![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe PM-ki 2015 i 2016 ! :)
Też mam buty
![]() są prześliczne i mega wygodne. Tylko chyba przyszalałam z obcasem, bo mają 9 cm, ale co tam, raz się żyje ![]()
![]() |
![]() |
#1412 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak wygodne to nie martw się! śliczne.
![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
A ja mam już dwie pary
![]() ![]() Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
polaczek cebulaczek
|
ja mam złote sandałki tamaris
![]() a duża jest różnica między tymi butami? nie boisz się, że ci będzie się suknia szurać po podłodze na sali?
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Nasze śluby już coraz bliżej, także mam pytanie odnośnie wieczoru panieńskiego? Co macie zamiar robić? Szukam jakiejś inspiracji, ponieważ chcę go sama zorganizować, nie chcę na nikogo zrzucać 'problemu' i pewnie kosztów.
Zastanawiam się też nad zaproszonymi osobami. Czy zapraszać większość młodych dziewczyn, które będą na weselu? Boję się, że któraś może się obrazić, bo jedną kuzynkę zaprosiłam, a drugiej nie ![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
U mnie też trochę powolutku... zaproszenia się drukują, obrączek też nie ma jeszcze... z jednej strony wydaje mi się, że jeszcze tyle czasu pozostało... a z drugiej, chyba zaczyna mnie już trochę przyciskać wrażenie, że chyba się mylę i należy przyspieszyć
![]() Moje wesele 16 lipca, chętnie podłączę się do waszej "lipcowej" grupki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasu już nie tak dużo, ale też nie ma się co spinać, bo spokojnie można wszystko dogrywać. Jeszcze ponad 3 miesiące mamy (ja też 16). ![]() Suknia kupiona?
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam specjalnie pomysłu bo wiadomo, że nie może to kosztować fortuny a w 4 osoby to nie będzie nie wiadomo jakiej imprezy. Nie chce też na koszty dziewczyn narażać. Ustalę chyba tylko z siostrą-świadkową jakąś datę, ogólny zarys, dam jej kasę i niech działa. Zaprosiłabym chyba wszystkie kuzynki żeby może faktycznie nie było jakiś spięć, zwłaszcza, że to przed weselem. Jeszcze jakaś się mściwa okaże i nie przyjdzie na wesele:P Nie a tak na serio to chyba im więcej dziewczyn tym fajniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś w ten deseń: https://www.rylko.com/pl/produkt/6K2...113303,17.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w tych 14 mam takie 3 z którymi nie mam kontaktu poza 'cześć' i czasami krótką wymianą zdań. I cała reszta zbytnio też nie, i nie chcę żeby się stypa z panieńskiego zrobiła, bo się dziewczyny mogą nie dogadać, ja pijana się z każdym dogadam ![]() Ja chciałam na początku zrobić jakiś wypad z noclegiem gdzieś, no ale wtedy musiałabym ograniczyć liczbę gości, żeby nie wyszły żadne kosmiczne ceny z tego i nie wiem jak to zrobić żeby każdy był zadowolony. Będę intensywnie myśleć. ![]() Cytat:
![]() Te, które pokazałaś bardzo ładne - chociaż ja ogólnie jestem fanką obcasów powyżej 8 cm - chociaż niekoniecznie w chodzeniu w nich, a kupowaniu. Na pewno będą wygodne nie dość, że ryłko to jeszcze obcas niziutki ![]() Ja na ta chwilę pozostaję bez butów (pomimo, że już jedne białe kupiłam), no ale to dłuższa historia.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
https://img.twojasuknia.pl/p/0/p3613...e380eb5a1e.jpg Mogę zobaczyć też wasze? ![]() Obcas wysoki też mi się podoba mrrrr ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Twoim przypadku bym wysokich butów nie kupowała, żebyś nie była większa od TŻa, ja nie mam problemu, bo mój jest ode mnie wyższy z 20 cm spokojnie. Jednak ja nie mogę mieć za wysokiego obcasa przez sukienkę - no, ale przez nią mam teraz przeboje z butami. Masz gorsetowa tak jak ja ![]() ![]() Moja sukienka w załączniku, tylko ja będę miała ozdobę z kryształkami w pasie. I ogólnie na zdjęciu nie zachwyca.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w rodzinie wszyscy się dziwili, że tak wcześnie zapraszamy (zapraszaliśmy część gości w 2 poprzednie weekendy),a wesele 2 lipca. Resztę zaproszeń rozdamy w ciągu miesiąca. Nie widzę problemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas akurat nikt się nie dziwił, a my zapraszaliśmy bardzo wcześnie: rodzinę Tż już w sierpniu tamtego roku (osobiście, dla reszty później dosyłaliśmy). Wiem, że to bardzo wcześnie, ale nie mieliśmy potem już okazji żeby tam pojechać i na spokojnie rozdać. Moją rodzinę paź - list, a potem dopiero znajomych jak już rodzina zaczęła potwierdzać, więc tak około luty - marzec. I nikt się nie dziwił, co mnie trochę zdziwiło ;p No i my przecież też 2 lipca ślub ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Moja i tż-ta rodzina praktycznie na miejscu
![]() Znajomi wiedzą od dawna o terminie. A jak ktoś sobie zaplanował urlop to i tak go nie zmieni ![]()
![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
Może faktycznie trochę późno, choć właśnie znajomi i rodzina wiedzą kiedy jest termin. Im wcześniej tym lepiej zapraszać, sama też wolała bym być uprzedzona, że będzie kogoś wesele
![]() Dwa tygodnie temu dostaliśmy zaproszenie na wesele na 30 kwietnia i na 11 czerwca ![]() ![]() Zaproszenie drukuje się w amelia-wedding. Mam nadzieję, że drugiej wpadki nie będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie lipcowe Panny Młode
![]() Mam też pytanie, buty niby mam, ale zamarzyly mi się intensywnie niebieskie, chabrowe. Znalazłam takie ale są jakby z zamszu, nie będą źle wyglądać do sukni? Mam lekką księżniczkę z tiulem na dole.. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o sytuację sukienka + buty, to przy niezapowiedzianej przymiarce - chciałam sprawdzić czy buty, które kupiłam pasują do sukienki, okazało się, że muszę mieć płaskie buty - wcześniej według pani co sprzedawała sukienkę mogłam spokojnie mieć 8 cm. Później przemyślałam wszystko, zadzwoniłam, opierniczyłam babki i po 2 dniach stresu okazało się, że dostałam złą halkę na przymiarce + sukienka była pognieciona i przez to zrobiła się przykrótka. 13 kwietnia mam przymiarkę i wszystko się wyjaśni.
My już zaproszenia rozdaliśmy, no ale nie mogliśmy się doczekać żeby mieć to z głowy. U nas z reguły rozdaje się na 3 miesiące przed. Arielka, witamy ![]() Wydaje mi się, ze nie będą głupio wyglądać. Teraz kolorowe buty są w modzie i mam wrażenie, że coraz mniej PM się decyduje na białe. ![]() ![]() Ale miałam dzień, ledwo usiadłam, zaraz lampka wina i do spania, jutro trzeba rano wstać na szkolenie bhp i zaczynam pracę ![]() Oooooo! u mnie dzisiaj 100 dni do ślubu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Butów i tak nie widac za dużo spod takiej sukni. Załóż te, które sa wygodniejsze/fajniejsze/lepiej się czujesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty mają jednakową wysokość tylko te drugie są zapinane żeby mi nie spadały ze stopy ![]()
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ksiądz się dopytywał czy coś nas pogania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Przyczajenie
|
U nas na szczęście z księdzem nie było problemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w pierwszym dniu pracy ![]() Moja seteczka wybiła wczoraj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() Nigdy nie byłam na ślubie w piątek muszę przyznać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Przyczajenie
|
U nas jest o 18
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.