|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Chyba jestem uzależniona, tż sobie zasnął, to ja od razu na wizażu :-D
A z tymi zakupami, to powiem Wam, że dla mnie kilka kursów do intermarche po drugiej stronie ulicy to już dzienna dawka cardio, bo każde wyjście z domu oznacza dla mnie 5 pięter schodów :-D ponoć każda forma aktywności dobra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Cytat:
Cytat:
Co do pole dancing to tylko moge polecic. Chodze juz chyba pol roku i moze wizualnie niewiele sie zmienilo, to jesli chodzi o sile jest zdecydowanie lepiej ![]() Co do coli, to powiem tyle: nie trujcie sie dziewczyny ![]() Wczoraj zrobilam sobie suszone buraczki i jablka... Juz sie uzaleznilam. Dzis chyba zrobie nowa porcje jablek, bo juz sie koncza ![]() Teraz tylko przekonac musze dzieci, ze to takie pyszne i beda mialy przekaske do szkoly ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 | |
Rozeznanie
|
Co do wysokiego mieszkania mieszkam na 3 pietrze w kamienicy to jak 5 w zwykłym bloku ze względu na wysokie sufity
![]() ![]() A ja na zakupy lubię chodzić jak mam dobry dzień i czas, nie lubię tak na szybko czegoś szukać, tak w ostatniej chwili ![]() ![]() ![]() Z jedzonkiem weekend pochwalę się grzeczna byłam ![]() ![]() A jaki plan na dzisiaj? hm... Dzisiaj znów testy na prawko od rana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
Ja popełniłam samobójstwo pożyczając od tż-a hantelki 5kg. Mało, że na moje wiotkie kobiece łapki to na początek było bardzo ciężkie, to jeszcze po jakimś czasie wymachiwania zrobiły mi się takie bicki że biedny luby miał przy mnie kompleksy
![]() ![]() A to jest łatwo powiedzieć, u mnie w domu zawsze tylko colę się piło (bo nas, młodych sporo, to po co w ogóle co innego kupować) i tym sposobem jestem już na tyle uzależniona, że jak akurat biedronkowej coli w domu nie ma, to mnie od środka roznosi i pochłaniam ogromne ilości jedzenia żeby sobie tę "pustkę" czymś zapełnić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny , weekend spędziłam pod namiotami ze znajomymi.
![]() Lubicie takie wypady ? alkohol i grill to dla mnie jedno słowo ... zabójstwo... Próbowałam uważać na to co jem i wybierać " lżejsze"jedzonko. Ale powiem wam , że zważyłam się i spadłam 2kg przez ten tydzień ![]() ![]() ![]() Jestem z siebie dumna !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Rozeznanie
|
Jedno piwko i jakaś kiełbaska nie zaszkodzą
![]() ![]() ![]() W wakacje trzeba się zrelaksować to priorytet by nie zwariować w ciągłym biegu życia ![]()
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudowne psy.... Francuziki też baaaardzo lubię ![]() Hej hej ![]() ![]() Zazdroszczę sztangi ![]() U mnie weekendowe zło ![]() ![]() Ale wiecie co ? Już się nie spinam.... ![]() W tym tygodniu spróbuje to jakoś odrobić chociaż trudno będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Po powrocie powrót do zdrowych nawyków i ćwiczeń żeby zbić balast wakacyjny i będę utrzymywać wagę już tylko potem... Już się nie spinam na chudniecie jakieś wielkie... chce korzystać zżycia, pić winko w weekend i umawiać się ze znajomymi na kolacje i wypady na miasto... ![]() ![]() Wszystko w granicach normy oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jak się ostatnio uparłam to popadłam w taką manię, że już w pewnym momencie psychicznie nie wytrzymałam tej presji którą sama sobie stworzyłam. Dlatego teraz po prostu pilnuję się, żeby się nie zapuścić, bo figury nie mam tragicznej, w bikini i tak nie latam, a tż-owi się podobam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego muszę trochę odpuścić... wiem że przytyje trochę, już w sumie jakieś cm wróciły ![]() I to najważniejsze... ![]() Musze trochę odpuścić... tym bardziej że urlop, wyjazd... po powrocie wrócę i odrobię trochę tego co wróciło ale już bez przesady ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
W końcu odchudzanie jest po to, żebyśmy się ze sobą lepiej czuły, a nie odwrotnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki.
Wczoraj spacer 11km zaliczony. Dziś będzie turbo spalanie + seksowne poślady. Kala o psiaku. Przykro mi. Ile miał lat ? Też bym kiedyś chciała anglika lub boksera. chociaż moje serce najbardziej bije do Boston Terrierów. Ale wiem, że na razie nie mam tyle czasu, aby mu zapewnić tyle sporu, więc może, gdy nie będe już pracowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubie właśnie też dodać melb poslady ![]() Pumcia miała 8 lat ![]() Kochana psina... ;( Brakuje jej bardzo... ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę Grecji ![]() W ogóle wczoraj klinęłam sobie buty na siłke i nie wiem jak ja to zrobiłam że kliknęłam dwie pary ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Dziś od rana zamiast turbo spalania - szok trening i mel b
![]() w tym tygodniu będę ćwiczyć tylko rano bo po południa zajęte. Lubie ćwiczyć rano po za tym, na czczo... więcej mam czasu dla siebie i dobrze sie czuje ![]() Ja jestem ciekawa jak to będzie na urlopie ![]() Chyba pływanie z delfinami tylko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
Ćwiczenie rano to fajna sprawa, ale po dobrym treningu moje włosy się do niczego nie nadają, a ja tak strasznie nie lubię ich myć w środku dnia :<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Rozeznanie
|
Ja w październiku lecę do Turcji i jedyną moja formą aktywności będzie morze i basen
![]() Heh. Mi jest potrzebny czas totalnego lenistwa, bo inaczej wysiadam psychicznie. A poślady robiłam zawsze z mel B, a dziś planuję takie ooo : https://www.youtube.com/watch?v=8pOKgSPl--M Wyglądają bardziej męcząco od mel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Godzinka w wodzie to całkiem dobre cardio ![]() Trening mega ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- A znacie jakiś fajny trening na brzuch ? Nogi? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z ćwiczeń na nóżki, najbardziej lubię ten zestaw: https://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw i oczywiście ten od Mel B ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na brzusio coś ![]() Ja myje włosy raz na 2-3 dni - kiedyś myłam codziennie i miałam straszne włosy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś też myłam łeb co 3 dni, potem stopniowo 2-3, wreszcie 2, teraz myję po prostu codziennie, bo inaczej się do niczego nie nadają. A jestem na ich punkcie przewrażliwiona, muszą być perfekcyjne, albo z domu nie wyjdę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jutro sobie mixa może zrobię jakiegoś ![]() ![]() Ja sobie za to nie wyobrażam myć i suszyć i układać codziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
Nie mam z tym problemu, bo moje włosy wystarczy umyć i pójść spać, a rano są ułożone, takie to mam z nimi szczęście
![]() ![]() Upał sprzyja odchudzaniu... Mam cardio nawet siedząc, do tego tak bardzo nie mam apetytu, że wczoraj przy niezdrowym jedzeniu a nawet piwie wieczorem, i tak było najwyżej 1200 kcal, czyli mniej niż MyFitnessPal przewiduje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam zawsze mam apetyt naprawdę ![]() A jak ta apka Ci pasuje ? Ok ? Mi się wydaje że za mało kcal jednak oblicza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
Ależ mam dziś ochotę na coś. Nie wiem na co. Lody ? Ciasteczka owsiane ? Ajjj, ajjj. @ się zbliża i świruję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płatki + banan + whatever you want - żurawina, orzeszki, suszone owoce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zjadłam winogrona i jest lepiej. Dziś mam dzień zwątpienia. Chcę jeść śmieci i nie pić wody. Haha. Wrócę do domu, zrobie taki trening, że dup* mi urwie i mi przejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie zalezy czym ![]() Ja musze myc codziennie, w porywach co drugi dzien. Od paru miesiecy bawie sie we wlosomaniactwo i powoli w koncu wiem co im sluzy a co nie I wracam do swiata zywych... Ostatnio siadalo mi na psyche, zapetlilam sie z tymi wszystkimi dietami i postami. Sytuacja zawodowa i frustracja tez wcale nie polepszyla sprawy. Dodatkowo marudne dzieci... Oj cierpliwosc moja byla bardzo krotka i nieraz konczylo sie mala wojenka, z czym tez mi zle i czulam sie jak wyrodna matka ![]() Na chwile obecna odpuszczam wszelkie diety, zaczynam znow podejscie wysokotluszczowe, bede jesc zdrowo i do syta, a jak cos innego wpadnie to nie odmowie sobie. Ze skora tez jest lepiej i mysle ze takie szamotanie sie i szarpanie jest gorsze niz troche dystansu do tego wszystkiego. Postanowilam tez, ze jesli przez najblizsze pol roku nie dostane pracy w zawodzie, to ide na studia albo jakis kurs, tak do roku w branzy inzynierskiej ale takie zeby to bylo w ramach dalszego rozwoju zawodowego (bedziemy na miejscu juz dwa lata i beda mi przyslugiwac znizki). A jako studentka bede mogla starac sie o staze i na pewno z tubylczym papierem bedzie latwiej ![]() A gdzie sie Anja podziewa? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.