Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-25, 11:13   #1411
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
dzięki akurat jem bułki
Dobrze, że nie karkóweczke
Stary 2015-08-25, 11:14   #1412
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie karkóweczke
wątróbkę
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 11:19   #1413
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
dzięki akurat jem bułki
Gdybyś była już po porodzie to mogłabyś obłożyć sobie pasztetem z własnego łożyska
Stary 2015-08-25, 11:31   #1414
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Gdybyś była już po porodzie to mogłabyś obłożyć sobie pasztetem z własnego łożyska
zabawne
Stary 2015-08-25, 11:41   #1415
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Jakbym o sobie czytała. Kiedyś myślałam że ciąża to 9 miesięcy bez żadnych wkładek :p a okazuje się ze ciągle mi coś leci :p
Ja nosze wkladki dzien i noc od poczatku ciazy Nosze czarna bielizne i mialam schizy czy czasami nie plamie a na wkladce wszystko ladnie widac. Ze dwa razy mnie juz uratowala jak kichnelam

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
dziewczyny te co zamawialy z gemini jak to jest z opłata trzeba od razu oplacic zeby wyslali czy jak , bo zamowilam przechodze do platnosci a tu okazuje sie ze mi 5 zl brakuje na koncie zeby oplacic jest jakis termin, w ktorym nalezy uregulowac platnosc?
Czesto zamawiam bo mam ich hurtownie w Gda pod nosem (juz chyba nie umiem kupowac w normalnej aptece ) i raz kliknelam a nie mialam karty przy sobie, wiec zaplacilam dopiero nastepnego dnia i zamowienie do tego czasu sobie spokojnie wisialo, takze jak dzis kliknelas to mozesz jutro zaplacic

Cytat:
Obrzydliwe jestescie, przypominam, żena wątku są też wegetarianki
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 11:45   #1416
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Aaaaa jaki piękny jest ten róż na ścianach u mojej małej
Jak narazie malują tylko różem, a potem na to beżowe paski Jak będzie skonczone to wkleje zdjecia
Stary 2015-08-25, 11:46   #1417
toskaKrk
Wtajemniczenie

Okazało się, że na stojąco jest mi nieco lepiej
więc powolutku sobie odkurzyłam, umyłam kuwetę i obrałam ziemniaki na obiad.
Na dziś wystarczy poważniejszych działań teraz leżę sobie z dzbankiem kompotu domowego i batonikiem na deser

A serio to myślałam, że dzisiaj się zabiorę za demolkę w szafie, żeby rzeczy dziecięce od nowa poukładać, ale się nie podejmuję jednak

Mnie tam łożysko nie obrzydza. Pamiętam jak mi moje położna pokazywała. Ładne było
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 11:49   #1418
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Jak narazie malują tylko różem, a potem na to beżowe paski Jak będzie skonczone to wkleje zdjecia
ale Ci zazdroszczę tego dekorowania pokoiku
Stary 2015-08-25, 11:53   #1419
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też
Mi nie jest dane niestety mieć pokoju dla małej.
Mam nadzieję tylko, że uda nam się za kilka lat kupić większe mieszkanie i wtedy dzieciom się pokoje urządzi

mala ten wzór w motylki faktycznie dość blady, ale zdecydowanie lepiej z ciemniejszym minky wygląda, jak w tym rożku.
A innych motylków na innych aukcjach nie znalazłaś, które by Ci się bardziej podobały?
Stary 2015-08-25, 12:00   #1420
kasia_aa
Zadomowienie

hej
troche was nadrobiłam, ale przecież taka produkcja tekstu tu się odbywa że masakra
Pisałyście o workach próżniowych, ja właśnie też pilnie potrzebuje, bo przed przeprowadzką popakowałabym sobie ciuchy które się rzadko używa. Zapisałam sobie tą aukcie z workami 100x70 ale ostatecznie nie doczytałam czy nie popuszczają jakoś:/ ale chyba zaryzykuje bo nie kosztują dużo.
Ze wsi przywiosłam sporo dziecięcych ubranek juz uważam ze mam za dużo....a naprawde nie brałąm od rodzinki wszystkiego tylko juz tam robiłam segregacje - wzięłam te które mi sie podobają i są praktyczne a i tak jest tego juz mnóstwo!!!! ale postanowiłam je poprać juz, poprasować i pakować do czystych poszewek i kartonów. Już będe spokojniejsza, bo jak przyjdzie przeprowadzka to i tak duzo czasu zajmie mi układanie ciuchów do szafek itp
przynajmniej to juz ogarne ufff
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 12:02   #1421
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
Mala mogłabyś podesłać jeszcze raz linka do tego podkładu do łóżeczka, który kupiłaś??? miałam go w obserwowanych i przepadł...
http://allegro.pl/show_item.php?item=5072978027

Cytat:
Dziewczyny, a wy wszystkie macie kombinezony jesiennie? bo się zastanawiam jaki zamówić czy zimowy czy jesienny...
Ja mam zimowy królika i na jesień ten co zamaiwałam z motylkami

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja nie mam, nie wiem jaki rozmiar zamawiać, no i jaka będzie aura, więc pewnie o kombinezonie pomyślę po porodzie.
A jak będzie chłodno to w czym maluch ze szpitala wyjdzie? CHoć ma być ciepło niby

Cytat:
Ja też bym sobie życzyła żeby zimy nie było... bo po co :P

Nie pomogłyście mi w ogóle z tymi kombinezonami...
Mróz baaardzo potrzebny, bo jeszcze troche i zarazy nie będą atakowały organizmu od środka tylko od razu nas zeżrą takie 2 matrowe potwory do tego jak dziewczyny pisały wszytsko w przyrodzi mutuje i głupieje np kleszcze, komary, muchy i inne paskustwa

Cytat:
Kurcze coraz częściej łapie mnie ból brzucha tzn taki chwilowy jak na okres..i chyba coraz częściej twardnieje :/ Czyli powoli przyzwyczajamy ciało do porodu
Nooo tez mam coraz czesciej i do tego ten skurcz bolesny ostatnio w nocy:/

Cytat:
Napisane przez sweet_pina Pokaż wiadomość
Melduje się po wczorajszej wizycie - wszystko w jak najlepszym porządku, mała idealnie w 50 centylu, waży 2490 g. Ułożona jest główką w dół, już od 4 tygodni, kopie cały czas w prawym podżebrzu
Moja waga to + 10 kg.

.
Mi doopsko wsadza w żebra z prawej a w nocy tak się rozłoży, ze wstać nie mogę bo ni cholery się zgiąć

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny.
Wybaczcie, że Wam ciągle smucę, ale nie mam się do kogo odezwać, a Tż nawet nie piszę, bo będzie się w pracy denerwował :/

No ja też już teraz cały czas odczuwam ten ból u mnie żebra z prawej bolą i z przodu i z tyłu. Czuję się jakby mi ktoś z dużą siłą jakiś ostry, wielki kamień wbijał w plecy po prawej stronie. Najgorsze, że w żadnej pozycji nie jest lepiej więc leżę i jęczę sama do siebie
Biedulko Jeszcze troszkę się musimy przemęczyć
Cytat:
a to ja teraz biję rekordy produkcji "kisielu" wczoraj w drogerii przy kupowaniu kolejnego opakowania wkładek mąż pytał czemu odrazu tira opakowań nie wezmę tylko co chwilę kupuję
Mój tez mówi "jak to wkładki mam kupić przeciez dopiero kupowałem" W ogóle ja się cieszyłam, ze 9 miesięcy bez podpasek, bez @ a tu od poczatku ciąży 24/24 h z wkłądką. Najpierw leki wyciekały, później plamienia, a teraz leci galareta

Cytat:
Kurde wiedziałam, że miałam coś w rossamnie ost jeszcz kupić :/ Ost nie wsadziłam wkładki, kichnełam i cos mi mokro..a tu plama na dresikach
No i pytanie skąd ta plama, bo 2 dziurki podejrzane
Cytat:
Kurde no to sobie humor całkiem skopałam.
Zerknęłam na prognozę pogody, a tam od czwartku do poniedziałku włącznie znowu powyżej 30 stopni
Ale ściany wychłodzone trochę to może nie będzie tak źle. Na pewno już nie będzi etak jak było po prawie 40 stopni w cieniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 12:06   #1422
mala29lll
Zakorzenienie

Noooo jednak to ten materiał bo mimaila wysłała
motylki.jpeg

Ja pierdziele nie wiem co robić. DLaczego oni mi to robią?
Mam sieczkę z mózgu a CI jeszcz emnie tortutują. Są jeszcz emoje motylki http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...-nr1211254.htm ale 116 zł? !!!!!!!!!!!! Przegięli doopkę
Stary 2015-08-25, 12:07   #1423
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość

dobrze, że nie 3

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Załącznik 6040228

Mam sieczkę z mózgu a CI jeszcz emnie tortutują. Są jeszcz emoje motylki http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...-nr1211254.htm ale 116 zł? !!!!!!!!!!!! Przegięli doopkę
te drugie ładniejsze faktycznie ale drogie ..
Stary 2015-08-25, 12:08   #1424
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet_pina Pokaż wiadomość
Melduje się po wczorajszej wizycie - wszystko w jak najlepszym porządku, mała idealnie w 50 centylu, waży 2490 g. Ułożona jest główką w dół, już od 4 tygodni, kopie cały czas w prawym podżebrzu
Moja waga to + 10 kg.

Co do bankowania krwi pępowinowej - omówiłam ten temat szeroko z lekarzem i przeczytałam wiele artykułów. Chciałam skorzystać z tej możliwości bo sama w wieku 16 lat miałam nowotwór ( 1,5 roku chemioterapii i wskazania do autoprzeszczepu). I mimo wszystko nie zdecydujemy się na przechowywanie - pobierana krew jest w minimalnych ilościach, może nie być wystarczająca np. do przeszczepu. Zapewne w przyszłości będzie możliwe leczenie wielu chorób dzięki komórkom macierzystym, ale na razie...
Mój lekarz generalnie mnie nie namawiał.
utwierdziłaś mnie w moich przekonaniach odnośnie tej krwi.
no i gratuluję wizyty

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 12:10   #1425
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:

A jak będzie chłodno to w czym maluch ze szpitala wyjdzie? CHoć ma być ciepło niby
Eee na początku października raczej mrozów nie będzie, a dziecko w sumie ze szpitala do auta i potem do domu to można w cieplejszy pajac dać (welur czy polarek) i kocykiem okryć w razie czego

Cytat:
Załącznik 6040228

A nigdzie na allegro nie znalazłaś żeby ktoś miał jeszcze ten materiał i kocyki robił?
Stary 2015-08-25, 12:16   #1426
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też
Mam nadzieję tylko, że uda nam się za kilka lat kupić większe mieszkanie i wtedy dzieciom się pokoje urządzi

mala ten wzór w motylki faktycznie dość blady, ale zdecydowanie lepiej z ciemniejszym minky wygląda, jak w tym rożku.
A innych motylków na innych aukcjach nie znalazłaś, które by Ci się bardziej podobały?
mało jest motylków:/ większość paskudne. Szukam jeszcze na allegro może ktoś jednak ma ten kocyk jeszcze na magazynie.
A babce napisałam w mailu czy jest możliwe uszycie z takim meteriałem http://pl.dawanda.com/product/587760...ro-lila-1-metr. W sensie z fuksją. Zobaczymy co odpisze

Jakby sie komuś rzuciły w oczy moje motylki to dać znac na czerwono

A jutro chyba idę na poródówkę. Tzn zwiedzać hehehe jak nie będzie porodu
Stary 2015-08-25, 12:21   #1427
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
a ten z drugiego linku to jaki jakościowo, grubościowo?? zadowolona jestes?

wiesz co nie prałam go jeszcze , więc nie wiem jaki po praniu będzie w dotyku ale tak średni grubościowo jest(myślałam że będzie grubszy) no a z chłonnością no to właśnie po praniu się okaże bo narazie taki nowy to też tak średnio mi się wydaje chłonny
Jeśli chodzi o grubość to nie jest jakiś bardzo gruby, taki podobny do tych z babyono. Koleżanka je ma i macałam. Bardzo fajnie chłonie wodę, to był mój ulubiony, już go przy synku używałam.

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
U mnie piątek powyżej 30. Dziś czekam na deszcz.

Kurde mam u małego nowe szafki w pokoju. Ale muszę pozrzędzić wszystko jest ok, ale jak pozbyć się tego zapachu. Takich nowych płyt. ? Na razie pootwierałam i tylko wilgotną sciereczką przetarłam. Może octem?
To się musi samo wyśmierdzieć :P Miałam to samo ostatnio jak robilismy młodemu pokój. Umycie swoją drogą ale potrzeba czasu, żeby zapach znikł.

Cytat:
no załamka. Dzwoni babka od kocyka w motyki i mówi, że nie ma tego materiału i nie będzie, bo jest wycofany z hurtowni więc zwrot kasy. W sobotę będę mieli materiał w motyki ale inny i ma mi wieczorem przysłać zdjęcia, al e mówiła że jest różowo- żółto- groszkowy więc tak popatrzyłam w necie i wychodzi mi ten:
http://moda-mini.pl/pokoj-dziecka/37...ky-75x100.html
tu rożek taki http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...5-nr994053.htm

i sama już nie wiem. CO myślicie o tym meteriale? Jeszcze z tą fuksją jak w rożku fajnie, ale ten kocyk to taki mdły mi sie wydaje a chyba taki własnie mają materiał bo tamte motylki też były z jasnym różem http://allegro.pl/show_item.php?item=5072978027

ale zła jestem. TO od tych motylków chyba ten patchwork lepszy co chiałam wcześniej? CO myślicie? SIę nakręciłam na te motylki grrrrr

Idę nadrabiać i prosze o opinię, bo mi sie już mózg zlasował
Cytat:
Ty to masz pecha Mnie się podobają te drugie motylki. Bardziej niż patchwork na pewno. Są delikatniejsze ale ładne. Ale to z ciemnym różem minky chcesz?

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
hej
troche was nadrobiłam, ale przecież taka produkcja tekstu tu się odbywa że masakra
Pisałyście o workach próżniowych, ja właśnie też pilnie potrzebuje, bo przed przeprowadzką popakowałabym sobie ciuchy które się rzadko używa. Zapisałam sobie tą aukcie z workami 100x70 ale ostatecznie nie doczytałam czy nie popuszczają jakoś:/ ale chyba zaryzykuje bo nie kosztują dużo.
Ze wsi przywiosłam sporo dziecięcych ubranek juz uważam ze mam za dużo....a naprawde nie brałąm od rodzinki wszystkiego tylko juz tam robiłam segregacje - wzięłam te które mi sie podobają i są praktyczne a i tak jest tego juz mnóstwo!!!! ale postanowiłam je poprać juz, poprasować i pakować do czystych poszewek i kartonów. Już będe spokojniejsza, bo jak przyjdzie przeprowadzka to i tak duzo czasu zajmie mi układanie ciuchów do szafek itp
przynajmniej to juz ogarne ufff
Dobrze, że się bierzesz za to. Lepiej troszkę wcześniej moim zdaniem i mieć gotowe. Ja też mam za dużo wszystkiego

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 12:22   #1428
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Cytat:
Ja też
U mnie naraie ograniczy się do malowania ścian i kladzenia podłóg, bo wprowadzać się będziemy za pare ładnych miesiecy, ale będę mogła podziwiać chociaż Mebelki później...ale po weekendowych rozrywkach z glazurą i tak dalej humor mam rewelacyjny teraz

Cytat:

Nie zastanawiałam się w sumie

Cytat:
Załącznik 6040228

Drugie motylki ładniejsze..ale faktycznie 116 zl troche dużo..
Stary 2015-08-25, 12:23   #1429
mala29lll
Zakorzenienie

Ktosiula ale "drugie" Ci się podobają czyli te co mi zdjęcie przysłała czy te co wcześniej zamówiłam.

Znalazłam taki wzór z fuksją i tak wygląda http://cmlikeabird.pl/pl/p/KOCYK-MAX...KI-FUCHSIA/897

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 12:28   #1430
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktoras wie jak to jest z ksiega wieczysta? Podpisalismy wczoraj akt u notariusza i jakos wypadlo mi z glowy aby zapytac moge zadzwonic ale moze wy wiecie :P ona sama zglasza o utworzenie ksiegi dla naszej dzialki ale ile mamu czekac i czy ktos nam napisze jakies pismo?
u nas to też notariusz miał to załatwiać ale ostatecznie ja jechałam z aktem notarialnym do sądu bo musiałam szybko mieć złożony wniosek o wpisanie hipoteki (bo nieruchomość obciążona kredytem). Ale generalnie robią to notariusze.
Rozpadało sie u nas, miałąm iść z młodym na plac zabaw bo go roznosi normalnie dziś:/ a ja sie czuje z tygodnia na tydzień coraz mniej sprawna:/ brzuch puchnie, tyłek puchnie, juz prawie 11 kg na + mam nadzieje że to zejdzie jakoś po porodzie. Wszytko robi mi sie za ciasne:/ a nie chce kupować juz kupować nowych ciuchów, poza tym załamuje mnie to że sie w niektóre nie mieszczę juz bede do konca ciąży w leginsach chodzić
Stary 2015-08-25, 12:28   #1431
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Drugie motylki ładniejsze..ale faktycznie 116 zl troche dużo..
i w dodatku nie wiem czy to jakiś lepszy materiał minky czy to ta strona taka droga a to to samo w sumie
Stary 2015-08-25, 12:31   #1432
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
i w dodatku nie wiem czy to jakiś lepszy materiał minky czy to ta strona taka droga a to to samo w sumie
Różnie może być

Motylki
Znalazłam taki też..tylko minky nie ładny kolor http://sprzedajemy.pl/kocyk-w-motyle...00-75,15292622

A taki??http://pokoik-dziecka.art-madam.pl/w...erka,61286,566

http://allegro.pl/komplet-do-wozka-k...570710523.html

Edytowane przez ewlina
Czas edycji: 2015-08-25 o 12:35
ewlina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 12:34   #1433
kasia_aa
Zadomowienie

jeśli chodzi o kocyki to coś takiego mi sie spodobało
http://allegro.pl/cienki-lekki-bawel...618818850.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 12:36   #1434
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle ten za 119 tez jest niedostęny CHyba faktycznie wycofali z hurtowni ten material.
Właśnie takie motylki mi sie nie podobają ALe dziękuję za dobre chęci
Stary 2015-08-25, 12:37   #1435
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Oliath coś dla CIebie i wielbicielek sówek

http://allegro.pl/etui-okladka-na-ks...043116079.html Czego to ludzie nie wymyślą
Stary 2015-08-25, 12:38   #1436
toskaKrk
Wtajemniczenie

mala szukałam tych motylków, ale ciężko dokładnie ten wzór trafić.
Na jednej stronie było info z lipca, że tego materiału nie ma już chwilę dostępnego
Stary 2015-08-25, 12:38   #1437
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
w ogóle ten za 119 tez jest niedostęny CHyba faktycznie wycofali z hurtowni ten material.
Właśnie takie motylki mi sie nie podobają ALe dziękuję za dobre chęci
No to będzie problem
Stary 2015-08-25, 12:40   #1438
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Oliath coś dla CIebie i wielbicielek sówek

http://allegro.pl/etui-okladka-na-ks...043116079.html Czego to ludzie nie wymyślą
rzecz absolutnie niezbędna każdej młodej mamie
A w ogóle nam się miejsce w książeczce zdrowia skończyło i położna kazała kupić zeszyt. Oczywiście jaki mi się rzucił na oczy w sklepie?
Stary 2015-08-25, 12:47   #1439
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
mala szukałam tych motylków, ale ciężko dokładnie ten wzór trafić.
Na jednej stronie było info z lipca, że tego materiału nie ma już chwilę dostępnego
No chyba po ptokach a raczej po motylkach Kiepsko mi sie dzięń zaczął. Jak przydzie łózeczko jeszcze i będzie obryte jak poprzednie to mnie hcyba szlag trafi i kończę z wyprawką

Mnie to wkurza na allegro że wszytsko jest takie samo. Jak te motylki były inne to już ich nie ma. Obraziłam się na sówki, bo to wszytko przez nie

Tosia dziękuję za chęć pomocy
Stary 2015-08-25, 12:59   #1440
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktoras wie jak to jest z ksiega wieczysta? Podpisalismy wczoraj akt u notariusza i jakos wypadlo mi z glowy aby zapytac moge zadzwonic ale moze wy wiecie :P ona sama zglasza o utworzenie ksiegi dla naszej dzialki ale ile mamu czekac i czy ktos nam napisze jakies pismo?
powinien ci to załatwić notariusz, ale zadzwoń i dopytaj najlepiej

Cytat:
no załamka. Dzwoni babka od kocyka w motyki i mówi, że nie ma tego materiału i nie będzie, bo jest wycofany z hurtowni więc zwrot kasy. W sobotę będę mieli materiał w motyki ale inny i ma mi wieczorem przysłać zdjęcia, al e mówiła że jest różowo- żółto- groszkowy więc tak popatrzyłam w necie i wychodzi mi ten:
http://moda-mini.pl/pokoj-dziecka/37...ky-75x100.html
tu rożek taki http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...5-nr994053.htm

i sama już nie wiem. CO myślicie o tym meteriale? Jeszcze z tą fuksją jak w rożku fajnie, ale ten kocyk to taki mdły mi sie wydaje a chyba taki własnie mają materiał bo tamte motylki też były z jasnym różem http://allegro.pl/show_item.php?item=5072978027

ale zła jestem. TO od tych motylków chyba ten patchwork lepszy co chiałam wcześniej? CO myślicie? SIę nakręciłam na te motylki grrrrr

Idę nadrabiać i prosze o opinię, bo mi sie już mózg zlasował
Cytat:
te drugie motylki też ładne, jednak te co najpierw chciałaś zamówić ładniejsze.
a jeśli chodzi o pakamere to ona jest w sumie droga

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości