|
|
#1411 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
) Mi się Jasmin też podoba, ale za długi jest jak dla mnie.Cytat:
A dziewczyny dostałyście te bony na 50zł z allegro. Ja już 24h czekam i nie mam, a chciałam dziś coś zamówić. |
||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
patrząc za okno - tak!
|
|
#1413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam 1,70 wzrostu i jestem szersza od Was wszystkich więc mi jasmin do pępka będzie sięgał No nie wiem muszę to przemyśleć.A co do kuponów.To ja za pierwszym razem nie dostałam tego na 50zł a się później okazało (ktoś już o tym tu wspominał) miałam starszą wersję aplikacji 3.5.1 a musi być 3.5.3.Dopiero jak zaktualizowałam aplikację i kupiłam coś ponownie to dostałam ten kupon.No i jeszcze dostałam kupon na 20zł ,nie wiem za co chyba za aktualizowanie.Także dziewczyny które się nie załapały na 50zł ,aktualizujcie apke i klikajcie w moich kuponach "odbierz kupon" ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Aha i jak by się ktoś zastanawiał to miałąm w tamtym roku Lore i była megaaaaa ,ale zamówiłam kolor w którym się nie czułam dobrze i sprzedałam ,mam nawet zdjęcia jeszcze gdzieś w kolorze kakao |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałam do allegro zobaczymy co mi odpiszą.
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaktualizowałam i też dostałam tylko za 20 zł. A żeby to wykorzystać to trzeba kupić przez mobilna wersję i zapłacić też?
|
|
#1416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam dwa
ten za 20 dostałam jak aktualizowałam i kliknęłam tak sobie o "odbierz kupon" nie spodziewałam się że dostanę wtedy jakiś kupon.A ten na 50 też chciałam więc specjalnie kupiłam jakiś sweterek i odrazu niemal dostałam.Może jeszcze dostaniesz ,w ciągu 48 godzin podobno powinni dać---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się teraz nad Jasmin bo ja mam tylko 160 cm więc chyba będzie zbyt długi.. Fakt, że ważę więcej niż sophisticated więc trochę inaczej na pewno będę wyglądała ale jednak ta długość chyba mnie przerasta bo o ile Selma jest rozpinana to normalny sweterek chyba powinien być krótszy :/
|
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze zauważyłam, że Meg zrobili mniejszą http://allegro.pl/setin-meg-sweterko...592423770.html |
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy co odpisząAle się zrobił szał na te sweterki ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Gdyby nie ciąża to bez wahania wybrałabym mniejszy. Teraz mam non stop problem z ubraniami, bo za luźnych nie lubię, w sam raz to też bez sensu, bo za miesiąc już za opięty będzie :/ Ze 3 tyg temu kupiłam sweterek, który był luźny, a teraz w biuście wygląda dużo lepiej mimo, że tylko z 4 cm mi przybyły.. pozostanę chyba przy większym. Zmniejszyć je za rok zawsze będę mogła.. a jak będą za ciasne za miesiąc czy dwa to szkoda by było. Póki co to te kilka razy mogę założyć luźniejsze, zwłaszcza, że u mnie w sklepie zawsze jest cholernie zimno. Czekam tylko na fotki Selmy
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-09-23 o 13:43 |
||
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
Ja też słyszałam o zimie stulecia
![]() Mój TŻ powinien mi stanowczo zablokować Allegro na wszelkich nośnikach w domu i pracy ![]() Na razie myślę, czy starczy mi pieniędzy na nowe swetry, kozaki i kurtkę zimową... Chyba mam kolejną motywację do szukania lepiej płatnej pracy
|
|
|
|
#1421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko czekam az wypuszcza kolejne sweterki w mniejszych rozmiarach zebym mogla zrobic wieksze zamowienie
|
|
|
|
|
#1422 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekam na info czy są w stanie wprowadzić kolor miętowy.. ale nawet jeśli to pewnie będę musiała czekać z tydzień :/ a ja bym najchętniej już te sweterki zamówiła. Co dziennie je sto razy oglądam :P---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-09-23 o 18:00 |
||
|
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już sama nie wiem co chcę
poczekam jak mi wpłaty ze sprzedaży wpłyną na konto i pomyślę.A dziś kliknęłam Tżtowi dwie bluzy z kuponem 20zł i zaraz dostałam maila,że dostałam kolejny kupon 50zł.Weszłam w apke a tam wyświetla się komunikat żeby zajrzeć 26 września.Albo znowu będą kupony,albo mi ten wtedy wygenerują.Nie wiem.Tak pomyślałam że ten mail to może był do wcześniejszego kuponu tylko z opóźnieniem wysłany,ale daty ważności się nie zgadzają. Jutro przyjadą mi dwa szaliki i dwa swetry
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś tą kurteczkę?
http://allegro.pl/damska-elegancka-p...597428570.html oczywiście nosiłabym ją bez paska, myślę nad beżem...
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1427 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
o co chodzi z tymi kuponami??
![]() ja chciałabym kupić ten sweter od setin http://allegro.pl/setin-lora-kardiga...599249388.html on kosztuje ponad 50 zł ,rozumiem że jak to kupię dostanę kupon na wykorzystanie przy następnych zakupach??? ile mam czasu na wykorzystanie tego kuponu?? |
|
|
|
#1430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a też tamte od dłuższego czasu chciałam zakupić więc mam dwa w jednym , swetry i kupon :P---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mój kupon na 50zł nadal nie przyszedł. Allegro na moje maile też nie odpowiedziało
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a te 50 zł to za co było ?
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-09-23 o 19:33 |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
Niektórzy dostali maile, że jak zrobią zakupy w kategorii odzież, obuwie, dodatki za min 50 zł, to dostaną kupon na 50zł przy zakupie za 100zł.
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak trzeba to zrobić?
|
|
|
#1436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurde czytałam, że ten kupon 50 zł dostawały osoby, które dokonały 4 czy 5 transakcji od czerwca do września. A ja tyle rzeczy kupiłam i nie dostałam |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
Ja na początku też miałam z tym trudności. Musisz kupić i zapłacić z aplikacji mobilnej, powyżej 50zł bez kosztów dostawy. I wybierasz płatność z konta elektronicznie, a nie np. kartą (bo kartą nie wiem czemu nie akceptuje kuponu) i potem ci się pojawia on na dole przy płatności. Ja kilka razy próbowałam, zmieniałam wszystkie opcje i dopiero jak załapał zapłaciłam.
|
|
|
|
#1438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- A masz włączoną subskrypcje w allegoro? W sensie że dostajesz od nich jakieś maile różne.A w spamie nie miałaś? Hmm nie wiem |
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spróbować
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zastanawiam się nad tymi bluzkami... WARTO? Ma ktoś je może? Jak one wyglądają na prawdę...?
![]() http://allegro.pl/p-zwiewna-bluzka-s...613304128.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

)
Teraz zamiast ciężko pracować, siedzę i dumam który kolor wybrać: morski, granatowy czy bordo.... 

więc chyba będzie zbyt długi.. Fakt, że ważę więcej niż 

Gdyby nie ciąża to bez wahania wybrałabym mniejszy. Teraz mam non stop problem z ubraniami, bo za luźnych nie lubię, w sam raz to też bez sensu, bo za miesiąc już za opięty będzie :/ Ze 3 tyg temu kupiłam sweterek, który był luźny, a teraz w biuście wygląda dużo lepiej mimo, że tylko z 4 cm mi przybyły.. pozostanę chyba przy większym. 

jak trzeba to zrobić?