Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-07, 17:02   #1411
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Hej dziewczynki!
U mnie dzi¶ ruchliwy dzieñ! Spalam przedwczorajsze czipsy! Przewioz³am synusia do moich rodziców i z powrotem na rowerze ³±cznie 10 km, niby nie du¿o, ale lepszy taki ruch ni¿ ¿aden! Wczoraj przed snem machnê³am 6 rundek interwa³owych na rowerze i wymiêk³am, ale nie chcia³o mi siê d³ugo bo ju¿ by³am zmêczona, wiêc skróci³am sobie czas odpoczynku i æwiczy³am 15/30 a nie 15/60 zmacha³am siê jak g³upia, a jak wysz³am spod prysznica to a¿ mi siê nogi ugina³y jak z waty, ale jestem z siebie dumna ) Jestem 5 dni przed @ i mam ogromn± ochotê na s³odycze, ale zaopatrzy³am siê w suszon± ¿urawinê i jak zjem 3-5 sztuk to mi przechodzi! Lepsze to ni¿ czekolada!

Gratulujê spadków! Nie mogê siê doczekaæ jutrzejszego wa¿enia i mierzenia, bo czuje, ¿e s± zmiany na lepsze!!

P.S. A i muszê siê pochwaliæ, ¿e by³am dzi¶ na zakupach w "galerii" (czytaj ciuchland) i kupi³am sobie 3 pary d¿insów w rozmiarze 14 i jedne 12 i wesz³am bez problemów!!!

Edytowane przez dom_misia
Czas edycji: 2014-06-07 o 17:06
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-07, 17:21   #1412
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczynki!
U mnie dzi¶ ruchliwy dzieñ! Spalam przedwczorajsze czipsy! Przewioz³am synusia do moich rodziców i z powrotem na rowerze ³±cznie 10 km, niby nie du¿o, ale lepszy taki ruch ni¿ ¿aden! Wczoraj przed snem machnê³am 6 rundek interwa³owych na rowerze i wymiêk³am, ale nie chcia³o mi siê d³ugo bo ju¿ by³am zmêczona, wiêc skróci³am sobie czas odpoczynku i æwiczy³am 15/30 a nie 15/60 zmacha³am siê jak g³upia, a jak wysz³am spod prysznica to a¿ mi siê nogi ugina³y jak z waty, ale jestem z siebie dumna ) Jestem 5 dni przed @ i mam ogromn± ochotê na s³odycze, ale zaopatrzy³am siê w suszon± ¿urawinê i jak zjem 3-5 sztuk to mi przechodzi! Lepsze to ni¿ czekolada!

Gratulujê spadków! Nie mogê siê doczekaæ jutrzejszego wa¿enia i mierzenia, bo czuje, ¿e s± zmiany na lepsze!!

P.S. A i muszê siê pochwaliæ, ¿e by³am dzi¶ na zakupach w "galerii" (czytaj ciuchland) i kupi³am sobie 3 pary d¿insów w rozmiarze 14 i jedne 12 i wesz³am bez problemów!!!
Brawo! Masz z czego byæ dumna, ka¿dy ruch jest dobry ¦wietnie, ¿e znalaz³a¶ sobie alternatywê d³a s³odkiego !
Zazdroszczê rado¶ci z zakupów, ja dzi¶ odebra³am stare spodnie od ³atania u krawcowej, a¿ tak nie mogê siê zmusiæ do kupna nowych !
Inna sprawa, ¿e kobitka genialna, za dyszkê naprawi³a d¿insy moje przetarte w kroku [kocham ocieraj±ce siê o siebie uda] i t¿-ta rozerwane na kolanie kompletnie. Nie widaæ nawet ¶ladu

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-07, 19:33   #1413
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

ja dzis oprócz tej godziny æwiczeñ mia³am godzinê spaceru

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-07, 19:39   #1414
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
ja dzis oprócz tej godziny æwiczeñ mia³am godzinê spaceru
A ja ide zaraz po pracy na spacer, mam nadzieje ze godzinka gdzies bedzie, a pozniej dzien 3 shreda Jilian

Dziewczyny czy która¶ æwiczy wieczorami i mo¿e powiedzieæ co je po treningu ¿eby nie objadaæ siê za bardzo na noc?

Donkje dawno jad³ospisów nie wstawia³a¶, czekamy z utêsknieniem
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-07, 19:47   #1415
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

Dziewczyny co polecacie na przek±skê np. do filmu czy nauki? Ja zawsze jad³am wafle ry¿owe, ale ju¿ mi siê przejad³y a za orzechami nie przepadam
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-07, 20:53   #1416
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie kochane, ja dzi¶ jeszcze troszkê powalczê, okaza³o siê, ¿e na ostatni zjazd - ostatnie zajêcia musimy zrobiæ diagnoze dziecka. ehhh

A tak w ogóle to dzi¶ jad³am o bardzo ró¿nych porach, nawet nie pamiêtam jakich... ale wszama³am miêdzy innymi jajecznicê z dwóch jaj, dwie ciemne bu³ki z sa³atk± warzywn±, gar¶æ truskawek, bu³kê ciemn± z 3 parówkami i surówk± soperkow±. Do tego wypi³am z pó³tora litra wody... my¶lê, ¿e tragedii nie by³o

No a je¶li chodzi o te "podarunki - ³apówki" to ca³y dzieñ nikt siê na ten temat nie odzywa³ a ja nie odzywa³am siê do autorki pomys³u.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-07, 21:57   #1417
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Witam wszystkie dziewuszki gor±co.
U mnie dzisiejszy dzieñ obfitowa³ w prace zwi±zane z przybyciem go¶ci w progi domu. Aby by³o po swojskiemu, a nie sklepowemu.
Z ciast napieczonych pó¼nym pi±tkiem, lub wczesn± sobot± liznê³am tylko biszkopta z kremem (krem zrobi³am z budyniu i mase³ka) SSSSSSSuper wyszed³.
Od miodownika trzyma³am siê z daleka - choæ orzechy pra¿one w miodzie bi³y zapachem po nosie, i ¶mia³y siê do moich oczu.
Zjad³am natomiast sa³atki owocowej (brzoskwinie zwyk³e i z puszki, mango,banany, winogrona, jab³ko)
Poza tym moje dzisiejsze menu zawiera³o:
p³atki owsiane z truskawkami
krupnik
serek ziarnisty

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie kochane, ja dzi¶ jeszcze troszkê powalczê, okaza³o siê, ¿e na ostatni zjazd - ostatnie zajêcia musimy zrobiæ diagnoze dziecka. ehhh

A tak w ogóle to dzi¶ jad³am o bardzo ró¿nych porach, nawet nie pamiêtam jakich... ale wszama³am miêdzy innymi jajecznicê z dwóch jaj, dwie ciemne bu³ki z sa³atk± warzywn±, gar¶æ truskawek, bu³kê ciemn± z 3 parówkami i surówk± soperkow±. Do tego wypi³am z pó³tora litra wody... my¶lê, ¿e tragedii nie by³o

No a je¶li chodzi o te "podarunki - ³apówki" to ca³y dzieñ nikt siê na ten temat nie odzywa³ a ja nie odzywa³am siê do autorki pomys³u.
Wygra³a¶ !!!

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-07, 21:58   #1418
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Obiecujê jutro wstawiæ

Cze¶æ dziewczyny.
gratulujê wszyskim spadków i dalszej motywacji

Domisia
gratulujê ³upów w sh , te¿ nieraz uda mi siê jak±s pere³kê upolowac.

I ja znowu siê poradziæ. Dosta³am dzisiaj spódnicê o³ówkow± i mam pytanie czy nie jestem jeszcze zbyt grubiutka do niej?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Zrzut ekranu 2014-06-7 o 22.58.25.jpg (26,6 KB, 31 za³adowañ)

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-07, 22:06   #1419
Malinka_Malinka
Zadomowienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46794879]Dziewczyny co polecacie na przek±skê np. do filmu czy nauki? Ja zawsze jad³am wafle ry¿owe, ale ju¿ mi siê przejad³y a za orzechami nie przepadam [/QUOTE]

s³onecznik, ¿urawinê, morele suszone, s± te¿ ananasy suszone w ró¿nych smakach.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Obiecujê jutro wstawiæ

Cze¶æ dziewczyny.

Domisia

I ja znowu siê poradziæ. Dosta³am dzisiaj spódnicê o³ówkow± i mam pytanie czy nie jestem jeszcze zbyt grubiutka do niej?
Super laska.
Je¿eli w Twoich oczach s± jakie¶ niedoci±gniêcia to uwierz mi nikt na nie nawet nie zwróci uwagi, a ciemny kolor super wysmukla i wyd³u¿a,

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Gratulujê wszystkim spadków wagi

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Mam pytanie czy najaktualniejsza tabelka mog³aby siê zawsze znajdowaæ w pierwszym po¶cie?

Stary 2014-06-08, 05:53   #1420
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

No to jak ju¿ wchodzisz w 12 to na prawdê masz fajn± pupê, zreszt± ja te¿
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Wygra³a¶ !!!
Kurde, nie do koñca siê cieszê, z jednej strony uda³o mi siê i kilku innym osobom unikn±æ katastrofy, ale z drugiej strony - nie odzywamy siê, co do nie których a tak przy koñcówce studiów g³upio trochê!
Cytat:

Ja ju¿ bym chcia³a tak wygl±daæ, wspania³a figura i strój

Ps. Dzi¶ na ¶niadanie nale¶niki z niskos³odzonym d¿emem

Stary 2014-06-08, 07:59   #1421
aamidale
Rozeznanie

A ja dzi¶ dzieñ zaczê³am od epickiego wkur...
Jaki¶ sukinsyn przebi³ mi ko³o w rowerze. Nie wiem kto to zrobi³, mam swoje przypuszczenia. Ca³e szczê¶cie, ¿e mój dziadek potrafi to naprawiæ i jutro bêdê mog³a normalnie je¼dziæ, dzi¶ mnie czeka tylko stacjonarny.

27.02.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-08, 08:17   #1422
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:

wg mnie w spodnicy wygladasz bardzo ok ale buty bez tego paska nad kostka bylyby zdecydowanie lepsze bo te strasznie noge skracaja
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-08, 08:29   #1423
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Obiecujê jutro wstawiæ

Cze¶æ dziewczyny.

Domisia

Nie ,nie jeste¶ kochanie ale d³ugo¶c uwa¿am za nieobran± masz zgrabnê nogi wiêc je poka¿ ,spódniczka ok ale przed kolanko optycznie wyd³uzy nogi i ca³± sylwetke bo tu na foto masz butki na koturnie i za d³uga spódniczkê co skróci³o ci nogi .

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
A ja dzi¶ dzieñ zaczê³am od epickiego wkur...
Jaki¶ sukinsyn przebi³ mi ko³o w rowerze. Nie wiem kto to zrobi³, mam swoje przypuszczenia. Ca³e szczê¶cie, ¿e mój dziadek potrafi to naprawiæ i jutro bêdê mog³a normalnie je¼dziæ, dzi¶ mnie czeka tylko stacjonarny.
a to szuja jak bym wiedziala kto to bym spunktowa³a goscia
a dziadzis to skarb
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-08, 08:55   #1424
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

ja dzi¶ mam dzieñ bez æwiczeñ. co nie oznacza, ¿e bêdê le¿eæ. mam 10 km do przej¶cia. Narzeczony chce siê przej¶æ nasz± dawn± tras±. g³ównie drogi polne i las. z rok nie chodzi³am i nie wiem czy dojdê

ale ¶niadanie dosta³am krzepi±ce. p³atki owsiane na mleku z rodzynkami, migda³ami, jab³kiem i miodem.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-08, 09:22   #1425
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

Hej dziewuszki! Proszê o zanotowanie zmian:
waga: 75,6kg (-2kg)
talia: 92cm (-1cm)
brzuch na wysoko¶ci pêpka: 95cm (-3cm)
biodra: 100cm (-2cm)
uda: 60,5 (-1,5cm)
Pupa: 101cm (-0,5cm)
opona: 100,5cm (-1,5cm)
biust: 101cm (-4cm)
³ydka: 39,5cm (-0,5cm)

Jestem przeszczê¶liwa! Mimo czipsów takie spadki! Nie spodziewa³am siê choæ czu³am po sobie ¿e polecia³o! Aby tak dalej to do zimy bêdê laska ;-)

Donkje popieram wpis LadyDagaMilon skróæ kieckê! Masz super figurê i rewelacyjne nogi a ta d³ugo¶æ to dla starej baby a nie m³odej dziewuszki! Wiem to po sobie bo do niedawna te¿ nosi³am spódnice za kolano a teraz przed i wygl±dam o niebo lepiej!!!!!

Aamidale u nas w soboty w jednym" sh" s± ciuszki sztuka po 1 z³ a w zwi±zku z tym ¿e w tygodniu jest bardzo drogo bo oko³o 40 z³ kg to ubrania tak nie schodz± a jak siê pójdzie w sobotê zaraz po 9 to ¶wietne rzeczy mo¿na kupiæ o czym ¶wiadczy mój wczorajszy rachunek 43 z³ z czego tylko 27 rzeczy dla moich ch³opaków a reszta dla mnie ubrania dobrych marek next, marks&spencer, spodnie lee, ma³o kiedy trafia siê co¶ firmy "krzak"

Edytowane przez dom_misia
Czas edycji: 2014-06-08 o 09:35
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-08, 13:48   #1426
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Przysz³am przede wszystkim pochwaliæ siê obiadem - du¿ym kawa³em ryby z pary i kilkoma pomidorami, na deser trochê mro¿onych bananków

Ja od dziecka nie g³odnieje w porze obiadowej, mimo ¿e zawsze obiad by³ góra o 15 [po szkole]. Po prostu nie jestem g³odna po po³udniu, robiê siê g³odna wieczorem i to niezaleznie od tego, czy w dzien zjem kopê ¿arcia czy dwa ziarka s³onecznika. Jak zaczê³am sama gotowaæ to ola³am obiady i ju¿ tak zosta³o. Ale teraz bêdzie nieco inaczej, bo mój t¿ te¿ bêdzie na diecie, ale odwrotnej. O nim bêdê bardziej pamiêtaæ ni¿ o sobie, niestety, takim ju¿ jestem cz³owiekiem Dzi¶ zrobi³am trzy ró¿ne obiady w godzinê

Masz racjê, zwykle siê czym¶ zajmujê, planujê, uk³adam albo po prostu ogarniam w domu. Ja lubiê byæ zajêta, zreszt± ka¿dy psycholog powie ¿e to idealne rozwi±zanie na depresjê - za³adowany kalendarz U mnie prawdopodobnie brak apetytu jest spowodowany tym, ¿e pijê do¶æ du¿o czerwonej herbaty - u niektórych tak dzia³a, ¿e "zamula".

Co do ¶niadañ i kolacji to dziele sobie ró¿nie, ale codziennie w ci±gu dnia zjadam:

-oko³o dwóch du¿ych pomidorów
-4 ¶rednie plastry wêdliny mazniêtej ketchupem
-jajko na miêkko
- jab³ko
- pó³ kostki twarogu lub serek wiejski
-do tego co¶ smacznego np. avocado lub tuñczyk albo wêdzony ³oso¶ czasami.

generalnie i na ¶niadanie i na kolacjê staram siê zje¶æ jakie¶ 3 rzeczy z zestawu powy¿ej, teraz do tego dojdzie obiad, czyli ryba na parze albo gotowany kawa³ek schabu plus warzywa. Kaszê odpuszczam bo ostatnio bardzo ¼le siê po niej czu³am.
za obiad .
Moje ¶niadanie dzisiaj sk³ada³o siê z banana i herbaty .

Widzê, ¿e podobnie mamy - ³atwiej o kim¶☠my¶leæ ni¿ o sobie.

My¶lê, ¿e z takimi obiadami ju¿ bêdziesz mia³a super jad³ospis .

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Niez³a zmiana.
Cytat:
Hej dziewczynki!

Jak dla mnie to ju¿ ca³kiem sporo ruchu . Nie dobijaj siê takim mówieniem, trzeba doceniæ ka¿dy wysi³ek, nawet ma³y .

Fajnie, ¿e masz co¶, co mo¿esz je¶æ zamiast s³odyczy, ja jeszcze swojego idea³u nie znalaz³am . Muszê spróbowaæ ¿urawiny.

Cytat:
Brawo! Masz z czego byæ dumna, ka¿dy ruch jest dobry ¦wietnie, ¿e znalaz³a¶ sobie alternatywê d³a s³odkiego !
Zazdroszczê rado¶ci z zakupów, ja dzi¶ odebra³am stare spodnie od ³atania u krawcowej, a¿ tak nie mogê siê zmusiæ do kupna nowych !
Inna sprawa, ¿e kobitka genialna, za dyszkê naprawi³a d¿insy moje przetarte w kroku [kocham ocieraj±ce siê o siebie uda] i t¿-ta rozerwane na kolanie kompletnie. Nie widaæ nawet ¶ladu
Te¿ mam ten problem z udami . Aktualnie zosta³am bez spodni i nie mogê nigdzie znale¼æ takich, w które siê☠zmieszczê. Przesz³am tyle sklepów i przymierzy³am tyle par ... wstyd
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja ide zaraz po pracy na spacer, mam nadzieje ze godzinka gdzies bedzie, a pozniej dzien 3 shreda Jilian

Dziewczyny czy która¶ æwiczy wieczorami i mo¿e powiedzieæ co je po treningu ¿eby nie objadaæ siê za bardzo na noc?

Mnie dzisiaj czeka 7 dzieñ z Jil . I mam wra¿enie, ¿e wyrabiaj± mi siê miê¶nie na rêkach . Oczywi¶cie nic nie widaæ, bo mam t³uste ³apska, ale mam wra¿enie, ¿e co¶ tam ju¿ czujê (albo sobie wmawiam )

Ja æwiczê wieczorem i wstyd siê przyznaæ, ale po æwiczeniach lecê siê wyk±paæ i ewentualnie dopiero potem co¶ jem, ale nie zwracam uwagi co. Trzeba to zmieniæ!
Mo¿e taki shake http://youtu.be/AzyDlP-ec60?t=1m41s ?

Te¿ czekam na jad³ospisy donkje

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46794879]Dziewczyny co polecacie na przek±skê np. do filmu czy nauki? Ja zawsze jad³am wafle ry¿owe, ale ju¿ mi siê przejad³y a za orzechami nie przepadam [/QUOTE]

Suszone owoce mo¿e? Chipsy kokosowe https://www.youtube.com/watch?v=W2Cx...utu.be&t=6m50s ?
Albo ¶wie¿e owoce pokrojone. Banany pociête na kawa³ki, posmarowane mas³em orzechowym. Samemu mo¿na zrobiæ chipsy z jarmu¿u albo nawet normalne frytki z ziemniaków tylko w piekarniku, takie ze zdrowego przepisu, a nie sma¿one w wannie t³uszczu.
Wszelkie pestki - dynia, s³onecznik?
Te¿ zale¿y na jakie smaki Ciê ci±gnie - czy s³odkie czy s³one no i co lubi³a¶ przed diet± je¶æ .
Cytat:
Witam wszystkie dziewuszki gor±co.
U mnie dzisiejszy dzieñ obfitowa³ w prace zwi±zane z przybyciem go¶ci w progi domu. Aby by³o po swojskiemu, a nie sklepowemu.
Z ciast napieczonych pó¼nym pi±tkiem, lub wczesn± sobot± liznê³am tylko biszkopta z kremem (krem zrobi³am z budyniu i mase³ka) SSSSSSSuper wyszed³.
Od miodownika trzyma³am siê z daleka - choæ orzechy pra¿one w miodzie bi³y zapachem po nosie, i ¶mia³y siê do moich oczu.
Zjad³am natomiast sa³atki owocowej (brzoskwinie zwyk³e i z puszki, mango,banany, winogrona, jab³ko)
Poza tym moje dzisiejsze menu zawiera³o:
p³atki owsiane z truskawkami
krupnik
serek ziarnisty
Co¶ ma³o w tym menu .
Ale sa³atka owocowa .
Cytat:
Obiecujê jutro wstawiæ

Cze¶æ dziewczyny.

Domisia

G³upku, gdzie Ty grubiutka jeste¶?
Ja bym jedynie na wierzch co¶ do tego za³o¿y³a, bo nie lubiê tego efektu boczków u góry. Wiem, ¿e to taka budowa, te¿ tak± mam (tzn. teraz to mam tylko morze t³uszczu, ale jak by³am chudsza to w³a¶nie te¿ tak mia³am), ale mi siê to nie podoba, wiêc zawsze zakrywa³am . Ale jak Tobie to nie przeszkadza albo siê podoba to ¶mia³o tak mo¿esz ¶migaæ . Bardzo fajnie Ci w takiej dopasowanej spódnicy .
Cytat:

[/COLOR]Mam pytanie czy najaktualniejsza tabelka mog³aby siê zawsze znajdowaæ w pierwszym po¶cie?
Tak, w³a¶nie mia³am o tym pisaæ, ¿e ju¿ nie bêdê wrzucaæ "w rozmowie" tylko do pierwszego posta .

Cytat:

Jestem przeszczê¶liwa! Mimo czipsów takie spadki! Nie spodziewa³am siê choæ czu³am po sobie ¿e polecia³o! Aby tak dalej to do zimy bêdê laska ;-)

Donkje popieram wpis LadyDagaMilon skróæ kieckê! Masz super figurê i rewelacyjne nogi a ta d³ugo¶æ to dla starej baby a nie m³odej dziewuszki! Wiem to po sobie bo do niedawna te¿ nosi³am spódnice za kolano a teraz przed i wygl±dam o niebo lepiej!!!!!

Aamidale u nas w soboty w jednym" sh" s± ciuszki sztuka po 1 z³ a w zwi±zku z tym ¿e w tygodniu jest bardzo drogo bo oko³o 40 z³ kg to ubrania tak nie schodz± a jak siê pójdzie w sobotê zaraz po 9 to ¶wietne rzeczy mo¿na kupiæ o czym ¶wiadczy mój wczorajszy rachunek 43 z³ z czego tylko 27 rzeczy dla moich ch³opaków a reszta dla mnie ubrania dobrych marek next, marks&spencer, spodnie lee, ma³o kiedy trafia siê co¶ firmy "krzak"
£adne spadki

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-08 o 13:49
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-08, 15:06   #1427
aamidale
Rozeznanie

Przeorganizowa³am pokój i wyszorowa³am mieszkanie zamiast porannej jazdy na rowerze, teraz czujê siê jakbym mieszka³a w szpitalu Rower ju¿ naprawiony, na szczê¶cie.
Poje¼dzi³am ju¿ na stacjonarnym, czeka mnie jeszcze jedna tura, chocia¿ temperatura jest oko³o 30 stopni :O masakra, jutro ma doj¶æ do 35, bêdê wylewa³a siódme poty na egzaminie, w dodatku praktycznym. Nie ma to jak dogodne warunki

27.02.2012
Stary 2014-06-08, 15:16   #1428
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Przeorganizowa³am pokój i wyszorowa³am mieszkanie zamiast porannej jazdy na rowerze, teraz czujê siê jakbym mieszka³a w szpitalu Rower ju¿ naprawiony, na szczê¶cie.
Poje¼dzi³am ju¿ na stacjonarnym, czeka mnie jeszcze jedna tura, chocia¿ temperatura jest oko³o 30 stopni :O masakra, jutro ma doj¶æ do 35, bêdê wylewa³a siódme poty na egzaminie, w dodatku praktycznym. Nie ma to jak dogodne warunki
Szybko .
Jejku, jak by mi siê przyda³ rower .
Te temperatury mnie zabij±, uwielbiam jak jest gor±co, ale tylko na wakacjach .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-08, 15:17   #1429
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Szybko .
melonade a gdzie mieszkasz chodzi mi rejon Polski bo ja mam jeden ktory zagraca mi pokoj wiec moglabym Ci pozyczyc

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-08, 16:06   #1430
ArcymoneQ
Rozeznanie

W koñcu w domu, i w koñcu koniec studiów na ten czas - jeszcze tylko obrona i jestem licencjatem
Pogodê dzi¶ mamy okrutn±, 30 stopni w cieniu i brak pomys³ów na och³odê. Chocia¿ mamy jakie¶ dni miasta i mo¿e co¶ siê tam bêdzie dzia³o.

nurek119 - ja te¿ szukam roweru, jak by¶ mia³a jeszcze kilka to ja siê piszê!

Ps. Zjad³am dzi¶ chyba z 5 nale¶ników, jedn± bu³kê z serkiem chudym i szczypiorkiem no i roso³ek... od jutra wszystko spalam

Stary 2014-06-08, 16:22   #1431
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
W koñcu w domu, i w koñcu koniec studiów na ten czas - jeszcze tylko obrona i jestem licencjatem
Pogodê dzi¶ mamy okrutn±, 30 stopni w cieniu i brak pomys³ów na och³odê. Chocia¿ mamy jakie¶ dni miasta i mo¿e co¶ siê tam bêdzie dzia³o.

Ps. Zjad³am dzi¶ chyba z 5 nale¶ników, jedn± bu³kê z serkiem chudym i szczypiorkiem no i roso³ek... od jutra wszystko spalam
Kurrrcze jak ja Ci zazdroszczê, ja mam zajêcia nawet po egzaminach zawodowych, do 26 czerwca

27.02.2012
Stary 2014-06-08, 16:27   #1432
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
kto pierwszy ten lepszy no i kto ma blizej
Stary 2014-06-08, 16:29   #1433
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Szybko .
Tak, jak je¼dzi³am drugi raz to na stacjonarnym spad³o mi siode³ko, wyrwa³o mnie kompletnie z trybu zen, ma³o sobie nie rozwali³am kostki, na szczê¶cie skoñczy³o siê na podartych spodniach

Rano popsu³ mi siê normalny rower, teraz poszed³ stacjonarny - chryste panie co za dzieñ. Dobrze, ¿e nie jestem saperem...

27.02.2012
Stary 2014-06-08, 17:27   #1434
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Witam w tak piêkna upalna i leniw± niedziele

Cytat:

GRATULUJE!

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Tak, jak je¼dzi³am drugi raz to na stacjonarnym spad³o mi siode³ko, wyrwa³o mnie kompletnie z trybu zen, ma³o sobie nie rozwali³am kostki, na szczê¶cie skoñczy³o siê na podartych spodniach

Rano popsu³ mi siê normalny rower, teraz poszed³ stacjonarny - chryste panie co za dzieñ. Dobrze, ¿e nie jestem saperem...
ja ju¿ sobie wyobra¿am ten wybuch
Dziewczyny muszê zainwestowaæ w now± wagê i zacz±æ robiæ wiêcej æwiczeñ na ca³e cia³o,a nie tylko na wybrane partie-jak brzuch i uda.
Zaraz porobiê sobie zdjêcia ( tzn. mój T¯ bêdzie fotografem ) w bieli¼nie wydrukuje je i porozwieszam w strategicznych miejscach w mieszkaniu-w pi±tek znowu by³a wódeczka,a mia³am ju¿ nie piæ potem wyrzuty sumienia uspokajam tym,¿e jak bêdê w ci±¿y to nie bêdê pi³a-g³upia!
Jest: 77 kg
II cel: 70kg

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-08 o 17:31
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-08, 22:33   #1435
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Melonade dziêki za link, shake wydaje mi siê najprostszy w³a¶nie po treningu ale najpierw musze kupic blender a poki co robie sobie po treningu twarog z rozpackanymi truskawkami, lub twarog z jakimis otrebami, banan na noc jakos mi nie pasuje

Dzi¶ melduje:
- 2-godzinny spacer w pe³nym s³oñcu
- 30 min biegania (4,5 km juz )
- Shred 1 level 4/30
- Mel B po¶ladki

Uciekam do masowania szczot± z rossmana i spaæ, dobrej nocy Dziewczyny
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-09, 03:58   #1436
ArcymoneQ
Rozeznanie

Witajcie laski
Ja dzi¶ ledwie na oczy patrzê, ca³a noc nie przespana... moja cudowna kicia stwierdzi³a, ¿e nie bêdzie rodziæ sama i w bardzo kulturalny sposób - miaucz±æ nieustanie - zaprowadzi³a mnie w miejsce, gdzie akurat mia³a ochotê dokonaæ tego czynu... czyli w pó³ce z ciuchami.
Tak wiêc od dzi¶ w moim domu jest o 5 kociaków wiêcej

Ps. ¦niadanko - bu³ka z chudym twarogiem i szczypiorkiem.

Nurek119 ja wszêdzie mam daleko wiêc nawet nie pytam sk±d jeste¶

Stary 2014-06-09, 05:16   #1437
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie laski
Ja dzi¶ ledwie na oczy patrzê, ca³a noc nie przespana... moja cudowna kicia stwierdzi³a, ¿e nie bêdzie rodziæ sama i w bardzo kulturalny sposób - miaucz±æ nieustanie - zaprowadzi³a mnie w miejsce, gdzie akurat mia³a ochotê dokonaæ tego czynu... czyli w pó³ce z ciuchami.

Ps. ¦niadanko - bu³ka z chudym twarogiem i szczypiorkiem.

Nurek119 ja wszêdzie mam daleko wiêc nawet nie pytam sk±d jeste¶
Wspó³czujê nocy, i gratulujê nowych czlonków rodziny
Ja nie ¶piê od pi±tej,. poniewa¿ z jasnego nieba napieprzaj± pioruny, jak sie zbudzilam to myslalam ze wojna jest

27.02.2012
Stary 2014-06-09, 07:25   #1438
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Wspó³czujê nocy, i gratulujê nowych czlonków rodziny
Ja nie ¶piê od pi±tej,. poniewa¿ z jasnego nieba napieprzaj± pioruny, jak sie zbudzilam to myslalam ze wojna jest
¦wietna pobudka ja do 3 nie spa³am,bo "kochani" s±siedzi sobie remont robili
Paczka dosz³a ze s³odzikiem?

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-09 o 07:36
Stary 2014-06-09, 08:37   #1439
Malinka_Malinka
Zadomowienie

[QUOTE=ArcymoneQ;46806285]Witajcie laski

Super, wrzucisz jakie¶ zdjêcie?

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Dziewczyny wcisnê³am siê dzisiaj w spodnie sprzed urodzenia mojej drugiej niuniu.
Jeszcze z parê miesiêcy i wcisnê siê w spodnie sprzed urodzenia pierwszego.

Stary 2014-06-09, 09:25   #1440
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny wcisnê³am siê dzisiaj w spodnie sprzed urodzenia mojej drugiej niuniu.
Jeszcze z parê miesiêcy i wcisnê siê w spodnie sprzed urodzenia pierwszego.

Rewelacja! Takie przymierzanie najbardziej cieszy i motywuje do dalszego dzia³ania.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.