![]() |
#1411 |
Rozeznanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
WROCŁAW
hej. moja ciazę prowadzi właśnie dr.Agnieszka Pajtasz z LIMU. przyjmuje tylko i wyłącznie tam natomiast porody odbiera na Brochowie ale nei przyjmuje tam jako ginekolog. ważne jest to że tylko pierwsza wizyta kosztuje tyle każda następna jest 10% tańsza. LIM nie ma umowy z NFZ lecz mimo to ma wiele zadowolonych pacjentów. teraz drPAjtasz przyjmuje w Galerii DOminikańskiej bo tam została przeniesiona większość gabinetów z ul.Szewskiej. dzień wcześniej rzeczywiście przypominają o wizycie u kogo gdize i na która godzinę a teraz jest też możliwość rejestracji przez internet. wracając do tematu dr.PAjtasz jest na prawdę godna polecenia. jestem bardzo zadowolona że do niej trafiłam ![]() nie baghatelizuje niczego. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
CZY MASZ NA MYSLI PRZYCHODNIĘ NA UL.DYREKCYJNEJ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
Lublin.
Irosław Szymański - kolejny głos zdecydowanie na TAK. Opanowany, spokojny, tłumaczący zawiłości medycyny - wyjątkowo cierpliwy, z super podejściem. Obecnie jest w Feminie na Rzeckiego.
#1414 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a moze polecicie jakiegos ginekologa z Tarnowa do prowadzenia ciąży? Przpatrzyłam troche tych stron i nic nie znalazlam a nie mam za bardzo czasu zeby przepatrzyc wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Gdynia
Polecam barrdzo dr Ewe Letkiewicz , bardzo sympatyczna mloda kobieta, nowoczesny gabinet, nie zdziera ![]() plac kaszubski 8/401 tel. 0 885 44 10 15 058 781 03 36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Zna ktoś może krakowskiego ginekologa Zbigniewa Kojsa i może coś powiedzieć na jego temat?
#1418 |
Rozeznanie
|
Wyszków
Katarzyna Zientara grąco polecam, bardzo miła, młoda, wesoła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Przyczajenie
|
![]()
WARSZAWA
dzieki opiniom forumowiczek wybralam sie do pani doktor Agnieszki Hoffman. dziewczyny, REWELACJA!! bede punktowac bo jak zaczne pisac normalnie to sens zginie w gaszczu emocji. -kobieta mila, usmiechnieta, serdeczna (co wcale nie jest standardem) -pierwszy raz mialam przyjemne badanie. tak. przyjemne. nie zostalam rozerwana wziernikiem, nikt mi nie wcisnal brzucha w plecy na dwie godziny itd. co do tej pory bylo dla mnie standardem. -infromacje... ah jej... uzyskalam dokladne informacje o tym co dostaje i dlaczego i jak zadziala i ze jesli nie to zrobimy tak i tak (i nie mowie tu tylko o pigulkach). i zanim cokolwiek pani doktor mi przepisala razem ze mna rozpatrzyla wszystkie opcje, tak zebym mogla wybrac najlepsza dla siebie. -recepte na pigulki dostalam na 4opakowania razem z komunikatem, ze potem bedzie na pol roku (ale najpierw trzeba je sprawdzic w moim przypadku) powiedzialam pani doktor ze ma juz fanclub ![]() ![]() tak wiec POLECAM ZDECYDOWANIE!! a bylam w gabinecie na kłopotowskiego 22. warto sie zainteresowac i zadzwonic do nich bo maja dwa dni, w ktore przyjmuja w ramach NFZu i pani doktor rowniez jest tam w te dni. a za wizyte z badaniem zaplacilam 60pln. |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy ktoś się orientuje czy ten lekarz dalej przyjmuje w Pruszkowie czy może gdzieś indziej, jak to wyglada |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
Łódź
Polecam dr Lidie Walczak przyjmuje ona w Salve na ul. A. Struga (prawie na rogu z Piotrkowską). Bardzo miła, sympatyczna, ciepła i kometentna osoba. Idąc do niej można się czuć swobodnie, porozmawiać o tym co nas trapi i zadawać "milion" pytań. Poza tym na dzień dobry Pani doktor robi wywiad, potem jeśli przyszłyśmy tylko po recepte to wypisuje, a jeśli chcemy badanie to ono się odbywa - baaardzo delikatnie i jeszcze za każdym razem jak wkłada wziernik to mówi (bynajmniej mi), że teraz może troche zaboleć i że od razu przeprasza (z tym, że ani razu mnie nie zabolało bo robi to tak delikatnie). Badanie ręczne również delikatne. Delikatność ma wyuczoną ponieważ jej specjalność to ginekologia dziecięca. Chodzę do niej od 3 lat - ona mi zdiagnozowała nadżerkę a następnie ją wymroziła (za darmo). Namówiłam 2 koleżanki żeby do niej poszły i obie zadowolone są stałymi jej pacjentkami też od ok. 3 lat. Gorąco polecam! Pani doktor przyjmuje w Salve w środy od 8:30 do 11 i w czwartki od 12:30 do 14 (chyba). Zapisy telefoniczne (od razu mówię, że odległe terminy ja zapisałam się w kwietniu na czerwiec bo cieszy się ona sporą popularnością). Jeśli posiadasz ważną (podstęplowaną) książeczkę ubezpieczalni wtedy wizyta jest za darmo w ramach NFZ (łącznie z badaniem), a jeśli nie jesteś ubezpieczona to wizyta kosztuje 70 albo 80zł. Cytologia 32zł - chyba że masz powyżej 25 lat wtedy cytologia jest w ramach programu NFZ za darmo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ktoś może wie, gdzie przyjmuje dr. Marchwińska i ile bierze za wizytę? No i czy długo trzeba czekać? Chyba będę musiała się wybrać do jakiegoś ginekologa w Toruniu, a kompletnie nie wiem do kogo najlepiej, więc trzeba pozbierać trochę informacji ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Zwykłe badanie ok. 60 zł, z usg dopochwowym i cytologią zapłaciłam 120 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Przyczajenie
|
Witam! Ja poszukuję lekarza, który leczyłby mnie z endometriozy. Miałam operowane torbiele i teraz przyjmuje leki. Potrzebuje dobrego specjalisty w Lublinie. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uffff,wreszcie ktos z Lodzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Przyczajenie
|
SOSNOWIEC
Serdecznie polecam: WOJCIECH FICENES Specjalista Ginekolog - Położnik Starszy Asystent Oddziału ginekologiczno-położniczego Wojewódzkiego Szpitala Specjalistcznego Nr5 im. Św. Barbary w Sosnowcu, ul. 3-go Maja 33 Gabinet Ginekologiczny - USG Aleja Zwycięstwa 6/5, 41-200 Sosnowiec; tel. +48(32)266-56-62, tel. komórkowy +48(0)-601447503, fax +48(32)266-56-62 e-mail: ficenes@kki.pl, www: ficenes.wizytowka.pl Gabinet czynny: poniedziałek 17:00 - 18:00 środa 17:00 - 18:00 piątek 17:00 - 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
Białystok
dr Artur Nowak, który przyjmuje w poliklinice ginekologiczno-położniczej przy ul Zamenhoffa 19 Lekarz jest bardzo miły, wyjaśnia wszystkie wątpliwości i sam porusza wiele kwestii, o które (ze zdenerwowania) zapomniałam zapytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Przyczajenie
|
Lublin - dr Haratym!!!!!
z czystym sumieniem polecam ![]() sama studiuje medycyne i wiem w czyje rece warto powierzyc swoje zdrowie. Edytowane przez Soulina Czas edycji: 2008-04-30 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Przyczajenie
|
Dobry i przyjemny ginekolog z PłOCKA?
![]()
#1432 |
Raczkowanie
|
Łódź
dr. Baś - Budecka przyjmuje na Zielonej 25. Badanie przeprowadza bardzo dokładnie i delikatnie (jeśli ktoś wybiera się po raz pierwszy ![]() Wizyta kosztuje 80 zł, cytologia 30 zł. Recepty na tabletki wypisuje na parę miesięcy, potem można zadzwonić tylko i poprosić o receptę ![]() opinie czytałam różne w necie, ale moje odczucia po 2 wizytach i pani dr. są jak najbardziej pozytywne ![]() ![]() a tak w ogóle, na tej stronce można znaleźć wiele opinii o lekarza z całej polski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Wieluń.
Dr. Henryk Pasternok bardzo miły, sympatyczny, a do tego kompetenty i nie ździera tyle co inni wieluńscy ginekolodzy. Nie ma żadnych problemów z wykonaniem USG. Prowadzi moją ciążę, mi poleciły go koleżanki. Szczerze polecam ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Polecam dr Agnieszka Hoffman. Przyjmuje między innymi w przychodni na ulicy Kłopotowskiego 22. Bardzo (!) uprzejma kobieta, wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości. Badanie przyjemne i bez strachu. Naprawdę godna polecenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Białystok
BIALYSTOK
Polecam dr. Marka Dąbrowskiego z ul.Przejazd,bodajże 2a. Przyjmuje na NFZ,robi na bieżąco badania,trochę mrukowaty,ale grunt że rzetelny lekarz. Gabinet, łazienka i poczekalnia pierwsza klasa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Przyczajenie
|
![]()
KRAKÓW
Mam pytanie.. poszukuje dobrej pani ginekolog najlepiej z NFZ czy ktos zna jakas fajna i mila pania?? chcialam zarejestrowac sie przed 20 ale nie wiem czy jest jakas szansa na termin jeszcze? chyba ze prywatnie pojde...Dodam ze jeszcze nie bylam u ginekologa a chodzi mi o tabletki i czy od razu sa robione jakies badania czy trzeba je pozniej wykonac( o ile oczywiscie jakies beda wogole :P) Prosze o odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam dziewczyny z Łodzi! Myślę, że warto założyć forum gdzie możemy się podzielić naszymi opiniami na temat łódzkich ginekologów. Piszcie kogo polecacie i przed kim należy się bronić!!! Ja osobiście polecam Panią doktor Derbich ze szpitala MSW w Łodzi. Jest bardzo dobrym lekarzem oraz przesympatycznym człowiekiem pozytywnie nastawionym do młodych dziewczyn. Niestety w szpitalu trudno się do niej dostać- jest dużo pacjentów i mało terminów. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ginekolog Łódź kogo polecacie?
Tam na górze masz dwa podwieszone wątki o tym...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
GLIWICE
Dr. Strzałkowski ul.Niedbalskiego 20 tel. 600919718 lekarz przyjmuje prywatnie (70-80zł), ale naprawdę warto. bardzo miły, profesjonalny, można o wszystko zapytać, wszystko wytłumaczy, badania robi od razu na miejscu. o nic nie trzeba się prosić. napradę, lekarz z powołania. zrobił mi usg zwykłe i dopochwowe (o które nie mogłam się doprosić w przychodni), nauczył badać piersi; na wizycie kontrolnej za 2 miesiące mam mieć zrobioną cytologię (na którą też raczej nie mogłabym liczyć w przychodni na Opolskiej w Gliwicach). okazało się, że mam jeden jajnik 2x powiększony od drugiego, na szczęście żadnych zmian typowo chorobowych, więc antybiotyki, które mi Rajs przepisał były wogóle nie potrzebne.....za to przez najbliższy rok mam brać Yasminelle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.