaniem... muszę na ostro wziąć się za robotę, inaczej będzie klops

Miłego dnia, Dziewczyny
Powodzenia w pisaniu i również miłego

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
zara nie zadowala to przeniosły się na mohito

ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Stary 2014-02-05, 10:03   #1425
panna zet
Rozeznanie

OO zara na salonach

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=51080
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:05   #1426
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Całe szczęście, że tylko to I to nie tak daleko od domu. Niemniej rozumiem, jakie to irytujące
To jedyny plus Ale co się nawkurzaliśmy, bo dostawaliśmy sprzeczne informacje co chwila... Że nie przysługuje auto zastępcze, że przysługuje, za chwilę że znowu nie. Albo przysługuje, ale sami mamy sobie po nie podjechać Czas oczekiwania to nawet 2 godziny, a że już późno było to sis po mnie przyjechała... Mężu wrócił później, jednak dostał zastępcze... A do tego wszystkiego miałam jeszcze wczoraj nerwa przez remont łazienki... dzisiaj wstałam z mega bólem głowy

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Tak są bardzo wygodna, trochę byłam zmuszona dziś kupić czarne balerinki i miałam problem ponieważ nic sensownego nie potrafiłam dostać i dopiero w ostatnim sklepie znalazłam
Super, że Ci się udało

Najgorzej się kupuje jak jest mus... Także ja jak widzę cos fajnego okazyjnie, a jest ponadczasowe, to tylko jak mam kasę to biorę Mężowi kupiłam tak zapas butów garniturowych na letnich % w Z. za 129 i 99 zł

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
normalna to ja na pewno nie jestem hehehhe, oo te to by mi pewnie do kolana weszły na noge
dobra ide spac do jutra

My jesteśmy tutaj normalne inaczej

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Ja też profilaktycznie wziełam dwa rozmiary Co by potem nie żałować oczywiście

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie tez wzięłam S naturalny

Woski szare? Ja wzięłam 36 może dupa mi wejdzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:24 ----------

Jaka wpadka? 34 za małe? Zamówiłam 36 i pewnie nie wcisne zadka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak, Kamuś - za małe. Wypadały na 32 W biodrach 39 cm

Cytat:
No żartujesz sobie..
Chciałabym

Cytat:

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
W ramach ciekawostki http://dziewczynynieplacza.pl/2014/0...ajemnice-zary/
Na pierwszy rzut oka widać, że w badaniach nie wzięto pod uwagę żadnej dziewczyny z tego wątku - wizyta w Zarze 17 razy do roku? Chyba ktoś nie liczył co najmniej stycznia i lipca.
To by była średnia
U mnie by się zgadzało te 17 razy Ale tylko z tego powodu, że nie mam Z. w mieście. Bo liczba odwiedzin sklepu online przekracza wszelkie granice przyzwoitości

Cytat:
Ja chociaż alkohol bezproblemowo odstawiłam, bo ostatnio zupełnie nie mam ochoty i zaczęłam wręcz stronić od niego

Też tego nie rozumiem. Dzisiaj pamiętasz, jutro już nie

A mi chyba przez te bąble zasmakowała To wszystko przez tatę, bo nazwozi z Niemiec tony czekolad i leży na pokuszenie cały barek
Ja czekoladowy niejadek zjadłam na raz, więc bój się, jest czego A w barku jeszcze jedna sobie leży.
Nic nie mów! Ostatnio z mężem zjedliśmy w 4 dni kilogramowy słoik Nutelli, bo siostra przywiozła z Niemiec Mam obrzydzenie teraz na długo

Cytat:
Ja z kopertowych mam zieloną z Zary, kelnerską z Zary i z H&M w granatowo-białe paski i absolutnie nie przeszkodziło mi to wtedy w kupieniu tej czarnej
Ja też
Stary 2014-02-05, 10:07   #1427
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...7p1827034.html
ta kiecka ładna ale ten suwak na wierzchu nie wiem po co

---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ----------

kiedy wysyłka tych rzeczy z teraz by była? w środę? w piątek?
Mierzyłam kiedyś w sklepie, nie spodobała mi się.

Cytat:
Mnie po prostu nie stać na lepsze Moja fura jest stara ale jara. Mało pali, wszelakie naprawy nie kosztują za dużo. A jeździ i ma się świetnie jak na swój wiek! Tż kupił sobie pół roku temu opla i jest piękny, jakość jazdy jest świetna, też spala niewielkie ilości ropy (nawet chyba mniej niż moje)..ale co z tego skoro jak coś mu pójdzie to musi wydać 2-3 razy tyle co ja. Więc kochamy się bardzo i będzie mi przykro jak umrze.
Też miałam ostatnio przejścia z samochodem. Wysłałam TŻ na przegląd po 3 latach do stacji diagnostycznej. Samochód praktycznie nowy, 20 tys. przebiegu, a facet mówi, że nie podbije, bo coś nie jest w porządku z hamulcem ręcznym i ma go zostawić na naprawę. Nie wiem, czy TŻ się nie dogadał z facetem (średnio mu po polsku idzie), ale człowiek dzwoni do mnie i informuje, że taka naprawa (podobno poszły obie linki) 460zł. Sprowadziłam go na ziemię, że chyba za dużo policzył, bo zaraz zjechał na 400zł, ale ja mu mówię, że to i tak za dużo, nie mam tyle i nie będę u niego naprawiać. TŻ chce odbierać auto, a ten mu, że ma płacić 80zł za diagnozę. Wykłóciłam się z facetem, że takie rzeczy to się ustala przed, a nie po, a on, że się nie dogadał itp. To wynika z tego, że jak ktoś nie do końca rozumie, to go w bambuko zrobić można? Wkurzona mówię, niech odbiera samochód i zapłaci mu za tę diagnozę. Za chwilę facet dzwoni, że jednak udało im się wyczyścić te linki i nie trzeba ich wymieniać (czytaj: 400zł w kieszeni) i przegląd podbiją.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:11   #1428
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
mogę zapytać o jakie buciszki chodzi? [nie jestem pewna na 100 % czy chcę wiedzieć ]
http://www.stradivarius.com/webapp/w...?menuId=865148

U mnie na insta znajdziesz zdjęcia w nich. 37 ma u góry w cholewce 40cm, a w łydce 32cm
Cytat:
To o Tobie, czy o mnie? robię bardzo podobnie
robisz coś z tym?
Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Ooo nie.. A byłabys taka kochana i rzuciła okien na kozaki za Stradiego (te długie, za kolano) r. 40 bo miałam być silna ale jak patrze na wasze fotki to mi sie ciepło robi na mysl o tych trzewikach
Mogę spojrzeć, mogę kupić, ale potrzebuję kasy na koncie, bo jestem spłukana

Stary 2014-02-05, 10:11   #1429
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna zet Pokaż wiadomość
wszystko brzydkie
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-05, 10:15   #1430
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Też miałam ostatnio przejścia z samochodem. Wysłałam TŻ na przegląd po 3 latach do stacji diagnostycznej. Samochód praktycznie nowy, 20 tys. przebiegu, a facet mówi, że nie podbije, bo coś nie jest w porządku z hamulcem ręcznym i ma go zostawić na naprawę. Nie wiem, czy TŻ się nie dogadał z facetem (średnio mu po polsku idzie), ale człowiek dzwoni do mnie i informuje, że taka naprawa (podobno poszły obie linki) 460zł. Sprowadziłam go na ziemię, że chyba za dużo policzył, bo zaraz zjechał na 400zł, ale ja mu mówię, że to i tak za dużo, nie mam tyle i nie będę u niego naprawiać. TŻ chce odbierać auto, a ten mu, że ma płacić 80zł za diagnozę. Wykłóciłam się z facetem, że takie rzeczy to się ustala przed, a nie po, a on, że się nie dogadał itp. To wynika z tego, że jak ktoś nie do końca rozumie, to go w bambuko zrobić można? Wkurzona mówię, niech odbiera samochód i zapłaci mu za tę diagnozę. Za chwilę facet dzwoni, że jednak udało im się wyczyścić te linki i nie trzeba ich wymieniać (czytaj: 400zł w kieszeni) i przegląd podbiją.
O matko

To tak jak wczoraj ten od szyby powiedział (pytałam czy wymienia je), że ma kolegę który to lubi, ale się nie lubią, bo ten podbiera mu robotę. Bo on przy takich odpryskach wymieniał już całą szybę

Stary 2014-02-05, 10:15   #1431
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę spojrzeć, mogę kupić, ale potrzebuję kasy na koncie, bo jestem spłukana
Ok - nie ma sprawy - wyślij proszę dane to przeleje pieniązki teraz
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:15   #1432
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kiedyś sporo czytałam o odżywianiu (miałam spore problemy zdrowotne) i z tego co wiem, przy takim sposobie odżywiania nie dostarczamy organizmowi potrzebnych składników i skutkuje to tzw. głodem komórkowym który objawia się ciągłą chęcią jedzenia, najlepiej czegoś słodkiego. Wprowadziłam do naszej diety koktajle z siemienia (i czasem innych ziaren) z dodatkiem owoców. Nasyca na długo i dodatkowo ma ogromne korzyści zdrowotne
Stary 2014-02-05, 10:17   #1433
sskers
batonik

Cytat:
Powiem Ci, że ja też dużo nie jem. Śniadanie, potem jakaś przekąska (ostatnio płatki, wcześniej marchewka, a jeszcze wcześniej wafelek ), ok. 12:00-13:00 drugie śniadanie i po pracy obiad. I to na tyle. Od obiadu już nic nie jem Ale wcinanie slodkiego non stop mnie urządziło
Niejedzenie kolacji to duży błąd. Organizm jest głodzony i odkłada zapasy w formie tłuszczyku. Właśnie od tygodnia staram się jeść chociaż kromkę chleba..cokolwiek.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-05, 10:19   #1434
Asvada
Rozeznanie

Wpadam jak po ogień, tylko na moment, bo czasu brak. Chciałam serdecznie podziękować kochanej earthpace za czarne dziurawce. Pasują idealnie i właśnie sobie w nich spaceruję po domu. Dziękuję!
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:19   #1435
magda20003
ex Moderator

Cytat:
http://www.stradivarius.com/webapp/w...?menuId=865148

U mnie na insta znajdziesz zdjęcia w nich. 37 ma u góry w cholewce 40cm, a w łydce 32cm

robisz coś z tym?
Bardzo ładne ale na takim obcasie to nawet pół kroku bym nie zrobiła ależ mój portfel się cieszy, jakie on dzikie harce teraz w torebce wyprawia

Staram się dwa równowagi dużo ruszać Liczę, że siłownia mi pomoże co nieco zrzucić i się ujędrnić

Redi, jesteś miszcz! Właśnie mi się przypomniało, że jak robiłam sobie glutka z siemienia to miałam mniejszą ochotę na słodycze

Edytowane przez magda20003
Czas edycji: 2014-02-05 o 10:21
magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:20   #1436
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asvada Pokaż wiadomość
Wpadam jak po ogień, tylko na moment, bo czasu brak. Chciałam serdecznie podziękować kochanej earthpace za czarne dziurawce. Pasują idealnie i właśnie sobie w nich spaceruję po domu. Dziękuję!
Ju łelkam

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:23   #1437
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Ja kiedyś sporo czytałam o odżywianiu (miałam spore problemy zdrowotne) i z tego co wiem, przy takim sposobie odżywiania nie dostarczamy organizmowi potrzebnych składników i skutkuje to tzw. głodem komórkowym który objawia się ciągłą chęcią jedzenia, najlepiej czegoś słodkiego. Wprowadziłam do naszej diety koktajle z siemienia (i czasem innych ziaren) z dodatkiem owoców. Nasyca na długo i dodatkowo ma ogromne korzyści zdrowotne
Siemię piję i bardzo lubię I rzeczywiście korzyści zdrowotne są

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Niejedzenie kolacji to duży błąd. Organizm jest głodzony i odkłada zapasy w formie tłuszczyku. Właśnie od tygodnia staram się jeść chociaż kromkę chleba..cokolwiek.
Tylko wiesz, jak ja obiad jem po 17:00, ok. 18:00, to naprawdę nie jestem głodna. Po prostu bym w siebie nic nie wcisnęła Wypijam ok. 21:00 szklanke siemienia i to mi wystarcza Czasami nawet siemienia wcisnąć nie mogę
Stary 2014-02-05, 10:24   #1438
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Ok - nie ma sprawy - wyślij proszę dane to przeleje pieniązki teraz
Już wysyłam

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Poczytam o tym. Jestem zdesperowana, żeby rzucić łakocie

Stary 2014-02-05, 10:25   #1439
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

a ja kupilam te gacie
http://webcache.googleusercontent.co...ient=firefox-a

jakies ze zwrotow
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 10:25   #1440
sskers
batonik

Cytat:
Bardzo ładne ale na takim obcasie to nawet pół kroku bym nie zrobiła ależ mój portfel się cieszy, jakie on dzikie harce teraz w torebce wyprawia
Wiesz co, niby 9cm ale są super wygodne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości