|
|
#1411 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Kaszanka dietetyczna nie jest, ale nie jest to również bomba typu słodycze, fast food itd. Myślę, że raz w miesiącu można zjeść. Nie obeżreć się, ale coś przekąsić. Placek to ja tylko naprawdę na spróbowanie, dosłownie na 1 łyżkę.
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
No i sie tlumaczy hahahaha
Czasem lepiej zjesc cos co jest tluste niz slodkie...
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Kocica u mnie tez czasem... po kabanosach, karkowce waga spada a po snickersie rosnie... tak samo jak zjem chipsy to wiem ze bedzie wzrost bo woda sie zatrzyma...
|
#1415 |
|
Rozeznanie
|
No odchudzają się tylko mają swoje sposoby... Ale najważniejsze że chudną. U mnie dziś menu grilowe, kaszanka kiełbaska karczek i sałatka z ogórków i pomidorów. Tym sposobem to ja na następne wakacje też będę miała bęben i bryczesy
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kaszankę jadlam ok 26 lat temu ostatni raz jak byłam dzieckiem, teraz się nie chwycę, podobnie jak boczku, żeberek , flaków ,salcesonu itp.
Za to nie tym trunkiem ![]() U mnie dziś średnio z jadłem.Po fasolce z bobem w domu zjadłam jeszcze 3 małe kromki z wędzonym serem białym i pomidorem oraz wiesniaka.A gdzie tam do wieczora.Mało treściwie i dużo węglowodanowo ale przez @ nie mam sił stać przy garach choć zrobię potem na jutro obiad, dojadę może cukinię która mam jeszcze w lodówce.No i w końcu przetestuję blender, będzie koktajl bananowo- brzoskwiniowo -szpinakowo-porzeczkowy. A tymczasem idę się zdrzemnąć bo jestem nieprzytomna jakoś, pogoda mnie dobija.
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Odchudzamy się 😉 nie widać?
Kaszanki nie lubię ale zapach tak - jak w sklepie sprzedają ciepłą 😉. Ja dziś rozmawiałam z takim znajomym , może ułoży mi dietę i zmusi do wyczynu na siłowni jeżeli koleżanka w to wejdzie to się piszę---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Nie wiem może mi potrzeba takiej magicznej daty jak pierwszy by się ogarnąć? Więc się ogarniam - piszę to jedząc loda . I nie ważne że to piątek. Jutro rano ważenie i mierzenie - i start. Najpierw sama a jak nie pójdzie to z pomocą kumpla trenera . Ma się ochłodzić - to czas dla mnie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się jak podawać mięso. Zwykle jem z sosem z paczki
i jak nic nie wyśle sensownego, to tak zostanie. Magiczny pierwszy? Coś w tym jest Moze sie dam złapać ;p
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
No za☠☠☠iście
Masakra. |
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko-to ja jeszcze Cie podenerwuje i powiem ze zaś gotuje fasolkę szparagowa i bób
Jednak lenistwo zwyciezylo i z niechęci do stania przy garach zdecydowałam się na wrzucenie tego do gotującej wody i gotowe.Zmusilam się do zrobienia koktajlu-Lyrcia-blenderek jest super No właśnie Beatko-co tam u Ciebie ,jak dietowanie?? Pospalam prawie 1,5h i nadal bym spała...
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko dzięki
My wypiliśmy szampana z brzoskwiniami
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
No taka to pożyje ![]() ps. jakaś okazja czy zupełnie bez?
|
#1424 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko przez słomkę dałam radę
![]() We wtorek mieliśmy rocznicę ślubu,ale dzisiaj w nocy dopiero mężny wrócił. |
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piję H2O z limonką i lodem
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
Elizko gratulacje
|
|
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
a która to rocznica?
gratulacje |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
30
młodo wyszłam za mąż
|
|
|
|
#1431 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w czerwcu rok minął,
ja późno znalazłam takiego wariata co by mnie zechciał
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
10 taka młodość. Wszystko przed Tobą
![]() Gratulacje juz dziś - na zaś ![]() Jak tam dziewczyny, od jutra dietkujemy poważnie czy nie? Tak bym się w sumie zebrała, ale się boje czego się tu naczytam. |
|
|
|
#1434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zresztą, ja cały czas na diecie i ćwiczeniach. To co za dużo zjem, to zćwiczę. A Ty jak? Słodzić przestałaś i jaki następny krok będzie? |
|
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
No nie wierze..... oczywiscie ze tak..
U mnie zero spadkow ale niech tam... byle nie roslo ![]() Eliza rozgrzeszona jestes z szampana... byla porzadna okazja no i gratulacje kochana, tyle lat to juz order sie nalezy No i wolne mam chociaz cos tam nosem szef krecil bo kolezabka od wczoraj ma noge w gipsie do polowy uda.... wywalila sie w maju i kolano ja bolalo... noga puchla, nie przechodzilo i lekarz ja w gips wsadzil... takze wesolo
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piątunio!
Szkoda że kiepsko się zaczął + 0,50 kg od tamtego piątku na plusie ale mam cichą nadzieję że to z powodu wody przez @ która nadal trwa. W menu 2 kromki ciemnego z serem białym wędzonym, sałatą i pomidorem.Potem koktajl , fasolka z bobem a w domu to jeszcze nie wiem.Nie poddaję się i walcze dalej, w weekend zero % bo to tez pewnie mnie hamuje ze spadkami . Miłego weekendu
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2017-09-01 o 07:34 |
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja też uwielbiam piątek piąteczek Elizko gratulacje - miałaś co świętować więc jak najbardziej należało się. Asiu miłego urlopu 😉 Tak Kochane od dziś się spinamy. Ja postanowiłam jak część z Was rano pić wodę z cytryną - dziś 0.5 l wypite więc dzień pozytywnie zaczęty. Na śniadanie płatki z jogurtem, na drugie winogrona, potem mam barszczyk a potem już nie wiem. Mimo wczorajszego rozpustnego dnia waga taka jak wczoraj więc szaleństwo się nie odbiło chyba ze jutro. Miłego dnia czas się zabrać za pracę |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jakoś nie czuję że to piątek. Może dlatego ze tydzień zleciał a ja nie zrobiłam kilku zaplanowanych rzeczy i chciałabym miec na nie jeszcze ze dwa dni ![]() Dieta od pierwszego? W sumie zaczełam już trzy dni temu ale mogę przyjąć że od pierwszego by było wspólnie ![]() Dużo ma być tej cytryny w wodzie co pijecie na czczo co rano? Śniadanie: Tortilla z sałatą i papryką z łyżeczką serka kanapkowego coby się kleiło Na drugie mam to samo ale pół porcji Na lunch ryż zapiekany z jabłkiem Na obiad rybę z warzywami i pieczonym ziemniakiem Na kolację lody z gruszki (wczoraj sobie zmieliłam mrożoną gruszkę do tego dorzuciłam łyżkę borówek i kilka rodzynek ![]() W weekend jak zwykle jade do mamy. Zawsze to dla mnie problem bo wtedy nie ja gotuję tylko mama i trudno zachować odpowiednią kaloryczność z jakości i ilości. Gratuluję wszystkich rocznic. Wszystkiego najlepszego ![]() Zapisz
Zapisz
Edytowane przez EMNE Czas edycji: 2017-09-01 o 08:31 |
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja pijam z połówki cytryny ale czasem zdarza mi się i całą cytrynę wydoić do szklanki
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z Wami pr\y porannej kawce
...) ) ...( ( ("""")o """""" Uruchomilam laptopa Artura. Ciezko mi sie na nim funkcjonuje, ale czas zaczac byc nowoczesna. Moj stary PC jeszcze w pudlach i czeka na swoje miejsce w szafie (bedzie tam taka wneka do pracy z biurkiem na kompa, monitor, maszyne do szycia) Nadrobilam Was. Widze, ze dietujecie rowno. Kazda na swoj niepowtarzalny sposob, ale za to z energia ![]() U mnie niestety porazka. P oO koktajlach zaczelam tyc :/ Powaznie! Nic nie poradze, ze poki co najbardziej smakuja mi takie z bananem i pewnie za duzo w nich kalorii. Za to samo zdrowie. Elisko- spoznione zyczenia i gratulacje z okazji rocznicy slubu Millenko, ciesze sie, ze blender Ci podpasowal. Dla mnie bomba! Blenduje co sie da. Pesto z bazyli - cudnie, pasta jajeczna - rewelka, no i koktajle. Zrobilam na zielono ze szpinakiem i abokado i mi nie smakowal, ale dosmaczylam czosnkiem, przyprawa do salatek i maggi i wypilam w miare smacznie. Mam zamiar zupe krem sobie dzisiaj przygotowac z soczewicy w niej a w kolejce hummus ![]() EMNE - no to powaznie zabieramy sie za monitorowanie tego, co jemy. Ja tez od 3 dni tak na 100%. Kocica - caly czas podziwiam Twoja determinacje w cwiczeniach. Ja nadal nie dotarlam na silownie. Za cholere mi tam nie po drodze. Mialamnie Siostra motywowac, ale jakos tak sie rozeszlo i skonczylo sie na zakupie karnetu na rok ![]() Asiu, gratuluje szostki z przodu. Moja sie na nowo drastycznie oddala ![]() Basiu, Ty widze tez naprawde powaznie sie zabralas za siebie. Trener personalny by mnie sie przydal. Nie byloby tej lipy, ktora odstawiam. A tak w ogole to wlasnie wstawiaja mi drzwi!!! Zaczelam malowac mable na bialo. Nawet fajnie to wyglada. |Na pierszy rzut poszla szafka RTV, nastepny bedzie stol i potem sie zobaczy ![]() Lece sobie zblendowac pomidory z cebulka i jogurtem na drugie sniadanie. Bede zagladac.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Za to nie tym trunkiem 
jeżeli koleżanka w to wejdzie to się piszę
. I nie ważne że to piątek.
i jak nic nie wyśle sensownego, to tak zostanie.