~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~ - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-24, 22:16   #1411
Mama_Antka_
Przyczajenie

Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~

Witam się i ja Mam na imię Magda, mam 36 lat i dziś zrobiłam test ogromna radość - bo zobaczyłam 2 kreski wg moich wyliczeń termin to 30.06.2016 jak wszystko będzie dobrze a na to liczę
Mam już w domu Antosia - 21 miesięcy, który jest moim ukochanym Słoneczkiem i rozrabia niewyobrażalnie Może znajdę tu rady jak sobie radzić z tym huraganem
Pozdrawiam wszystkie Przyszłe Mamusie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do zacnego grona
Mama_Antka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 22:22   #1412
anuszka1984
Zadomowienie

Witaj Magda
I znowu mamusia w kolejnej ciąży

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 22:41   #1413
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość

Ojej A miałaś wcześniej alergię na kota?
Tak, od kilku lat mam. Rok temu robiłam badania u alergologa i wyszła lekka na koty. Żeby było śmiesznie to dostałam ją,gdy wyprowadziłam się z domu - wcześniej mieszkałam z kotami i nic mi nie było :P

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 22:50   #1414
silly78
tut tuut

GG do silly78

Cytat:
Napisane przez Mama_Antka_ Pokaż wiadomość
Witam się i ja Mam na imię Magda, mam 36 lat i dziś zrobiłam test ogromna radość - bo zobaczyłam 2 kreski wg moich wyliczeń termin to 30.06.2016 jak wszystko będzie dobrze a na to liczę
Mam już w domu Antosia - 21 miesięcy, który jest moim ukochanym Słoneczkiem i rozrabia niewyobrażalnie Może znajdę tu rady jak sobie radzić z tym huraganem
Pozdrawiam wszystkie Przyszłe Mamusie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do zacnego grona
Mnie milo podwojnie, bo sie w tym gronie staro czulam Witam rownolatke

Kasiu, kuuurde. Alergia nic przyjemnego. Przykre. Trzym sie, najlepiej z daleka od kotow

Maluch
silly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 22:51   #1415
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Tak, od kilku lat mam. Rok temu robiłam badania u alergologa i wyszła lekka na koty. Żeby było śmiesznie to dostałam ją,gdy wyprowadziłam się z domu - wcześniej mieszkałam z kotami i nic mi nie było :P
O kurde! To rzeczywiście organizm dziwnie zareagował

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 23:17   #1416
letitiah
art at its finest.

Oj, teraz musicie uważać na koty, żeby się tokso nie nabawić ://

Mama Antka, cześć! Trzymam kciuki za szczęśliwą ciążę i gratuluję!

Silly, nie jestem przy nadziei. Badam i studiuję zachowania kobiet w ciąży, to, jak życie diametralnie zmienia się z powodu nadchodzącego dziecka (jakkolwiek dziwnie i zboczenie to nie brzmi - po prostu się tym interesuję) i robię to już od kilku lat, a Wy jesteście na samym początku ciąży, wszystkie ciążowe przeżycia przed Wami, więc chciałam się z Wami wybrać w tę kilkumiesięczną wędrówkę.

Edytowane przez letitiah
Czas edycji: 2015-10-24 o 23:23
letitiah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 23:45   #1417
silly78
tut tuut

GG do silly78

Cytat:
Napisane przez letitiah Pokaż wiadomość

Silly, nie jestem przy nadziei. Badam i studiuję zachowania kobiet w ciąży, to, jak życie diametralnie zmienia się z powodu nadchodzącego dziecka (jakkolwiek dziwnie i zboczenie to nie brzmi - po prostu się tym interesuję) i robię to już od kilku lat, a Wy jesteście na samym początku ciąży, wszystkie ciążowe przeżycia przed Wami, więc chciałam się z Wami wybrać w tę kilkumiesięczną wędrówkę.
Aaach, czyli wystepujemy tu dla Ciebie w roli kroliczkow doswiadczalnych

Maluch

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-24, 23:58   #1418
letitiah
art at its finest.

Cytat:
Napisane przez silly78 Pokaż wiadomość
Aaach, czyli wystepujemy tu dla Ciebie w roli kroliczkow doswiadczalnych
Nie no, nie nazwałabym tego w ten sposób - bardzo źle brzmi :/ Robię to tylko hobbistycznie, dla siebie, z ciekawości obserwuję ludzi. Spokojnie - nie szpieguję, nie prowadzę notatek, nie sporządzam wykresów, nie mam dziennika, nie wnikam w żadne superintymne sfery Czysta ciekawość ludzi.
Stary 2015-10-25, 05:43   #1419
589c74df79962c61509f6b9f72c24225a252fd9f_66fc7ef222693
Konto usunięte

Witam mamuśki

Nie spie od 3 a jeszcze uświadomiłam sobie ze cofamy czas..odkad poszlam do wc mam nudności i nie umiem juz zasnąć

Powiem Wam ze boje się tej ciąży. Moja corka ma już 10 lat i powoli staje się samodzielna a tu taki krok wstecz dla mnie, kaszki,kolki,pieluchy zaczyna mnie to przerazac
589c74df79962c61509f6b9f72c24225a252fd9f_66fc7ef222693 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 07:11   #1420
kaska87
Zakorzenienie

hejo

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
kaska87 czy Twój synek śpi jeszcze w dzień?
to zależy od dnia, ale jak śpi to max 40minut w dzień

Cytat:
cześć kolejna podwójna mamusia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 07:37   #1421
monini2507
Zakorzenienie

Witam niedzielnie

Cytat:
Witaj u nas

Cytat:
Mnie milo podwojnie, bo sie w tym gronie staro czulam Witam rownolatke

Kasiu, kuuurde. Alergia nic przyjemnego. Przykre. Trzym sie, najlepiej z daleka od kotow
Aj tam staro się czujesz my tu mamy wszystkie po 18 lat

Cytat:

Dosyć inne że tak to nazwę zainteresowania

[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;53224027]Witam mamuśki

Nie spie od 3 a jeszcze uświadomiłam sobie ze cofamy czas..odkad poszlam do wc mam nudności i nie umiem juz zasnąć

Powiem Wam ze boje się tej ciąży. Moja corka ma już 10 lat i powoli staje się samodzielna a tu taki krok wstecz dla mnie, kaszki,kolki,pieluchy zaczyna mnie to przerazac[/QUOTE]

Dzidziuś Was odmłodzi po prostu zobaczysz

Ja już od 5 nie śpię, i tak kręcę się z boku na bok i dokuczam mężowi, bo on za to może spać non stop i ciągle mu mało. Zastanwaim się jak to będzie jak dziecko się urodzi jak on sobie biedny da radę
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:07   #1422
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
letitiah przez ten głupi przesąd nie jeden kot wylądował na bruku. Schroniska pełne takich właśnie mruczków, co to miały zagrażać ciężarnej właścicielce. A prawda jest taka, że prędzej zarazisz się krojąc surowe mięso czy kopiąc w ogródku niż przez kota. No chyba że nie sprzątasz w kuwecie na bieżąco, a po kilku dniach robisz to rękami a potem nie myjąc ich robisz sobie jedzenie:brzydal :ale czy to wtedy wina kota?
Witam w niedzielę
Dziewczyny wg wszelkich wyliczeń dziś zaczynam 6 tc i kilka rzeczy mnie martwią. Może jako doświadczone mamy i te w wyższej ciąży mnie uspokoją.
Po pierwsze nie mam prawie żadnych objawów - tylko zapachy są bardziej intensywne i może więcej sikam. No i oczywiście wszędzie piszę że mdłości że senność, że piersi rosną i bolą a ja nic aż się martwię czy to jest ok?
Strasznie mnie boli w okolicach jajników - aż dziś o 3 w nocy mnie obudziło. I to coraz bardziej jest to bolesne.
Następną sprawą jest, że do ginekologa jestem umówiona dopiero 06.11 i będzie to koniec 7 tc - czy nie za późno? Bo jedni mi mówią, że tak lepiej bo już wszystko będzie widać i będę spokojniejsza a ja nie wiem czy to nie za późno?
Mam jeszcze pytanie 0- czy któraś z was uprawia jakiś sport? głównie o step mi chodzi, bo raz piszą, że ok a raz że absolutnie step nie bo się skacze itp.
Jejku strasznie się rozpisałam , ale to moja pierwsza ciąża i mam taki natłok informacji i tyle lęków że sama nie wiem co robić.

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2015-10-25 o 09:08
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:11   #1423
misia880
Zakorzenienie

Mysle ze koniec 7 tyg to ok czas na wizyte
Jak ci zalezy to na ta wizxte mozesz zabrac juz np wyniki morfologi i moczu to groszowe sprawy.
Objawow to ciesz sie ze nie masz, bo mi nie dawaly zyc. Wiec raduj sie tym co masz
bete robilas, przyrasta?

mi gin mowil ze aktywnosc tak np pilates itp.
Step bym odrzucila bo za bardzo sie skacze

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:12   #1424
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
letitiah przez ten głupi przesąd nie jeden kot wylądował na bruku. Schroniska pełne takich właśnie mruczków, co to miały zagrażać ciężarnej właścicielce. A prawda jest taka, że prędzej zarazisz się krojąc surowe mięso czy kopiąc w ogródku niż przez kota. No chyba że nie sprzątasz w kuwecie na bieżąco, a po kilku dniach robisz to rękami a potem nie myjąc ich robisz sobie jedzenie:brzydal :ale czy to wtedy wina kota?
Witam w niedzielę
Dziewczyny wg wszelkich wyliczeń dziś zaczynam 6 tc i kilka rzeczy mnie martwią. Może jako doświadczone mamy i te w wyższej ciąży mnie uspokoją.
Po pierwsze nie mam prawie żadnych objawów - tylko zapachy są bardziej intensywne i może więcej sikam. No i oczywiście wszędzie piszę że mdłości że senność, że piersi rosną i bolą a ja nic aż się martwię czy to jest ok?
Strasznie mnie boli w okolicach jajników - aż dziś o 3 w nocy mnie obudziło. I to coraz bardziej jest to bolesne.
Następną sprawą jest, że do ginekologa jestem umówiona dopiero 06.11 i będzie to koniec 7 tc - czy nie za późno? Bo jedni mi mówią, że tak lepiej bo już wszystko będzie widać i będę spokojniejsza a ja nie wiem czy to nie za późno?
Mam jeszcze pytanie 0- czy któraś z was uprawia jakiś sport? głównie o step mi chodzi, bo raz piszą, że ok a raz że absolutnie step nie bo się skacze itp.
Jejku strasznie się rozpisałam , ale to moja pierwsza ciąża i mam taki natłok informacji i tyle lęków że sama nie wiem co robić.
Ja tez nie mam zadnych objawow ciazowych. Jedynie jak dotkne piersi to je czuje, ale nie bola.
7tc to nie pozno. W sam raz, zobaczysz serduszko wczesniej (jesli nic sie nie dzieje) nie ma sensu isc.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:22   #1425
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w niedzielę
spokojnie, tylko pozazdrościć braku objawów- chociaż ja teraz tez nie narzekam, bo tylko senność mi doskwiera, mdli jak robię się głodna i siusiu w nocy chodzę, za to z synkiem to miałam makabrę
a wizyta w 7tc jak najbardziej ok już będzie pewnie serduszko i będziesz spokojniejsza

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-25, 09:35   #1426
kat123
Zakorzenienie

Hej! Witam się I żegnam od razu Lecę z mężem na zakupy Byłyście na wyborach? Ja już tak
Kota bym w życiu nie wyrzuciła! Rodzice je po prostu będą wyganiać z domu przed moim przyjazdem i wietrzyć Albo zamykać w jednym pomieszczeniu na czas odwiedzin

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:35   #1427
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Mysle ze koniec 7 tyg to ok czas na wizyte
Jak ci zalezy to na ta wizxte mozesz zabrac juz np wyniki morfologi i moczu to groszowe sprawy.
Objawow to ciesz sie ze nie masz, bo mi nie dawaly zyc. Wiec raduj sie tym co masz
bete robilas, przyrasta?

mi gin mowil ze aktywnosc tak np pilates itp.
Step bym odrzucila bo za bardzo sie skacze
Bete robiłam 3 razy co 48h dla spokoju - pierwsza 289 druga 860 i trzecia 2386 Morfologię też sobie wtedy zrobiłam i mam ok. ale to będzie morfologia sprzed 3 tygodni więc chyba zrobić nową?

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja tez nie mam zadnych objawow ciazowych. Jedynie jak dotkne piersi to je czuje, ale nie bola.
7tc to nie pozno. W sam raz, zobaczysz serduszko wczesniej (jesli nic sie nie dzieje) nie ma sensu isc.
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
spokojnie, tylko pozazdrościć braku objawów- chociaż ja teraz tez nie narzekam, bo tylko senność mi doskwiera, mdli jak robię się głodna i siusiu w nocy chodzę, za to z synkiem to miałam makabrę
a wizyta w 7tc jak najbardziej ok już będzie pewnie serduszko i będziesz spokojniejsza
Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie. To poczekam rzeczywiście do tego 6.11 i nie będę wcześniej kombinować
Stary 2015-10-25, 10:04   #1428
silly78
tut tuut

GG do silly78
Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~c

Chudziaszek, podeslij mi dane do listy na priva wiem ze jestem upierdliwa, ale nie chce nikogo pominac Mamusie ktorych nie ma na liscie, maja nieaktualne dane, please

Ja sie chcialam zapisac na joge dla ciezarnych. Pani powiedziala ze od 15 tygodnia dopiero, bo w pierwszym trymestrze niebezpiecznie. Zreszta, chwilowo tak sie czuje, ze i tak mi szporty nie w glowie

Towarzystwo kota dla ciezarnej nie jest niebezpieczne, nalezaloby o tym trabic do upadlego, szkoda zwierzakow wyrzucanych zaraz po pierwszym tescie

A w ogole to zycze Wam milej niedzieli, samopoczucie samopoczuciem ale trzeba pospacerowac. Moze nie zasne na stojaco..

Tez zaczelam miec problemy ze spaniem w nocy, yyych.

Maluch
Stary 2015-10-25, 10:08   #1429
haneczkab92
Ania

Witam nowe dziewczyny, to po pierwsze
Po drugie, czytam wszystko co piszecie, ale przez weekend brak mi czasu na pisanie, a poza tym brak chęci;/ mdłości mnie męczą 24 godziny na dobę...;/ na całe szczęście tylko mdłości. Przechodzą trochę po jedzeniu, ale nie na długo.Wczoraj byłam na zakupach, po drodze wstąpiliśmy do kfc... pachniało cudownie!!! Ale jak ugryzłam to już (na całe szczęście) nie było takie dobre Oby mi tak zostało, że odrzuci mnie od fast foodów!
A i 7 tydzień to tak w sam raz. Ja poszłam jak byłam w piątym, i tylko pęcherzyk był, i nie ukrywam, że do następnej wizyty bardzo się stresowałam.
Więc lepiej poczekać, i zobaczyć już serduszko
haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-25, 10:13   #1430
dotuniek
Zakorzenienie

silly78 tp musi być z usg??
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 10:16   #1431
olinka012
Zadomowienie

Nie
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 10:24   #1432
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Hej! Witam się I żegnam od razu Lecę z mężem na zakupy Byłyście na wyborach? Ja już tak
Kota bym w życiu nie wyrzuciła! Rodzice je po prostu będą wyganiać z domu przed moim przyjazdem i wietrzyć Albo zamykać w jednym pomieszczeniu na czas odwiedzin
Ja na wybory oczywiscie ide
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 10:25   #1433
dotuniek
Zakorzenienie

to wysłane
jej najchętniej nie wychodziłabym dziś spod koca
Stary 2015-10-25, 10:38   #1434
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Chudziaszek, podeslij mi dane do listy na priva wiem ze jestem upierdliwa, ale nie chce nikogo pominac Mamusie ktorych nie ma na liscie, maja nieaktualne dane, please

Ja sie chcialam zapisac na joge dla ciezarnych. Pani powiedziala ze od 15 tygodnia dopiero, bo w pierwszym trymestrze niebezpiecznie. Zreszta, chwilowo tak sie czuje, ze i tak mi szporty nie w glowie

Towarzystwo kota dla ciezarnej nie jest niebezpieczne, nalezaloby o tym trabic do upadlego, szkoda zwierzakow wyrzucanych zaraz po pierwszym tescie

A w ogole to zycze Wam milej niedzieli, samopoczucie samopoczuciem ale trzeba pospacerowac. Moze nie zasne na stojaco..

Tez zaczelam miec problemy ze spaniem w nocy, yyych.
Ja też patrzyłam na zajęcia dla ciężarnych, ale na wszystkie zapraszają właśnie po 10 -15 tc i wszystkie są w godzinach mojej pracy, a na L4 się na razie nie wybieram.
Ja mam dwa koty i to są członkowie naszej rodziny, dlatego jak widzę ogłoszenie "spodziewam się dziecka i muszę pożegnać się z kotkiem. Jak ktoś go do środy nie weźmie to kotek wyląduje na ulicy" to zadaję sobie pytanie - Jaką Ty matką będziesz?
i już wysyłam PW - dalej to dla mnie szok jak ktoś mnie mamą tytułuje, więc chętnie zaglądnę na pierwszą stronę i się tam tak opisaną zobaczę

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja na wybory oczywiscie ide
My też z TŻ idziemy a potem na spacer

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczyny, to po pierwsze
Po drugie, czytam wszystko co piszecie, ale przez weekend brak mi czasu na pisanie, a poza tym brak chęci;/ mdłości mnie męczą 24 godziny na dobę...;/ na całe szczęście tylko mdłości. Przechodzą trochę po jedzeniu, ale nie na długo.Wczoraj byłam na zakupach, po drodze wstąpiliśmy do kfc... pachniało cudownie!!! Ale jak ugryzłam to już (na całe szczęście) nie było takie dobre Oby mi tak zostało, że odrzuci mnie od fast foodów!
A i 7 tydzień to tak w sam raz. Ja poszłam jak byłam w piątym, i tylko pęcherzyk był, i nie ukrywam, że do następnej wizyty bardzo się stresowałam.
Więc lepiej poczekać, i zobaczyć już serduszko
Oj to może rzeczywiście lepiej , że mi nic nie jest jak ty tak się źle czujesz? Oby to już nie długo u Ciebie potrwało. No właśnie też tego się boje, że nic nie będzie widać i będę po ścianach chodzić i bete dwa razy dziennie robić
Stary 2015-10-25, 10:52   #1435
haneczkab92
Ania

Ciesz się ciesz, że nic Ci nie jest
Ja śpię bardzo dużooo jak na mnie, ale budzę się kilka razy z nocy na siusiu, a poza tym mam jakieś głupie sny;/ nawet jak się obudzę, i zasnę, to śni mi się kontynuacja poprzedniego;/ bez sensu...
Zanim zaszłam w ciążę, myślałam, że te wszystkie objawy to trochę wymysły kobiet, że niby inny smak? że zapachy drażnią? że ulubione potrawy nie smakują?...
o nie, sama siebie przepraszam za to myślenie!!
)
Stary 2015-10-25, 10:53   #1436
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to może rzeczywiście lepiej , że mi nic nie jest jak ty tak się źle czujesz? Oby to już nie długo u Ciebie potrwało. No właśnie też tego się boje, że nic nie będzie widać i będę po ścianach chodzić i bete dwa razy dziennie robić
u mnie też miało nie być nic widać jeszcze... a tu zaskoczenie, nie dość że fasol już był to nawet miał serduszko
Stary 2015-10-25, 10:59   #1437
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
u mnie też miało nie być nic widać jeszcze... a tu zaskoczenie, nie dość że fasol już był to nawet miał serduszko
W sumie to zależy od kobiety fajnie, że już było widać, ale jak mówię, u mnie np był tylko pęcherzyk..ale w sumie, oswajałam się z myślą o ciąży, choć nie ukrywam, że byłam zestresowana do kolejnej wizyty..
Stary 2015-10-25, 11:09   #1438
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Ciesz się ciesz, że nic Ci nie jest
Ja śpię bardzo dużooo jak na mnie, ale budzę się kilka razy z nocy na siusiu, a poza tym mam jakieś głupie sny;/ nawet jak się obudzę, i zasnę, to śni mi się kontynuacja poprzedniego;/ bez sensu...
Zanim zaszłam w ciążę, myślałam, że te wszystkie objawy to trochę wymysły kobiet, że niby inny smak? że zapachy drażnią? że ulubione potrawy nie smakują?...
o nie, sama siebie przepraszam za to myślenie!!
)
właśnie !! mówię do mojej przyjaciółki, że coś zaczęłam podejrzewać jak miałam taki dziwny metaliczny posmak w ustach to mi mówi że sobie wmówiłam. Ze latam cały czas do WC to też sobie wkręcam. No chyba dużo kobiet przed ciążą tak myśli, że ciężarne sobie wszystko wymyślają
Stary 2015-10-25, 11:12   #1439
haneczkab92
Ania

Cytat:
właśnie !! mówię do mojej przyjaciółki, że coś zaczęłam podejrzewać jak miałam taki dziwny metaliczny posmak w ustach to mi mówi że sobie wmówiłam. Ze latam cały czas do WC to też sobie wkręcam. No chyba dużo kobiet przed ciążą tak myśli, że ciężarne sobie wszystko wymyślają
No dokładnie!! ja też latam co chwila, a wcześniej myślałam, że to dopiero w późniejszym etapie, a jednak nie..
No ja już zmieniłam zdanie, więc mam nadzieje, że inni też zmienią
Stary 2015-10-25, 11:33   #1440
CarycaKatharina
Zadomowienie

Co do pierwszej wizyty, to moja bedzie na poczatku 8tyg. Moja kumpela dziwi sie, ze juz wtedy bedzie serce.

Ech, jeszcze tydzień do wizyty. Nie umiem się doczekać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości