![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠aaa mac
![]() Jak coś to niech tż podjedzie to mu odda ta kasę za.prezenty....ale on nie chciał jechać i zadzwonił koło 17 że nie przyjedzie i jak będzie wracała dzisiaj z pracy niech podejdzie. No dobra...ona o 16 kończy...dzisiaj dzwoni że nie przyjdzie bo kończy o 18 a będzie miał ją kto podrzucić toto ona nie będzie do nas szła....ja ☠☠☠☠☠☠☠e. |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Leoś dostaje danonki od kiedy odmówił picia mm. Czyli rok temu.
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alka, a ta twoja teściowa to faktycznie normalna nie jest ![]()
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja ☠☠☠☠☠☠☠e dziewczyny nie wyrabiam, od 16stej do 18stej usypiałam wrzeszczące dziecko. Musiałam go zostawiać w sypialni wrzeszczącego kilka razy bo nie dawałam już rady psychicznie. Znowu chce mi się ryczeć. Miałam pocytować i popisać ale nie mam na nic już siły. |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Alkamor- bata na teściówke!!!!
Gapu- współczuję 😞 najgorzej jak nie ma cię kto zmienić przy dziecku choćby na chwilę...
#1418 |
Zakorzenienie
|
Ja pozerałam duże ilości danonkow
![]() Blanka nie jadla, tylko u teściow teraz kupują jej jakieś w biedrze gizmo czy coś,.coś ala danonki :p nie je słodyczy to niech ma, wolność u babci a w domu terror, jihaaa ![]() Posprzątałam kuchnię! Lśniiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nic nowego. Dziś po 5 dniach poszła kupa bez wspomagaczy. ![]() ![]() A dziś prawie z łózka by spadł. położyłam go najbliżej ściany odwróciłam się do mamy, a ten w sekundę przeturlał się na koniec łóżka. Sekundę póżniej bym się odwróciła i była by masakra. już go tam nigdy nie położę samego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||
celebriti
|
Cytat:
Ja tez wychodzę z założenia ze w nadmiarze wszystko szkodzi a z umiarem można byc na racjonalnej i różnorodnej diecie. Niestety teraz nie jest jak kiedyś. Ze dzieci cukier jadły i wybiegały. Teraz byle czekolada jakby zawierała cukier i kakao to by poszła w dupę ale ma zagęstniki syropy glukozowe utwardzacze i tak JEDT w każdym przetworzonym produkcie. Barwniki itd. To wszystko do kupy , po trochu składa sie na to ze w organizmie jest tablica mendeleyewa i to niekoniecznie z przewaga magnezu i żelaza. Jasne, ze brudne JEDT tez powietrze, woda chlorowana a w chlebie jest tona soli ale jeśli moge wybrać mniejsze zło , ogólnie zmniejszyć ilośc spożywanych produktów "wzbogaconych" to to robię. Póki mam na to wpływ. Sama tez tak jem bo dziecko idzie za przykładem. Oczywiście nie mowię ze moje dziecko nie zjada kinder jajka czy gdzieś nie dorwie parówki - zgadzam sie z Tobą nie popadam w paranoje ale ile moge to robię w tymnkierunku by ograniczyć chemię. Choć wiadomo ona jest i w eko. Dziekuje koniec przemówienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
gapu, współczuje
![]() próbowalas dac virbucol? co taka cisza?
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1423 | |
celebriti
|
Gapu ja mowię jak Indu - jak zwykle. Spróbuj viburcol. Ja to raz dziennie conajmniej daje
Pomożecie mi z ta kupa ? Doczytałam zeby jabłka gotowanego przy zaparciu nie dawać . Ocb ?
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jakie sa konsekwencje dawania danonkow? Moj syn jadl jak byl maly ![]() Woda morska, odciaganie, inhalacje sola fizj. Nasivin. Ale niewiele to pomagalo, musial sam minac |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
to sie staje nudne
![]() Cytat:
![]() ale dla dziecka.....niestety mnie tylko jabłko i śliwka przychodzi do głowy ......
![]() |
#1426 | |
celebriti
|
Tak jak Mehja napisała - najgorsze jest to ze na syfie jest napisane DLA DZIECI albo NAJLEPSZE dla dzieci i nie dość ze fuj to jeszcze drogie
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Taaaa indu i smalec na szafce nocnej i ajerkoniak . Juz Cue nie lubie. Nie doceniasz ze rozumiemy sie bez słów mimo zatkanych tętnic pppp
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Też czytałam o jabłku. Ale jak ugotowalam jej kompot to po godzinie była kupa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
O tych danonkach to chodziło mi o to, że właśnie tak wszędzie straszą, jakby co najmniej dzieci miały po tym padać jak muchy. Od razu cukrzyca otyłość i zawał serca. I ciekawa byłam czy faktycznie tak to funkcjonuje.
Kot obudził mi małego. Myślałam, że go za-je-bije. Specjalnie położyłam boboka wcześniej spać, zasnął. Oczywiście tysiąc pięćset pobudek podaj smoczka i pogłaskaj. I wtedy przyszedł ten rudy drań. Wskoczył na łóżko niczym simba na lwią skałę i dumnie przyspacerował do małego. Chciałam go zrzucić, ale tuliłam dziecko (po raz trzeci w ciągu 40 minut). I już już prawie mały spał, kiedy posadził dupsko przy małym i zaczął mruczeć. Raczej gruchać, bo to bardziej z dźwięku gołębia przypomina. No i mały od razu oczy jak pięć złotych i dawaj ciągnąć rudego za kudły. Znaczy się przytulać. Jak już wyrwał kilka garści kot uciekł, a ja małego od godziny próbuję uśpić. Teraz mała hiena znęca się nad sofi i turla po łóżku jakby miał owsiki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doceniam ![]() ![]()
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj jest chuuudy, 8lat i 21kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na psa pół dnia wrzeszcze bo się muszę wyładować. TŻ za daleko, mordercze myśli w stosunku do niego mi tylko pozostały ![]() Dzięki dziewuszyska, wygooglowałam ten cały viburcol, on ma naturalny skład z tego co widzę. I wy to dajeta jo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TZ namawia mnie na zebysmy kupili/wzieli psa ze schroniska ale jakos nie widze tego ![]() ![]() dopiero tydzien sie zaczal a TZ juz narzeka ze zmeczony.. ![]() zamowilam na ebay ozdoby na choinke z naszymi imionami ![]()
![]() |
#1435 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Groszko dobrze mówi o odżywianiu, dać jej wódki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Homeopatyczne czopki uzywane przy stanach niepokoju, placzliwosci, zabkowaniu
Gapulinka oj ciezko jest samej, ciezko. Dobrze ze mama ci tyle pomaga. Barbaritka a jak ty kobieto dajesz rade? Sama z trojka dzieci? Pokłony! |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piers mnie cos ćmi i jakies zgrubienie wyczuwam. Dziwne bo zaden zastoj nie powinien sie zrobic bo oprozniana jest na biezaco. Co to moze byc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
No to ja z ręką na sercu mogę powiedzieć że moja dieta nie ma.nic wspólnego ze zdrowym odzywianiem. Jem tylko to co lubię i jak mogliby niektórzy pewnie stwierdzić "prostacko " o!! Ale w dupie to mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.