|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 10
|
|
|
|
#1412 |
|
Wtajemniczenie
|
NANCY gratuluję ślicznej córeczki
![]() SYYLWUSKA uważam że to do twojej siostry należy ruch bo to ona ma pretensje nie wiadomo o co...A tobie nie wolno się teraz denerwować. Wiem że to łatwo napisać, ale twoja córeczka jest w tej chwili ważniejsza niż fochy dorosłej baby. Mam nadzieję że się nie obrazisz,że tak napisałam
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Była mowa że w tym roku nie robimy sobie prezentów pod choinkę. No i ja w sumie nie kupowałam tego co miałam w zamyśle dla TŻ od kilku miesięcy.
W zeszłym tygodniu byliśmy u gina na wizycie i się okazało jak wam pisałam że zrobił dodatkowo tego dopplera i trzeba było 200zł zapłacić. Wtedy TŻ miał w portfelu kilka stow, więc zapłacił ale dziwiło mnie skąd tyle ma, bo wypłatę dostaje na konto a nigdy nie wypłaca więcej jak 100zł na zakupy czy tak żeby mieć w razie czego. Więc go wtedy zapytałam skąd tyle kasy ma w portfelu, powiedział że ma i tyle. Więc więcej nie pytałam. W domu mi potem powiedział że dostał premie w pracy. no i spoko, przez to dodatkowe badanie premia poszła się walić. A dziś się wkurzyłam bo mi nie powiedział że już dwa tygodnie temu dostał na konto kase z autokasko. I wściekłan się bo mi nie mówi jak dostaje jakąś dodatkowa kasę a to jest ważne moim zdaniem. I oczywiście jak to ja zaczęłam wypominać że o tej premii też mi nie powiedział i się pytam czemu, a ten się wściekł i powiedział "bo kur.a miałem kupić ci pierścionek wreszcie pod choinkę!" No i tyle. |
|
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak w ogóle to zrobiłam najlepszy piernik EVER. ANDRIUSZKA dzięki
![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
I z premii zostało tyle że nie wystarczy na ten pierścionek a i przez głupotę się wszystko wydało.
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak z nią mieszkałam też narzekałam, bo jednak trochę się różnimy, ale cieszę się że przyjechała bo naprawdę jest pomocna, nie dopytuje, nie narzuca się. Do powrotu męża jestem w dobrych rękach. A co do miliona pytań to raczej moja mama jest w tym temacie nr 1
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha. Wiem ze ja jeszcze nie za to mój tz sie upiera Jeszcze Sylwoha, Karmazynova, acapella, Benita ...
|
|
#1418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje dla siostry to macie bobasowy boom życzę jej bezpiecznej, zdrowej ciąży, i jak najmniej skutków ubocznych i pomyślnego rozwiązania Niech dba teraz o siebie ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cieszę się, bardzo szybko się go robi, toteż czasami na chcicę słodyczy jak znalazł hehe, smacznego! |
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tz mógł coś wymyślić na wymówkę
|
||
|
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie no rzeczywiście sie narobilo.
Teraz tz będzie musial to odwlec żeby cie zaskoczyc.
|
#1422 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mu na to, że kiedys to musi nastąpić
|
||
|
|
|
#1423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-11-30 o 10:04 |
|
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
Gumisiowa, przepis jest wrzucony do klubu - piernik z miodem
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie-ale kicha:/ nie znoszę takich sytuacji... od początku masz przeboje z tym pierścionkiem!
może jednak jakiś pierścień mocy dostaniesz- z mniejszym brylantem po prostu ![]() Ja ostatnio zrobiłam TZ-owi kompromitujące zdjęcie jego komórką i od razu je usunął (ja trzymałam dalej jego tel w ręku) po czym ukazało się ostatnio robione przez niego zdjęcie-polka z moimi perfumami.. od razu się zorientowałam, że chce mi na urodziny kupić perfumy, on się zasmucil, bo już kupił i tyle z niespodzianki.. Czasami same sobie potrafimy zepsuć niespodziankę:p |
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
CIENWIATRU no coś Ty, nie gniewam się
wiem, że macie rację i też tak uważam, że ona powinna zrobić pierwszy ruch, bo skoro rzuciła słuchawka, a teraz okazuje się ze o inne rzeczy się gniewu to niech powie o co, ja zgadywać nie będę.OGOLNIE o kurczę, to faktycznie trochę mu namieszlas w planach... ;/ takie to są baby dociekliwe, też miałam kiedyś podobna sytuacje, tyle, ze nie chodziło o nic ważnego, ale,aż się poklocilam z Tz, a on chciał mi niespodziankę tylko zrobić, tak mi potem było głupio ;/ Może porozmawiaj z nim, ze Ci przykro ze tak wyszlo? DOLINKA dokładnie, do tego psuje ją nie tylko sobie, ale i cała frajdę osobie, która nam ją robi (bo ja np uwielbiam dawać prezenty niespodzianki ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może faktycznie spróbuj pogadać z siostrą, rozmowa czasami gasi spory. Nie szukajcie winnego, bo to nie o to chodzi, tylko po prostu pogadajcie ze sobą. Czasami szkoda czasu na kłótnie, życie jest jedno, jest krótkie a czas tak szybko zasuwa. Może warto przełamać lody, zadzwonić, przejść nad tym milczeniem do porządku dziennego. W końcu w takiej chwili warto mieć dobry kontakt ze sobą. Ty za chwilę rodzisz, Twoja mama też to przeżywa, Tobie też z tym źle, siostrze pewnie też. Naprawdę życie jest za krótkie żeby je marnować na kłótnie i spory. Zrobisz jak uważasz, ale pamiętaj święta to czas kiedy powinniśmy dążyć do porozumienia. Ja tam wierzę, że dobry uczynek zawsze wraca do człowieka, nie powinniśmy trwać w złości i żalach, nie powinniśmy pielęgnować w sobie urazy bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Czasami trzeba po prostu wyciągnąć rękę do porozumienia, to świadczy o sile człowieka, bo to silniejszy potrafi pierwszy wyciągnąć rękę. Nos do góry, wszystko będzie dobrze, pogadajcie po prostu. Taka moja rada, zrobisz jak uważasz Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-11-29 o 23:28 |
|
|
|
|
#1429 |
|
Konto usunięte
|
Sylwuska zachowanie Twojej siostry woła o pomstę do nieba
Nancy hej jaka śliczna kruszynka ![]() Kalusia gratulacje dla siostry! Kinia kciuki! Sylwoha na szczęście widać już koniec Twojego pobytu w szpitalu! Gumisiowa a dzisiaj akurat myślałam co u Ciebie ![]() Ogolnie szkoda, że tak wyszło z tym pierścionkiem, ale przecież nie chciałaś ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1430 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaaaaaka słodka niunia!! GRATULUJĘ!!!! Cieszę się, że jesteście z małą bezpieczne, zdrowe i szczęśliwe! Wszystkiego dobrego Wam życzę a małej cudownego życia!!! ![]() ![]() klask i: Miło że się odezwałaś gratuluję!!!!---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
ale świetne!!!!! haaaaa ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
OOOO to ..słodkie Chłopak się zakamuflował hehe Hahaha Nie martw się, poradzi sobie, jeszcze Cię zaskoczy inaczej tym prezentem Ważne, że ma konkretne plany ii oo ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- haha, to cieszę się smacznego! |
|||
|
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwuska kochana usiadzcie po porodzie
ale myślę że warto byłoby taka rozmowę odbyć. A być może i dzidzia pomoże w pojednaniu ![]() Ogólnie - czasem lepiej nie wiedzieć Ja się mojego nie pytam. A wiem że też chowa jakąś część kasy. Teraz nie bo ciężko ale zdarzało mu się. Kalusia gratulacje dla siostry !!!! Andriuszka śmiechu było potem jak Babel zwany małym wpadł łapa myślałam że się posikam jak siedział jak panienka na podłodze i suszyl łapę
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojej ale Ci zazdroszczę tego kociego towarzystwa Ale że tak chętnie kręcą się koło wody to szalone pieszczochy, do Pani lgną moje podwórkowe to boją się hehe no ale one u rodziców ;/ daleko ;/ Pozostaje mi wygłaskiwać futrzaki znajomych póki co hehe
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Babel jak był mniejszy wchodzi mi na brzuch i mimo tego że leżałam w wannie leżał na mnie. Bardzo lubi się do Krzysia przytulać
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
ANDRIUSZKA ale skoro ona twierdzi że mi się nazbierało i to nie chodzi o jedną rzecz to ona ewidentnie hmm tak jakby mnie karze teraz za to, nie jest tak że poklocilam nie pamiętamy o co i kto ma przepraszać, tylko świadomie się na mnie gniewu, ze ja sobie na to zasluzylam rozumiesz? Bo skoro mówi, że czara goryczy się przelała, albo ze sobie nazbieralam to ja to tak rozumiem.
I nie, naprawdę po dzisiejszym przed porodem nie chce z nią rozmawiać, bynajmniej pierwsza się nie odezwę i to nie z czystej zawiści, tylko dlatego, że za dużo mnie to kosztuje, bo nie umiem podejść do tego ze spokojem i tak jestem dzisiaj na siebie zła, bo mimo proszka mam dalej ciśnienie 150/100 i boję się i nie wiem co robić ;( I tak jak mówię, ja nie jestem na nią zła, to ona się do mnie nie odzywa, chociaż po dzisiejszych słowach, które powtórzyła mi mama, to w ogóle nie wiem o co jej chodzi i zwyczajnie mi przykro. Jak można się nie odezwać do siostry będącej w ciąży w szpitalu?? Bo ja tego dalej nie mogę pojac? Co musiałaby mi zrobić bliska osoba, żeby w takim momencie się do niej nie odezwac? Wyobraz sobie jak ona musi być na mnie zła, bo ja do tej pory tego nie pojmowalam, ale widzę, że sytuacja z głupiej zrobiła się chyba na prawdę powazna... GRYZELDA wiem ;/ Lecę spac i mam nadzieję, że bede miała spokojną noc i jutro ciśnienie wróci,do normy, tym bardziej że mam wizytę ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
http://pokazywarka.pl/piernik-2/#zdjecie16676061
to był ten przepis
|
#1438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ci streszczenie zrobie.Godz 8:00 badanie (rozwarcie 2 palce), ktg, nieudana proba przebicia wod i też globulka z hormonami.. Wysłali mnie bym sobie pochodzila to poszlam na kawę i ciastko Godz 15:00 wjazd na porodowke, ktg, badanie rozwarcia, oxytocyna, przebicie wód - tym razem poszło ładnie, pod kręcenie oxy.. Start boli skurcze.. Na początku tylko brzuch.. Po godzine krzyżowe i prosba o zzo. Godz 20:00 zzo ulgą, błogośc - działało przez godzinę , potem znów bóle.. Jeszcze mocniejsze nie daje rady ![]() Godz 22:00 drugie zzo (inny lekarz) - ulga!!!!!!!! Godz 01:00 zaczynamy akcję - oxy pod kręcone i przemy Godz 02:00 nic się nie wykluwa.. Szybkie USG dlaczego - dziecko zle ułożone (back to back) - decyzja o kleszczowym podpisana Godz 03:40 ląduje na sali operacyjnej. Przygotowania.. Cięcie.. Godz 04:14 po 3 partych skurczach wyciągają dziecko Potem zastrzyk na poród łożyska (mdli mnie po nim), zszywanie.. Więc tak po krotce to wyglądało ![]() Cytat:
Ja pamiętam.. Myslalam czasem o Tobie.. Szkoda, że zaginęłas.. Super, ze się odezwalas. Mała przecudowna Cytat:
Kciuki Dawaj znać co i jakCytat:
|
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
Mama podała mi.przez.tz śledzie. Pycha!!!! Ale właśnie wstałam żeby je zjeść i nie.chciało.mi się.herbaty robić i popilam sokiem. A.właściwie jakimś sokopodobnym napojem. Brawo ja.... To.nie był.dobry pomysł. Jakoś nie.dobrze mi. Ale.Stara a.głupia jestem nie.chciało.mi się.wstawić wody to teraz będę się.kręcić na.łóżku z nadzieją ze zostanie we mnie to jedzenie a.nie.pójdzie.w.kibel. Aj.....
Nie myślcie sobie ze o.3 nie.wstanę na.jabłko.... Jak.codzień na.bank się.obudze. Jutro do.szpitala tez musze sobie zapakować jabluszka. |
|
|
|
#1440 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Irokeza kociakom robi hehe piankowego ![]() Bo koty to przytulaki choć chodzą własnymi ścieżkami ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że sprawy między Wami szybko się wyjaśnią, bo to jak widać nie służy Twojemu zdrowiu i ciśnienie Ci skoczyło z nerwów. Postaraj się wyciszyć, zająć myśli czymś innym, bo dziecko też przeżywa wszystkie Twoje emocje. Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-11-30 o 10:06 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

pomijając jej nadopiekunczosc, milion pytań by mnie wykończyło 

a tz mógł coś wymyślić na wymówkę 

klask i: