![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe szanse na ciążę mamy, ale się nie poddamy!
Bede pomagała obcokrajowcom zaklimatyzowac sie u nas
![]() ![]() ![]() Praca po znajomosci wiec nie ma sie nawet czym chwalić. Ale juz to robiłam wczesniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Aaaa 😝to praca fajna😃
Tez bym chciala pracowac na pol etatu. Biedny moj pies 😉 ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Co daje to ubezpieczenie socjalne od tz? Dostajecie jakas kasę z tęgo tytułu?
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle tylko ze mam całe ubezpieczenie zdrowotne bezpłatne ![]() Niestety nie wiem co w przypadku IVF ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za gratki dla rodziców :
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#1415 | |
Raczkowanie
|
Hejo. No nie bylo mnie dzis na watku a tu posty trzaskacie jak szalone😀 u Nas wieczor zapowiadal sie marnie poszlismy spac osobno, Tz z kocurem spal na kanapie w salonie, ale o 23 myslal, ze spie i sie zakradl sie do sypialni, przytulil i zasnelismy😝 a o 5 rano mnie wybalamucil przez sen, tak niby samo z siebie jak sie tlumaczyl, nie wiedzial jak to sie stalo 😂 a wiec zgoda u nas. No i dzien w miescie bo wieksze zakupy juz trzeba bylo zrobic wiec go zabralam co by nie meczyc sie dzwiganiem bo cos mi sie dzieje z pietami i musze jak najmiej chodzic ale za tydzien na skaner stop ide to sie dowiem co jest grane. Oczywiscie kosmetyczka zapomniala , ze dzisiaj bylysmy umowione;( ah te moje szczescie.. Dzis sobie pofolgowalam i zjadlam na miescie i sie mecze teraz . no ale troszke rzeczy na jesien kupilam wiec w sumie nie bylo tak trogicznie.
A gdzie pracuje? Heh no ja to mam fryzjera dyplom, jestem pol farmaceuta, no ale musze wkoncu wrocic na uczelnie bo zaluje , ze zarzucilam to a pracuje na dzien dzisiejszy calkiem od niedawna w firmie gdzie maz, tyle , ze ja w domu, przygotowuje cos co ciezko wytluaczyc co to jest bo to sie wklada w maszyne i sie wymienia bardzo czesto zaleznie od tego jaki polprodukt robia i wszystko przez to przechodzi barwniki, domieszki. Czyli bardziej taka praca dorywcza, ale troszkę zarobic na tym mozna. Maz jest tam kierownikiem zmiany na produkcji wlasnie. Mieszkam pod malym miastem to zbyt wielu mozliwosci niestety nie ma. Pomagam tez siostrze co ma swoj salon fryzjerski wiec chetnie po radze we wlosowych tematach ![]() Kurcze juz o prezentach myslicie, to dopiero wyzwanie i tez cholera mam ten problem. Za to mnie wszyscy obdarowuja storczykami ![]() Kicker, nie wiem jak Ci sie udalo ominac cytologie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Co do rodzenstwa to niewiem czy dobrze miec czy lepiej nie miec. Mam az 4 rodzenstwa. Rodzilismy sie co 4 lata i wcale nie jestesmy jakos zwiazani ze soba. Najmlodszy brat lubi u mnie przebywac ale ma 12 lat to ja dla niego jak matka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co in vitro? U was jest refundowane? 😃😃 W ogole jest u was cos takiego jak 500+? 😁 ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Tak kochana, juz po pracy. Zrobilam dwa obiady (zycie miesozercy z wegetarianka 😂 ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
To dobrze, ze juz z tz pogodzeni 😃 tak ma byc!😊 Chwal sie co dobrego jadłaś na mieście i co fajnego kupiłaś 😁 Tez bardzo lubię storczyki! Co do włosów to pytanie do wszystkich jak zapuscic wlosy? 😭😔 od dziecka mialam cienkie i mało włosów . Tak farbuję je na blond już 10 lat. Ale... Nie prostuje, jedwab, odżywka, olejek z keratyna, nie susze, nie używam lakieru do włosów ani żelu. Włosy mam do zapięcia stanika i NIGDY NIE MIAŁAM DLUZSZYCH!!! 😭😥😞 help! Teraz się zawzięłam że zapuszczę i nie obcinalam końcówek od maja... Spoko, ja tez mam relacje z rodziną raczej na dystans.
![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie relacje z rodzeństwem w dużej mierze zależą od tego jak rodzice nas wychowają. Tak mi sie wydaje, ale moge sie mylic ![]() Rany ja nawet tego nie wiem ![]() Kiedys gdzies tam wyczytałam ze kobiety w wieku 23-39 lat maja trzy bezpłatne podejścia do IVF jesli para (jedna lub obie osoby) maja problem z płodnością jesli partner ma słabe parametry nasienia lub jesli kobieta ma zrosty na jajowodach ktorych nie da sie usunąć. Ale czy to prawda... ciezko powiedzieć, moze Little sie zna bardziej ![]() ![]() ![]() Druga Litttle dobrze ze sie z Tz nareszcie pogodziliscie ![]() ![]() Ja nadal sama... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
Jeanee mezu mnie namowil na fast-fooda
![]() ![]() ![]() ![]() Jesli wlosy masz cienkie i malo to sie w dlugich nie korzystnie wyglada. Do takich potrzebne jest dobre ciecie. A nie ktorym rosna do pewnej dlugosci i sie zatrzymaja. To podobno genetyka.. A jesli nie obcinasz tak dlugo farbujac na blond to niestety blad bo wlosy wytrawione zwlaszcza blondem krusza sie i pewnie dlatego nie widzisz , ze rosna albo wydaje sie ze bardzo wolno. Na konckowki to olejowanie super sprawa. Wtedy sa dobrze zabezpieczone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy tz wraca?😘 on tak czesto wyjezdza? 😞
![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Ja obecnie schodze do naturalnego jesli wytrzymam😝 mam odrost prawie 4 miesieczny. I z lopatek scielam na bob. Mialam fioletowo czarne ombre i bardzo tym zniszczylam bo sie plukalo i czesto bylo trzeba odswiezac. A teraz mam taki kolor ze ciezko okreslic. Splukalo sie na sredni braz z orzechowym jakims ombre wyszlo. Ale ja mam takie wlosy. Ze kazda farba zejdzie. A robilam naprawde dobrymi. Wiec chyba u mnie farbowanie mija sie z celem. Chociaz chyba najlepiej mi w czarnym.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebki zobacz na zalando, maja duzy wybór i często są zniżki 😃 My zakupy jedzeniowe robimy raz w tygodniu duze 😃 macie samochod? Bo ja sobie bez samochodu zycia nie wyobrazam 😊 z jakiej czesci polski jestes? Hmmm to mnie nie pocieszylas... Chyba pozostaje mi dbac o moje 😜
![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie masz legginsy? Zachciało mi sie zakupów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam naturalny brzydki, taki ciemny blond 😜 nie chce... A szybko ci wlosy rosna? 😃 ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Ja co miesiąc fortunę na ciuchy i kosmetyki wydaje 😭😪 help 😁 kocham zakupy....
![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
Wlasnie maja klockowa platformez przodu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1425 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Oj tak bez auta jak bez reki. I cieplej i wygodnie. Chociaz bym po smigala jak Ty na rowerku.Ale i syna prowadzam do przedszkola piechota zeby go nie rozleniwiac. Ale jak leje to wiadomo. Wsiada sie i jedzie . ale maz ma prace 3 zmianowa wiec zawsze nie mam auta. Ale jest Plan w przyszlym roku by kupic jednak drugie. Bo tak trzeba wszystko pod prace ukladac a tak bym sobie pozalatwiala wszystko.
![]() |
#1427 |
Rozeznanie
|
Ale żeście sie rozpisały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Taa w ciazy, predzej doczekam emerytury niż ciąży 😂😂 ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
Żadnych badań, żadnych pytań, żadnych osadów ... Masakra 😞
![]() |
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
Małe szanse na ciążę mamy, ale się nie poddamy!
Jeannee przestań do emerytury daleko a matką zostaniesz z reszta jak my wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IMG_4862.JPG a to Charlie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pcos ![]() ![]() 2,5roku starań ![]() Cykle : 104,96,39 ![]() ![]() 23.10.2016 - ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LittleAssKicker Czas edycji: 2016-10-13 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Jak coś lekkiego to sałatka 👍👍
Spoko, mozesz powyrywac ale wtedy zetnę twoje i zrobie sobie z nich perukę 😂😂 Nie widzialam, nie czytalam. Juz wchodze 😃
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Jeanee jestem z zimnego wschodu. Strefa nadgraniczna
![]() Ja niegdys szalalam z wlosami juz przychamowalam sie ![]() Dlugo nosilam czerwona grzywke z czarnymi wlosami. Ale i mialam i blad i rudy. Krotkie i dlugie. Albo bok taki czy taki. A naturalny taki szary mysi ten blond. Nie za bardzo mi sie podoba. Ale meczy mnie ta sztucznosc. I ciezko utrzymac wlosy w dobrej kondycji farbujac . Lubie zmiany. Ale juz nie jestem az tak odwazna jak kiedys w wariacjach wlosowych. Wcale tak mi szybko bie rosna mimo po budzania ich do tego. Powiedzialabym , ze rosna z centymetr na miesiac . moze ciut wiecej. A zerkne na zalando moze cos wynajde.😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moze sandwiche? Nie wiem czy masz sandwiczer. Ale pewnie tez bym zrobiła jakas lekkostrawna sałatkę. Cytat:
![]() Moj naturalny to tez taki mysi blond. Chociaz ostatnio fryzjer mi powiedział ze ładny ![]() Ja mam dzis taka obstawę na kanapie. Miałam wstać zrobic cis do picia ale nie mam serca im przeszkadzać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
Hello x No koniec urlopu prawie ;( i wizyta teściów
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
W pon wracam :p nawet spoko w sumie bo juz w tym domu nuda trochę :p no masakra jestem zła trochę ze nie przyjechali w tygodniu bo tak na weekend to lipa ... i co będziemy siedzieć i gapić sie w tv ... suuuper
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Paniom 🌻 ale u mnie dzis grzeje. Pieknie swieci slonko 🌞. Ale i mrozik byl w nocy -5. Ja właśnie koncze pic skrzypo pokrzywe i musze troszke po pracowac.
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
A czemu? Nie wychodzicie do kina, na spacer, na miasto, cos pozwiedzać z teściami? 😘
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
Małe szanse na ciążę mamy, ale się nie poddamy!
Cześć
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pcos ![]() ![]() 2,5roku starań ![]() Cykle : 104,96,39 ![]() ![]() 23.10.2016 - ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LittleAssKicker Czas edycji: 2016-10-14 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.