![]() |
#1411 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
to że chłopak tak zareagował to jest normalna reakcja , szczególnie że jest prawiczkiem boi się , że może zrobić ci krzywdę że to będzie bolało. nigdy takich rzeczy nie planuj , bo w efekcie końcowym nic z tego nie będzie, ja z moim chłopakiem tego nie planowaliśmy wyszło samo z siebie, w sumie nie powiem było do tego parę podejść, i w efekcie końcowym ja się wycofywałam, ale w końcu stwierdziłam że to nie ma sensu.bo i tak to kiedyś będę musiała przeżyć i tak,nie powiem że to bolało nie odczuwałam takiego bólu. było naprawdę wspaniale. zawsze będzie wspaniale jeśli robi się to z chłopakiem którego się naprawdę kocha, więc się nie przejmuj jeśli będzie miało coś być będzie,ale mówię po raz kolejny nie planujcie.! Porozmawiaj z nim na ten temat, czy jest już gotowy.czy zdaje sobie sprawę że po tym pierwszym współżyciu wchodzi w życie dorosłe. i każdy pod tekst może odbierać seksualnie. wiem po moich chłopaku , chociaż powiem że on nie był już prawiczkiem , stracił swoją cnotę w wieku 16 lat, czego teraz żałuję. my już mamy swoje lata. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem tak:jakbym teraz siebie dawną spotkała, to powiedziałabym sobie, dziewczyno,jesteś taka młoda, po co sobie najlepsze lata życia psuć facetem ![]() ![]() Najfajniej chyba poznać faceta jak się jest starszym i wchodzić w związki na poważnie, wtedy samemu się nie krzywdzi innych i inni nie krzywdzą ciebie. Tak myślę ![]() ![]() A czy Ty Dorotko może masz jakiś problem?Coś Ci pomóc? jak tak, to wal śmiało ![]() ![]() Pozdrowionka.Buziaki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Oczywiście że wszystko da się zrobić, jeśli oboje tego chcecie. ![]() i to nie jest takie straszne jak się wydaje, ja się bałam tragicznie. a powiem szczerze nie było czego się tak strasznie bać. ![]() jeszcze raz życzę powodzenia. ![]() Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Chociaz myśle ze teraz to podejde do tego bardziej na luzie i bedzie oki.. ![]() Dzięki jeszcze raz . Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiscie rozumiem ze zalezy ci na nim, lecz jesli jemu zalezy na tobie to zrozumie ze musisz byc gotowa i pewna i z pewnoscia poczeka. Pierwszy raz jest o tyle wazny (a raczej zachowanie partnera w trakcie), ze od niego w duzej czesci zalezy twoje dalsze zycie erotyczne tzn. twoje nastawienie psychiczne do seksu. Co u kobiet jest bardzo wazne. To jest moment najwiekszej bliskosci i zaufania miedzy partnerami. Kiedys sama myslalam zeby sie w koncu przespac z facetem bo pietno dziewicy i blona mi ciazyla a zdawalam sobie sprawe ze różowo jak w harlequinach za pierwszym razem nie bedzie. Oj jakze wtedy bylam glupia. Dziekuje opatrznosci ze czekalam i erotyczna strone mojego zycia obudzil TEN a nie inny facet. TEN, czyli czuly, kochajacy, wyrozumialy i delikatny. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ostatnio troche się to zmieniło to znaczy ... zaczeka ale z zaznaczeniem że do ślubu czekał nie będzie ... więc ja to rozumiem że liczy na to że to nie długo się stanie ... noi po prostu czuje tak jakby presje na sobie ... nie jest to wprost ale ja się domyślam że o to mu chodzi noi tu mój kolejny problem : jak się nie sprawdze i ślubu nie będzie ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
dorotadud: ja bym poczekała. Ja uległam mojemu TŻ i potem w sumie żałowaliśmy://A jeżeli tylko przez to ma się wam rozpaść związek, to może to nie do końca jest TO??Gadaliście o tym, więc Twój TŻ wie, że jest to dla Ciebie ważne, ale nie chcesz się spieszyć. Jeżeli cię kocha i troszczy się o Ciebie, to powinnien Cię zrozumieć
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- A w ogóle jak myślisz, że Ty musisz się sprawdzić, by był ślub,( i to jest spowodowane jego hmm niecierpliwością) to sorry, ale on jest nie fair:// Plus od razu mówię, że rozstanie z kimś, z kimś się kochałaś, jest duuuuuużo trudniejsze, niż z kimś, z kim nie spałaś... |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie ja bym nie chciała się rozstawać ja właśnie chciałabym być z tą osobą już do śmierci to jest dla mnie ważne jeśli decyduje się na to to z tą jedną wyjątkową osobą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Przyczajenie
|
mam 19 lat On 24...Zrobiliśmy 'to' po ponad 5 miesięcznym stażu( jeśli można tak to nazwać) Sylwester w górach..nagle znaleźliśmy się w pokoju... Niespodziewaliśmy się, że sprawy się tak potoczą mimo, że często o tym rozmawilaliśmy. znamy się prawie od 3 lat i zawsze coś iskrzyło ale na związek zdecydowaliśmy się niedawno.. Kocham Go ale boli że nie byłam tą 'pierwszą'. Od tego czasu nie było nic chociaż tęskni mi się
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1422 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
czy pójdziesz na luzie, nie powiedziałabym. ![]() ![]() ![]() heh. ![]() ![]() ![]() pozdrawiam. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Przyczajenie
|
![]()
Jaa przezyłam swój pierwszy raz na wakacje jak mialam 15 lat z moim teraz juz bylym strasznie tego zaluje ze to z nim zrobilam bylam z nim potem jeszcze jakies 5 miesiecy, teraz mam nowego chlopaka ktorego bardzo kocham , jak sie poznalismy i bylismy juz potem razem i pytal czy juz to robilam to wstydzialm sie mu to powiedziec i sklamalam i powiedzialam ze tego nie robilam jeszcze, potem po jakims czasie sie przyznalam bo go za bardzo kochalam zeby oklamywac i sie rozplakalam , on mnie zrozumial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja wlasnie chcialabym przezyc swoj pierwszy raz z chlopakiem z ktorym jestem od ponad 13 miesiecy z mala przerwa wakacyjna (miesieczna) . Czuje sie go kocham ... On by tego chcial ... Gadalismy na ten temat kilka razy ... Chcialabym sprobowac ale boje sie ... i wstydze... szczegolnie swojego ciala... boje sie ze mu sie nie spodoba ...
pomozcie . |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Witam! Ja z moim TŻ jesteśmy razem już 2 lata i 8 miesięcy. Bardzo się kochamy i chcemy spędzić ze sobą całe życie. Ja mam 19 lat, a on 21. Ten pierwszy raz mamy jeszcze przed sobą. Za to pieścimy się, także oralnie. Sprawia nam to dużą satysfakcję. Jednak ostatnio coraz bardziej pragniemy czegoś więcej. Nawet 2 razy "wszedł we mnie", ale tylko na chwilę, więc nie uznaję tego za seks. Pełny stosunek planujemy tuż po moim okresie, żeby zminimalizować ryzyko ciąży, oczywiście zastosujemy prezerwatywy. Chcemy, żeby było to wyjątkowe wydarzenie. Tzn. muzyka, łóżko, świece. Wiem, że będzie cudownie, bo bardzo się kochamy i ufamy sobie we wszystkim. Chociaż jak wtedy we mnie wchodził to czułam straszny ból, tak jakby pieczenie, tak jakby coś w środku mi się rozrywało, ale krwi nie było. Wiem, że nz początku to normalne i nie przejmuję się tym. I tak będzie cudnie!
Kocham Cię mój T. i dziękuję, że jesteś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() Natomiast co do pierwszego razu - życzę, żeby był taki, jak sobie zaplanowaliście, klimat też się liczy! ![]()
![]() |
#1429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz sa juz po 40-stce, maja (prawie) doroslego syna i sa bardzo szczesliwi ![]() Wiec nie mozna tego wykluczyc patrzac tylko na wiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Wiem, że niektórzy mogą nie wierzyć w to, że będziemy z moim TŻem już zawsze razem, ale my naprawdę się bardzo kochamy. Wiem, że mogę mu zaufać w 100 % i On mi też. Wiemy o sobie wszystko, o swoich rodzinach, nie mamy przed sobą żadnych tajemnic. Zresztą od przyszłego tygodnia mamy zamieszkać razem. I właśnie wtedy planujemy ten nasz pierwszy raz (On jest prawiczkiem, a ja dziewicą). Wiem, że to będzie niejako ukoronowaniem naszej miłości. Oddamy sobie to co mamy najcenniejsze. Dlatego chcę, żeby to było idealnie, z taką oprawą jak napisałam już wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem z TŻ 3 lata a swój pierwszy raz przeżyłam po roku z TŻ, a mialam wtedy 17 lat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
MUSEarka
|
Cytat:
to pięknie! tylko pogratulować ![]()
![]() |
#1433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
on twierdzi ze mu sie podoba .. i ze podobam mu sie taka jaka jestem ..
ale ja i tak jakos taaak dziwnie o tym mysle ... zreszta mam nieskonczone 17 lat takze nie wieeem czy to dobry pomysl w ogole ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Ten pierwszy raz... ahh jak to miło i fajnie powspominać...
![]()
#1438 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz... nie było to tak dawno, bo w styczniu br. Jestem z TŻ juz prawie dwa lata, oboje mamy prawie po 20. Nie żałuje tego, nasz pierwszy raz był zaplanowany, zrobiliśmy to w mieszkaniu brata TŻ, trochę bolało, ale obeszło się bez krwi. Pozycja klasyczna
![]() ![]()
![]() |
#1439 |
Przyczajenie
|
Moj pierwszy raz... a w wiec bylo to tak pojechałam na wieś na wakacje . Do sąsiadki przyjechał jej wnuczek Miał tyle samo lat co ja czyli 16 chociaz byl o kilka miesiecy starszy .... Znałam się z nim wcześniej od małego razem sie bawilismy a jeszcze przewd tymi wakacjami czesto pisalismy do siebie na gg czy tez przez smsy.
Pewnego wieczora wybralismy sie na spacer, chodzilismy po łąkach az w pewnym momencie zaczelismy sie wygłupiac az w koncu upadlam na trawe on ukucnal obok mnie i zaczelismy sie calować ... i tak to sie zaczelo zaczelismy sie rozbierac potem on bardzo delikatnie wlozyl swojego czlonka do mojej pochwy . Nic mnie to nie bolalo czulam ze sie rozpywam . Wokół bylo ciemno, pelno gwiazd nad nami . Tak na prawde go nie kochalam mimo to nie mialam zadnych oporow kochajac sie z nim. Nastepego dnia kiedy sie spotkalismy wyjasnijlismy sobie ze byly to chwila wzniesienia , nie zalowalismy tego cio sie stalo. Pozycja byla naturalna , zabezpieczylismy sie prezerwatywami , tak calkiem przypadkiem mial je przy obie. ; )) NIC NIE ZAUŁUJE . od tamtej pory z nimik sie jeszcze nie kochalam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.