|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Konto usunięte
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5339900 2]No w biały dzień ! 14 jeszcze nie było.
Podbiegł nie wiem skąd, i zerwał mi z ramienia torebkę. Najpierw myślałam, że ktoś mnie potrącił niechcący i stąd to uderzenie (oczywiście szłam jak zawsze zmyślona, bo po co się rozglądać po drodze ![]() współczuję przejśc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Szanelowa Madżesti
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Chanel Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A mojemu koledze kiedyś w hipermarkecie jakiś gówniarz ukradł z koszyka (ale już za kasą, zapłacone było) jakiąś grę czy coś. Podbiegł, czapnął i w długą. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Słodziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Szanelowa Madżesti
|
boska jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5339876 3]Ja mam słabe wszystko ![]() Nie denerwuj się ![]() No piękne ![]() Czemu taka nędza w D. z próbkami ? Czyżby przez rabat 20 % ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Chanel Lady
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5339914 0]O matko ! Szok i niedowierzanie !
A mojemu koledze kiedyś w hipermarkecie jakiś gówniarz ukradł z koszyka (ale już za kasą, zapłacone było) jakiąś grę czy coś. Podbiegł, czapnął i w długą. [/QUOTE] nie wiem co się dzieje z ludźmi ![]() ![]() ![]() ![]() na szczęście tel był na kartę i to nie jakis nowy model czy coś. Więc nie płakałam po nim. Ale sie zestresowałam nie powiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5339908 0]Nie, to nie tester
![]() Spróbuj, może się uda, oni sprzedają robione próbki może przyjmą te perfumy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Makeup challenge winner
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5339825 6]Nie ma boxów, były kufry, ale też już 'wyszły'.
Cześć, podczytuję Was, zakupy poczyniłam ostatnio w postaci perfum Annic Goutal Petit Cherie i o ile kiedyś bardzo mi się podobały, o tyle teraz - po kilku latach - wyczuwam w nich jakąś okropną nutę...nie wiem...obornika czy czegoś. O Chrystusie ![]() ![]() A w czwartek zostałam napadnięta na swoim osiedlu w celu rabunkowym ![]() ![]() ![]() W biały dzień takie rzeczy się dzieją, dacie wiarę ! Jak więc widać jestem na schodzącej ![]() Dobra metoda. Też miałam kilka razy próbę kradzieży osobistej, ale że jestem wrażliwa na "macanie" to zawsze odzyskałam własność.
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Trzeba wyciągnąć je z pudełka bo jeszcze mi je mole zezrą ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Do usług ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Ughhh przeczytałam zaległości
![]() Macintosh wielki szacunek i brawa, że zdołałaś złapać gościa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zadomowienie
|
Schowałabym miniaturki
![]() ![]() ![]()
#1428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie spisują się pudła sephorowe ![]() ![]()
![]() |
#1429 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
Nie widzę żeby ktoś już dodał kod do Sephory na -20 % a często korzystam z wątku to i ja napiszę coś jak będę miała
![]() Kod na zestawy świąteczne i zapachy do e-sklepu: FRIEND15 ale w perfumeriach stacjonarnych też ma obowiązywać. Od 12 listopada do 9 grudnia. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- I oczywiście na cały asortyment też jest na -20%: XMS15TBU i w sklepach stacjonarnych też ma zniżka być. Dostałam takie kody razem z ulotką do domu niby do karty stałego klienta ale myślę, że każdy kto wpisze taki kod będzie mógł skorzystać ![]()
#1431 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5339825 6]Nie ma boxów, były kufry, ale też już 'wyszły'.
Cześć, podczytuję Was, zakupy poczyniłam ostatnio w postaci perfum Annic Goutal Petit Cherie i o ile kiedyś bardzo mi się podobały, o tyle teraz - po kilku latach - wyczuwam w nich jakąś okropną nutę...nie wiem...obornika czy czegoś. O Chrystusie ![]() ![]() A w czwartek zostałam napadnięta na swoim osiedlu w celu rabunkowym ![]() ![]() ![]() W biały dzień takie rzeczy się dzieją, dacie wiarę ! Jak więc widać jestem na schodzącej ![]() Najważniejsze, że szmaciarz krzywdy Ci nie zrobił i świetnie, że udało Ci się torebkę odzyskać..... jednak cały czas w wyobraźni widzę Cię w tych szpilkach niczym detektywów podczas pościgu w White chicks ![]() 1:08 jeśli nie oglądałaś https://www.youtube.com/watch?v=rr_SY-1Z5vg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam, ale lekko nie było
![]() Macintosh - współczuję przeżyć i jednocześnie gratuluję animuszu ![]() ![]() Ja dawno temu, w czasach studenckich, zostałam okradziona w tramwaju. Naprawdę niemiłe to uczucie i nawet nie chodzi tu o stratę materialną, tylko o takie poczucie krzywdy ![]()
#1433 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
haha, no mniej więcej tak to mogło wyglądać ![]() ![]() Zaraz po oddaniu kopa zachwiałam się i się wywaliłam ba bok upadając na biodro. Siniaka mam takiego, jak świat nie widział jeszcze. Byłam na obdukcji u lekarza. Potem jak mi zeszła adrenalina to mega dygot - cała się trzęsłam. A dajcie spokój. Nikomu nie życzę takich przeżyć. Czeka mnie jeszcze składanie (ponowne, bo raz już byłam w piątek) zeznań na policji, chyba do sądu będę się musiała przejść, bo pacanowi postawią zarzut usiłowania kradzieży czy coś ![]() A patrzcie na to: http://www.idioci.pl/371/nauczka-dla...y-torebki.html ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
No a trzy - narobił mi kłopotów, bo się będę włóczyć po sądach z takim cieciem. Zarzut mu postawią, bo to recydywista, był już karany za kradzieże. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie kiedyś chciał okraść pewien facet na dworcu. Zauważył to pewien nieznany przeze mnie chłopak. Podszedł do mnie i udawał, że mnie zna. Złodziej od razu się zawinął, a nieznajomy niedługo zostanie moim mężem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w czasach studenckich tez miałam podobna przygodę jak Macintosh. Nagle poczułam szarpanie (ale takie mało zdecydowane, może to pierwsze próby tego chłopaczka ... ![]() ![]() W kazdym razie tak się wnerwiłam, ze niewiele myśląc ryknęłam na pół ulicy "Ty gnojku", a głos mam raczej donośny ![]() ![]() Dopiero w domu przyszło mi głowy, że sytuacja mogła się różnie skończyć - była zima, koło 18, ale już zupełnie ciemno, mały mógł np. wyjać nóż albo coś w tym stylu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Uff, już jestem
![]() Macintosh - ![]() W minti pojawiły się pojedyncze pędzle Zoevy z serii rose gold ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5339884 9]Możliwe, że coś pogrzebali. Bo aż taką różnicę by mi to robiło
![]() Serio, mam doła, bo co ja zrobię z tym śmierdzielem ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Mi ZAWSZE na lewym oku nie wychodzi ![]() Albo spróbuj wymienić u nas na targowisku, tylko podaj kod flakonu i że zapach pachnie inaczej niż go pamiętasz z któregoś tam roku. Ewentualnie zweryfikuj wcześniej, żeby nie było żadnych wątpliwości że oryginał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5340107 2]Tak, to raz. Dwa, to jestem wściekła, że mnie zmusił do takiego czegoś...ja w życiu nikogo nie uderzyłam. Straszne to uczucie.
No a trzy - narobił mi kłopotów, bo się będę włóczyć po sądach z takim cieciem. Zarzut mu postawią, bo to recydywista, był już karany za kradzieże.[/QUOTE] No tak, oprócz stresu i siniaków jeszcze cała ta policyjno-sądowa otoczka dochodzi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1440 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.