![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Cytat:
Nicki gdybym nie miala babci nadskakujacej z obiadkami sama ugotowalabym tyle zeby mezowi i corze wystarczylo co najmniej na 3 dni. Tesciowa mam w innym miescie(godzina drogi od naszego) i to nie jest kwestia skoczenia na obiadek i wrocenia do zonki na obejrzenie dziecka. Ja uwazam ze nie byla to racjonalna w tej syt propozycja. Buu wspolczuje wypowiedzi tz ![]()
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Witam, ja dalej w szpitalu, ciągle mam antybiotyk, dostałam tez coś na ewentualnego grzyba. Ogólnie to chcieli mnie wypuścić , ale tak chwile po gadaliśmy i doszli do wniosku, że zostaje do poniedziałku. I ktg jak będzie dobre to wyjdę, ale po antybiotyku tętno małej się uspokoiło. .. ja to się ciesze, ze to ktg tak wcześnie miałam, bo wiele osób przecież w ogóle nie ma ktg. Skurcze na ktg mi się piszą, także chciałabym, żeby coś się rozkręci lo. Wczoraj plamilam, także może akurat.
Aa i dostałam zwrot za pobyt w szpitalu. I jeszcze podobno karte do apteki dostane. Będzie na pieluchy wielorazowe. Lui jak tam skurcze? Iskra gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- A co do teściów i odwiedzin w szpitalu to powiem Wam, że u mnie mama narzeka, że za jej czasów to nie było odwiedzin i wiecie uważam, że przez to czuje potrzebę odwiedzenia mnie po porodzie, bo ona chciała, żeby ją ktoś odwiedził, a nie było można, nawet mąż nie mógł być.
#1413 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
masz depresję poporodówa? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- maciejka dobrze że zostajesz dłużej. zawsze to lepiej wszystko sprawdzić a co tego co powiedział lekarz zielonej to wcześniej miałam babke co miała takie samo podejście ale po drugim # stwierdziłam że ja jednak chce te wszystkie badania usg sprawdzanie szyjki leki i stała opiekę Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Przysnelam ale już oczy mam na nowo otwarte. Zaraz wyturlam się do toalety i zrobię śniadanie
![]() Ciekawe jak Mała mmmm... Jej jak mnie krocze boli przy poruszaniu się. I brzuch na dole jak ruszam nogami :-( Zielona będą kciuki za wizytę u Arciszewskich ![]()
#1415 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wyspałam się ![]() A teraz zwlekam się z wyra, bo Mama z Siostrą przyjeżdżają ![]() MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę pierogi!!!!
Wiecie, to już może nudne, ale wracając do T:P to muszę przyznać, że dobrze gotuje, lubię jej jedzenie, ale... pierogów ni huhu nie umie zrobić. Nawet jej kiedyś wprost powiedziałam, że ciasto jest twarde i ledwo można ugryźć, ale nie daje za wygraną, dalej robi tak samo. Dlatego w tym roku na wigilię sama natrzaskałam pierogi, bo na samą myśl o jej kamieniach, az mi się przewracało! |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Maciejka cisza uspokoiło się przez noc. Czyli to tylko trening był
![]() a i wczoraj jak panikowalam ze to juz to spojrzałam w kartę ciąży a tam wpisane rozdarcie na 1 cm ![]() ![]() jutro moi rodzice przyjeżdżają z jedzonkiem ![]() wiec dzisiaj trzeba na zakupy jechać i posprzątać. Wstaje na śniadanko. Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
Nie nazwalabym tego depresja. Hormony szaleją, czasem popłacze sobie z głupiego powodu jednocześnie śmiejąc się sama z siebie. Mam gorsze chwile kiedy myślę ze chyba powinnam wszystko bardziej ogarniać, rozumieć swoje dziecko i nie dopuszczać do tego żeby płakało. Ale szybko mi przechodzi, tłumacze sobie ze płacz to jedyna forma komunikacji i czasem Mały musi zapłakać, kurz można wytrzec jutro a obiad sobie TZ sam dokończy
![]() I jakoś idzie to wszystko do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
W ogóle co za szpital! Czujecie ze jeszcze obchodu nie było?
![]() ![]() I dalej nic nie wiem. .. na razie to przyszlam się przespać w szpitalu a Małemu krew i mocz pobrali.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Ja juz na patologii. Po badaniu dowcipnym dowiedziałam się ze rozwarcie nic nie ruszyło. Na ktg skurcze do 100. Chce juz rodzic a tu nic.
#1424 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
Tak, Gdynia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1426 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Podczytywałam ale nie miałam już mocy pisać. Wybaczcie,że się nie poodnoszę.Niewiele pamiętam. Z tego co pamiętam: Iskra,gratuluję! Duuuży syneczek ![]() Lubcia, piękne maleństwo ![]() Nicki,ja mam takie samo zdanie na temat t jak i Ty. Rozumiem te kobiety, może przez to, że zawsze, zanim ocenię, sama stawiam się w jej sytuacji. I tak jak dla nas jest bliska nasza mama tak dla naszych Tżów jest ich. Ale ja się już kiedyś wypowiadałam na ten temat. Buu ![]() Gosia, gratulacje 40 tc. ![]() Ania, ![]() ![]() Mala, kurcze pogadaj z tą swoją córą co by zechciała już wyjść a nie taka niezdecydowana ![]() Migotka,faktycznie masz luksus skoro masz leżankę ![]() ![]() Witam Marcowe Mamy na wątku lutowym ![]() ![]() I już na prawdę nie pamiętam co jeszcze miałam pisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś jej sie pytam czemu nie ma w środku przysmażonej cebulki?! A ona jak to nie ma, dużo jest. I kiedyś przyczaiłam jedna cebula na 200 pierogów i to jeszcze jakaś taka ugotowana a nie przysmażona, aaaaa i zero przypraw!! Ale teść gotuje wyśmienicie ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Przepraszam, ale już po prostu brak słów do tej Twojej szyjki! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Dopiero dzisiaj zobaczyłam tą wiadomość o kobiecie co przyjechała na poród z martwym od kilku dni dzieckiem. Dziewczyny jak to możliwe że tyle dni chodziła i nie wiedziała, ja kilka minut nie czuje ruchów to jem czekoladę, stukam pukam, nasłuchuję.
Wiecie co jestem w szoku.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Buu, powiem Ci, ze tak sobie się wybawiłam...ale chociaż torta malinowego zjadłam w kształcie penisa, więc to był plus ![]() Migotka, dużo zdrówka dla Filipka ! Trzymajcie sie! Gosiak, brawo za 40 tc ![]() Aga, Melbi Tulę Was ![]() Zielona, już dopisuje ![]() Ale widzę, ze mój jest podobny do Twojego. Na koniec zawsze mówi: "proszę iść z mężem na spacer, albo wejść na stronę zmartwienia.pl" ![]() Maciejka, zobaczymy w poniedziałek czy coś się ruszy. Moze się coś rozkręci przez te dwa dni ![]() Mala, biedna, męczysz się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Wtajemniczenie
|
A nie napisałam, że witam się zaczynając 37 tc
![]() Wczoraj byłam w netto, mają chusteczki pampers sensitiw 6 x 56 (czyli 6 paczek) za 29,99 zł i johnsons baby 4 pak sensitive za 17,99zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Alunia, gratulacje
![]() W ogóle duzy szacunek dla Ciebie, ze tak jej pomagasz ![]() ![]() Idę na śniadanie bo już Mały się domaga ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-31 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Twoja szyjka zasluguje na diody ! No prosze ![]() ![]() Cytat:
![]() moja T jak ma wene to gotuje pysznie, w sumie rzadko zrobi cos niedobrego, dlatego jej obiadki lubie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Na dobry początek soboty wita się z Wami Szymcio Ilonki ![]() ![]()
![]() |
#1434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- jaki śliczny szymon:p ala super że tak wspierasz koleżankę a ja ogarnęłam wózek tzn spakowałam spacerowke żeby dać do piwnicy i zostawiłam na wierzchu to co mam prać a stelaż na razie idzie do samochodu bo chce żeby tz go umył na stacji benzynowej Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Alunia gratki
![]() Super z ciebie kobieta, mam nadzieje że twoja znajoma to docenia. Szkoda mi jej że w takiej sytuacji sie znalazła, napewno trudno jej sie odnalezc w tym ale mam nadzieje że bedzie dobrze. Ilonka śliczny ![]() Edytowane przez Tutti1234 Czas edycji: 2015-01-31 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaa boskooooo , o 13 jedziemy odbrać TENS, a tu T dzwoni, że im drukarka padłaaaaaa
![]() a , że TENS w gdańsku do odbioru to po drodze zajedziemy,by M naprawił aaaaaaaaaaaaaaaaa dlaczegoooooooooo ![]()
#1437 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Ilonka, jaki słodki, a jaki okrąglutki na twarzy
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Niby draki nie ma,bo to pewnie potrwa chwile, a to zepsucie to pewnie wylączony kabel z kontaktu
![]() ale czy ja ją musze oglądać/słyszeć codziennie ![]() ![]() przeżyję. W nagrodę może coś w tej hurtowni kupię młodemu ![]()
#1440 |
Wtajemniczenie
|
Ilonka cudowny
![]() Aga to co szykujemy się na jutro? ![]() A ta Twoja T to ciągle coś wymyśla, ciągle coś się jej psuje! Udanych zakupów w hurtowni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.