DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-18, 15:14   #1411
suziaa
Rozeznanie

GG do suziaa
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WROCŁAW

hej. moja ciazę prowadzi właśnie dr.Agnieszka
Pajtasz z LIMU. przyjmuje tylko i wyłącznie tam natomiast porody odbiera na Brochowie ale nei przyjmuje tam jako ginekolog. ważne jest to że tylko pierwsza wizyta kosztuje tyle każda następna jest 10% tańsza. LIM nie ma umowy z NFZ lecz mimo to ma wiele zadowolonych pacjentów. teraz drPAjtasz przyjmuje w Galerii DOminikańskiej bo tam została przeniesiona większość gabinetów z ul.Szewskiej. dzień wcześniej rzeczywiście przypominają o wizycie u kogo gdize i na która godzinę a teraz jest też możliwość rejestracji przez internet. wracając do tematu dr.PAjtasz jest na prawdę godna polecenia. jestem bardzo zadowolona że do niej trafiłam
nie baghatelizuje niczego. pozdrawiam
suziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 15:16   #1412
suziaa
Rozeznanie

GG do suziaa

Cytat:
Napisane przez ania2903 Pokaż wiadomość
Wrocław
A był może ktos tutaj- Lekarska Przychodnia Specjalistyczna Towarzystwa Rozwoju Rodziny??? Mozecie cos powiedziec o tych lekarzach?? Jacy sa? Ile sie placi??
CZY MASZ NA MYSLI PRZYCHODNIĘ NA UL.DYREKCYJNEJ??
suziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 17:35   #1413
malgosg
Rozeznanie

Lublin.
Irosław Szymański - kolejny głos zdecydowanie na TAK.
Opanowany, spokojny, tłumaczący zawiłości medycyny - wyjątkowo cierpliwy, z super podejściem.
Obecnie jest w Feminie na Rzeckiego.
malgosg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 10:26   #1414
elkajd07
Przyczajenie

Dziewczyny a moze polecicie jakiegos ginekologa z Tarnowa do prowadzenia ciąży? Przpatrzyłam troche tych stron i nic nie znalazlam a nie mam za bardzo czasu zeby przepatrzyc wszystkie Dzięki z góry
elkajd07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 12:40   #1415
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elkajd07 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a moze polecicie jakiegos ginekologa z Tarnowa do prowadzenia ciąży? Przpatrzyłam troche tych stron i nic nie znalazlam a nie mam za bardzo czasu zeby przepatrzyc wszystkie Dzięki z góry
Naciśnij na górze strony "Przeszukaj ten wątek", wpisz "Tarnów" i Ci wyszuka
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 20:46   #1416
Papiszynka
Zakorzenienie

Gdynia

Polecam barrdzo dr Ewe Letkiewicz , bardzo sympatyczna mloda kobieta, nowoczesny gabinet, nie zdziera - recepty wypisuje za darmo.

plac kaszubski 8/401
tel. 0 885 44 10 15
058 781 03 36
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 12:48   #1417
agnello
Raczkowanie

Zna ktoś może krakowskiego ginekologa Zbigniewa Kojsa i może coś powiedzieć na jego temat?
Stary 2008-04-25, 10:04   #1418
kopycio
Rozeznanie

Wyszków

Katarzyna Zientara
grąco polecam, bardzo miła, młoda, wesoła zero stresów u niej i przede wszystkim dba o pacjenta wizyta 50 zl choc to mogło się zmienic
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 22:56   #1419
lacrimosaWWA
Przyczajenie

Talking Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WARSZAWA

dzieki opiniom forumowiczek wybralam sie do pani doktor Agnieszki Hoffman.
dziewczyny, REWELACJA!! bede punktowac bo jak zaczne pisac normalnie to sens zginie w gaszczu emocji.

-kobieta mila, usmiechnieta, serdeczna (co wcale nie jest standardem)

-pierwszy raz mialam przyjemne badanie. tak. przyjemne. nie zostalam rozerwana wziernikiem, nikt mi nie wcisnal brzucha w plecy na dwie godziny itd. co do tej pory bylo dla mnie standardem.

-infromacje... ah jej... uzyskalam dokladne informacje o tym co dostaje i dlaczego i jak zadziala i ze jesli nie to zrobimy tak i tak (i nie mowie tu tylko o pigulkach). i zanim cokolwiek pani doktor mi przepisala razem ze mna rozpatrzyla wszystkie opcje, tak zebym mogla wybrac najlepsza dla siebie.

-recepte na pigulki dostalam na 4opakowania razem z komunikatem, ze potem bedzie na pol roku (ale najpierw trzeba je sprawdzic w moim przypadku)

powiedzialam pani doktor ze ma juz fanclub chyba troche sie zawstydzila ale i mocno ucieszyla

tak wiec POLECAM ZDECYDOWANIE!!

a bylam w gabinecie na kłopotowskiego 22. warto sie zainteresowac i zadzwonic do nich bo maja dwa dni, w ktore przyjmuja w ramach NFZu i pani doktor rowniez jest tam w te dni.

a za wizyte z badaniem zaplacilam 60pln.

lacrimosaWWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 18:01   #1420
Hydrus
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Slim_777 Pokaż wiadomość
Warszawa-Pruszków
Prof. nadzw. dr hab. Paweł Kamiński

specjalność specjalista ginekolog - położnik

Absolwent Akademii Medycznej w Warszawie (1985)
Miejsce pracy: Centrum Medyczne LIM
- I Katedra i Klinika Położnictwa i Ginekologii AM w Warszawie - prof.

Języki: ANGIELSKI, FRANCUSKI, ROSYJSKI

Dodatkowe informacje:
Docent w I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Akademii Medycznej w Warszawie, Pl. Starynkiewicza 1/3. Ekspert w zakresie technik endoskopowych w ginekologii. Wykonuje pełny zakres histeroskopii i laparaskopii operacyjnej w ginekologii.

Ja chodzę do Pruszkowa, gdzie mam bliżej 022 728-05-04 Al. Wojska Polskiego 20A paw.25 Zapis tydzień wcześniej. Taniej niz w Limie. Wizyty pn, śr po południu.

Wizyta u tego Doktora mija, jak na dobrej kawie z kolegą. Polecam, ogromna wiedza, przyjazne podejście. Głowa na karku, nie wynajduje problemów, gdy ich nie ma. Właśnie prowadzi moja kolezankę, niedługo poród. polecam serdecznie

Czy ktoś się orientuje czy ten lekarz dalej przyjmuje w Pruszkowie czy może gdzieś indziej, jak to wyglada
Hydrus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:05   #1421
Asiczkaa
Rozeznanie

Łódź

Polecam dr Lidie Walczak przyjmuje ona w Salve na ul. A. Struga (prawie na rogu z Piotrkowską). Bardzo miła, sympatyczna, ciepła i kometentna osoba. Idąc do niej można się czuć swobodnie, porozmawiać o tym co nas trapi i zadawać "milion" pytań. Poza tym na dzień dobry Pani doktor robi wywiad, potem jeśli przyszłyśmy tylko po recepte to wypisuje, a jeśli chcemy badanie to ono się odbywa - baaardzo delikatnie i jeszcze za każdym razem jak wkłada wziernik to mówi (bynajmniej mi), że teraz może troche zaboleć i że od razu przeprasza (z tym, że ani razu mnie nie zabolało bo robi to tak delikatnie). Badanie ręczne również delikatne. Delikatność ma wyuczoną ponieważ jej specjalność to ginekologia dziecięca. Chodzę do niej od 3 lat - ona mi zdiagnozowała nadżerkę a następnie ją wymroziła (za darmo). Namówiłam 2 koleżanki żeby do niej poszły i obie zadowolone są stałymi jej pacjentkami też od ok. 3 lat. Gorąco polecam!

Pani doktor przyjmuje w Salve w środy od 8:30 do 11 i w czwartki od 12:30 do 14 (chyba). Zapisy telefoniczne (od razu mówię, że odległe terminy ja zapisałam się w kwietniu na czerwiec bo cieszy się ona sporą popularnością). Jeśli posiadasz ważną (podstęplowaną) książeczkę ubezpieczalni wtedy wizyta jest za darmo w ramach NFZ (łącznie z badaniem), a jeśli nie jesteś ubezpieczona to wizyta kosztuje 70 albo 80zł. Cytologia 32zł - chyba że masz powyżej 25 lat wtedy cytologia jest w ramach programu NFZ za darmo.
Asiczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:41   #1422
ju82lia82
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Toruń
Serdecznie polecam dr Lucynę Palacz-Marchwińską. Przyjmuje prywatnie w gabinecie na Koniuchach. Chodzę do niej bez stresu, jest sympatyczna i kompetentna, nie traktuje pacjentek jak kolejnego numerka w kolejce, kolejnej okazji do dobrego zarobku. W gabinecie jest poczekalnia, położna, która zakłada karty, waży przed wizytą, mierzy ciśnienie itp, a w samym gabinecie oddzielne pomieszczenie z toaletą, bidetem, jednorazowe kapcie. Pani doktor ma też USG bardzo dobrej klasy, nowy aparat, jest niezwykle delikatna. Dba o to, by cytologia była robiona na czas, sugeruje ew. jakieś badania lub sposób postępowania. I jest cudowna, jako człowiek. Polecam, naprawdę świetny lekarz.

Ktoś może wie, gdzie przyjmuje dr. Marchwińska i ile bierze za wizytę? No i czy długo trzeba czekać? Chyba będę musiała się wybrać do jakiegoś ginekologa w Toruniu, a kompletnie nie wiem do kogo najlepiej, więc trzeba pozbierać trochę informacji
Z góry dziękuję za odpowiedź
ju82lia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:56   #1423
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ju82lia82 Pokaż wiadomość
Ktoś może wie, gdzie przyjmuje dr. Marchwińska i ile bierze za wizytę? No i czy długo trzeba czekać? Chyba będę musiała się wybrać do jakiegoś ginekologa w Toruniu, a kompletnie nie wiem do kogo najlepiej, więc trzeba pozbierać trochę informacji
Z góry dziękuję za odpowiedź
Przyjmuje w gabinecie na Koniuchach (ul. Kozacka), w poniedziałki, środy i piątki. Trzeba czekać dość długo, w tej chwili rejestrują na okolice 19 maja... Ale jak dla mnie - warto. Nie trafiłam na lepszą lekarkę.

Edit: Zwykłe badanie ok. 60 zł, z usg dopochwowym i cytologią zapłaciłam 120 zł.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 07:46   #1424
gonia3332
Przyczajenie

Witam! Ja poszukuję lekarza, który leczyłby mnie z endometriozy. Miałam operowane torbiele i teraz przyjmuje leki. Potrzebuje dobrego specjalisty w Lublinie. pozdrawiam
gonia3332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 08:33   #1425
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiczkaa Pokaż wiadomość
Łódź

Polecam dr Lidie Walczak przyjmuje ona w Salve na ul. A. Struga (prawie na rogu z Piotrkowską). Bardzo miła, sympatyczna, ciepła i kometentna osoba. Idąc do niej można się czuć swobodnie, porozmawiać o tym co nas trapi i zadawać "milion" pytań. Poza tym na dzień dobry Pani doktor robi wywiad, potem jeśli przyszłyśmy tylko po recepte to wypisuje, a jeśli chcemy badanie to ono się odbywa - baaardzo delikatnie i jeszcze za każdym razem jak wkłada wziernik to mówi (bynajmniej mi), że teraz może troche zaboleć i że od razu przeprasza (z tym, że ani razu mnie nie zabolało bo robi to tak delikatnie). Badanie ręczne również delikatne. Delikatność ma wyuczoną ponieważ jej specjalność to ginekologia dziecięca. Chodzę do niej od 3 lat - ona mi zdiagnozowała nadżerkę a następnie ją wymroziła (za darmo). Namówiłam 2 koleżanki żeby do niej poszły i obie zadowolone są stałymi jej pacjentkami też od ok. 3 lat. Gorąco polecam!

Pani doktor przyjmuje w Salve w środy od 8:30 do 11 i w czwartki od 12:30 do 14 (chyba). Zapisy telefoniczne (od razu mówię, że odległe terminy ja zapisałam się w kwietniu na czerwiec bo cieszy się ona sporą popularnością). Jeśli posiadasz ważną (podstęplowaną) książeczkę ubezpieczalni wtedy wizyta jest za darmo w ramach NFZ (łącznie z badaniem), a jeśli nie jesteś ubezpieczona to wizyta kosztuje 70 albo 80zł. Cytologia 32zł - chyba że masz powyżej 25 lat wtedy cytologia jest w ramach programu NFZ za darmo.

uffff,wreszcie ktos z Lodzi bo chce zmiany mojej lekarki,mimo,ze sympatyczna..... ale tak dlugie terminy mnie nie ciesza.....

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 15:49   #1426
MartaGCrawley
Przyczajenie

GG do MartaGCrawley Send a message via Skype™ to MartaGCrawley

SOSNOWIEC
Serdecznie polecam:
WOJCIECH FICENES
Specjalista Ginekolog - Położnik
Starszy Asystent Oddziału ginekologiczno-położniczego Wojewódzkiego Szpitala Specjalistcznego Nr5 im. Św. Barbary w Sosnowcu,
ul. 3-go Maja 33

Gabinet Ginekologiczny - USG
Aleja Zwycięstwa 6/5, 41-200 Sosnowiec; tel. +48(32)266-56-62, tel. komórkowy +48(0)-601447503, fax +48(32)266-56-62
e-mail: ficenes@kki.pl, www: ficenes.wizytowka.pl
Gabinet czynny:
poniedziałek 17:00 - 18:00
środa 17:00 - 18:00
piątek 17:00 - 18:00
MartaGCrawley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:34   #1427
ullinek
Raczkowanie

Białystok

dr Artur Nowak, który przyjmuje w poliklinice ginekologiczno-położniczej przy ul Zamenhoffa 19
Lekarz jest bardzo miły, wyjaśnia wszystkie wątpliwości i sam porusza wiele kwestii, o które (ze zdenerwowania) zapomniałam zapytać Przeprowadzając badania omawia wszystko co robi i po co to robi. Z gabinetu wyszłam spokojna i pewna, że wszystko jest ok
ullinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 10:37   #1428
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez Asiczkaa Pokaż wiadomość
Łódź

Też się do tej lekarki zapisałam-koleżanka mi poleciła Mam nadzieję,że dobry wybór.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 11:12   #1429
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Też się do tej lekarki zapisałam-koleżanka mi poleciła Mam nadzieję,że dobry wybór.
To ja w takim razie czekam na wrażenia Dziewczyny z Łodzi, powiedzcie po wizycie, co i jak
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 20:46   #1430
Soulina
Przyczajenie

Lublin - dr Haratym!!!!!

z czystym sumieniem polecam

sama studiuje medycyne i wiem w czyje rece warto powierzyc swoje zdrowie.

Edytowane przez Soulina
Czas edycji: 2008-04-30 o 21:42
Soulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 12:40   #1431
sysunia021089
Przyczajenie

Dobry i przyjemny ginekolog z PłOCKA?
Stary 2008-05-04, 12:54   #1432
kikunia23
Raczkowanie

Łódź
dr. Baś - Budecka
przyjmuje na Zielonej 25. Badanie przeprowadza bardzo dokładnie i delikatnie (jeśli ktoś wybiera się po raz pierwszy wszystko dokładnie wyjaśnia itd. Tabletki przepisuje dopiero po dokładnym wywiadzie i po zrobieniu kompletu badań z krwi wraz z cytologią, bez nich nie ma co liczyć, że cokolwiek przepisze, a niestety większość lekarzy przepisuje tabletki po samym wywiadzie.
Wizyta kosztuje 80 zł, cytologia 30 zł.
Recepty na tabletki wypisuje na parę miesięcy, potem można zadzwonić tylko i poprosić o receptę
opinie czytałam różne w necie, ale moje odczucia po 2 wizytach i pani dr. są jak najbardziej pozytywne także szczerze polecam

a tak w ogóle, na tej stronce można znaleźć wiele opinii o lekarza z całej polski http://www.znanylekarz.pl/
kikunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 14:05   #1433
dajanka87
Raczkowanie

GG do dajanka87

Wieluń.
Dr. Henryk Pasternok
bardzo miły, sympatyczny, a do tego kompetenty i nie ździera tyle co inni wieluńscy ginekolodzy. Nie ma żadnych problemów z wykonaniem USG. Prowadzi moją ciążę, mi poleciły go koleżanki.
Szczerze polecam
dajanka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:50   #1434
latynoska22
Przyczajenie

WARSZAWA

Polecam dr Agnieszka Hoffman.
Przyjmuje między innymi w przychodni na ulicy Kłopotowskiego 22.
Bardzo (!) uprzejma kobieta, wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości. Badanie przyjemne i bez strachu.
Naprawdę godna polecenia!
latynoska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:29   #1435
izabelakonto
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

Cytat:
Napisane przez sara17 Pokaż wiadomość
Kielce

dr n. med. Jacek Chamerski
Przychodnia Rodzinna, Poradnia K
Orzeszkowej 55 lok. 18
(oś Słonecznie Wzgórze)

041) 330-10-60
pon. 14.00-17.00
wt. 8.00-12.00
czw. 8.00-12.00

Bardzo mily, cierpliwy, profesionalny Polecam, zrobil mi przy pierwszej wizycie wszystkie badania, zbadal piersi. Ogolnie wrazenie OK Poszlam do niego bo nie chcialam więcej chodzic do mojego "przychodniowego" lekarza :/ Moze zrobimy tez wątek kogo NIE polecamy?
Niestety ja mam całkowicie inne zdanie na temat pana dr Chamerskiego.Podczas pierwszej wizyty wydawał się całkiem sympatyczny,ale podczas wywiadu lekarskiego już tak nie było,bowiem bez żadnych badań(hormonalnych) tylko krótkiego wywiadu,przepisał tabletki antykoncepcyjne i dał stertę reklam różnych firm farmauceutycznych.Wypisał dwie recepty bez daty.Natomiast podczas badania stwierdził małą nadżerkę,która jak powiedział może zniknąć.Nie raczył zrobić podstawowego badania czystości mimo widocznego zapalenia.Jeszcze na koniec zapraszał(podał adres) do swojego gabinetu na Równej,by wykonać usg(nie wiem po co,skoro zapisał juz tabletki?)
izabelakonto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 11:04   #1436
moooniaaaa
Zakorzenienie

Białystok

BIALYSTOK

Polecam dr. Marka Dąbrowskiego z ul.Przejazd,bodajże 2a.
Przyjmuje na NFZ,robi na bieżąco badania,trochę mrukowaty,ale grunt że rzetelny lekarz. Gabinet, łazienka i poczekalnia pierwsza klasa.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 17:15   #1437
elane8907
Przyczajenie

Post Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

KRAKÓW

Mam pytanie.. poszukuje dobrej pani ginekolog najlepiej z NFZ czy ktos zna jakas fajna i mila pania?? chcialam zarejestrowac sie przed 20 ale nie wiem czy jest jakas szansa na termin jeszcze? chyba ze prywatnie pojde...Dodam ze jeszcze nie bylam u ginekologa a chodzi mi o tabletki i czy od razu sa robione jakies badania czy trzeba je pozniej wykonac( o ile oczywiscie jakies beda wogole :P) Prosze o odpowiedz
elane8907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 09:29   #1438
osavi
Przyczajenie

Smile Ginekolog Łódź kogo polecacie?

Witam dziewczyny z Łodzi! Myślę, że warto założyć forum gdzie możemy się podzielić naszymi opiniami na temat łódzkich ginekologów. Piszcie kogo polecacie i przed kim należy się bronić!!! Ja osobiście polecam Panią doktor Derbich ze szpitala MSW w Łodzi. Jest bardzo dobrym lekarzem oraz przesympatycznym człowiekiem pozytywnie nastawionym do młodych dziewczyn. Niestety w szpitalu trudno się do niej dostać- jest dużo pacjentów i mało terminów. Pozdrawiam
osavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 09:33   #1439
201704051255
Konto usunięte

Dot.: Ginekolog Łódź kogo polecacie?

Tam na górze masz dwa podwieszone wątki o tym...
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 10:47   #1440
Michiru
Zakorzenienie

GLIWICE

Dr. Strzałkowski
ul.Niedbalskiego 20
tel. 600919718

lekarz przyjmuje prywatnie (70-80zł), ale naprawdę warto. bardzo miły, profesjonalny, można o wszystko zapytać, wszystko wytłumaczy, badania robi od razu na miejscu. o nic nie trzeba się prosić. napradę, lekarz z powołania. zrobił mi usg zwykłe i dopochwowe (o które nie mogłam się doprosić w przychodni), nauczył badać piersi; na wizycie kontrolnej za 2 miesiące mam mieć zrobioną cytologię (na którą też raczej nie mogłabym liczyć w przychodni na Opolskiej w Gliwicach). okazało się, że mam jeden jajnik 2x powiększony od drugiego, na szczęście żadnych zmian typowo chorobowych, więc antybiotyki, które mi Rajs przepisał były wogóle nie potrzebne.....za to przez najbliższy rok mam brać Yasminelle
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości