![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Tak mi się dzisiaj nie chce nic robić.... mam pytanie, wiem że powinnam prześledzić wątek ale tak po czasie... jakie były wasze hity prezentowe dla dzieciaków na Mikołaja? U nas mogę stwierdzić że zdecydowanie interaktywny domek
O dziwo bawi się teraz prawie pięciolatek i Oliwka razem z nim ![]()
![]() |
#1412 |
Konto usunięte
|
Autka, dzisiaj zamówiłam Nyse z napisem Milicja. To teraz na topie ale musza być metalowe.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
U nas hitem pomikolajkowym są puzzle dwuczesciowe ze zwierzakami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wlasnie bardzo mi sie spodobaly
![]() |
![]() |
#1416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymek miał nopa po dtp, tak? A ogólnie jak z nim? A mmr nie dajesz w ogóle? Co no to lekarz? I nie wysyłają Ci upomnień i kar z sanepidu? Nie wien..ale z tego co pszczoua napisała to tak. Cytat:
Tylko, że zdarzają się też dzieci które jednak te nopy mają i wcale się nie dziwę, że rodzice się boją.. U nas L zawsze ma 'coś' po szczepieniu-wysoka gorączka, gula, rumień, złe samopoczucie. Odpukać -tylko tyle ale to nie zmienia faktu, że się boję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedna z pierwszych myśli które mi zaświtały jak dowiedziałam się o 2 ciąży ![]() Byłam wczoraj u gina i na 60% chłopak ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- No i gratuluję synusia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
masija gratki chlopca
![]() ![]() ...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
Masija gratulacje ! cieszysz się z chlopaczka?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Masija graty siura!
![]() Matko jak sie stresuje ta impreza ![]() ![]() Goska juz oddana, ide sie malowac:P
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Indu idziesz z tz?
![]() Gocha u twoich rodziców na nocce? Baw się dobrze!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- trzeci raz nakładam hybrydy i mówię pas. Nosz ja ☠☠☠☠☠☠☠e, jak tylko przykładam pędzelek z lakierem do bazy to mi się lakier rozlewa/rozmywa po całej bazie. Jak na koniec przemywam cleanerem to mi w niektórych miejscach schodzi. Nie mam już siły na nie. Paznokcie wyglądają jak gówno ale już nie ściągam bo mam już dość. Idę w☠☠☠☠iona spać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Gapu może za dużo lakieru? Za krótko utwardzasz lampa chujowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
kładę juz minimalne ilości wiec to chyba nie to. Mam nowe lakiery, kupiłam z przeceny wiec może one są chujowe. Albo ta lampa. Zwykła ledowa, ale ma już ponad rok. w poniedziałek ściągnę te rzygi i spróbuję ostatni raz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- U sasiadow za ścianą znowu impra i disco polo na cały regulator ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie zamowilam teraz neonail
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
Masija gratuluje chłopaka
![]() Indu żyjesz po imprezie? Dziewczyny macie juz choinki? Jak Wasze dzieci reagują? Moja ściąga bombki po 10 razy dziennie i rzuca nimi po pokoju. Mam nadzieje, ze dotrwa ta choinka do świat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam nadzieje ze po kilku dniach jej minie.. Nie przypominam sobie ze blanka robiła coś z choinka a przecież ten sam.wiek a była gorszym szogunem niż Lena.. Gapu może lampa jakaś lipa.. Ja juz wiem czemu mi Odchodzą, wina bazy.. Teraz mam tydzień, i.musze dziś jeden poprawić. Ale dwa tyg to max jaki mogę nosić hybrydy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
i jak tam Indu poznalas jakiegos lekarza
![]() jej jak u nas zimno. mroz przyszedl a nie ma sniegu ![]() M zrobil tz szkole dzisiaj. Poszlam spac na sofe a on przezyl nocke taka, jak ja czesto z M przezywam i dzisiaj chodzi z mina meczennika haha jeszcze M dolozyl porannego spazma i byl komplet. Niech widzi jak jest i teraz chyba sie zastanowi dwa razy zanim powie, ze janw domu odpoczywam. ...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠a......
Chuj tam z wodka ale tak sie przejaralam że się pozygam.....jak mi sie moje stare mentolki skończyły to wyjaralam paczke czerwonych malborasow....zygi.... Gap goska u tesciow. Idziemy po nia i na obiad i blogoslawiony rosol o ktorym marze od 8 rano...... Szlam bez tz, tylko z moimi babami,( ktorych ryje pewnie widzialyscie juz na fejsbuczku) ale ostatecznie zladowalismy w knajpie gdzie byl tz. Fajnie bo se wracalam z nim do domu ![]() ☠☠☠☠a....oczywiscie woda zrobila swoje i ogladalysmy w kiblu swoje blizny i tatuaze...... ![]()
![]() |
#1431 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za jakąś godz zawoze Marcynia do mojej mamy I jadę po tz na lotnisko. Będzie ok 18. Mam całą listę zakupów do ikei ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Hejo kobietki!
U nas zapierdziel, czas leci jak zwariowany przed świetami. Mnóstwo roboty ciagle, wymyślam co chwile jakieś zajęcie i pózniej się w ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas szczepienia idą praktycznie książkowo, w sensie ze na czas. Babka z przychodni dzwoni do mnie zawsze bo ja zapominam ![]() ![]() Indu widziałam już foteczki z imprezki, super ze wypad się udal, widać było po twojej zadowolonej minie ![]() My jesteśmy właśnie w drodze na jarmark bożonarodzeniowy we wrocku, ze znajomymi jedziemy. Adelka z dziadkami pojechała na termy, chlip chlip trochę mi smutno ze pierwszy raz nie będzie z nami ale najważniejsze żeby ona była zadowolona Nooo coś jeszcze miałam pisać Aika u nas noe ma jeszcze choinki bo korytarz nie skończony, rodzice na dole jeszcze remont łazienki nadal maja i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Aaa fartuch współczuje sytuacji z przyjaciółka.... dramat, jacy ludzie są okropni. W głowie mi się to nie mieści by tak oszukać bliska osobę. Wierze ze i tak nie stanowi konkurencji dla Ciebie bo to Ty masz prawdziwy talent ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super, że Tymek tak się już dobrze rozwija ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale źle że M. dalej ma takie nocki ![]() ![]() Dziękuję dziewczyny za graty ![]() ![]() Gapu powiem Ci tak-cieszę się bardzo, jeszcze jak okaże się tak na 100% ale mam spoooro obaw :P Ale takich prozaicznych-pielęgnacja itp. Tym bardziej, że ja nigdy nie miałam do czynienia z chłopcami bo zawsze opiekowałam się dziewczynkami. I jakoś tak nie wiem - boję się tego ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Konto usunięte
|
Masijka gratuluję ❤️❤️❤️
Indu o matko, niedobrze mi od czytania o tych szlugach:/ Gapu te ledowe lampy w większości sa chujowe, trzeba dobrze trafić, ja teraz będę wymieniała na ledowa ale zostawiam stara uv do czerni bieli i kilku innych kolorów których mi mostkowa nie utrwaliła jak miałam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- I mam nawał, Ja ☠☠☠☠☠☠☠e Cycek kwadratowy, siura Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale fajnie, zazdroszczę. My od 18 mcy mieliśmy jeden wieczór bez Amy. Poszliśmy do kina |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Ja mam diamenta ccfl bodajze 36w. Gapu to moze byc wina lampy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie ta chce zamowic
![]()
![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
My w piątek pierwszy raz odstawilusmy Mloda do dziadków i poszliśmy na bankiet. Wódka mnie uleczyla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Konto usunięte
|
Ja miałam ta z Semilaca i bieli i czerni nie utrwalała dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.