Marcowe Mamy 2015 cz. X - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-13, 16:36   #1411
Michiru
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X

[QUOTE+Lila_17]Wczoraj zlamowałam TŻ, bo sam się bał zacząć, więc przysnął, a ja do dzieła [/QUOTE]
to jak taki mały gwałt
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 16:39   #1412
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
szkoda, że rodziny tak naprawdę się nie wybiera na niektórych ludzi brak słów. moi raczej nie zmienią wiele podejścia dopóki z TŻtem nie będziemy po ślubie, bo dla nich tylko taki związek się liczy. najwyraźniej inny model rodziny nie zasługuje na szacunek.
sprzątaj dalej to jutro urodzisz

heh to nieźle ale przynajmniej powiedziałaś jej wprost. a teraz zrób jej psikusa i urodź w środku tygodnia

to założę grupę (o ile ogarnę, a chyba trudne to nie jest...) i podeślę na PW. ja też nie bardzo będę miała czas odpalać pewnie kompa i nie wiem jak ze zdjęciami, tym bardziej że TŻ nigdy nie był za tym, żeby takie rzeczy do neta wrzucać, a na fb to będzie można być bardziej na bieżąco i wrzucić coś extra.

nie warto sie przejmowac Moja rodzina i mojego ex, bardzo sie burzyla, ze wogole mieszkamy ze soba bez slubu, a doszlo do tego, ze zrezygnowalam przed samym slubem i jednym z glownych powodow to bylo wlasnie parcie na slub i ustalanie nam wszystkiego. to nie te czasy.... bez slubu jest lepiej wielu parom, niz po, bo tak trzeba, bo tak kiedys bylo.
nie mam co sprzatac , wszystko zrobilam, nawet wczoraj posciel zmienilam i co, i nic, synek zadowolony sobie lezy w brzuszku

z fc to pewnie wszyscy korzystaja z nas , a przynajmniej wiekszosc, no i prawda, tam mozna zaznaczyc ze grupa zamknieta, i nikt poza osobami z grupy nic nie zobaczy a tutaj to jak na czerwonym dywanie teraz bo marzec jest , wiec jestesmy na top liscie ;P
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 16:43   #1413
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda, że rodziny tak naprawdę się nie wybiera na niektórych ludzi brak słów. moi raczej nie zmienią wiele podejścia dopóki z TŻtem nie będziemy po ślubie, bo dla nich tylko taki związek się liczy. najwyraźniej inny model rodziny nie zasługuje na szacunek.
sprzątaj dalej to jutro urodzisz

heh to nieźle ale przynajmniej powiedziałaś jej wprost. a teraz zrób jej psikusa i urodź w środku tygodnia

to założę grupę (o ile ogarnę, a chyba trudne to nie jest...) i podeślę na PW. ja też nie bardzo będę miała czas odpalać pewnie kompa i nie wiem jak ze zdjęciami, tym bardziej że TŻ nigdy nie był za tym, żeby takie rzeczy do neta wrzucać, a na fb to będzie można być bardziej na bieżąco i wrzucić coś extra.
A to nie jest tak ze Ty bedziesz musiala nam zaproszenia wyslac? Wtedy na PW linki do naszych profili bysmy ci podeslaly

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 16:45   #1414
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Do mnie do szpitala przyjezdzal codziennie TZ. Byla tez moja mama, TZ ja przywiozl a sam pojechal na chwile do pracy. Wieczorem ma chwile wpadla jeszcze moja siostra cioteczna i "ciocia". Ale obydwie dzwonily sie zapytac czy moga. Akurat ich obecnosc mi nie przeszkadzala.
i tak bym chciala a nie jak szwagierka stwierdzila ze bedzie przesiadywac ze mna, jakbym akorat ja tam potrzebowala kilka godzin dziennie
I chcialabym zeby Tz tez wrocil do domu odpoczal, zjadl cos, a w zamian mama by ze mna posiedziala.
Nie boje sie wizyt, to mile ze kazdy chce przyjsc. Ja poprostu jak slysze z kazdej strony jak to ich bede potrzebowac itd. plus jakis wyscig kto pierwszy zobaczy dziecko, ( a ja sobie wyobrazam wszystkich pod drzwiami cos na zasadzie matka swojego dziecka widziec nie musi ) to mnie to trafia, zlosci, irytuje itd. Jakby byli troche bardziej delikatniejsi w slowach to moze bym tak tego nie czula jak to opisuje
Stary 2015-03-13, 16:45   #1415
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
synek rzadzi i wody ci odejda niespodziewanie pewnie
Chcielibyśmy ale widzę, że jak bardzo się chce, to wychodzi odwrotnie
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 16:46   #1416
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie jest tak ze Ty bedziesz musiala nam zaproszenia wyslac? Wtedy na PW linki do naszych profili bysmy ci podeslaly
wlasnie, to my chyba musimy podac dane zebys nas odnalazla i zaprosila No i wyslalyby te mamusie ktore chca oczywiscie
Stary 2015-03-13, 16:48   #1417
ojustyna
Zadomowienie

o rajciu i jak ja was rozpoznam bez avatarków i nicków ??

po ostrym jedzeniu czy seksie poród? bo u mnie już chyba wszystko testowane i kiszka

wy sobie możecie rodzić, a ja z racji przeterminowania zrobiłam sobie prezent i kupiłam kaaawał ciasta snicers i dwa ronda bezowe a na deser chipsy solone i mega tłuste, jak szaleć to szaleć, przynajmniej "dni rozpusty" trwają dłużej
co do grupy na fb jestem za, bo mój tel wizaża nie obsługuje, a fb tak więc jak najbardziej tak tak tak !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-13, 16:50   #1418
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Chcielibyśmy ale widzę, że jak bardzo się chce, to wychodzi odwrotnie
ale czekaj! nie wpychaj sie w kolejke jestem przed toba
duzo mamy dzieciaczkow poterminowych zauwazylam ;(
i wlasnie weszlam na liste a ona taka krotka juz

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

po ostrym jedzeniu czy seksie poród? bo u mnie już chyba wszystko testowane i kiszka

wy sobie możecie rodzić, a ja z racji przeterminowania zrobiłam sobie prezent i kupiłam kaaawał ciasta snicers i dwa ronda bezowe a na deser chipsy solone i mega tłuste, jak szaleć to szaleć, przynajmniej "dni rozpusty" trwają dłużej
co do grupy na fb jestem za, bo mój tel wizaża nie obsługuje, a fb tak więc jak najbardziej tak tak tak !

ile slodkiego o mamusiu..... podziel sie
no wlasnie jak sie rozpoznamy?
Stary 2015-03-13, 16:50   #1419
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

Pozmieniamy zdjecia profilowe

O matko, ale smaka narobilas tyle dobroci ale masz racje korzystaj, bo potem tak sie nie szaleje

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-13, 16:50   #1420
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
[QUOTE+Lila_17]Wczoraj zlamowałam TŻ, bo sam się bał zacząć, więc przysnął, a ja do dzieła
to jak taki mały gwałt [/QUOTE]

He he, tylko jak się zaczęło to w ogóle się nie bronił, wręcz przeciwnie:P
Stary 2015-03-13, 16:51   #1421
aroli
Zadomowienie

Właśnie obawiam się tego, że mogę czuć się źle po porodzie do tego początki karmienia tak jak crystal napisała "cyc" przez dłuższy czas na wierzchu... i krwawienie...
Wolałabym żeby rodzice przywitali nas w domu, ale nie chcę sprawiać im przykrości więc najwyżej ich pogonie jak się za bardzo zadomowią w szpitalu

Teściowa zadzwoniła z pytaniem czy nie przyjechać i np poprasować hmmm..."już po ptokach " dałam sobie radę sama a co

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016

Edytowane przez aroli
Czas edycji: 2015-03-13 o 16:53
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 16:53   #1422
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
nie warto sie przejmowac Moja rodzina i mojego ex, bardzo sie burzyla, ze wogole mieszkamy ze soba bez slubu, a doszlo do tego, ze zrezygnowalam przed samym slubem i jednym z glownych powodow to bylo wlasnie parcie na slub i ustalanie nam wszystkiego. to nie te czasy.... bez slubu jest lepiej wielu parom, niz po, bo tak trzeba, bo tak kiedys bylo.
nie mam co sprzatac , wszystko zrobilam, nawet wczoraj posciel zmienilam i co, i nic, synek zadowolony sobie lezy w brzuszku

z fc to pewnie wszyscy korzystaja z nas , a przynajmniej wiekszosc, no i prawda, tam mozna zaznaczyc ze grupa zamknieta, i nikt poza osobami z grupy nic nie zobaczy a tutaj to jak na czerwonym dywanie teraz bo marzec jest , wiec jestesmy na top liscie ;P
Widać Synkowi dobrze, Ty się ruszasz, sprzątasz, a on się kołysze w Twoim brzuszka. O tak nie ma co się sugerować, tym co gada rodzina, trzeba robić tak, jak się uważa ze swoją drugą połówką.
Stary 2015-03-13, 16:53   #1423
lesyeux
Zadomowienie

crystal współczuję akcji z tymi pieniędzmi... masakra

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co za dupa, rozwarcie nic nie ruszyło siedzę na piłce teraz
ruszy ruszy:P skacz, chodź :P

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
Witam się z wami mamusie póki mała śpi
MOje cyce już lepsze w końcu,ale małej ciężko się teraz przyssać z butli do cyca ale pracujemy nad tym..dobrze,że mężuś mi kupił laktator bezprzewodowy bo tym ręcznym nie dało się nic zrobić..położna wczoraj była u nas i kazała mi posmarować cyce kwaśną wodą w żelu..dziewczyny ulga super lepiej niż po kapuście teraz tylko,żeby Wiki chciała jeść mleczko mamy prosto z cyca a nie butli to byłoby luks..pomiędzy moim mlekiem muszę ją dokarmić Bebikiem..ale wczoraj wieczorem tak nam zwymiotowała,że się cała rzczęsłam o co kaman kurcze no niby jakby troche flegmy no i normalne,że butla też..i 2raz o 3 w nocy jak mąż w pracy był..Wiki całą noc nie spokojna a ja na czuwaniu jak spała czy znów nie zwymiotuje i pospane tyle co troche cyce laktatorem leczyłam..rano coś się z nią przespałam ale zaraz powtórka znów nie znośna niby głodna a nie..prężyła się,kupki nie mogła zrobić..ale ok 13 ładnie mi zjadła i poszła spać to mąż mnie wysłał do spania razem z nią a on za obiadek się wzioł i zrobił bardzo pyszny na parze..naprawdę mam wspaniałego męża nie wiem co bez niego bym zrobiła niby drobnostki(ale jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach) typu pomoc przy myciu,sprzątaniu,co wcześniej po pracy spał tylko a teraz chce pomóc jak najwięcej i dop iść się zdrzemnąć jak Wiki zaśnie żebym też mogła się położyć
Jak ja kocham tych moich wariatów mężusia i córunie..

znam ten strach.... nie jesteś sama
Moja zaczyna mieć mini rewolucje żołądkowe. Dzisiaj rodzicie dowiozą mi herbatkę Hippa rumiankową, może jej zelży z tym robieniem kupek. bo juz mi się aż spina... biedna.

Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Cześć! !
My po wczorajszej wizycie, lekarka po badaniu stwierdziła że główka bardzo nisko, czują ją że do terminu czyli do 18 nie wytrzymam, bo mała już siedzi idealnie w kanale rodnym,I teraz tylko czekać ewentualnie mam ktg we wtorek Ale raczej nie zdążę i tak czekam od wczoraj. Czuje się i tak inaczej, cały brzuch jakiś taki wyjątkowo napiety jest, i na dole czuje wielkie parcie. Już mogłoby być po. To czekanie najgorsze.
super, ze juz zeszła do kanału no to w każdej chwili, moze sie zacząć

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Jestem. Nouvelle i meganka dawać czadu na porodowkach!

U mnie cisza... Szyjka zamknięta ale po zbadaniu gin miała trochę krwi na rękawiczce ale mówi ze to normalne i mam się nie stresowac.
Jak do 28 marca nie urodze to 30 marca mam się położyć nA oddziale. Mały ważę 2900 wiec jest dość mały i gin mówi ze lżej będzie mi urodzić.
A dziś mnie pobolewa cały czas brzuch. Ale dziś dzień 13 piątek a tu takie szczęścia się rodzą!

super, ze wizyta udana. ładnie już wazy

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Właśnie podali mi oxy - 30
Do 20 robią mi próbę jak nie to dopiero juto beda działać.
oby zadziało dzisiaj

Niunia Ona i co tam u WAS ??? jak KP ???
Stary 2015-03-13, 16:55   #1424
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
to jak taki mały gwałt
He he, tylko jak się zaczęło to w ogóle się nie bronił, wręcz przeciwnie[/QUOTE]
To taki gwalt kontrolowany

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Właśnie obawiam się tego, że mogę czuć się źle po porodzie do tego początki karmienia tak jak crystal napisała "cyc" przez dłuższy czas na wierzchu... i krwawienie...
Wolałabym żeby rodzice przywitali nas w domu, ale nie chcę sprawiać im przykrości więc najwyżej ich pogonie jak za bardzo zadomowią w szpitalu

Teściowa zadzwoniła z pytaniem czy nie przyjechać i np poprasować hmmm..."już po ptokach : " dałam sobie radę sama a co
Powiem wam, ze ten czas w szpitalu baaaardzo szybko mija. Godzina za godzina mija jak szalona. Zanim sie obejrzycie po porodzie to juz w domu z malenstwem bedziecie z reszta w sumie to tylko sie lezy i wpatruje w malenstwo

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-13, 16:55   #1425
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
ale czekaj! nie wpychaj sie w kolejke jestem przed toba
duzo mamy dzieciaczkow poterminowych zauwazylam ;(
i wlasnie weszlam na liste a ona taka krotka juz

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

ile slodkiego o mamusiu..... podziel sie
no wlasnie jak sie rozpoznamy?
To dawaj kochana:P Albo jak coś równocześnie;P Bo Meganka ma ten termin co ja i już rodzi, więc wiesz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-13, 17:01   #1426
Michiru
Zakorzenienie

wysłałam już kilku w Was linki do grupy ale to trochę potrawa, więc jak najbardziej przysyłajcie linki do profili to będzie szybciej pewnie bo to działa chyba w dwie strony, ja do Was wysyłam zaproszenie i Wy też wysyłacie o przyłączenie do grupy

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

dooobra, kto oprócz crystal chce dołączyć, bo aż się boję teraz komu odpowiem zamotałam się dziś z tego wszystkiego...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

proponuję, żeby w razie czego po przystąpieniu przedstawić się nickiem, będzie czytelnie i dośc bezpiecznie
Stary 2015-03-13, 17:01   #1427
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
wysłałam już kilku w Was linki do grupy ale to trochę potrawa, więc jak najbardziej przysyłajcie linki do profili to będzie szybciej pewnie bo to działa chyba w dwie strony, ja do Was wysyłam zaproszenie i Wy też wysyłacie o przyłączenie do grupy

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

dooobra, kto oprócz crystal chce dołączyć, bo aż się boję teraz komu odpowiem zamotałam się dziś z tego wszystkiego...
Ja dołączyłam? A tego znajomi nie będą widzieć, tylko osoby z grupy zamkniętej? Muszę to obczaić.
Stary 2015-03-13, 17:03   #1428
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dołączyłam? A tego znajomi nie będą widzieć, tylko osoby z grupy zamkniętej? Muszę to obczaić.
z tego co się orientuję to to co tam piszemy i dodajemy to tylko członkowie grupy będą widzieć
Stary 2015-03-13, 17:04   #1429
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

proponuję, żeby w razie czego po przystąpieniu przedstawić się nickiem, będzie czytelnie i dośc bezpiecznie
Kliknęłam tam dołącz, ale chyba musisz akceptować??

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-13, 17:05   #1430
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej nie jestem w stanie was nadrobić, gratuluję nowym mamusią jeśli się takie pokazały i trzymam kciuki za rozwój akcji porodowych.
A teraz mam pytanko sądzicie czy od bułki z ziarnem którą zjadłam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano synek mógł dostać wzdęć bo biedulek od 12 męczył się strasznie zasypiał tylko mocno w mnie wtulony, teraz jakby mu się polepszyło bo od dwóch godzin śpi smacznie w łóżeczku.

aha i mamusie karmiące piersią ile kupek robią wasze maluchy bo mój po każdym karmieniu robi kupę jest ich z 10 na dobę

Edytowane przez MaMusKA29
Czas edycji: 2015-03-13 o 17:09
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 17:06   #1431
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
z tego co się orientuję to to co tam piszemy i dodajemy to tylko członkowie grupy będą widzieć
To dobrze, będzie intymniej:P
Stary 2015-03-13, 17:06   #1432
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Hmm ja nie dam rady wysłać linka z moim fb bo korzystam z telefonu, więc poproszę o wiadomość prywatną
Stary 2015-03-13, 17:08   #1433
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej nie jestem w stanie was nadrobić, gratuluję nowym mamusią jeśli się takie pokazały i trzymam kciuki za rozwój akcji porodowych.
A teraz mam pytanko sądzicie czy od bułki z ziarnem którą zjadłam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano synek mógł dostać wzdęć bo biedulek od 12 męczył się strasznie zasypiał tylko mocno w mnie wtulony, teraz jakby mu się polepszyło bo od dwóch godzin śpi smacznie w łóżeczku.
A to była bułka z czymś? Wydaje mi się, że nie... Moja to kupki robi na potęgę. Paczka pieluch na dwa dni idzie.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-13, 17:11   #1434
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Hmm ja nie dam rady wysłać linka z moim fb bo korzystam z telefonu, więc poproszę o wiadomość prywatną
już Ci podesłałam kto jeszcze chętny??

wiecie, co jest zabawne?? że żeby założyć grupę musiałam najpierw dodać kogoś z moich znajomych (TŻta) a potem go usunąć, bo inaczej nie dało rady. masakra jakaś. kto u nich wpadł na pomysł, że jak zakładam grupę to na pewno z kimś z listy znajomych
Stary 2015-03-13, 17:12   #1435
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
A to była bułka z czymś? Wydaje mi się, że nie... Moja to kupki robi na potęgę. Paczka pieluch na dwa dni idzie.
To była ciemna bułka posypana ziarnami i kurcze nie wiem czy czasem nie od tych ziaren, a z tymi kupkami to mnie uspokoiłaś bo już się bałam że jest coś z nim nie tak, juz nie pamiętam jak to było z córką, niby doświadczona matka jestem a teraz czuje się taka jakaś zdezorientowana czasami mam dość myślałam że będzie tak jak z córką jedna każde dziecko jest inne, mam nadzieje że wkrótce się dotrzemy
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 17:15   #1436
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
już Ci podesłałam kto jeszcze chętny??

wiecie, co jest zabawne?? że żeby założyć grupę musiałam najpierw dodać kogoś z moich znajomych (TŻta) a potem go usunąć, bo inaczej nie dało rady. masakra jakaś. kto u nich wpadł na pomysł, że jak zakładam grupę to na pewno z kimś z listy znajomych
Mark Zuckerberg taki cwany był ja czasami szukam w googlach jak nie wiem jak coś zrobić na FB. Kiedyś siedziałam nad czymś z godzinę i dopiero gdzieś na jakimś forum wygrzebałam jak to się robi. No i na pewno bym na to sama nie wpadła

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-03-13, 17:20   #1437
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Wolałabym żeby rodzice przywitali nas w domu, ale nie chcę sprawiać im przykrości więc najwyżej ich pogonie jak się za bardzo zadomowią w szpitalu

Teściowa zadzwoniła z pytaniem czy nie przyjechać i np poprasować hmmm..."już po ptokach " dałam sobie radę sama a co
kochana tesciowa, tylko troche pozno sie ocknela
mam nadzieje ze jednak nikt nie bedzie mi wchodzil na glowe, i mnie nie umeczy po porodzie, bardziej niz moj syneczek, bo on to akorat moze a wrecz musi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-13, 17:21   #1438
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Mark Zuckerberg taki cwany był ja czasami szukam w googlach jak nie wiem jak coś zrobić na FB. Kiedyś siedziałam nad czymś z godzinę i dopiero gdzieś na jakimś forum wygrzebałam jak to się robi. No i na pewno bym na to sama nie wpadła
no ja też właśnie nie wpadłabym na to, że żeby założyć grupę to muszę zaprosić kogoś ze znajomych do niej... straszne dziwactwo oO

crystal, Ty podobno nie masz już co sprzątać... wiesz, ja mam okna i podłogę do umycia, więc jak Ci się nudzi i chcesz małego wykurzyć...

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
kochana tesciowa, tylko troche pozno sie ocknela
mam nadzieje ze jednak nikt nie bedzie mi wchodzil na glowe, i mnie nie umeczy po porodzie, bardziej niz moj syneczek, bo on to akorat moze a wrecz musi
nie martw się... jeszcze będziesz miała synka dość, tak |Cię wymęczy, i będziesz go chciała spowrotem do brzucha wpakować
Stary 2015-03-13, 17:23   #1439
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Widać Synkowi dobrze, Ty się ruszasz, sprzątasz, a on się kołysze w Twoim brzuszka. O tak nie ma co się sugerować, tym co gada rodzina, trzeba robić tak, jak się uważa ze swoją drugą połówką.

Cytat:
Cytat:
To dawaj kochana:P Albo jak coś równocześnie;P Bo Meganka ma ten termin co ja i już rodzi, więc wiesz
to ona sie wepchnela w kolejke nie ladnie
bedziemy widzialy tylko my, nikt po za grupa nic nie zobaczy
Synek niech wychodzi nooooo

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Stary 2015-03-13, 17:24   #1440
ojustyna
Zadomowienie

jejciu jak mnie irytuje ten nowy windows, przez niego i przegladarka jakaś dziwna i problem mam z cytowaniem to jakiś koszmar, ja też chce te fb !!!! bo ja teraz kaleka internetowa
coo do słodkości to mogę się jeszcze podzielić ewentualnie rondami bezowymi, bo snickers poszedł już sobie do córci a teraz przerwa na pizze super chilllllli z taką ilością cebuli że lepiej żebym dzisiaj nie trafiła na porodówkę bo padną, bo w pakiecie mam sos czosnkowy oczywiście mocny mocny, to się dzisiaj z TŻem nacałujemy

dziewczyny jak wasze postępy w porodach? coś ruszyło? i właśnie gdzie jest niunia? oby było wszystko ok, bo ostatnie wpisy nie pałały optymizmem, widać że ją wymęczyli

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości