|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Coś sobie przypomniałam - przecież w 2012 ma być koniec świata
![]() ![]() ![]()
#14432 |
Zakorzenienie
|
Jaszuś, ładnie to tak Nas zdradzać? Ładnie?
Na spotkanie idzie, tak, na spotkanie.. A My to co? Powietrze za oknem?! ![]() A jak Ci te drzewa przeszkadzają, to je wytnij. ![]() Paula.. ojeeej! Obawiam się, że odkryłaś jedną z najbardziej skrywanych tajemnic. ![]() ![]() ![]() ![]() Albo jak nie zdążą wybudować, to kupią dmuchane. ![]()
#14433 |
Zakorzenienie
|
Jasz - nie ma sprawy
![]() nie dzwoń do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Paula, do 2012 to faktycznie można jeszcze z tysiąc razy umrzeć i pogrzeb wyprawić.....a koniec świata to wcale nie taki głupi pomysł jest ![]()
#14434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrzebne mi jesteście do życia jak tlen ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() buziole moje kochane.. zmykejszyn Jaszmurejszyn do robotejszyn ![]() bawcie się dobrze beze mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14435 |
Zakorzenienie
|
a ja dopiero wrocilam z roboty, dzisiaj dluzej musialam posiedziec
![]() EURO2012 - chłopaki chyba w Pcimiu Wielkim beda grali na boisku za podstawowka, a widzowie na drzewach beda - najlepsze miejscowki na najgrubszych konarach. A Listkiewicz na głównym dębie będzie rezydował. A jak już coś wybudują to i tak przyjdą "szalikowcy" i już nie będzie na czym siedzieć ![]() Eh, mam nadzieję że wszytsko się uda ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbuję sobie to wyobrazić ![]()
![]() |
#14437 |
Zakorzenienie
|
I jak było??
![]() ![]() ps ale zakuupy dzis miałam imieninowo-urodzinowe(ale to jeszcze za jakis czas ![]() ![]() ![]() ![]() EUROOOOOOOOOOOOOOOOO ![]() Anuulek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14438 |
Zakorzenienie
|
Haha, no wizje macie piękne.
![]() ![]() Będzie śmiesznie. ![]() A w ogóle.. nawet nie wiecie, jak ten wątek mnie odstresowuje. Normalnie, kocham Was wszystkie. ![]() ![]() ![]()
#14439 |
Zakorzenienie
|
ja Was tyz
![]() ej kiedy zjazd?? ![]()
#14440 |
Zakorzenienie
|
zjazd gwiazd??
![]() Obejrzałam sobie wlaśnie świeżutkie Desperatki, fajooowy odcinek był ![]() Tak w ogole to chyba za dużo filmów oglądam ![]()
#14441 |
Zakorzenienie
|
ja dzis Swordfish obejrze ha!
![]() no wiece,nasz zjazd,wieczorek zapoznawczo-integracyjny przy wodeczce ( ![]()
#14442 |
Zakorzenienie
|
TY wiesz Miśka, co to by się działo?
![]() strach pomyśleć ![]() Ja mam do obejrzenia Loving Annabelle, ale chyba dziś już sobie odpuszczę.
#14443 |
Zakorzenienie
|
orgie??
![]()
#14444 |
Zakorzenienie
|
żeby tylko
![]()
#14445 |
Raczkowanie
|
Witaj Mafio Parówkowa!!
A gdzie można znaleźć jakieś przepisy parówkowe ![]() Żeby przejść rytuał i przynależeć do Mafii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14446 |
Zakorzenienie
|
Bry dzień.
![]() Tylko się przywitam i zaraz sobie idę, bo muszę wziąć się do jakiejś roboty umysłowej. A przynajmniej - wypadałoby. ![]() I jeszcze urodziny koleżanki.. Chciałam napisać jakieś ładne życzenia, ale chyba nic z tego. ![]() Wena, łajzo, gdzie jesteś?! ![]() Chyba napiszę jej bajkę o nożycach. ![]() I z głowy, roztrząsać się nie będę. ![]() atka15 witaj. ![]() Przebrzydliwie miłego dnia, czarownice. ![]() ![]()
#14447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz cały wątek przeczytać ![]() I wpisowe wnieść ![]() Hello baby jagi. Cały czas mi się wczoraj wydawało, że dziś piątek ![]() No i Anul chyba właśnie w piątek będzie, a nie dziś...wiem wiem... ![]() Miłego dzionka ![]()
![]() |
#14448 |
Zakorzenienie
|
O Bridulcu, to Ty tutaj krzaczysz.
![]() atka15, Bridzia ma rację. Obowiązkowe wpisowe, potem założą Ci legitymację i kartę członkowską. ![]() A ja już uciekam.. W końcu.. ![]() Trzymajcie się. ![]() ![]()
#14449 |
Zakorzenienie
|
Juhuuuu
![]() Dzień dobry wariatki ![]() Westi ja Ci mogę napisać życzenia - tylko powiedz o jakiej tematyce ![]() ![]() ![]() No to zabalowała wczoraj Jasz uhuhuuu ![]() ![]() Zmykam do pracy...mam nadzieję, że szybko mi dzień minie ![]() ![]() ![]() ![]()
#14450 |
Zakorzenienie
|
Jasz jaki seksi tyłek
![]() ![]() dzień dobry ![]() ![]()
#14451 |
Zakorzenienie
|
Jasz dzięki Ci dobry człowieku.
![]() Tak, tak.. życzenia urodzinowe o tematyce kuchennej - a konkretniej wpływ zapachu ugotowanej parówki na fazy księżyca i wypadanie włosów. ![]() A tak serio, to przejrzałam pare serwisów internetowych o tematyce życzeniowo - urodzinowej. Ręcę i nogi opadają, jacy Ci ludzie są ćwierć inteligentni. ![]() Jak nie użyjesz słowa "sex", to życzenia nie mają racji bytu. ![]() A poza tym.. Powinnam dostać baty i to takie.. ![]() ![]() ![]() Miruś, trzymam kciuki za wyniki. ![]()
#14452 |
Zakorzenienie
|
Westi, dostajesz naganę, reprymendę i pasy na goły tyłek.
Do roboty, ale już! ![]() ![]() Ciocia Brydzia lubi dzieci ![]() Jaszka, chlejusie jeden ![]() ![]() Praca najlepsza na kaca, zaraz po powietrzu z materaca ![]() Kiziam, myziam ![]()
#14453 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Bri
![]() ![]() Już idę, idę.. Naprawdę idę. ![]() Widział ktoś drzwi? ![]() ![]() Ooo.. mam nadzieję, że nie jestem w psychiatryku. A jeśli nawet, to chociaż, żebym była w swoim psychiatryku. Mam tam różowe łóżko i przezroczysty kaftan bezpieczeństwa. ![]() Idę, już idę.. ![]() Baaaj. ![]() ![]()
#14454 |
Zakorzenienie
|
No.
To sobie popracowałam już dziś. Wystarczy ![]()
#14455 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Tak myślałam, że nie ma lekko.... ![]() ![]() Toż, przynajmniej wpisowe mi darujcie ![]() ![]() No nic, dzisiaj chyba będą na kolację tradycyjne parówy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14456 |
Zakorzenienie
|
Joł
![]()
#14457 |
Zakorzenienie
|
Anuuuuuuuuuuuuuuul!!!
![]() ![]() ![]() wypuścili Cię wreszcie!! Super. Jak samopoczucie??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#14458 |
Zakorzenienie
|
Anuleeeeek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Westi ![]() Dziołeczki ![]() no i mam lekką ale zawsze ![]() ![]()
#14459 |
Zakorzenienie
|
O kutfa, jakie powitanie
![]() To serio dla mnie? ![]() Pojechałam tam w przeświadczeniu, że przepdają mnie i ew. dadzą skierowanie na jakieś badania. A tu... dópa. Nikt nie przyszedł, nie przebadał, od razu kazali przebierać się w piżamę. Rodzice jechali do domu po moje rzeczy, bo ja byłam już przyjęta na oddział - nie mogłam się ruszyć poza teren szpitala. Wściekła byłam nieziemsko ![]() Myślałam, że będzie tragicznie. Strasznie obco się czułam. Byłam na sali z trzema dziewczynami. Pierwsza jak się okazało jest z mojego osiedla, super się dogadujemy. Druga była ze swoim trzyletnim synkiem, młoda jest, wyluzowana, o ludzie, jakie my miałyśmy fazy ![]() A trzecia... Przez nią były takie śmiechawki ![]() ![]() ![]() Strasznie słabo nas karmili ![]() ![]() Woda była straszna, pełno kamienia i chloru, skora sypie się ze mnie jak śniag ![]() Aaa o badaniach miałam napisac? ![]() Nic nie wykryli. Mam to po mamie, babci, prababci... Btw, Bri, wiesz jak mnie na początku zestresowałaś swoim telefonem? ![]() Dzwoni do mnie jakiś nieznany numer, mam problemy z indentyfikacją głosu... Rany, myślałam, że nie poznaję jakiejś koleżanki ![]()
#14460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze coś, nie? człowiek byłby chory, jakby tak cały czas zdrowy był ![]() Cytat:
![]() Ty się ciesz, że kawału żadnego nie zrobiłam ![]() ![]() a w ogóle to widzę wesoło było ![]() ![]() ![]() spadam do chaciory, odezwę się ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.