![]() |
#1411 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Cytat:
![]() co do proszku, przekonamy się później które kogo uczuliły. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciągle się staram coś nimi robić. A suuuche są i swędzą... Chyba sobie zrobię badania na cholestazę.
![]() |
#1413 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Olka
Zerknij: http://woomanly.blogspot.com/2013/12...a-do-rzes.html http://www.blankita.pl/2014/09/rumia...a-efekt-3.html http://www.alinarose.pl/2013/04/duzs...oj-sposob.html U mnie widzę już delikatne zagęszczenie, przestały mi też wypadać na co skarżyłam się tu niejednokrotnie no i są troszkę dłuższe, a to dopiero 2 tygodnie ![]()
#1415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1416 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() myślałam o kupnie tego regenerum do rzęs. a i tez mi wypadają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja proszków nie lubię, swoje pierzemy w płynie więc Młodemu też ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Konto usunięte
|
to po starym tuszu szczoteczka wystarczy?
i jak dobrze oczyścić tą szczoteczkę? ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
czasem nawet tez na niego promka jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Mój się zawsze pyta, czy opuchlizna schodzi w ciągu dnia, to chyba dość istotne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Ja generalnie mam wszystkie badania prywatnie.
Ale z tego co wiem, to robią to badanie jeśli w wywiadzie była cholestaza u siostry czy mamy. U mnie miały obie i mama mojej mamy też. Więc wolę się przebadać. Loluśka A jak ją nakładasz? Bo ja kiedyś stosowałam czysty oleje arganowy, smarowałam nim powieki i pod oczami i też zauważyłam efekty ![]() Aaa i jak już gadamy, to co polecasz na blizny po wypryskach atopowych? Bo ja już używalam chyba wszystkiego i mam mętlik w głowie.
#1421 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizytę mam za miesiąc... ![]()
![]() |
#1423 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
404 Not Found
|
Ja między ostatnią wizytą, a najbliższą miałam trzy tygodnie przerwy, ale już mi lekarz zapowiedział, że od następnej będzie co dwa tygodnie. I użył słów: Noooo, to już ostatnia prosta.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, boje się... ![]() I to może nie przez poród i to, że sobie z Małą nie poradzę, ale przez TŻ trochę. Bo sobie wczoraj zdałam sprawę, że w zasadzie wszystko kupuje sama, ledwo mi starcza, a przecież jeszcze muszę sobie kupić koszule, wkładki, staniki i jakieś luźne ciuszki na po ciąży. -.-' A jeszcze się utrzymać do końca miesiąca...
![]() |
#1428 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Konto usunięte
|
nie no, liczę, ze jeszcze ze 2 mies nie urodzę
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
poproś go o pomoc, w koncu to tez jego dziecko a nie tylko Twoje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie! Kurde, przecież to ogromny wydatek dla jednej osoby, taka wyprawka.
#1431 |
Konto usunięte
|
wgl mógłby się zainteresowac... co jeszcze jest potrzebne... a moze by poszedł z Tobą coś wybrac?
zachowuje sie jakby to wgl nie jego dziecko było... no i kwestia kasy, wyprawka kosztuje... wszystkie dobrze o tym wiemy. mój czasem gada, ze na razie to moje dziecko, bo noszę je w brzuchu, a jak się urodzi to dopiero bd nasze wspólne ![]() no ale zazwyczaj jak mu mówię co kupiłam za ile gdzie to się interesuje, pytał co jeszcze trzeba, jak powiedziałam, ze ma ze mną pojechac obejrzec wózki to się zgodził. takze no. przyciśnij go trochę |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Niby się interesuje, bo jeździ ze mną i przegląda.
Ale to ja kombinuje, żeby za coś zapłacić, sprzedałam telefon (myślałam, że będę miała na swoje potrzeby plus firany) a musiałam za wózek częściowo zapłacić. Niby wziął dodatkową fuchę, ale nawet nie wiem kiedy mam się spodziewać kasy z tego. A nie ukrywam, że on zarabia dwa razy więcej ode mnie. Ja rozumiem, że spłaca kredyt, szkołę i rachunki, ale ja czasem nie daję rady -.- Za leki płacę 100 miesięcznie, wizyta 150, badania ok. 100, potem kupuje coś Młodej, a jeszcze moje rachunki i trzeba za coś żyć do końca miesiąca. -.-' Hania! Jak się czujesz?
#1433 | |
Zadomowienie
|
heloll
![]() jestem po usg, mój maluch ma 1,64 kg ![]() ![]() ![]() w sumie zmierzył kość udową, głowę, żołądek ale powiedział że nie ma możliwości podania ile cm mały ma no i tylko że wszystko jest ok leży główką w dół no i łożysko na przedniej ścianie, ale mi ulżyło!! Cytat:
co do analiz sroki to też mnie zdziwiło, że lovela jest tak nisko tylko z drugiej strony sroka sprawdza produkty pod względem występowania sztucznych substancji, a to nie znaczy, że np Jelp dobrze wypierze ubranka co do palców to ja już od 2 miesiecy nie noszę obrączki bo mi się nie mieści na palcu ![]() jutro idę na holter serca i zobaczymy co mi wyjdzie Nadzieja cieszę się, że wszystko ok
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie średnio, psychicznie nie umiem sobie poradzić z rozstaniem z córcia na te dwa miesiące. Obie całymi dniami chlipiemy. A wyniki w miarę ok. Spróbuje jutro znowu do tego szpitala. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Lily A od czego zależy to przesuwanie terminu porodu?
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam ale jak czytam to mnie szlak trafia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przecież każda z nas może mieć cc mimo, że przeciwskazań do sn nie ma. Nigdy nic nie wiadomo ![]() Jak mała się nie odwróci to też będę miała cc choć wolałabym sama rodzić. Ale prawdę mówiąc- na to akurat wpływu już nie mamy ![]() Dla dzieciaczka dobrze, żeby były skurcze fazy pierwszej bo się przygotuje do porodu. Ja w większości czasu podejście mam takie- chodzę do SR, uczę się oddychania ale i słucham i chłonę info o cc. Bo jeszcze nie wiem co mnie spotka. Jeśli chodzi o nacinanie bądź pęknięcie krocza to przeraża mnie jedno i drugie ![]() Powiem szczerze, że o porodzie wolę myśleć jak najmniej bo stracha mam tak wielkiego, że od razu żołądek mnie boli i spać nie mogę... Cytat:
Wakum czy kleszcze??? wrrr to już wolę cc-zdecydowanie. Ale jak jest przeciwskazanie do parcia to chyba robią cc w trakcie pierwszej fazy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pierścionki i obrączki nie noszę od grudnia już ![]() Cytat:
![]() ![]() Ola co do proszku ja też mam Lovele do tego płyn do płukania Jelp i mam nadzieję, że będzie oki. Wszyscy dookoła mnie jej używali i było spoko. A jak maleństwo ma mieć uczulenie to i tak teraz nie będziemy wiedziały od którego- bo uczulić może w zasadzie każdy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Nas wspólne konto by się nie sprawdziło bo każde z Nas ceni sobie swoją niezależność finansową. Ja osobiście nie lubię jak ktoś mi w kasę patrzy i mówi ile i na co mogę wydawać.
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1440 | ||
Rozeznanie
|
ja własnie dzisiaj zamówiłam o taki http://allegro.pl/show_item.php?item=5120425474
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.