Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-23, 11:26   #1411
sherlook
Zadomowienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Ja myślę nad selmą,roxy i jasmin ale nie wiem jakie kolory .Napewno jakieś stonowane bo nie lubię "kolorów"
No i zastanawiam się czy potrzebne mi kolejne 3 swetry
Potrzebne, potrzebne ma być zima stulecia w tym roku (znowu) Mi się Jasmin też podoba, ale za długi jest jak dla mnie.

Cytat:
Napisane przez VegeKaro Pokaż wiadomość
Lepszej wiadomości niż ta, że "Marsylia" jest w mniejszym rozmiarze, nie mogłam dostać Teraz zamiast ciężko pracować, siedzę i dumam który kolor wybrać: morski, granatowy czy bordo....
Powinnam mieć blokadę na ten wątek
Hehe to tak samo jak ja tylko ja myślę o kolorze Darii i coś jeszcze chcę zamówić. Myślałam o Lila http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=16359468 tylko nie wiem czy na wąskich biodrach nie będzie za bardzo odstawała, bo nie ma takiego typowego ściągacza na dole tylko pęknięcie. I czy na 158 wzrostu nie będzie za długa

A dziewczyny dostałyście te bony na 50zł z allegro. Ja już 24h czekam i nie mam, a chciałam dziś coś zamówić.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 11:29   #1412
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
No i zastanawiam się czy potrzebne mi kolejne 3 swetry
patrząc za okno - tak!
Stary 2014-09-23, 11:50   #1413
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
patrząc za okno - tak!

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Potrzebne, potrzebne ma być zima stulecia w tym roku (znowu) Mi się Jasmin też podoba, ale za długi jest jak dla mnie.

.
Wiedziałam że na tym wątku wszyscy powiedzą że potrzebne No ale skoro tak mówicie

Ja mam 1,70 wzrostu i jestem szersza od Was wszystkich więc mi jasmin do pępka będzie sięgał No nie wiem muszę to przemyśleć.

A co do kuponów.To ja za pierwszym razem nie dostałam tego na 50zł a się później okazało (ktoś już o tym tu wspominał) miałam starszą wersję aplikacji 3.5.1 a musi być 3.5.3.Dopiero jak zaktualizowałam aplikację i kupiłam coś ponownie to dostałam ten kupon.No i jeszcze dostałam kupon na 20zł ,nie wiem za co chyba za aktualizowanie.Także dziewczyny które się nie załapały na 50zł ,aktualizujcie apke i klikajcie w moich kuponach "odbierz kupon"

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Aha i jak by się ktoś zastanawiał to miałąm w tamtym roku Lore i była megaaaaa ,ale zamówiłam kolor w którym się nie czułam dobrze i sprzedałam ,mam nawet zdjęcia jeszcze gdzieś w kolorze kakao
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 11:55   #1414
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Wiedziałam że na tym wątku wszyscy powiedzą że potrzebne No ale skoro tak mówicie

Ja mam 1,70 wzrostu i jestem szersza od Was wszystkich więc mi jasmin do pępka będzie sięgał No nie wiem muszę to przemyśleć.

A co do kuponów.To ja za pierwszym razem nie dostałam tego na 50zł a się później okazało (ktoś już o tym tu wspominał) miałam starszą wersję aplikacji 3.5.1 a musi być 3.5.3.Dopiero jak zaktualizowałam aplikację i kupiłam coś ponownie to dostałam ten kupon.No i jeszcze dostałam kupon na 20zł ,nie wiem za co chyba za aktualizowanie.Także dziewczyny które się nie załapały na 50zł ,aktualizujcie apke i klikajcie w moich kuponach "odbierz kupon"

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Aha i jak by się ktoś zastanawiał to miałąm w tamtym roku Lore i była megaaaaa ,ale zamówiłam kolor w którym się nie czułam dobrze i sprzedałam ,mam nawet zdjęcia jeszcze gdzieś w kolorze kakao
Ja mam tą nową wersję, ale jak klikam odbierz kupon to mi pisze już masz swój kupon, ale ja mam ten za 20 zł wrrr a chcę za 50 zł jeszcze Napisałam do allegro zobaczymy co mi odpiszą.
Stary 2014-09-23, 12:03   #1415
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tą nową wersję, ale jak klikam odbierz kupon to mi pisze już masz swój kupon, ale ja mam ten za 20 zł wrrr a chcę za 50 zł jeszcze Napisałam do allegro zobaczymy co mi odpiszą.
Ja zaktualizowałam i też dostałam tylko za 20 zł. A żeby to wykorzystać to trzeba kupić przez mobilna wersję i zapłacić też?
Stary 2014-09-23, 12:05   #1416
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Ja mam dwa ten za 20 dostałam jak aktualizowałam i kliknęłam tak sobie o "odbierz kupon" nie spodziewałam się że dostanę wtedy jakiś kupon.A ten na 50 też chciałam więc specjalnie kupiłam jakiś sweterek i odrazu niemal dostałam.Może jeszcze dostaniesz ,w ciągu 48 godzin podobno powinni dać

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Ja zaktualizowałam i też dostałam tylko za 20 zł. A żeby to wykorzystać to trzeba kupić przez mobilna wersję i zapłacić też?
Tak powyżej 50zł coś kupić
Stary 2014-09-23, 12:43   #1417
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Testerka90 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem jak teraz wygląda ta Selma w rzeczywistości

Dziewczyny dajcie znać jak któryś zamówicie
Ja też właśnie czekam na zdjęcie Selmy . Obawiałam się, że będzie za wielka ale właśnie mierzyłam i mam w domu wełniany sweterek który ma 90 w biuście, a Selma ma 94 cm więc będzie minimalnie luźniejsza. Takie rozpinane śmiało mogą być luźniejsze, bo zawsze się zakłada coś pod spód no i ja za miesiąc czy dwa też zmienię objętość haha także dla mnie luźniejszy jak na tą chwilę jest jak najbardziej ok.

Zastanawiam się teraz nad Jasmin bo ja mam tylko 160 cm więc chyba będzie zbyt długi.. Fakt, że ważę więcej niż sophisticated więc trochę inaczej na pewno będę wyglądała ale jednak ta długość chyba mnie przerasta bo o ile Selma jest rozpinana to normalny sweterek chyba powinien być krótszy :/
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 12:55   #1418
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Ja też właśnie czekam na zdjęcie Selmy . Obawiałam się, że będzie za wielka ale właśnie mierzyłam i mam w domu wełniany sweterek który ma 90 w biuście, a Selma ma 94 cm więc będzie minimalnie luźniejsza. Takie rozpinane śmiało mogą być luźniejsze, bo zawsze się zakłada coś pod spód no i ja za miesiąc czy dwa też zmienię objętość haha także dla mnie luźniejszy jak na tą chwilę jest jak najbardziej ok.

Zastanawiam się teraz nad Jasmin bo ja mam tylko 160 cm więc chyba będzie zbyt długi.. Fakt, że ważę więcej niż sophisticated więc trochę inaczej na pewno będę wyglądała ale jednak ta długość chyba mnie przerasta bo o ile Selma jest rozpinana to normalny sweterek chyba powinien być krótszy :/
Tutaj jest selma mniejsza http://allegro.pl/setin-selma-stylow...632918685.html Rozciagają się te swetry sporo więc może będzie lepsza na ciebie.

I jeszcze zauważyłam, że Meg zrobili mniejszą http://allegro.pl/setin-meg-sweterko...592423770.html
Stary 2014-09-23, 13:11   #1419
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Lepszej wiadomości niż ta, że "Marsylia" jest w mniejszym rozmiarze, nie mogłam dostać Teraz zamiast ciężko pracować, siedzę i dumam który kolor wybrać: morski, granatowy czy bordo....
Powinnam mieć blokadę na ten wątek
Cholera mi też się Marsylia spodobała! Nie wiem czy ja go wcześniej nie widziałam czy nie brałam pod uwagę ze względu na to, że nie ma mięty.. Chciałam Selmę, a teraz wolałabym Marsylię, bo wygląda na dużo grubszy. Napisałam już czy istnieje taka możliwość by powstała miętowa MARSYLIA zobaczymy co odpiszą

Ale się zrobił szał na te sweterki

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Tutaj jest selma mniejsza http://allegro.pl/setin-selma-stylow...632918685.html Rozciagają się te swetry sporo więc może będzie lepsza na ciebie.

I jeszcze zauważyłam, że Meg zrobili mniejszą http://allegro.pl/setin-meg-sweterko...592423770.html
Kurcze sama nie wiem.. Gdyby nie ciąża to bez wahania wybrałabym mniejszy. Teraz mam non stop problem z ubraniami, bo za luźnych nie lubię, w sam raz to też bez sensu, bo za miesiąc już za opięty będzie :/ Ze 3 tyg temu kupiłam sweterek, który był luźny, a teraz w biuście wygląda dużo lepiej mimo, że tylko z 4 cm mi przybyły.. pozostanę chyba przy większym.

Zmniejszyć je za rok zawsze będę mogła.. a jak będą za ciasne za miesiąc czy dwa to szkoda by było. Póki co to te kilka razy mogę założyć luźniejsze, zwłaszcza, że u mnie w sklepie zawsze jest cholernie zimno.

Czekam tylko na fotki Selmy

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-09-23 o 13:43
Stary 2014-09-23, 14:11   #1420
VegeKaro
Raczkowanie

Ja też słyszałam o zimie stulecia
Mój TŻ powinien mi stanowczo zablokować Allegro na wszelkich nośnikach w domu i pracy
Na razie myślę, czy starczy mi pieniędzy na nowe swetry, kozaki i kurtkę zimową...
Chyba mam kolejną motywację do szukania lepiej płatnej pracy
VegeKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 16:54   #1421
sophisticated_
Rozeznanie

Cytat:
Powinnam mieć blokadę na ten awątek
ja chcce zamowic granatowa marsylie lub grete i koralowa fride tylko czekam az wypuszcza kolejne sweterki w mniejszych rozmiarach zebym mogla zrobic wieksze zamowienie
sophisticated_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 17:57   #1422
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sophisticated_ Pokaż wiadomość
ja chcce zamowic granatowa marsylie lub grete i koralowa fride tylko czekam az wypuszcza kolejne sweterki w mniejszych rozmiarach zebym mogla zrobic wieksze zamowienie
Granatowa MARSYLIA jest śliczna szkoda, że do mnie ten kolor nie pasuje czekam na info czy są w stanie wprowadzić kolor miętowy.. ale nawet jeśli to pewnie będę musiała czekać z tydzień :/ a ja bym najchętniej już te sweterki zamówiła. Co dziennie je sto razy oglądam :P

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sophisticated_ Pokaż wiadomość
pisalam do setin czy beda w koncu produkowac sweterki o mniejszym rozmiarze.. czekam na odp a i jakby co wstawiam zdjecia sweterka jasmin
ogolnie sweterek jest dlugi luzny ale tak jak mowilam mi to nie przeszkadza mam go od zeszlego roku nie skulkowal sie nie rozciagnal wiec ogolnie jestem zadowolona
zdjecia sa bardzo slabej jakosci za co z gory przepraszam
Kochana powiedz mi jeszcze jedną rzecz - czy ten sweterek jest cienki ? Bo ciągle zerkam na ten żółty w aukcji i skoro modelce stanik prześwituje to raczej zbyt ciepły on nie będzie :/

Czas edycji: 2014-09-23 o 18:00
Stary 2014-09-23, 17:57   #1423
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Ja już sama nie wiem co chcę poczekam jak mi wpłaty ze sprzedaży wpłyną na konto i pomyślę.
A dziś kliknęłam Tżtowi dwie bluzy z kuponem 20zł i zaraz dostałam maila,że dostałam kolejny kupon 50zł.Weszłam w apke a tam wyświetla się komunikat żeby zajrzeć 26 września.Albo znowu będą kupony,albo mi ten wtedy wygenerują.Nie wiem.Tak pomyślałam że ten mail to może był do wcześniejszego kuponu tylko z opóźnieniem wysłany,ale daty ważności się nie zgadzają.

Jutro przyjadą mi dwa szaliki i dwa swetry
Stary 2014-09-23, 18:06   #1424
ailatan1985
Zakorzenienie

Kupowała któraś tą kurteczkę?
http://allegro.pl/damska-elegancka-p...597428570.html

oczywiście nosiłabym ją bez paska, myślę nad beżem...
Stary 2014-09-23, 18:12   #1425
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Jutro przyjadą mi dwa szaliki i dwa swetry
Jakie swetry
Stary 2014-09-23, 18:19   #1426
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy dziś po pracy zrobię jakieś zdjęcia i wstawię. Gdybym zapomniała, to przypomnij
Super, w takim razie czekam

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 18:21   #1427
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Jakie swetry
Jak wleze na kompa pokaże linki
Stary 2014-09-23, 18:31   #1428
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Jak wleze na kompa pokaże linki
Coś od Setin czy od innego sprzedającego? Bo tu panuje sweterkowe setin-szaleństwo
Stary 2014-09-23, 18:39   #1429
kolp
Raczkowanie

o co chodzi z tymi kuponami??
ja chciałabym kupić ten sweter od setin
http://allegro.pl/setin-lora-kardiga...599249388.html

on kosztuje ponad 50 zł ,rozumiem że jak to kupię dostanę kupon na wykorzystanie przy następnych zakupach??? ile mam czasu na wykorzystanie tego kuponu??
kolp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 18:48   #1430
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Coś od Setin czy od innego sprzedającego? Bo tu panuje sweterkowe setin-szaleństwo
Akurat od innego bo chciałam mieć kupon 50 zł na Setin żeby kupić 3 swetry i płacić raz za wysyłkę a też tamte od dłuższego czasu chciałam zakupić więc mam dwa w jednym , swetry i kupon :P

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kolp Pokaż wiadomość
o co chodzi z tymi kuponami??
ja chciałabym kupić ten sweter od setin
http://allegro.pl/setin-lora-kardiga...599249388.html

on kosztuje ponad 50 zł ,rozumiem że jak to kupię dostanę kupon na wykorzystanie przy następnych zakupach??? ile mam czasu na wykorzystanie tego kuponu??
Sprubój zaktualizować apke w tel,potem odbierz kupon.Być może dostaniesz 20zł odrazu i bedziesz mogła go wykorzystać przy zakupach za 50. A te drugie kupony 50zł to chyba już nie ważne.Nie wiem bo się nie wgłębiałam czy dalej je rozdają.W każdym razie musisz zakupu i płatności dokonać w aplikacji all na tel
Stary 2014-09-23, 18:56   #1431
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Akurat od innego bo chciałam mieć kupon 50 zł na Setin żeby kupić 3 swetry i płacić raz za wysyłkę a też tamte od dłuższego czasu chciałam zakupić więc mam dwa w jednym , swetry i kupon :P

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Sprubój zaktualizować apke w tel,potem odbierz kupon.Być może dostaniesz 20zł odrazu i bedziesz mogła go wykorzystać przy zakupach za 50. A te drugie kupony 50zł to chyba już nie ważne.Nie wiem bo się nie wgłębiałam czy dalej je rozdają.W każdym razie musisz zakupu i płatności dokonać w aplikacji all na tel
Właśnie tak. Aktualizujesz allegro w telefonie. Potem klikasz pobierz kupon i masz 20zł do wykorzystania na zakupy za minimum 50zł.

A mój kupon na 50zł nadal nie przyszedł. Allegro na moje maile też nie odpowiedziało
Stary 2014-09-23, 19:24   #1432
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie tak. Aktualizujesz allegro w telefonie. Potem klikasz pobierz kupon i masz 20zł do wykorzystania na zakupy za minimum 50zł.

A mój kupon na 50zł nadal nie przyszedł. Allegro na moje maile też nie odpowiedziało
Z początku nie chciało mi się w to bawić, a teraz stwierdziłam, że nawet 20 zł piechotą nie chodzi i odebrałam kupon w aplikacji mobilnej a te 50 zł to za co było ?

Czas edycji: 2014-09-23 o 19:33
Stary 2014-09-23, 19:37   #1433
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Z początku nie chciało mi się w to bawić, a teraz stwierdziłam, że nawet 20 zł piechotą nie chodzi i odebrałam kupon w aplikacji mobilnej a te 50 zł to za co było ?
Niektórzy dostali maile, że jak zrobią zakupy w kategorii odzież, obuwie, dodatki za min 50 zł, to dostaną kupon na 50zł przy zakupie za 100zł.
Stary 2014-09-23, 19:41   #1434
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Niektórzy dostali maile, że jak zrobią zakupy w kategorii odzież, obuwie, dodatki za min 50 zł, to dostaną kupon na 50zł przy zakupie za 100zł.
Wybrańcy

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Zgadza się ,ja już dwa kupony po 20 wykorzystałam i jestem 4 dyszki do przodu
Stary 2014-09-23, 19:52   #1435
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Wybrańcy

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

ja nie umiałam dziś skorzystać z tego kuponu, wybrałam payu ale tego kuponu mi nie dodało? jak trzeba to zrobić?

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:01   #1436
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Wybrańcy

A skąd miałaś dwa kupony? kurde czytałam, że ten kupon 50 zł dostawały osoby, które dokonały 4 czy 5 transakcji od czerwca do września. A ja tyle rzeczy kupiłam i nie dostałam
Stary 2014-09-23, 20:02   #1437
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja nie umiałam dziś skorzystać z tego kuponu, wybrałam payu ale tego kuponu mi nie dodało? jak trzeba to zrobić?
Ja na początku też miałam z tym trudności. Musisz kupić i zapłacić z aplikacji mobilnej, powyżej 50zł bez kosztów dostawy. I wybierasz płatność z konta elektronicznie, a nie np. kartą (bo kartą nie wiem czemu nie akceptuje kuponu) i potem ci się pojawia on na dole przy płatności. Ja kilka razy próbowałam, zmieniałam wszystkie opcje i dopiero jak załapał zapłaciłam.
Stary 2014-09-23, 20:06   #1438
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
A skąd miałaś dwa kupony? kurde czytałam, że ten kupon 50 zł dostawały osoby, które dokonały 4 czy 5 transakcji od czerwca do września. A ja tyle rzeczy kupiłam i nie dostałam
Pierwszy był jakoś w tamtym tyg.Trzeba było kupić byle co nawet za złotówke i dawali ten na 20. A drugi właśnie wczoraj odkryłam jak zaktualizowałam apkę i kliknęłam tak sobie o "odbierz kupon"

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

A masz włączoną subskrypcje w allegoro? W sensie że dostajesz od nich jakieś maile różne.A w spamie nie miałaś? Hmm nie wiem
Stary 2014-09-23, 20:08   #1439
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na początku też miałam z tym trudności. Musisz kupić i zapłacić z aplikacji mobilnej, powyżej 50zł bez kosztów dostawy. I wybierasz płatność z konta elektronicznie, a nie np. kartą (bo kartą nie wiem czemu nie akceptuje kuponu) i potem ci się pojawia on na dole przy płatności. Ja kilka razy próbowałam, zmieniałam wszystkie opcje i dopiero jak załapał zapłaciłam.
ok dziękuję muszę kupić w takim razie coś jeszcze i spróbować

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:13   #1440
Baas
Zakorzenienie

Dziewczyny, zastanawiam się nad tymi bluzkami... WARTO? Ma ktoś je może? Jak one wyglądają na prawdę...?

http://allegro.pl/p-zwiewna-bluzka-s...613304128.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vb.jpg (50,9 KB, 15 załadowań)
Baas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości