|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 15,48% |
Tak, bezgranicznie. |
37 | 44,05% |
Nie. |
34 | 40,48% |
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
Cytat:
poza tym numer telefonu przed spotkaniem dobrze mieć, gdyby coś wypadło |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 | ||||
Konto usunięte
|
Jak będziesz ukrywał osobowość to Cię puści natychmiast, jak tylko się puści.
Cytat:
Szukać pięknej, zabawnej, miłej, ciepłej i dobrej... i narzekać, że tego cuda "hej, pokhlikashhh? xD" pozytywnie do dyskusji nie nastraja. Cytat:
Zresztą nie musi być od razu "świr". Już ryzyko tego, że może się okazać, że to upierdliwiec jest dość dobrym powodem, żeby prywatnymi profilami nie sypać. Zwłaszcza, po takiej mdłej, wapniackiej gadce o niczym, którą może kryć dowolną osobowość. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
ty to ty adeedra, ja wiem jaki masz gust
ale stewardesa oczerniła mnie i chciałbym usłyszeć czemu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
BAN stały
|
Proszę:Dla mnie upierdliwiec to to samo, co świr. Jeżeli uważasz, że laska rozmawiająca z Tobą na fotce/czacie ma wobec Ciebie jakiekolwiek zobowiązania i że przecież nic jej nie szkodzi tego fejsa podać, jak ona nie chce, to jesteś świrem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
nie ma żadnych zobowiązań
ale pisałem coś o tym słynnym szanowaniu prywatności więc jeśli nie podaje fejsa to na 90 % nie jest zainteresowana a jeśli nie jest zainteresowana to po co odpisuje i marnuje mi czas? tylko o to mi chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
BAN stały
|
. Bez ale.To nie musi być powód i nieważne, jaki jest, bo to jej fejs, jej sprawa i nie musi.Nie jest tak, właśnie to Ci tłumaczymy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
mogę adeedra
kobieta z którą piszę nie ma obowiązku dawać mi fejsa ale prośba o fejsa po krótkim czasie niczym dziwnym nie jest, bowiem większość kobiet ma w znajomych pełno ludzi, których słabo znają więc gdyby była zainteresowana to prawdopodobnie by podała więc proszę mi się nie dziwić, że nie chce mi się potem z taką pisać, jak mi odmówiła kurde stewardesa wiem że nie musi, ale ja też nie muszę pisać z jakąś księżniczką, która robi problemy o takie głupoty i wszyscy są zadowoleni Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-15 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Mam ochote zabic mojego szefa w myslach juz go z miliard razy zabijalam na wiele sposobow a ten dalej zyje 😐😄
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | ||
BAN stały
|
.
Cytat:
Mają w znajomych tych ludzi, których chcą. Cytat:
To nie.Tylko, że większość to księżniczki jak słusznie zauważyłeś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | |||
Konto usunięte
|
Postaraj się bardziej.
Bo: Cytat:
To jak mam w znajomych szwagra siostry koleżanki Kaśki z którym kiedyś gadałam na weselu Jolki przez piętnaście minut to zgodnie z Twoją wizją przyzwoitości jakiegoś obcego gościa z internetu (który chwilę wcześniej zrobił mi przesłuchanie nt. mojego życia) jest tym, co owo dziewczę powinno zrobić? ![]() Tylko dlatego że mr. Crazy mi się fizycznie podoba? ![]() Cytat:
Oczekujesz dzikich żądz i pełnego zaufania od pierwszego wejrzenia w Twoją Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Ale za to w kategoriach 1-4/10 ryzyko trafienia na księżniczkę jest minimalne. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
już popadamy w paranoję poza tym ja nie nalegam na żadnego fejsa, nie chcesz to nie dajesz Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
BAN stały
|
Nie.Ale książę wtedy strzela focha.ich prywatność jest taka, jak ją rozumieją
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
To, że pięć jakichś znanych Ci dziewczyn ma więcej niż kilkuset znajomych to jakiś dowód na to, że poznana na czacie lasencja ma TAKIE SAMO podejście i używa tego serwisu w TEN SAM sposób i najwygodniej komunikować jej się właśnie przez CZATA na fb?! ![]() Nie chcesz dać fejsa, a jest 10% szans, że masz >3000 znajomych 25% szans, że >1000 40%, że >500 więc sorry, rachunek prawdopodobieństwa yz a bitch, spadaj maua, Widziałam go przez 15 minut. Rozmawiałam z nim. Wiem kim jest. Wiem, gdzie mieszka i z kim. Znam go z opowieści. Oboje lubimy utwór "żono moja". A o gościu na czacie nie wiem nic. Cytat:
Ty się serio zachowujesz jak sułtan. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
plum plum
|
Wiecie, swoją drogą, krewet to ma szczęście. Bo nawet, jak mu kosza dają to tylko księżniczki. Dobrze urodzone znaczy.
Plebs trzyma się z daleka. I jak tu nie kochać? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1431 | |
Konto usunięte
|
Ja się zastanawiam. Rozdarta jestem znaczy.
Bo skoro Jego Ekscelencja Mistrz Sułtan Krewet I dostawszy obszerny wątas dowodów (oraz liczne poprzedzające wyznania, porozrzucane po różnych wątkach) na to, że rozmowa ma znaczenie bo po tym, jak się panny rozsmakowały w osobowości, to z buca awansował na bożyszcze - on nadal żywi głębokie przekonanie, że żeby wyrwać lasencję należy ją oczarować: "Hej a następnie przedłożyć jej zdjęcie paszportowe wraz z CV i oczekiwać podania informacji o tym, gdzie dojdzie do kopulacji i kto płaci za benzynę w ciągu kilku pierwszych minut, a jak laska nie chce to znaczy, że jej się nie podoba... Kuśfa, toż to gwiazdy rocka w najlepszych latach musiały się jednak trochę bardziej wysilić, żeby wyrwać groupie, która i tak już na nim siedziała. Konsekwencja podziwu godna, bo (przypomnijmy) już w październiku pisał (a nie było to pierwsze tak zdecydowane zajęcie stanowiska w tej kwestii): Cytat:
Jak żyję czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Pomijając nie niosące za sobą żadnych konkretnych planów czy działań przewijające się w myślach stwierdzenie klasy "mmm, bzykable" na czyjś widok to mi się normalnie never nie zdarzyło, żeby obczaić ryja, palnąć gadkę o niczym i do wyra lecieć. Albo mieć zamiar. To straszne. Chyba jestem cnotką ![]() Btw. żadnemu bolcowi nie dałam namiarów na moje prywatne nic. Nie dlatego, że mi się nie podobali tylko dlatego, że życie sobie a bolce sobie. Nie wspominając w ogóle o potencjalnych bolcach. Podejście w sumie nieco podobne do Twojego: albo akceptujesz moje warunki, albo spier. - ale ja im przynajmniej raczyłam przedstawić listę wymagań i oczekiwań księżniczki, a nie, że "a niech się domyślą, że drugi raz powtórzone pytanie o to, co uważam za nie ich interes => wypad". Ta, latami doskonalona technika pozwoliła mi wypracować metodę, eliminującą niemal do zera ryzyko nacięcia się na normalnego faceta albo nudziarza i zawsze udawało mi się z sukcesem wyrwać co najmniej dziwaka, a przy odrobinie szczęścia świra. Twoją metodą można wyrwać tylko jakąś (bez urazy dla Twoich wybranek, ale nie wiem jak mam to inaczej określić) zdesperowaną idiotkę, a i to tylko jak będzie miała akurat gorszy dzień. I będzie po kielichu. Albo czterech. Ten upór i konsekwencja budzą szacunek, ale w realnym świecie to Ty nie por*chasz za wiele. A to, co dopadniesz będzie miało IQ równe długości nogi. Zresztą nie wiem po co Ci w ogóle to bzykanie, skoro laska "nie musi umieć się bzykać", a Ty ekspert nie jesteś. Marnujesz energię bez sensu. No świat by się skończył, jakby lasencja nie poleciała tylko i wyłącznie na Twoje boskie ciało i ryja, ale na osobowość i ryja, to byś tego dyshonoru pielgrzymką do Lozanny nie zmazał. I weź nie p*ernicz, że laski w wieku jakimś tam nie nadają się do rozmowy. Teoretycznie akceptowalny dla mnie wiek potencjalnego bolca/partnera to zawsze było 19-45 i zawsze 99% procent kandydatów samosięnapraszających to był intelektualny plankton zainteresowany moją aktualną fryzurą intymną, rozmiarem cycków i czy w d. biorę (i to z tych interesujących tematów). Większość ludzi nie ma wiele wspólnego z większością ludzi i nie ma ochoty ani z nimi rozmawiać, ani tym bardziej się bzykać. Pojmij. Przyjmij. Chcesz stosować system punktowy to stosuj. Ale wbij do łba, że to nie jest tylko 1-10pkt. w skali Enrique vs. el Pasztetto. Gadka jest równie ważna. A nawet ważniejsza. Bo jak laska może mieć Enrique i wie, że może mieć Enrique, to weźmie tego, który jej lepsze teksty zapuści i będzie z nią miał o czym pogadać. Z tą swoją taktyką w najlepszym wypadku skończysz jako samobieżny kij do selfie, bo do niczego innego się nie przydasz lasce, której ani nie dorżniesz jak trzeba, ani nie będziesz z nią miał o czym gadać (poza jej kolekcją ex bolców na fb - których zdecydowanie będzie tam miała, skoro Cię doda pod wpływem Twojej kropeczki). Uderzaj do zdesperowanych pasztetów, zabawiaj księżniczki albo giń. Innych opcji nie ma. No, wyżyłam się. Still ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=SOihkslwdcw Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-01-16 o 05:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | ||
Konto usunięte
|
A czego on się dowie z numeru? Niczego, bo paranoid księżniczki nie rozdają po kiblach numerów służbowych komórek.
Cytat:
Ne. Chyba, że 9/10 to się zastanowi. Cytat:
![]() Możesz też spędzić resztę życia czekając na to, aż Cię dopadnie i bzyknie wizażowe koło seniora, nie wyrywając żadnej innej laski. (nie dość, że elokwentny to jeszcze jaki wierny ![]() ![]() :adeedra_dochodzi: Ne. Jak zapytam to jako ta przeciętna lasencja dostanę jakąś tam odpowiedź. Bez wiarygodnych metod weryfikacji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musi być fejs, może być też numer telefonu, o numer też czasem pytam i często spotykam się z odmową chociaż tamta czwórka którą ostatnio poznałem na fotce od razu podała mi fejsiki no ale pisałem już co z nimi nie tak adeedra co do postu z 5 rano to jest tam kilka szpilek, muszę przemyśleć te postulaty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje lajki - moja sprawa, nie podoba mi się to, że ktoś rejestruje sobie w głowie historię moich polubień i na podstawie tego tworzy sobie obraz mojej osoby. Najczęściej niezgodny z prawdą. Cytat:
To jest jak dwa przeciwstawne i dopełniające się pierwiastki kosmiczne, których naprzemienne działanie tworzy Wszechświat i umożliwia jego funkcjonowanie. To jest jak yin i yang. Jak Bonnie & Clyde. Jak Prawo i Sprawiedliwość. Jak Krewet i Adeedra. Edytowane przez 201609140906 Czas edycji: 2016-01-16 o 10:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
ale żeście się tu naprodukowali... i to wszystko jak krew w piach, bo krewet i tak swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-01-16 o 11:44 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
on tired little feet
|
Cytat:
1. Fotka- fuj, nie. Sympatia- tak, może spróbuję. 2. Fejsbuk od obcej laski- nie, to niefajne. 3. Zaproszenie na spotkanie- tak, to może się udać! 4. Hej- nuda. Ciekawa wiadomość- ciekawy facet.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.