|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)
a widzialas stronke www . wish . pl ? tam tez sa rzeczy z chin a wiekszosc jest przesylka za darmo
wiele rzeczy tam super widzialam ale najbardziej mnie wkurza ten czas oczekiwania :P a co do stresu nooo to powiem Ci ze przyjechalam pod magazyn TNT z Tztem po ta sukienke jezu jak sie cieszylam, i Tz palnal "otwieraj otwieraj pewnie Ci jakas zielona przyslali " .... nie musze mowic jaka mialam mine jak otworzylam a tam po oczach turkus bil
|
|
#1412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a chodzisz w tej turkusowej sukience?
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
taka zamowilam tylko biala a przyszla wlasnie taka turkusowa
![]() no i identyczna byla szyta byla "na miare" bo podawalam swoje wymiary ![]() http://www.facenfacts.com/daily_img/...-Middleton.jpg ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- nie chodze, bo mialam faze zeby przod zrobic krotszy albo cala skrocic bo koszmarnie sie czulam w takiej dlugiej sukni, musze przyznac ze pieknie wygladalam tak posągowo jak bogini grecka ale kompletnie nie umialam w niej chodzic nie mowiac o tancu a w przedszkolu w ktorym pracowalam jedna z kucharek byla tez krawcowa, no i probowala mi skrocic ta sukienke tylko testowalysmy na tej turkusowej wlasnie, nooo i zle sie ten material ukladal skrocony bo on byl plisowany i jak byl uciety i obszyty to te plisy sie rozprostowywaly, wiec turkusowa byla do wyrzucenia, a biala sprzedalam za 500 zl na szafa .pl :P
|
|
#1414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają takie długie suknie i długie spódnice (zwłaszcza latem), ale nie umiem chodzić w takich długich i boję się, że bym przydeptywała przód
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Haha no ja to samo :p
A ta strona co Ci podałam to jednak z końcówka .com ma być
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde ale mnie wkurza ten nowy wizaż. Z telefonu kompletnie nie można z tego korzystać!
Ja nie korzystałam nigdy z tego chińskiego allegro ale chyba zacznę, bo słyszałam dużo dobrych opinii. Z polskiego korzystam bardzo często. U mnie 28 dzień cyklu, na razie cisza, @ nie ma ale spokojnie poczekam. |
|
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
Coraz bardziej wkurza mnie ovufriend. Wyobraźcie sobie, że dziś wchodzę a tu info że owulację miałam 3 dni temu, czyli w ósmym dc
![]() Bzdura i jeszcze raz bzdura Jak po zmianie czasu? Ja się cieszę, że prawie 19 a tu jeszcze jasno
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie ciesze ze zmiany czasu
uwielbiam długie dni, uwielbiam słońce, uwielbiam lato, coraz bliżej do niego )zrobiłam super szybkie extra łatwe ciasto, właśnie się piecze, surowe było pycha więc upieczone powinno być jeszcze smaczniejsze ![]() ![]() ale tak szybkiego latwego ciasta bez miksera jeszcze nie robilam
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj przepis!
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Przepis stad
![]() http://aroundtheflavors.blogspot.com...anych-bez.html tylko nie mialam wszystkiego wiec zamiast lyzeczki octu dalam lyzeczke soku z cytryny, nie mialam tez zwyklego kakao wiec dalam 3 lyzki nesquika ale za to tylko pol szklanki cukru calosc polalam lukrem z soku cytryny i cukru pudru i posypalam kokosem ![]() i pieklam zamiast 35 min tylko 25 bo wykalaczka juz sucha byla
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, dziś tylko na chwilke, jutro w pracy wszystko nadrobię, bo dziś w końcu pierwszy wieczór z TŻ sam na sam, odkad wrócił
Cytat:
Umowa cię chroni tylko jak najszybciej zanieś to zaświadczenie bo to bardzo ważne. Nie masz obowiązku informować pracodawcy, ale to dopiero to zaświadczenie pozwala ci korzystać z pełni praw
|
|
|
|
|
|
#1423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akysz @ ![]() Cytat:
Po prostu korzystajcie z przyjemności, tak często jak się da. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
Milka, dzięki za przepis, wypróbuję niedługo.
Ja też lubię czas letni, nie mam za dużego problemu ze wstawaniem rano a potem dzień jest taki długi ![]() Tylko pogoda się zrypała. |
|
|
|
|
#1425 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! U mnie w końcu koniec dwudniowego maratonu po 12 h w pracy... Dziś wolne a od jutra codziennie do soboty w pracy, ale na szczęście po 8 godzin tylko
![]() Pogoda dziś u mnie tragedia. Leje i wieje. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1426 |
|
Rozeznanie
|
hey hey kochane
![]() czy macie jakis sprawdzony sposob na mdłosci? mam ciagle teraz taka 'gule w gardle' meczy niemiłosiernie
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nawet nie chcę kupować testu za szybko przed czwartkiem, żeby mnie nie skusiło testowanie dopiero w środę wieczorem mam plan kupić borze iglasty, straszne jest to, że wszędzie dopatruję się objawów ciążowych
|
|
|
#1428 |
|
Winter is coming
|
norma say, ja mam tak w każdym cyklu odkąd się staramy
ale w tym miesiącu jakoś objawów brak póki co, no ale jeszcze trochę zostało okropne to jest, ale to chyba podświadomość tak działa.ja dzisiaj miałam problem ze wstaniem, ale jakoś się udało. Na szczęście na sen pomógł arcynudny mecz Polska-Irlandia, więc z zaśnięciem nie było problemu
Edytowane przez velika Czas edycji: 2015-03-30 o 11:33 |
|
|
|
|
#1429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I może w klubie utworzyć dział kulinarny? bo tu zarz linki przepadną Cytat:
podobno pomagają też migdały, sucharki, ogórki kiszone, mleko (mi nie pomagało) niestety trzeba próbować Cytat:
a my mamy fotelik samochodowy tak więc mam nadzieję, że Matylda zostanie Matyldą
|
|||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
monic, mi pomagały wafle ryżowe - dosłownie jeden gryz i zapite łykiem coli, ale nie wiem, czy u ciebie będzie działać? no i zawsze musiałam być najedzona, gula się zaczynała, jak byłam chociaż trochę głodna. Też tak masz?
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Mega pomagał też popcorn albo zwykle solone chipsy
|
|
|
#1432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej, jak tż ogląda MMA i inne KSW, to wtedy mam koszmary w nocy Cytat:
a Matylda to super imię oo to są dobre sposoby chipsy pomagają na wszystko
|
|
|
#1433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz apetyt odzyskałam i jak tak dalej pójdzie, to nadrobię z nawiązką Cytat:
A dla chłopaka Robert, jakby coś urosło ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- a teraz jeszcze wylicytowałam przewijak z IKEA za 40zł jak dobrze pójdzie mój plan by skompletować wyprawkę do czerwca, może się powiedzie
|
||
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
meryy zazdroszczę zakupów, monic współczuję mdłości, say trzymam kciuki
![]() Ja po dzisiejszej wizycie mam takie wiadomości: nie wiadomo czemu poprzedni cykl był taki długi. dziś na usg jajeczko 20 mm, według gina ovu jutro-pojutrze. Dostałam dwa dni L4 na relaks, skierowanie na oznaczenie estradiolu i jak to mój lekarz powiedział: niech to będzie wielki tydzień . Nie wiem tylko czy ten estradiol to na czczo czy niekoniecznie zapomniałam spytać...
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poważnie, można tak wypisać l4 "na relaks" ?
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
Ranyy ale u mnie paskudna pogoda
Dobrze że przezwyciężyłam lenia i w sobotę umyłam okna :P Monic ja słyszałam o herbacie z imbirem, tylko nie za dużo tego imbiru Milko jak dla mnie możesz zostać szefową wyczynów kulinarnych klubu
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() say_hello - 02.04. - 3 dni velika - 05.04. - 6 dni rudaska - 15.04. - 16 dni ania_mała - 19.04. - 20 dni allofkowa - 24.04. - 25 dni
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
jutro już tylko 2
dziś byłam już bliska kupienia testu ale udało się wytrzymać
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
Jak mnie ten nowy wizaż denerwuje! Nie da się ani czytać ani pisać przez komórkę... Ehhh...
Milka sukienka piękna! I to ciachooo....omnomnom.... Ja ani razu nie złamałam postanowienia wielkopostnego i od tłustego czwartku nie zjadłam nic słodkiego, żadnych słonych przekąsek, drożdżówek, lodów. Nic a nic. Już nie mogę sie doczekać jak pojadę do domu na święta i w sobotę wracając ze święconką z młodszym bratem wciągniemy wszystkie święcone czeko jajeczka taka tradycja nasza ;-) Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @. Dziś wzrosła temp. Wiec przed praca zrobiłam test i nawet bladziocha nie było. Liczę ze @ jutro przyjdzie. Cóż czekam i zaczynamy 6 cykl. Chociaz jak zajdę w tym 6 to na wyjeździe do Barcelony będzie 5-6 tydz na oko i macanki z porcelaną wiec to raczej średni pomysł. Zobaczymy jak to będzie ![]() Say trzymam za Ciebie kciuki jutro :-* |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

wiele rzeczy tam super widzialam ale najbardziej mnie wkurza ten czas oczekiwania :P
" .... nie musze mowic jaka mialam mine jak otworzylam a tam po oczach turkus bil 

ale kompletnie nie umialam w niej chodzic nie mowiac o tancu a w przedszkolu w ktorym pracowalam jedna z kucharek byla tez krawcowa, no i probowala mi skrocic ta sukienke tylko testowalysmy na tej turkusowej wlasnie, nooo i zle sie ten material ukladal skrocony bo on byl plisowany i jak byl uciety i obszyty to te plisy sie rozprostowywaly, wiec turkusowa byla do wyrzucenia, a biala sprzedalam za 500 zl na szafa .pl :P

ale w tym miesiącu jakoś objawów brak póki co, no ale jeszcze trochę zostało