![]() |
#1411 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Hej dziewczynki!
U mnie dzi¶ ruchliwy dzieñ! Spalam przedwczorajsze czipsy! Przewioz³am synusia do moich rodziców i z powrotem na rowerze ³±cznie 10 km, niby nie du¿o, ale lepszy taki ruch ni¿ ¿aden! Wczoraj przed snem machnê³am 6 rundek interwa³owych na rowerze i wymiêk³am, ale nie chcia³o mi siê d³ugo bo ju¿ by³am zmêczona, wiêc skróci³am sobie czas odpoczynku i æwiczy³am 15/30 a nie 15/60 zmacha³am siê jak g³upia, a jak wysz³am spod prysznica to a¿ mi siê nogi ugina³y jak z waty, ale jestem z siebie dumna ![]() Gratulujê spadków! Nie mogê siê doczekaæ jutrzejszego wa¿enia i mierzenia, bo czuje, ¿e s± zmiany na lepsze!! P.S. A i muszê siê pochwaliæ, ¿e by³am dzi¶ na zakupach w "galerii" (czytaj ciuchland) i kupi³am sobie 3 pary d¿insów w rozmiarze 14 i jedne 12 i wesz³am bez problemów!!! Edytowane przez dom_misia Czas edycji: 2014-06-07 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() Zazdroszczê rado¶ci z zakupów, ja dzi¶ odebra³am stare spodnie od ³atania u krawcowej, a¿ tak nie mogê siê zmusiæ do kupna nowych ! ![]() Inna sprawa, ¿e kobitka genialna, za dyszkê naprawi³a d¿insy moje przetarte w kroku [kocham ocieraj±ce siê o siebie uda] i t¿-ta rozerwane na kolanie kompletnie. Nie widaæ nawet ¶ladu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
ja dzis oprócz tej godziny æwiczeñ mia³am godzinê spaceru
![]()
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
A ja ide zaraz po pracy na spacer, mam nadzieje ze godzinka gdzies bedzie, a pozniej dzien 3 shreda Jilian
![]() Dziewczyny czy która¶ æwiczy wieczorami i mo¿e powiedzieæ co je po treningu ¿eby nie objadaæ siê za bardzo na noc? ![]() Donkje dawno jad³ospisów nie wstawia³a¶, czekamy z utêsknieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 752
|
Dziewczyny co polecacie na przek±skê np. do filmu czy nauki? Ja zawsze jad³am wafle ry¿owe, ale ju¿ mi siê przejad³y
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witajcie kochane, ja dzi¶ jeszcze troszkê powalczê, okaza³o siê, ¿e na ostatni zjazd - ostatnie zajêcia musimy zrobiæ diagnoze dziecka.
![]() A tak w ogóle to dzi¶ jad³am o bardzo ró¿nych porach, nawet nie pamiêtam jakich... ale wszama³am miêdzy innymi jajecznicê z dwóch jaj, dwie ciemne bu³ki z sa³atk± warzywn±, gar¶æ truskawek, bu³kê ciemn± z 3 parówkami i surówk± soperkow±. Do tego wypi³am z pó³tora litra wody... my¶lê, ¿e tragedii nie by³o ![]() No a je¶li chodzi o te "podarunki - ³apówki" to ca³y dzieñ nikt siê na ten temat nie odzywa³ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Witam wszystkie dziewuszki gor±co.
U mnie dzisiejszy dzieñ obfitowa³ w prace zwi±zane z przybyciem go¶ci w progi domu. Aby by³o po swojskiemu, a nie sklepowemu. Z ciast napieczonych pó¼nym pi±tkiem, lub wczesn± sobot± liznê³am tylko biszkopta z kremem (krem zrobi³am z budyniu i mase³ka) SSSSSSSuper wyszed³. Od miodownika trzyma³am siê z daleka - choæ orzechy pra¿one w miodzie bi³y zapachem po nosie, i ¶mia³y siê do moich oczu. Zjad³am natomiast sa³atki owocowej (brzoskwinie zwyk³e i z puszki, mango,banany, winogrona, jab³ko) Poza tym moje dzisiejsze menu zawiera³o: p³atki owsiane z truskawkami krupnik serek ziarnisty ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() |
#1418 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Cytat:
![]() ![]() Cze¶æ dziewczyny. gratulujê wszyskim spadków i dalszej motywacji ![]() Domisia gratulujê ³upów w sh , te¿ nieraz uda mi siê jak±s pere³kê upolowac. I ja znowu siê poradziæ. Dosta³am dzisiaj spódnicê o³ówkow± i mam pytanie czy nie jestem jeszcze zbyt grubiutka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zadomowienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46794879]Dziewczyny co polecacie na przek±skê np. do filmu czy nauki? Ja zawsze jad³am wafle ry¿owe, ale ju¿ mi siê przejad³y
![]() ![]() s³onecznik, ¿urawinê, morele suszone, s± te¿ ananasy suszone w ró¿nych smakach. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Je¿eli w Twoich oczach s± jakie¶ niedoci±gniêcia to uwierz mi nikt na nie nawet nie zwróci uwagi, a ciemny kolor super wysmukla i wyd³u¿a, ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Gratulujê wszystkim spadków wagi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Mam pytanie czy najaktualniejsza tabelka mog³aby siê zawsze znajdowaæ w pierwszym po¶cie?
![]() |
#1420 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, nie do koñca siê cieszê, z jednej strony uda³o mi siê i kilku innym osobom unikn±æ katastrofy, ale z drugiej strony - nie odzywamy siê, co do nie których a tak przy koñcówce studiów g³upio trochê! Cytat:
![]() Ps. Dzi¶ na ¶niadanie nale¶niki z niskos³odzonym d¿emem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
A ja dzi¶ dzieñ zaczê³am od epickiego wkur...
Jaki¶ sukinsyn przebi³ mi ko³o w rowerze. Nie wiem kto to zrobi³, mam swoje przypuszczenia. Ca³e szczê¶cie, ¿e mój dziadek potrafi to naprawiæ i jutro bêdê mog³a normalnie je¼dziæ, dzi¶ mnie czeka tylko stacjonarny.
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() a dziadzis to skarb ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
ja dzi¶ mam dzieñ bez æwiczeñ. co nie oznacza, ¿e bêdê le¿eæ. mam 10 km do przej¶cia. Narzeczony chce siê przej¶æ nasz± dawn± tras±. g³ównie drogi polne i las. z rok nie chodzi³am i nie wiem czy dojdê
![]() ale ¶niadanie dosta³am krzepi±ce. p³atki owsiane na mleku z rodzynkami, migda³ami, jab³kiem i miodem.
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Hej dziewuszki! Proszê o zanotowanie zmian:
waga: 75,6kg (-2kg) talia: 92cm (-1cm) brzuch na wysoko¶ci pêpka: 95cm (-3cm) biodra: 100cm (-2cm) uda: 60,5 (-1,5cm) Pupa: 101cm (-0,5cm) opona: 100,5cm (-1,5cm) biust: 101cm (-4cm) ³ydka: 39,5cm (-0,5cm) Jestem przeszczê¶liwa! Mimo czipsów takie spadki! Nie spodziewa³am siê choæ czu³am po sobie ¿e polecia³o! Aby tak dalej to do zimy bêdê laska ;-) Donkje popieram wpis LadyDagaMilon skróæ kieckê! Masz super figurê i rewelacyjne nogi a ta d³ugo¶æ to dla starej baby a nie m³odej dziewuszki! Wiem to po sobie bo do niedawna te¿ nosi³am spódnice za kolano a teraz przed i wygl±dam o niebo lepiej!!!!! Aamidale u nas w soboty w jednym" sh" s± ciuszki sztuka po 1 z³ a w zwi±zku z tym ¿e w tygodniu jest bardzo drogo bo oko³o 40 z³ kg to ubrania tak nie schodz± a jak siê pójdzie w sobotê zaraz po 9 to ¶wietne rzeczy mo¿na kupiæ o czym ¶wiadczy mój wczorajszy rachunek 43 z³ z czego tylko 27 rzeczy dla moich ch³opaków a reszta dla mnie ubrania dobrych marek next, marks&spencer, spodnie lee, ma³o kiedy trafia siê co¶ firmy "krzak" Edytowane przez dom_misia Czas edycji: 2014-06-08 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |||||||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Moje ¶niadanie dzisiaj sk³ada³o siê z banana i herbaty ![]() Widzê, ¿e podobnie mamy - ³atwiej o kim¶☠my¶leæ ni¿ o sobie. My¶lê, ¿e z takimi obiadami ju¿ bêdziesz mia³a super jad³ospis ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, ¿e masz co¶, co mo¿esz je¶æ zamiast s³odyczy, ja jeszcze swojego idea³u nie znalaz³am ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja æwiczê wieczorem i wstyd siê przyznaæ, ale po æwiczeniach lecê siê wyk±paæ i ewentualnie dopiero potem co¶ jem, ale nie zwracam uwagi co. Trzeba to zmieniæ! Mo¿e taki shake http://youtu.be/AzyDlP-ec60?t=1m41s ? Te¿ czekam na jad³ospisy donkje ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46794879]Dziewczyny co polecacie na przek±skê np. do filmu czy nauki? Ja zawsze jad³am wafle ry¿owe, ale ju¿ mi siê przejad³y ![]() ![]() Suszone owoce mo¿e? Chipsy kokosowe https://www.youtube.com/watch?v=W2Cx...utu.be&t=6m50s ? Albo ¶wie¿e owoce pokrojone. Banany pociête na kawa³ki, posmarowane mas³em orzechowym. Samemu mo¿na zrobiæ chipsy z jarmu¿u albo nawet normalne frytki z ziemniaków tylko w piekarniku, takie ze zdrowego przepisu, a nie sma¿one w wannie t³uszczu. Wszelkie pestki - dynia, s³onecznik? Te¿ zale¿y na jakie smaki Ciê ci±gnie - czy s³odkie czy s³one no i co lubi³a¶ przed diet± je¶æ ![]() Cytat:
![]() Ale sa³atka owocowa ![]() Cytat:
Ja bym jedynie na wierzch co¶ do tego za³o¿y³a, bo nie lubiê tego efektu boczków u góry. Wiem, ¿e to taka budowa, te¿ tak± mam (tzn. teraz to mam tylko morze t³uszczu, ale jak by³am chudsza to w³a¶nie te¿ tak mia³am), ale mi siê to nie podoba, wiêc zawsze zakrywa³am ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-08 o 13:49 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Rozeznanie
|
Przeorganizowa³am pokój i wyszorowa³am mieszkanie zamiast porannej jazdy na rowerze, teraz czujê siê jakbym mieszka³a w szpitalu
![]() Poje¼dzi³am ju¿ na stacjonarnym, czeka mnie jeszcze jedna tura, chocia¿ temperatura jest oko³o 30 stopni :O masakra, jutro ma doj¶æ do 35, bêdê wylewa³a siódme poty na egzaminie, w dodatku praktycznym. Nie ma to jak dogodne warunki ![]()
![]() |
#1428 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Jejku, jak by mi siê przyda³ rower ![]() Te temperatury mnie zabij±, uwielbiam jak jest gor±co, ale tylko na wakacjach ![]()
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
W koñcu w domu, i w koñcu koniec studiów na ten czas - jeszcze tylko obrona i jestem licencjatem
![]() Pogodê dzi¶ mamy okrutn±, 30 stopni w cieniu i brak pomys³ów na och³odê. Chocia¿ mamy jakie¶ dni miasta i mo¿e co¶ siê tam bêdzie dzia³o. nurek119 - ja te¿ szukam roweru, jak by¶ mia³a jeszcze kilka to ja siê piszê! ![]() Ps. Zjad³am dzi¶ chyba z 5 nale¶ników, jedn± bu³kê z serkiem chudym i szczypiorkiem no i roso³ek... od jutra wszystko spalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rano popsu³ mi siê normalny rower, teraz poszed³ stacjonarny - chryste panie co za dzieñ. Dobrze, ¿e nie jestem saperem...
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | ||
Raczkowanie
|
Witam w tak piêkna upalna i leniw± niedziele
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny muszê zainwestowaæ w now± wagê i zacz±æ robiæ wiêcej æwiczeñ na ca³e cia³o,a nie tylko na wybrane partie-jak brzuch i uda. Zaraz porobiê sobie zdjêcia ( tzn. mój T¯ bêdzie fotografem ) w bieli¼nie wydrukuje je i porozwieszam w strategicznych miejscach w mieszkaniu-w pi±tek znowu by³a wódeczka,a mia³am ju¿ nie piæ ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-08 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Melonade dziêki za link, shake wydaje mi siê najprostszy w³a¶nie po treningu ale najpierw musze kupic blender
![]() ![]() Dzi¶ melduje: - 2-godzinny spacer w pe³nym s³oñcu - 30 min biegania (4,5 km juz ![]() - Shred 1 level 4/30 - Mel B po¶ladki ![]() Uciekam do masowania szczot± z rossmana i spaæ, dobrej nocy Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
Witajcie laski
![]() Ja dzi¶ ledwie na oczy patrzê, ca³a noc nie przespana... moja cudowna kicia stwierdzi³a, ¿e nie bêdzie rodziæ sama i w bardzo kulturalny sposób - miaucz±æ nieustanie - zaprowadzi³a mnie w miejsce, gdzie akurat mia³a ochotê dokonaæ tego czynu... czyli w pó³ce z ciuchami. ![]() Tak wiêc od dzi¶ w moim domu jest o 5 kociaków wiêcej ![]() Ps. ¦niadanko - bu³ka z chudym twarogiem i szczypiorkiem. Nurek119 ja wszêdzie mam daleko wiêc nawet nie pytam sk±d jeste¶ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie ¶piê od pi±tej,. poniewa¿ z jasnego nieba napieprzaj± pioruny, jak sie zbudzilam to myslalam ze wojna jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Paczka dosz³a ze s³odzikiem?
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-09 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=ArcymoneQ;46806285]Witajcie laski
![]() Ja dzi¶ ledwie na oczy patrzê, ca³a noc nie przespana... moja cudowna kicia stwierdzi³a, ¿e nie bêdzie rodziæ sama i w bardzo kulturalny sposób - miaucz±æ nieustanie - zaprowadzi³a mnie w miejsce, gdzie akurat mia³a ochotê dokonaæ tego czynu... czyli w pó³ce z ciuchami. ![]() Tak wiêc od dzi¶ w moim domu jest o 5 kociaków wiêcej ![]() Super, wrzucisz jakie¶ zdjêcie? ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Dziewczyny wcisnê³am siê dzisiaj w spodnie sprzed urodzenia mojej drugiej niuniu. Jeszcze z parê miesiêcy i wcisnê siê w spodnie sprzed urodzenia pierwszego.
#1440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rewelacja! Takie przymierzanie najbardziej cieszy i motywuje do dalszego dzia³ania.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.