|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Hej hej
![]() Ja nadal nie jestem zdrowa ![]() ![]() ![]() ![]() Tż przekracza ostatnio granice cudowności. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Jutro mam rundkę po babciach. Najpierw do dziadków Tżta, a potem do moich. Dziadek ma 96 urodziny. ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Miki, a ta parka z kapturem w paski z zeszłego roku? Nie pasuje Ci, czy chcesz jesczze jakąś? Ja bym chciała właśnie taką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko końce kręciłam ![]() Pojemną mam szafę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Kaptur w paski
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- http://www.sheinside.com/Army-Green-...-cat-1735.html ta, może coś pomyliłam i jednak jej nie dostałas? |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Jest na ebay ta parka, ale dosyć droga. Koleżanka ją rok temu zamówiła za około 100zł, cudownie ciepła jestt.
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Na razie szukam na spokojnie, mam jeszcze kurtkę sprzed dwóch lat i w razie czego mogę w niej jescze trochę pochodzić więc az tak się nie spieszę z zakupem. Wspomniałam babce w "moim" lumpku, żeby mi w razie czego dała znac jakby coś ciepłego miała. Pani idealnie trafia w mój gust i w sumie ostatnio co zamówiłam mi zostawiła. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie te dwie parki były idealne
![]() http://www.sheinside.com/Green-Fur-H...-cat-1735.html http://www.sheinside.com/Army-Green-...-cat-1735.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie w lumpkach nie ma niczego ciekawego. A jak jest to drogo. Kiedyś miałam kumpla, który miał swój sklep z tanią odzieżą. Zawsze odkładał mi jakieś ładne ubrania za grosze. Szkoda, że się przeprowadził i zamknął interes. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Mi się, bez urazy Miki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Aż z ciekawości zobaczyłam jak chodzi się ubranym do krów i świń
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Zamówiłam tą parkę http://www.sheinside.com/Army-Green-...-cat-1735.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Coraz zimniej za oknem... Wyciągnęłam już swoją parkę, tak patrzę, że pisałyście. Kupiłam w zeszłym roku jesienną w Reserved ze skórzanymi rękawami i ją kocham miłością wielką. teraz oglądam na allegro militarną kurtkę, ale granatową, zimową i zastanawiam się ciągle czy kupić. Ale czas zasuwa niesamowicie... Mała skończyła 4tyg, w czwartek równiutki miesiąc będzie ![]() Która chwaliła pomadkę Alterry rumiankową? Kupiłam, booooooska! ![]() Miki - fajna parka ![]()
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leci jak szalony ![]() ![]() Kupiłam jej dzisiaj piękny sweterek i sukienkę w lumpie ![]() Byłam rano na dostawie ![]() ![]() Widziałam tą torebkę z Aldo (środkową) http://latimesblogs.latimes.com/.a/6...0c60175970c-pi tylko zamiast granatu był brąz. Piękna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Konto usunięte
|
U mnie dzisiaj w miarę ładna pogoda, tylko niestety dosyć zimno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem wierną fanką Alterry już od kilku lat. ![]() Podobno nieźle działa również na rzęsy. ![]() Wczoraj rozjaśniłam włosy. Wyszedł mi żółty kurczak, do pracy jechałam w kapturze. Blond nie jest dla mnie, chcę o tym zapomnieć jak najszybciej. ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez otako Czas edycji: 2014-10-07 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Mam tylko zdjęcie tego, co mi wyszło dzisiaj po pokryciu tego okropnego kurczaka: https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=185125 Już przynajmniej mogę chodzić bez kaptura.
![]() Niestety, robiłam Castingiem, który lubi mi się szybko wymyć. Ale chwilę dam odpocząć włosom, najwyżej przez jakiś czas będę ruda. ![]()
#1428 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny. Nakarmiłam właśnie Małą i dostała czkawki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Konto usunięte
|
Widziałam dzisiaj nową serię Garniera Fructis ''Gęste i zachwycające''. Oczy mi się zaświeciły na widok szamponu, odżywki i maski, niestety Tż sprowadził mnie na ziemię ''ale Ty masz gęste włosy''
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;48450854]Widziałam dzisiaj nową serię Garniera Fructis ''Gęste i zachwycające''. Oczy mi się zaświeciły na widok szamponu, odżywki i maski, niestety Tż sprowadził mnie na ziemię ''ale Ty masz gęste włosy''
![]() ![]() dobrze, że ja nie mam czasu na zakupy i grzebanie w nowościach kosmetycznych ![]()
#1431 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście reklamę tego cudeńka? http://www.euro.com.pl/prostownice-i...-cf-6430.bhtml widziałam recenzję na yt, świetny efekt daje
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1470 ostatnie łupy lumpeksowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam ostatnio w Lidlu jej świetny polarek i body, bo była okcja dziecięca ![]() ![]() Dzisiaj kończy miesiąc i na samym cycu w 4 tygodnie przybrała 1200g ![]() ![]() Ma alergię ![]() Nie wiem skąd, tak uważam na siebie, na nią, ech... ![]() Fajne lumpeksowe łupy, a te woskowane spodnie to wypas! ![]() ![]() Ja wczoraj wyskoczyłam na miasto poprawić sobie nastrój, kupiłam marmurkowe jegginsy i luźny kremowy sweter. Spodnie romziar 36, więc chyba wracam do siebie ![]() Cytat:
Już warkoczyki jej robię! ![]() Pomadka fantastyczna, ratuje moje ostatnio tak popękane usta... Naprawdę jestem nią zachwycona i coś czuję, że wszystko inne pójdzie daleko w las ![]() Czytałam, że na rzęsy też działa ![]() Pokaż włosy! Strasznie jestem ciekawa, na pewno nie jest tak źle ![]() Czym rozjaśniałaś? Mi się marzy poprawienie ombre na nowo, uwielbiam ten efekt na moich włosach ![]() Robiłam w kwietniu i na zimę to mi teraz szkoda, więc raczej zrobię przed samym weselem w przyszłym roku. Cytat:
Wow! ![]() Ja za objętość podziękuję, czasem i tak czuję się jak Król Lew ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-10-09 o 10:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
hejka
Dawno mnie tu nie było Asia gratuluje córeczki ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- obiecane foto, z wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To bardzo ładnie ![]() ![]() ![]() Ciekawe na co ta alergia ![]() To skóra tzn. skaja ![]() ![]() Marmurkowe jegginsy ![]() ![]() ![]() No mi niestety oponka została i to całkiem pokaźna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Miki może jeszcze zacznie stawać na nóżki? Ale rzeczywiście może lepiej jak pochodzicie na ćwiczenia. I brawa dla Amelki, że tak pięknie je
![]() ![]() Moja póki co wieczny głodomor, uwielbia cycusia ![]() Świetne te spodnie, tym bardziej, że to skaja ![]() Ja marmurki kupiłam w Moodo, świetne jakościowo i świetnie leżą na mojej wielkiej ![]() ![]() Ja czekam aż się lepiej poczuje na tyle, by ćwiczyć brzuch, chcę by był ładny, chociaż nie wiem czy jeszcze będzie ![]() Aha! Kurtkę zamówiłam taką: http://allegro.pl/cx570w-militarna-k...644733545.html Zaryzykowałam i zamówilam rozmiar 36, chociaż nie wiem czy nie powinnam 38.. Trudno, najwyżej odeślę. W poniedziałek powinna dojść. Astro dziękuję i cudnego masz synka ![]() Co słychać? Jak tato się czuje? Co za pogoda, nic tylko spać ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Co do alergii - prawdopodobnie jednak trądzik niemowlęcy. Tak stwierdziła położna, też o tym myślałam, ale pediatra nie, lepiej powiedzieć od razu, że to alergia ![]() Szczerze, ja bardziej ufam mojej położnej niż tej doktorce!
#1437 |
Zakorzenienie
|
Asiu dziekuję
![]() u mnie po staremu-praca,dom. Mam nerwice natrectw,lecze sie Tata juz dobrze sie czuje,alemusi bardziej dbac o siebie i zwonic tempo ,co jest dla niego trudne |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba mam ten sklep u siebie, nie pamiętam żebym tam była ![]() A jak ogólnie się czujesz, doszłaś już do siebie? Ja przez jakieś 2 tygodnie ćwiczyłam i mi się odechciało ![]() Świetna ![]() U mnie na dworze ładnie, ale jakoś nie wyspałam się i cały dzień ziewam. Mojej siostry mała też miała taki trądzik ![]() ![]() A co jest Twoim natręctwem jeśli można wiedzieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |||
Zakorzenienie
|
sprawdzanie sie po milion razy,mimo,ze przed chwila cos sparadzilam to sprawdzam czy dobrze sprawdzilam i tak w kolo moge sprawdzac caly czas jedna rzecz
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie mów? ![]() ![]() Mam nadzieję, ze jej zejdzie ![]() ![]() Ja ogólnie lepiej, ale pipcia nadal obolała. Czuję jakbym miała wiecznie zakwasy, uda też nadal bolą. Ale psychicznie dużo lepiej, przywykłam, że się nie wysypiam, nie denerwuje się już tak, mała coraz fajniejsza, no wciąż uczę się bycia mamą ![]() Chciałabym tylko wrócić do swojej figury, nie mogę patrzeć na ten brzuch! ALe wiem, że muszę wyluzować, bo w końcu niedawno urodziłam przecież ![]() Zajdź koniecznie ![]() ![]() Astro - super, ze tato lepiej ![]() A co do tego sprawdzania, na pewno wszystko robisz dobrze, uwierz w to ![]() Otako - efekt naprawdę ładny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.